Gość: Ojciec IP: *.torun.mm.pl 19.05.04, 18:15 Od niedawna mieszkam w Toruniu, corka musi tutaj wybrac liceum. Jakie sa najlepsze? Slyszalem, ze dobre to 10, 5 i 4, jeszcze jakies? Jak ktos wie prosze o informacje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Maciej D. Re: Licea które wybrać? IP: *.visp.energis.pl 19.05.04, 20:59 i I LO www.1lo.torun.pl właśnie zdaje(łem) mature w tej szkole :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julia Re: Licea które wybrać? IP: *.torun.mm.pl 21.05.04, 18:31 Ja też zdałam właśnie maturke ze srednia 5,5, to samo mówi za siebie jaką szkołe powinienes wybrać dla swojego dziecka. www.xlo.torun.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciej D. Re: Licea które wybrać? IP: *.visp.energis.pl 23.05.04, 10:49 X LO ma najgorszą gimnastyczną - parkiet jest brudny i zepsuty. Trenowałem tak kiedyś karate i źle wspominam tą sale gim. ps. Julia po prostu 4 lata "byłas miła..." dla nauczycieli i nie mieli innego wyjścia, bo jak byś dostała niższe oceny to by mamusia się w dyr. kłuciła !;). Ojciec ja zapraszam do I LO v V LO. Pzdr Wszystkich niezarozumiałych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julia Re: Licea które wybrać? IP: *.torun.mm.pl 21.05.04, 18:29 Wybierze X LO, a nie pożałujesz:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WL Re: Licea które wybrać? IP: *.torun.mm.pl 23.05.04, 03:41 IV LO jak junior ma zapal do poglebiania wlasnych zainteresowan. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tata Re: Licea ? V LO IP: *.y.INTELINK.pl / *.y.INTELINK.pl 23.05.04, 10:09 Moja córka kilka lat temu ukończyła LO V. Bardzo dobra szkoła. Dobrze przygotowuje na studia. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś