Dodaj do ulubionych

ULUBIONY TORUNSKI AKTOR

IP: *.torun.mm.pl 18.06.04, 20:23
Moim ulubieńcem jest bez dwóch zdań guru toruńskiego teatru Sławek
Maciejewski. Jest po prostu najwspanialszy w tym co robi.
Obserwuj wątek
    • Gość: lol Re: ULUBIONY TORUNSKI AKTOR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.04, 21:30

Dobry aktor. Słaby człowiek.
      I raczej nie guru. Popytaj w teatrze. lol
      • Gość: 007(J.Bond) Re: Był tragikomiczny... IP: *.wlan.pl 18.06.04, 23:21
        Jerzy Wenderlich - dobrze grał w ostatniej sztuce (tuż przed wyborami).
        Był bardzo wiarygodny.
      • Gość: wiki Re: ULUBIONY TORUNSKI AKTOR IP: *.torun.mm.pl 19.06.04, 00:13
        Dlaczego piszesz,że to słaby człowiek, co przez to rozumiesz? No i dlaczego nie
        guru,a kto jest nim Twoim zdaniem i co mówią w teatrze (to też mnie interesuje)
        • Gość: lol Re: ULUBIONY TORUNSKI AKTOR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.04, 00:25

To dobry aktor ,ale nie wielki i to co uchodzi aktorom wielkim nie uchodzi
          aktorom dobrym. A "to" to : megalomania , egoizm , małostkowość.
          Nie guru bo ....nie. Zresztą takowego nie ma w Horzycy. lol
          • Gość: str Re: ULUBIONY TORUNSKI AKTOR IP: *.smk.gda.pl 19.06.04, 08:33
            ************* MATEUSZ ROK !!!!!!!!!!!!!
          • Gość: max Re: ULUBIONY TORUNSKI AKTOR IP: *.torun.mm.pl 19.06.04, 19:30
            Pierwszy raz się z Tobą lol zgadzam, niestety nie ma takiego w tym teatrze. Ale
            cóż, spójrzmy na dyrekcje i decyzje artystyczne (premiery!!). Jaki dobry aktor
            zatrzyma się na dłużej przy takim reżyserze jakim jest szef artystyczny teatru,
            przepraszam. A szkoda, bo to jeszcze nie tak dawno dobry teatr był...
            • Gość: 007 J. Bond Re: Trochę więcej pracy, a będą sukcesy... IP: *.wlan.pl 20.06.04, 12:24
              Przykro to mówić, ale toruński teatr jest słaby. Myślałem, że KONTAKT wyzwoli
              ambicję kierownictwa teatru, ale niestety - tak się nie stało.
              Warto powalczyć o widzów i przy okazji... renomę.
    • Gość: joko Re: ULUBIONY TORUNSKI AKTOR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.04, 15:20
      Świętej pamięci Maciudziński był the best/ ale najpierw uciekł do Wrocławia, a
      potem jeszcze dalej. Brakuje Go.
      • Gość: drann Re: ULUBIONY TORUNSKI AKTOR IP: *.czerniewice.sdi.tpnet.pl 21.06.04, 18:40
        pawel tchorzewski ! tak ! nikt inny!
        • Gość: max Re: ULUBIONY TORUNSKI AKTOR IP: *.torun.mm.pl 21.06.04, 19:14
          Powiem tak, w sumie to nie jest zły zespół aktorski, ale o indywidualności
          trudno rozmawiać. Tylko że działania pana dyrektora skutecznie kamuflują
          możliwości artystyczne zespołu. Zaczyna tu zapadać marazm prowincji w złym tego
          słowa znaczeniu, a kilka świeżych, nowych twarzy na początku sezonu niewiele
          pomoże. Pewnie bierze się to z jego własnej niedoskonałości (reżysera). Oj
          przykro patrzeć, przykro... a to taki dobry teatr był. Może nowego sternika mu
          trzeba?
        • Gość: jagoda Re: ULUBIONY TORUNSKI AKTOR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.04, 14:58
          Paweł T, - zagrał ciałem (nagim)i pamietam do dzis... a sporo czasu minęło
    • Gość: ben dov Re: ULUBIONY TORUNSKI AKTOR IP: *.man.torun.pl / *.man.torun.pl 22.06.04, 09:44
      piotr glowacki tylko ze on jest teaz w rozmaitosciach u jarzyny
      • zielka Re: ULUBIONY TORUNSKI AKTOR 22.06.04, 14:40
        Glowa? ha! no oczywiscie. Jesli Glowacki, do dorzucmy Michala Michalskiego, co?

(a nie wiedzialam, ze Maciudzinski nie zyje, ech... )
    • Gość: Borikson Re: ULUBIONY TORUNSKI AKTOR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.04, 11:53
      Mysle, ba jestem przekonany, ze Torun ma dobrych aktorów. Na szczególną uwagę
      zasługują:
      Teatr W. Horzycy
      Sławomir Maciejewski,
      Paweł Tchurzelski
      Wiele radosci daje mi:
      Jarosław Felczykowski,
      A nadzieje:
      Matylda Podfilipska,
      Radosław Garncarek,
      Teatr Wiczy
      Radosław Smużny
      Krystian Wieczyński
      Teatr Baj Pomorski:
      Mariusz Wójtowicz
      oraz
      Grażyna Rutkowska- Kusa
      Andrzej Korkuz
      • Gość: h,mmmmm Re: ULUBIONY TORUNSKI AKTOR IP: *.smk.gda.pl 22.06.04, 15:17
        Radosław Smużny
        Krystian Wieczyński
      • Gość: LOLEK Re: ULUBIONY TORUNSKI AKTOR IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.06.04, 15:19
        A nadzieje:
        Matylda Podfilipska,
        Radosław Garncarek,
        NO NO NO!!!!!!WARTO SIĘ IM PRZYJŻEĆ!
        A TOMEK MYCAN???
        • Gość: max Re: ULUBIONY TORUNSKI AKTOR IP: *.torun.mm.pl 22.06.04, 18:45
          Garncarek? No trzeba by się przyjrzeć "talentowi", póki co widać tylko chęci a
          to za mało! A czy pełni zwyczajową funkcję przypisaną do młodych aktorów, czyli
          wabia na młode kobiety - w to akurat watpię!
        • Gość: ZUZIA Re: ULUBIONY TORUNSKI AKTOR IP: *.torun.mm.pl 22.06.04, 18:51
          Dlaczego tak wielu narzeka na toruński teatr!? a zawsze ilekroć w nim jestem
          zapełnione są wszystkie miejsca. Ja oceniam aktorów z pozycji widza, bo tylko
          nim jestem i dla mnie Maciejek jest najlepszym aktorem. Według mnie to bardzo
          skromny facet, który naprawdę swietnie gra (to moje zdanie). A może prywatnie
          jest całkiem inny????? Jak to jest? Chętnie dowiem się czegoś więcej.
    • Gość: ben dov Re: ULUBIONY TORUNSKI AKTOR IP: *.man.torun.pl / *.man.torun.pl 23.06.04, 09:44
      moze nie wszystkim podoba sie estetyka rozmaitosci ale kazdemu powinna sie
      podobac gra piotra glowackiego wybaczcie lekki faszyzm
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka