Dodaj do ulubionych

tvp bydgoszcz

23.07.12, 22:43
Poniedziałek, 23 lipca, godz. 21.45
tzw. regionalny program informacyjny " Zbliżenia"
Pierwsza wiadomośc - w Bydgoszczy skazano lekarza za błąd w sztuce lekarskiej - smutne
Druga wiadomosc - wypadek na lotnisku w Kruszynie - materiał nagrany przez TVN 24
Trzecia wiadomośc - zbiórka przyborów szkolnych dla dzieci z biednych rodzin w Grudziądzu - materiał nagrany przez TV SM Grudziądz
Czwarta wiadomośc - szczury opanowały park Witosa w naszej stolycy stolyc - ohydne
Koniec Zbliżeń
Torunia jak zwykle zabrakło
Mam pytanie: za co boira pieniadze parcownicy toruńskiej redakcji???

Redakcję toruńską TVP S.A. tworzą:
reporterzy: Mariusz Kluszczyński (kierownik redakcji) Marta Karpińska, Katarzyna Prętkowska, Marta Matuszak i Łukasz Goniak,
dziennikarze sportowi: Marta Kalas
operatorzy kamer: Wojciech Budny, Robert Neumann i Andrzej Kowalewski.
Opiekę nad studiem i montażem sprawują: Michał Ginter i Wojciech Sobczak (także operator kamery) oraz montażysta Marcin Wziętek.
Sekretariat i archiwum prowadzi Patrycja Kotlarz.

Obserwuj wątek
    • bydofan Re: tvp bydgoszcz 23.07.12, 22:56
      TVP Bydgoszcz jest taka tylko z nazwy. W gruncie rzeczy to tuba propagandowa Torunia (konkretniej marszałka). Gdy nie ma informacji z Torunia pokazują negatywne z Bydgoszczy.
      • facetzpomorza Re: tvp bydgoszcz 23.07.12, 23:05
        bydofan napisał(a):

> Gdy nie ma informacji z Torunia pokazują negaty
        > wne z Bydgoszczy.

i tak to sobie tłumacz
        ja mam do wyboru tvp Poznań, Warszawa i bydgoszcz dlatego bydgoska nedze włączam średnio raz na miesiac.
        • a_creep Re: tvp bydgoszcz 24.07.12, 09:34
          Poproś mamę, żeby ciebie zapisała na kurs ortografii.
          • bydgoski_pastuch Re: tvp bydgoszcz 24.07.12, 11:13
            Czy podobnych rad udzielasz także i naszym bydgoskim forowiczom, którzy piszą nazwę miasta 'Toruń' z małej litery ?
            • a_creep Re: tvp bydgoszcz 24.07.12, 13:28
              > Czy podobnych rad udzielasz także i naszym bydgoskim forowiczom,

Waszym "bydgoskim" owszem.
              • bydgoski_pastuch Re: tvp bydgoszcz 24.07.12, 16:16
                a może tak coś ad rem przyjacielu ?
    • thornwald Re: tvp bydgoszcz 24.07.12, 07:42
      facetzpomorza napisał:

> Torunia jak zwykle zabrakło

"Zapomniałeś" o nadzwyczajnej sesji waszego sejmiku :) i materiale o policjantach z Chełmży pod Toruniem :)
      • bydofan Re: tvp bydgoszcz 24.07.12, 07:53
        Już Ci wutłumaczyłem "bydgoska" to ona jest z nazwy a w rzeczywistości to ona jest toruńska a właściwie marszałkowska choć to jedno i to samo.
        • thornwald Re: tvp bydgoszcz 24.07.12, 08:10
          Ja piszę tylko o tym, lak facetowizpomorza "zabrakło" Torunia w Zbliżeniach :)
          • syn_biskupa Re: tvp bydgoszcz 24.07.12, 09:09
            Pretensje do pana C bo tylko on jeździ na wszystkie krajowe sympozja TVP regionalnych i reprezentuje TVBydgoszcz.
    • tupolej154 Re: tvp bydgoszcz 24.07.12, 09:04
      facetzpomorza napisał:

> Czwarta wiadomośc - szczury opanowały park Witosa w naszej stolycy stolyc - ohy
      > dne
      > Koniec Zbliżeń
      > Torunia jak zwykle zabrakło

A co wy też macie szczury? Smutna wiadomość.
      • naubyd Re: tvp bydgoszcz 24.07.12, 10:11
        Hahaha nie widziałes materiału o szczurach na zapleczach toruńskich restauracji na Starówce? Fajny.

Ale trafiłeś fajnie
        • facetzpomorza Re: tvp bydgoszcz 24.07.12, 19:40
          naubyd napisał:

> Hahaha nie widziałes materiału o szczurach na zapleczach toruńskich restauracji
          > na Starówce? Fajny.

Nie widziałem ale pamietam reportarz o szczurach w Starym Fordonie i ubiegłoroczny z parku Witosa w bydgoszczy, gdzie babcie z wnuczkami dokarmiały szczury. Taka ucieczka bydgoszczan od nudy, jedyna rozrywka w naszej "półmilionowej"
          • a_creep Re: tvp bydgoszcz 24.07.12, 20:24
            Może w Internecie są darmowe kursy ortografii, jeśli mama nie chce ci pomóc.
          • thornwald Re: tvp bydgoszcz 24.07.12, 21:38
            Jak widzę, dla ciebie sposobem na nudę i jedyną rozrywką jest oglądanie, tak znienawidzonego przez ciebie, regionalnego programu informacyjnego "Zbliżenia" :)
          • alfred_prawdomowny Re: tvp bydgoszcz 25.07.12, 14:51
            Czas na wakacje w fontannie Cosmopoliss!
    • poczuj_roznice Re: tvp bydgoszcz 25.07.12, 17:44
      ta talewizja to totalna porażka.
      kanał dla bydgoskicj miernot
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka