Gość: wiki IP: *.torun.mm.pl 18.06.04, 20:23 Moim ulubieńcem jest bez dwóch zdań guru toruńskiego teatru Sławek Maciejewski. Jest po prostu najwspanialszy w tym co robi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lol Re: ULUBIONY TORUNSKI AKTOR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.04, 21:30 Dobry aktor. Słaby człowiek. I raczej nie guru. Popytaj w teatrze. lol Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 007(J.Bond) Re: Był tragikomiczny... IP: *.wlan.pl 18.06.04, 23:21 Jerzy Wenderlich - dobrze grał w ostatniej sztuce (tuż przed wyborami). Był bardzo wiarygodny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiki Re: ULUBIONY TORUNSKI AKTOR IP: *.torun.mm.pl 19.06.04, 00:13 Dlaczego piszesz,że to słaby człowiek, co przez to rozumiesz? No i dlaczego nie guru,a kto jest nim Twoim zdaniem i co mówią w teatrze (to też mnie interesuje) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: ULUBIONY TORUNSKI AKTOR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.04, 00:25 To dobry aktor ,ale nie wielki i to co uchodzi aktorom wielkim nie uchodzi aktorom dobrym. A "to" to : megalomania , egoizm , małostkowość. Nie guru bo ....nie. Zresztą takowego nie ma w Horzycy. lol Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: str Re: ULUBIONY TORUNSKI AKTOR IP: *.smk.gda.pl 19.06.04, 08:33 ************* MATEUSZ ROK !!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: ULUBIONY TORUNSKI AKTOR IP: *.torun.mm.pl 19.06.04, 19:30 Pierwszy raz się z Tobą lol zgadzam, niestety nie ma takiego w tym teatrze. Ale cóż, spójrzmy na dyrekcje i decyzje artystyczne (premiery!!). Jaki dobry aktor zatrzyma się na dłużej przy takim reżyserze jakim jest szef artystyczny teatru, przepraszam. A szkoda, bo to jeszcze nie tak dawno dobry teatr był... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 007 J. Bond Re: Trochę więcej pracy, a będą sukcesy... IP: *.wlan.pl 20.06.04, 12:24 Przykro to mówić, ale toruński teatr jest słaby. Myślałem, że KONTAKT wyzwoli ambicję kierownictwa teatru, ale niestety - tak się nie stało. Warto powalczyć o widzów i przy okazji... renomę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joko Re: ULUBIONY TORUNSKI AKTOR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.04, 15:20 Świętej pamięci Maciudziński był the best/ ale najpierw uciekł do Wrocławia, a potem jeszcze dalej. Brakuje Go. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drann Re: ULUBIONY TORUNSKI AKTOR IP: *.czerniewice.sdi.tpnet.pl 21.06.04, 18:40 pawel tchorzewski ! tak ! nikt inny! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: ULUBIONY TORUNSKI AKTOR IP: *.torun.mm.pl 21.06.04, 19:14 Powiem tak, w sumie to nie jest zły zespół aktorski, ale o indywidualności trudno rozmawiać. Tylko że działania pana dyrektora skutecznie kamuflują możliwości artystyczne zespołu. Zaczyna tu zapadać marazm prowincji w złym tego słowa znaczeniu, a kilka świeżych, nowych twarzy na początku sezonu niewiele pomoże. Pewnie bierze się to z jego własnej niedoskonałości (reżysera). Oj przykro patrzeć, przykro... a to taki dobry teatr był. Może nowego sternika mu trzeba? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jagoda Re: ULUBIONY TORUNSKI AKTOR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.04, 14:58 Paweł T, - zagrał ciałem (nagim)i pamietam do dzis... a sporo czasu minęło Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ben dov Re: ULUBIONY TORUNSKI AKTOR IP: *.man.torun.pl / *.man.torun.pl 22.06.04, 09:44 piotr glowacki tylko ze on jest teaz w rozmaitosciach u jarzyny Odpowiedz Link Zgłoś
zielka Re: ULUBIONY TORUNSKI AKTOR 22.06.04, 14:40 Glowa? ha! no oczywiscie. Jesli Glowacki, do dorzucmy Michala Michalskiego, co? (a nie wiedzialam, ze Maciudzinski nie zyje, ech... ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Borikson Re: ULUBIONY TORUNSKI AKTOR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.04, 11:53 Mysle, ba jestem przekonany, ze Torun ma dobrych aktorów. Na szczególną uwagę zasługują: Teatr W. Horzycy Sławomir Maciejewski, Paweł Tchurzelski Wiele radosci daje mi: Jarosław Felczykowski, A nadzieje: Matylda Podfilipska, Radosław Garncarek, Teatr Wiczy Radosław Smużny Krystian Wieczyński Teatr Baj Pomorski: Mariusz Wójtowicz oraz Grażyna Rutkowska- Kusa Andrzej Korkuz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: h,mmmmm Re: ULUBIONY TORUNSKI AKTOR IP: *.smk.gda.pl 22.06.04, 15:17 Radosław Smużny Krystian Wieczyński Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LOLEK Re: ULUBIONY TORUNSKI AKTOR IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.06.04, 15:19 A nadzieje: Matylda Podfilipska, Radosław Garncarek, NO NO NO!!!!!!WARTO SIĘ IM PRZYJŻEĆ! A TOMEK MYCAN??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: ULUBIONY TORUNSKI AKTOR IP: *.torun.mm.pl 22.06.04, 18:45 Garncarek? No trzeba by się przyjrzeć "talentowi", póki co widać tylko chęci a to za mało! A czy pełni zwyczajową funkcję przypisaną do młodych aktorów, czyli wabia na młode kobiety - w to akurat watpię! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZUZIA Re: ULUBIONY TORUNSKI AKTOR IP: *.torun.mm.pl 22.06.04, 18:51 Dlaczego tak wielu narzeka na toruński teatr!? a zawsze ilekroć w nim jestem zapełnione są wszystkie miejsca. Ja oceniam aktorów z pozycji widza, bo tylko nim jestem i dla mnie Maciejek jest najlepszym aktorem. Według mnie to bardzo skromny facet, który naprawdę swietnie gra (to moje zdanie). A może prywatnie jest całkiem inny????? Jak to jest? Chętnie dowiem się czegoś więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ben dov Re: ULUBIONY TORUNSKI AKTOR IP: *.man.torun.pl / *.man.torun.pl 23.06.04, 09:44 moze nie wszystkim podoba sie estetyka rozmaitosci ale kazdemu powinna sie podobac gra piotra glowackiego wybaczcie lekki faszyzm Odpowiedz Link Zgłoś