Dodaj do ulubionych

Najlepsi ginekolodzy w Toruniu !!!!!!

28.04.04, 20:23
Ratujcie! Szukam na prawde dobrego lekarza ginekologa. Jestem na etapie
zmiany mojego "starego" ginekologa- to konieczne.Może podpowiecie komu warto
zaufać? Tylko nie odsyłajcie mnie na wątek " Rodzić po ludzku...", ja nie
rodzę, potrzebuję rzetelnej porady fachowca. Z góry dziekuję!
Obserwuj wątek
    • archin Re: Najlepsi ginekolodzy w Toruniu !!!!!! 28.04.04, 22:14
      dr Wojtynek
      • Gość: izu7 Re: Najlepsi ginekolodzy w Toruniu !!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.04, 13:45
        Sorry! To właśnie z niego rezygnuję!!!!!
        • telek_ Re: Najlepszy ginekolog w Toruniu !!!!!! 05.05.04, 07:38
          Gość portalu: izu7 napisał(a):

> Sorry! To właśnie z niego rezygnuję!!!!!

Dlaczego rezygnujesz?
          I gdzie Wojtynek w tej chwili przyjmuje?
      • Gość: yyy Re: Najlepsi ginekolodzy w Toruniu !!!!!! IP: 212.160.156.* 05.05.04, 08:07
        iii
    • Gość: Ania Re: Najlepsi ginekolodzy w Toruniu !!!!!! IP: *.proxy.aol.com 29.04.04, 14:36
      Dr. Krzysztof Piekutowski, ale praktyke ma w Bydgoszczy.
    • Gość: nata Re: Najlepsi ginekolodzy w Toruniu !!!!!! IP: *.torun.mm.pl 29.04.04, 14:44
      Paluszyński
    • Gość: nata Re: Najlepsi ginekolodzy w Toruniu !!!!!! IP: *.torun.mm.pl 29.04.04, 14:54
      Zobacz też"dobry ginekolog"
      • santiago78 Re: Najlepsi ginekolodzy w Toruniu !!!!!! 29.04.04, 15:03

• Gość: Ania Re: Najlepsi ginekolodzy w Toruniu !!!!!! IP: *.proxy.aol.com 29.04.04, 16:32
          Santiago!!!!!!!!!!!!! TY masz jakis powazny problem. Gdzie sie pojawiasz
          polecasz te strone, to zakrawa juz na zboczenie albo fanatyzm.
        • jwyszk Re: Najlepsi ginekolodzy w Toruniu !!!!!! 30.04.04, 10:28
          Gdyby sprawy "decyzji" bylyby rozsadnie rozwiazane, nie dochodziloby do
          tragedii, no i na swiecie byloby mniej takich pajacow jak ty...
          • Gość: Ania Re: Najlepsi ginekolodzy w Toruniu !!!!!! IP: *.proxy.aol.com 30.04.04, 12:22
            Jezeli to jest skierowane do mnie, to mysle ze cos ci sie pojecia pomylily. Co
            bedziemy nastepne ogladac. A jezeli masz problem z ustawami, to ja nie jestem
            odpowiednia osoba. Zreszta ja tez sie z tymi nie zgadzam.
            • Gość: jwyszk Re: Najlepsi ginekolodzy w Toruniu !!!!!! IP: 158.75.30.* 30.04.04, 12:28
              Przepraszam Aniu. Ta odpowiedz skierowana byla do Santiago
      • Gość: izu7 Re: Najlepsi ginekolodzy w Toruniu !!!!!! IP: *.petrus.com.pl 01.05.04, 12:13
        Dzięki nata, zajrzalam juz na "dobry ginekolog" - trochę mało informacji, ale
        O.K!
    • Gość: kaja Re: Najlepsi ginekolodzy w Toruniu !!!!!! IP: *.petrus.com.pl 29.04.04, 17:53
      dr Piotr Jackowski - Matopat; znakomity specjalista, b. delikatny, kulturalny i
      miły człowiek
      • Gość: izu7 Re: Najlepsi ginekolodzy w Toruniu !!!!!! IP: *.petrus.com.pl 30.04.04, 08:33
        I w tym miejscu z powodu tego, co pokazał Santiago mogłabym pisac tylko same
        przekleństwa. Czy Ty człowieku jesteś normalny? Dopisz nowy wątek- Najlepsi
        psychiatrzy- będą Ci potrzebni, dupku!!!
        Za resztę odpowiedzi bardzo, bardzo dziękuję!!!
        • santiago78 Re: Najlepsi ginekolodzy w Toruniu !!!!!! 30.04.04, 15:09

> I w tym miejscu z powodu tego, co pokazał Santiago mogłabym pisac tylko same
          > przekleństwa. Czy Ty człowieku jesteś normalny? Dopisz nowy wątek- Najlepsi
          > psychiatrzy- będą Ci potrzebni, dupku!!!
          > Za resztę odpowiedzi bardzo, bardzo dziękuję!!!

taaa, nie napisałem, ani słowa, w gruncoie rzeczy przez przypadek zajrzałem na
          ten wątek...a tu tyle agresji, tyle nienawiści....co was tak zdenerwowało?
          co?????
          prawda?
          to was boli? i agresją wypieracie ja z siebie??
          ja inaczej tego wytłumaczyć nie jestem w stanie
          • Gość: nawakacjach Re: Najlepsi ginekolodzy w Toruniu !!!!!! IP: *.14.lightspeed.net 30.04.04, 16:37
            Problem w tym, ze nie zawsze wizyta u ginekologa wiaze sie z aborcja. Dajac
            adres tej strony sugerowales? A jezeli chciales uswiadomic to powinienies
            zalozyc nowy watek na ten temat. Strona ktora podales jest warta zastanowienia
            sie nad tym problemem. chociazby dla ludzi, ktorzy uwazaja sie za wierzacych a
            praktykuja aborcje.
      • Gość: izu7 Re: Najlepsi ginekolodzy w Toruniu !!!!!! IP: *.petrus.com.pl 30.04.04, 21:39
        Ten wątek ma na prawde inny tytuł i nie takich odpowiedzi oczekiwałam, ale
        widze , ze ktos sie tu fajnie bawi, a ja nadal niewiem do kogo pójść w
        przyszłym tygodniu....
    • Gość: pacjentka Wenderlich, jego facjata to najlepszy środek anty IP: *.torun.mm.pl 30.04.04, 13:42
    • Gość: monia Re: Najlepsi ginekolodzy w Toruniu !!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.04, 21:42
      A ja polecam Drozdzala
      • Gość: ja Re: Najlepsi ginekolodzy w Toruniu !!!!!! IP: *.torun.mm.pl 03.05.04, 18:04
        Tylko nie on!!!!!!!!!!!!!!! Jak rodziłam to powiedziłaże moje bóle to nie bóle
        porodowe. Nawet nie sprawdził, że zapis mi sie zsunął, a ja się wiłam. Za
        moment jak pzrzyszła położna okazało sie że już rodze!!!!!!!!!!!!!
        • Gość: Ania Dr Marek Maleńczyk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.05.04, 18:08

Idź do dr Maleńczyka. Dobry lekarz miły i w ogole.
          • Gość: izu7 Re: Dr Marek Maleńczyk IP: *.petrus.com.pl 03.05.04, 21:09
            Dzieki za radę. Dużo dobrych rzeczy słyszałam o dr Maleńczyku. Jedyne co
            niepokoi to kwota za wizytę - 180,00 zł!!!
            • Gość: Anna Re: Dr Marek Maleńczyk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.05.04, 21:33

> Dzieki za radę. Dużo dobrych rzeczy słyszałam o dr Maleńczyku. Jedyne co
              > niepokoi to kwota za wizytę - 180,00 zł!!!

Moge Ci rowniez polecic panią dr Weiss w przychodni na Skarpie.
              Za darmo. Sympatyczna, kompetentna .
              180,- za wizyte to gruba przesada. Nie wiedzialam - nie mam zadnych problemow
              więc chodze raczej rzadko i to do przychodni.

• Gość: nata Re: Najlepsi ginekolodzy w Toruniu !!!!!! IP: *.torun.mm.pl 04.05.04, 22:34
      Maleńczyk 180 zł, myślałam, że 100. To i tak bardzo dużo biorąc pod uwagę, że
      pacjentki załatwia w 10 minut. Ale ruch ma, do niego zawsze były kolejki. Byłam
      u niego i byłam u Paluszyńskiego, obu właściwie polecam ale Paluszyński
      poświęca pacjentkom więcej uwagi, jest bardzo skrupulatny, np. wyniki cytologii
      wysyła pocztą do domu, robi wiele badań np. co rzadko spotykane, z własnej
      inicjatywy USG piersi. Wszystko dokładnie tłumaczy. Po wizycie u niego miałam
      uczucie, że cały ten stres się naprawdę opłacił, bo wszystkiego się
      dowiedziałam.
      • Gość: izu7 Re: Najlepsi ginekolodzy w Toruniu !!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.04, 15:24
        Dzięki ogromne za radę. Chyba też się wybiorę do dr Paluszyńskiego. O nim
        również słyszałam, On chyba przyjmuje na Wrzosach, prawda?
    • Gość: Magda Re: Najlepsi ginekolodzy w Toruniu !!!!!! IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 05.05.04, 11:53
      Witam, podzielam zdanie Naty co do dr Paluszyńskiego.
      Polecam. Jemu naprawdę zależy żeby pomóc.
      Pozdrawiam
      • Gość: kasia Re: Najlepsi ginekolodzy w Toruniu !!!!!! IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 05.05.04, 15:00
        a gdzie można znaleźć dr Paluszyńskiego?
    • Gość: Magda Re: Najlepsi ginekolodzy w Toruniu !!!!!! IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 05.05.04, 21:45
      Dr Paluszyński przyjmuje we wtorki i piątki na Podgornej a w poniedzialki i
      srody na Astrawej. Rejestracja 65 45 750.
      Powodzenia
      • Gość: natka Re: Najlepsi ginekolodzy w Toruniu !!!!!! IP: *.torun.mm.pl 06.05.04, 07:46
        Z tym, że on też bierze 100 przynajmniej tak było jakieś dwa lata temu.
    • Gość: Magda Re: Najlepsi ginekolodzy w Toruniu !!!!!! IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 06.05.04, 08:40
      Cześć, cena faktycznie się nie zmieniła, ale to jest kompleksowa wizyta z USG.
      Także możesz podzwonić i porównać ceny wizyt + USG.
      A poza tym gość ma praktyke.
      Pa pa
    • Gość: maga Re: Najlepsi ginekolodzy w Toruniu !!!!!! IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 06.05.04, 12:02
      Ja polecam szczerze doktora Stankiewicza - przyjmuje w Matopacie. Delikatny,
      grzeczny a przy okazji nie trzeba go "ciągnąć za język", bo sam o wszystkim
      opowiada. Przy okazji kompleksowa porada łącznie z USG kosztuje 80zł (jeszce w
      listopadzie tyle było)Dodatkowo fajny gabinet, w którym masz gawrancje, że
      przypadkiem nie zajrzy do ciebie w najmniej odpowiednim momencie pielegniarka
      otwierając drzwi na oścież, jak to się zdaza nagminnie w przychodni na Skarpie.
      Co do doktor W. z tejże przychodni - wizyta u niej okazała się największym
      upokorzeniem jakiego w życiu doznałam. Przebieralnie dzieli sie w kilkoma
      kobietami czekająymi w kolejce, bo pani dr nie ma czasu na czekanie na
      pacjentki. I ta baba z rejestracji, która co chwile donosi karty i zapomina
      zamykać drzwi. HORROR. Ale to juz na sczescie mam za sobą i nigdy tam nie
      wrócę. Jeszcze raz polecam Stankiewicza.
    • Gość: nata Re: Najlepsi ginekolodzy w Toruniu !!!!!! IP: *.torun.mm.pl 06.05.04, 22:28
      O Stankiewiczu też krążą same superlatywy, z tym że on nie pracuje w szpitalu
      jeśli ktoś ma już poważny problem, albo jest w ciąży to lepiej iść do takiego,
      który tam pracuje, ale też nie do każdego, bo są i tacy co nie rozpoznają
      pacjentek. A ta baba, włos się jeży! Szczerze ci współczuję.
      • doka1 Re: Najlepsi ginekolodzy w Toruniu !!!!!! 13.05.04, 23:35
        Polecam Dr Kocha, odradzam dr Maleńczyka
        Przez osiem lat chodzilam do Maleńczyka i wielce bylam zadowolona, planowalismy
        ciaże, gdy zjawilam sie po zrobieniu testu (wynik pozytywny) na wizycie u pana
        doktora zrobiwszy usg powiedzial, ze radosc jest przedwczesna, ze ciaza jest
        zbyt mala jak na swoj wiek (8 tygodni- jaki lekarz moze to ocenic) jak
        poprosilam o zaswiadczenie o ciazy do pracy pan doktor powiedzial, ze "z tego"
        moze nie byc jeszcze dziecka i on nijakiego zaswiadczenia nie da, Ludzie
        wyszlam od pana doktora zalana łzami mialo to miejsce jesienia 2002 roku teraz
        mam pieknego 10 miesiecznego syna, U pana doktora pojawilam sie jeszcze tylko
        raz aby oddal mi zdjecia z tamtego USG. Naprawde wczesniej szanowalam tego
        goscia chyba "skończyło" mu sie podejscie do pacjetek odkad zostal ordynatorem.
        Nie polecam tego PAna.
        PS ostatnia wizyta z usg kosztowala mnie 90 zł czyzby tak skoczyly ceny u tego
        specjalisty?
        Ciaze prowadzilam w matopacie - zadowolona pomijajac koszmarne kolejki i
        czekanie. Porod odbierał doktor KOch w którym szczerze jestesmy od tamtej
        chwili zakochani.
        pozdrawiam
        • Gość: noether Re: Najlepsi ginekolodzy w Toruniu !!!!!! IP: 158.75.30.* 14.05.04, 10:47
          Doka, a gdzie rodzilas? czy w matopacie jest oddzial gin-pol?Pozdrawiam i zycze
          aby maluch zdrowo sie chowal.
          • maugerka Tylko nie Paluszyński!!! 14.05.04, 14:37
            Dużo jest o nim dobrych opinii, ale... No właśnie. Moja koleżanka się u niego
            leczyła. Miała bóle, a on stwierdził, po oczywiście wszystkich badaniach, że to
            jakieś zakażenie. A wiecie, co się okazało? Niestety nowotwór!!! na szczęście
            była u wielu innych lekarzy i dzięki temu żyje, bo jeszcze w porę zrobili
            operację. Chociaż cały czas jest na Chemii.

A ja w ciemno mogę polecić dr Didkowskiego. Prywatnie przyjmuje w małej
            przychodni na Filtrowej, a jest v-ce ordynatorem oddziału ginekologicznego na
            Bielanach. Za wizytę bierze 50 zł!!!!
            • izu7 Re: Tylko nie Paluszyński!!! 14.05.04, 17:59
              Hej, ale mnie przestraszyłaś!!!! Właśnie idę do koleżanki, która jest w ciąży (
              8 tc) i chodzi do Paluszyńskiego, chciałam zrobić wywiad o nim. Niewiem, czy
              powiedziec jej o tym co napisałaś? Może lepiej nie będę dziewczyny stresować,
              jest taka szczęśliwa!!! Kiedy rozmawiałaysmy przez telefon, mówiła, ze Pan dr
              nie chce dac jej zwolnienia( daje dopiero w 3 m-cu), mimo, ze
              dziewczyna "haftuje" dalej niż widzi. A ja wybiorę sie do dwóch lekarzy, juz w
              poniedziałek biorę sie do dzieła....Pozdrawiam.
        • Gość: politykaprorodzina Re: Najlepsi ginekolodzy w Toruniu !!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.04, 22:39
          doka1 napisała:

> (...)odradzam dr Maleńczyka (...) gdy zjawilam sie po zrobieniu testu (wynik
          pozytywny) na wizycie u pana
          > doktora zrobiwszy usg powiedzial, ze radosc jest przedwczesna, ze ciaza jest
          > zbyt mala jak na swoj wiek (8 tygodni- jaki lekarz moze to ocenic) jak
          > poprosilam o zaswiadczenie o ciazy do pracy pan doktor powiedzial, ze "z
          tego"
          > moze nie byc jeszcze dziecka i on nijakiego zaswiadczenia nie da,

skoro laska przyszłas w 8 tygodniu ciązy po papiery co by se pójść na
          zwolnienie, to wcale sie nie dziwię, że tak cię potraktował. gratulacje dla dr.
          Maleńczyka.
          • izu7 Re: Najlepsi ginekolodzy w Toruniu !!!!!! 14.05.04, 22:55
            Hej! Doka1 napisała, że przyszła tylko po zaświadczenie do pracy, a nie po
            zwolnienie. Kim Ty właściwie jesteś , zeby tak bezndziejnie pisać??? Gdybym ja
            poszła kiedy trzeba było na zwolnienie to może dzisiaj byłabym dumną młodą
            mamą, ale praca i klienci byli dla mnie wtedy najważniejsi i teraz
            mam....spaczona psychikę.Jak nie masz o tym pojęcia to nie zabieraj głosu!!!
            • Gość: politykaprorodzina Re: Najlepsi ginekolodzy w Toruniu !!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.04, 23:21
              :))) ojojoj dziewczątko poczuło się urażone. dobrze chociaz, że przyznałas się
              do tego iż masz "spaczoną psychikę"
          • doka1 Re: Najlepsi ginekolodzy w Toruniu !!!!!! 15.05.04, 17:16
            Gość portalu: politykaprorodzina napisał(a):

> doka1 napisała:
            >
            > > (...)odradzam dr Maleńczyka (...) gdy zjawilam sie po zrobieniu testu (wyn
            > ik
            > pozytywny) na wizycie u pana
            > > doktora zrobiwszy usg powiedzial, ze radosc jest przedwczesna, ze ciaza je
            > st
            > > zbyt mala jak na swoj wiek (8 tygodni- jaki lekarz moze to ocenic) jak
            > > poprosilam o zaswiadczenie o ciazy do pracy pan doktor powiedzial, ze "z
            > tego"
            > > moze nie byc jeszcze dziecka i on nijakiego zaswiadczenia nie da,
            >
            > skoro laska przyszłas w 8 tygodniu ciązy po papiery co by se pójść na
            > zwolnienie, to wcale sie nie dziwię, że tak cię potraktował. gratulacje dla
            dr.
            >
            > Maleńczyka.

Pogratuluje Tobie jak znajdziesz sie w mojej sytuacji, skad mozesz wiedziec po
            co poszłam do doktora, do ktorego naprawde mialam zaufanie a moze pod tym
            pseudonimem to pan doktor ha? Jakim prawem lekarz na poczatku zdrowej ciązy
            zasiewa ziarno niepewnosci? Nie masz pojecia co przezylam. Wiec daruj sobie
            gratulacje doktorowi , ktory o malo co nie doprowadzilby do tego, ze tego
            dziecka na prawde by nie było. bez pozdrowień.
            • Gość: politykaprorodzina Re: Najlepsi ginekolodzy w Toruniu !!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.04, 18:45
              hormony ci buzowały i buzują nadal, skoro snujesz spiskową teorię dziejów i
              podejrzewasz, że to pan doktor. to jest twoja jednostronna opinia i tyle.
              podobnie jak moja na temat wpisu, więc ktoś kto wyżej pisze "jakim prawem się
              wypowiadam" kompletnie nie wie co pisze, ano takim samym jak ty.
              • doka1 Re: Najlepsi ginekolodzy w Toruniu !!!!!! 15.05.04, 20:02
                żal mi cię
    • Gość: Bonia Re: Najlepsi ginekolodzy w Toruniu !!!!!! IP: *.tvk.torun.pl / 158.75.203.* 14.05.04, 21:59
      Jeśli nie jest już za pózno ,to z całego serca polecam dr.
      Didkowskiego.Kompetentny, niedrogi i przemiły.
      • honeybeam kilka rad 14.05.04, 23:11
        Jeśli nie masz większych problemów ze zdrowiem (np. idziesz zrobić cytologię),
        to tak naprawdę nie ma specjalnego znaczenia do kogo pójdziesz ;)- poza
        przychodniami państwowymi. Tam ma to znaczenie - patrz: intymność. Sama
        przeżyłam podobną historię jak jedna z forumowiczek (wcześniejszy post)
        w "państwówce", na Swiętopełka, kiedy to do fotela trzeba było przejść (pół
        nago) przez jakiś pokój, w którym siedziała "koleżanusia" Pani doktor (horror
        zakończony awanturą). Byłam pacjentką dra Paluszyńskiego i wierzę, że ten Pan
        naprawdę jest dobrym specjalistą, ale męczyły mnie u Niego wieczne kolejki
        (poczekalnia wygląda zawsze jak hurtownia), jego zmęczona twarz i to, że po
        kilku wizytach byłam dla niego cały czas anonimową osobą...Dla mnie akurat ma
        to znaczenie, bo nie chcę opowiadać za każdym razem (i po raz 10-ty) całej
        mojej historii od nowa ;). Poza tym znałam go jeszcze z czasów kiedy był ginem
        w APL-u i wtedy był naprawdę suuuper - spokojny, ciepły, delikanty... Teraz
        niestety się to zmieniło. Trafiłam do Maleńczyka i to jest chyba to. Ten facet
        to siła spokoju. Podczas drugiej wizyty już mnie pamiętał :). A w ogóle chyba
        najbardziej odpowiada mi jego sposób przekazywania informacji. Myślę więc, że
        tak naprawdę zależy to w dużym stopniu od naszych własnych preferencji ;). Mnie
        na przykład pan doktor Jackowski swoim wiecznym "przepraszam" wprawiał w
        zażenowanie, a jedna z forumowiczek jest nim zachwycona i to właśnie za to
        jego "przepraszam". Szukaj więc tak długo, aż trafisz na takiego, który oprócz
        tego, że jest dobrym specjalistą - będzie również odpowiadał Ci sposobem
        podejścia i charakterem :).
        • doka1 Re: kilka rad 15.05.04, 17:22
          Podpisuje sie pod tym co napisalas, ja przez osiem lat bylam zadowolona z
          doktora Malenczyka, w sprawach profilaktyki, nadzerki i antykoncepcji
          dogadywalismy sie wysmienicie bywalam na wizytach 2 razy do roku, no niestety w
          sprawie prowadzenia ciazy jak juz wyzej sie wypowiedzialam nie znalezlismy
          wspolnego jezyka, u mnie na tyle to zdarzenie mialo wplyw, ze wiecej nie
          zastukam do drzi jego gabinetu.
    • Gość: renataw. leczenie NIEPLODNOŚCI IP: *.tvk.torun.pl / 158.75.203.* 18.05.04, 09:33
      Czy znacie lekarza leczącego niepłodność? Możecie kogoś polecić w Toruniu?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka