Gość: Liza IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 01.07.04, 14:10 Dla odprężenia proponuję zabawić się w mini sondę na temat leczenia w Toruniu. Gdzie jest najlepsza i najmilsza obsługa, gdzie nie ma kolejek, gdzie przyjmują dobrzy lekarze? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ada Re: Jak nas leczą w Toruniu? IP: *.proxy.aol.com 01.07.04, 14:59 Najlepsi sa na Przesmyku. Sczegolnie laryngologia i stomatologia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gino Re: Jak nas leczą w Toruniu? IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 02.07.04, 12:16 Najlepsza jest dr Guttmann-Studzińska. Teraz zmieniła miejsce przyjmowania pacjentów. Przeniosła się na Bydgoską. Super lekarka. Polecam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Uśka Re: Jak nas leczą w Toruniu? IP: 195.117.138.* 02.07.04, 14:34 Ja należe do Przychodni Lekarza Rodzinnego na Grabowej. Zapisana jestem do dr Czachowskiego - specjalista z ogromna wiedzą, kulturą i polotem.Oprócz fachowej porady mozemy sobie pozartować i porozmawiac o życiu. W kolejce czekam najwyzej parę minut i nie musze się rejestrować. Poza tym ginekolodzy: dr Jackowski i dr Stankiewicz. PZDR Uśka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbychu Re: Jak nas leczą w Toruniu? IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 05.07.04, 07:45 Potwierdzam, że super lekarką jest dr Guttmann. Ale nie wiem, gdzie teraz przyjmuje? Kiedyś była w Citomedzie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 007 J. Bond Re: Jak nas leczą w Toruniu? IP: 158.75.53.* 05.07.04, 08:07 Chodzę - co prawda rzadko (w poważniejszych sprawach) do Naszego Lekarza. Dr Kania - niezły. Ale najczęściej recepty wypisuje mi żona - też niezła. Ale to chyba już autoreklama. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: evita Re: Jak nas leczą w Toruniu? IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 05.07.04, 14:15 Podanie na łamach nazwiska dobrego lekarza nie uważam za autoreklamę. W czasach, kiedy bezpłatne leczenie jest prawie niemożliwe, warto poznać dobrych lekarzy przyjaznych Pacjentowi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daras Re: Jak nas leczą w Toruniu? IP: *.satfilm.net.pl / *.satfilm.net.pl 06.07.04, 18:40 Nie znam porządnej toruńskiej lecznicy. Może ktoś mi poleci dobrego lekarza lub przychodnię POZ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elba Dobre i złe IP: *.torun.mm.pl 07.07.04, 17:13 Jakoś nie udaje mi się w Toruniu, jeśli chodzi o lekarzy. Na Uniwersyteckiej lepiej omijać z daleka neurologów. Pani doktor mojemu znajomemu, który ma wrodzoną wadę kręgosłupa, powiedziała, że "tak już jest, będzie pana boleć" i wyrzuciła go z gabinetu bez badania i co gorsza (w dobie wielkich osiągnięć neurologii, a także w ogóle w walce z bólem) bez recepty na jakieś środki przeciwbólowe. Druga pani doktor nie lubi, jak się jej karty pacjentów walają na biurku, dlatego popołudniowe przybycie należy potwierdzić (ciekawe ile razy, o której godzinie itp.). Strzeżcie się również ordynatora urologii na Batorego. Natomiast bardzo dobry neurolog, który, niestety, przyjmuje prywatnie, to dr Nalaskowski. Świetny jest dermatolog w przychodni wojskowej, dr Markowski. A jeśli do szpitala - to tylko na oddział ginekologiczny na Józefa - wspaniała obsługa pielęgniarska, mili lekarze, czysto (!). W tym samym szpitalu lepiej omijać chirurgię. I to by było tyle. A! Najlepiej w ogóle nie chorować, czego Wam wszystkim i sobie życzę :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elba małe sprostowanie IP: *.torun.mm.pl 14.07.04, 15:19 do mojego postu wkradł się mały błąd - dr Nalaskowski to oczywiście urolog, a nie neurolog :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bobo Re: Jak nas leczą w Toruniu? IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 08.07.04, 07:36 Moim zdaniem najlepszy jest "Matopat". Obsługa, świadczenia i pobyt (jeśli już jest taka potrzeba) - komfortowe! Omijać z daleka Szpital na Bielanach! Tam pacjent jest intruzem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Byniu Re: Jak nas leczą w Toruniu? IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 09.07.04, 11:28 Czas umierać - nie ma komu leczyć! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gino Re: Jak nas leczą w Toruniu? IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 14.07.04, 07:56 Wszędzie dobrze, jak pójdziesz prywatnie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikt Re: Jak nas leczą w Toruniu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.04, 07:50 na tamtym świecie, Kotku Odpowiedz Link Zgłoś