Dodaj do ulubionych

PANORAMA - pytanie o opinię

IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 21.03.02, 12:40
Jestem bardzo ciekawy czy ktoś może coś powiedzieć na temat mieszkania w tym
budynku. Wiem, że są tam wciąż wolne mieszkania i chciałbym wiedzieć, czy tylko
z powodu ceny, czy być może są jakieś inne "przeciw". Z góry dziękuję za każdy
głos. Pozdrawiam.

Obserwuj wątek
    • Gość: Roman Re: PANORAMA - pytanie o opinię IP: 212.160.129.* 21.03.02, 13:35
      Gdy wieje sprzyjajacy wiatr to na balkonach wyraznie da sie odczuc zapach
      stadniny koni Panstwa Ciurusiow. Widoki bardzo piekne tylko ten fetor .....:)
      • Gość: IKS Re: PANORAMA - pytanie o opinię IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 22.03.02, 07:05
        Ciekawe, jak mocno dmucha, bo lokalizacja wydaje się być sprzyjająca wiatrom.
        Obecnie mieszkam "w krainie wiecznych wiatrów" i informacja o tym jest dla mnie
        bardzo ważna... Może jeszcze coś przeciw?
        • Gość: Roman Re: PANORAMA - pytanie o opinię IP: 194.204.138.* 22.03.02, 16:44
          Nie chcialbym saczyc samych negatywow. Polozenie bardzo interesujace. Mieszkam
          bardzo blisko. Na okolo lasy. Brak tras szybkiego ruchu w poblizu. Plany budowy
          w odleglosci okolo 1 km aqua parku. Jezeli frma Budlex dotrzyma zobowiazan to
          zagospodarownie okolic budynku bedzie super.Tylko ze budlex w tej chwili
          przezywa podobno dosc ostre klopoty finansowe. W budynku nie bylem. Zbudowany
          jest na planie zygzaka. Wiaza sie ztym pewne niedogodnosci. Sasiedzi z tego
          samego budynku beda widziec sie z okien. Balkony sa duze moze to nawet tarasy
          ale ulozone schodkowo wiec ci zgory widza co sie dzieje ponizej. Generalnie
          malo intymnie. Przypomina to troche ,od strony Wisly,dom wczasowy.Przy takich
          cenach za m2 mialbym tez uwagi co do materialow uzytych do wykonczenia
          budynku:dachowka bitumiczna. blacharka to tylko blacha ocynkowana.
          • zielony1968 Re: Panorama - pytanie o opinię 16.07.14, 11:03
            Witam.
            Wątek co prawda archiwalny,ale może ktoś pamięta w jakiej cenie były sprzedawane mieszkania w Panoramie? Zamierzam tam kupić mieszkanie i chciałbym się też więcej dowiedzieć o samym budynku, kosztach mieszkania w Panoramie itp.Proszę o opinie.
            • jerzy_gw Re: Panorama - pytanie o opinię 28.07.14, 11:11
              Swego czasu Panorama zaczęła zjeżdżać ze skarpy w kierunku Wisły.
              Ale nadal stoi więc chyba temu zaradzono.
    • Gość: SDB Re: PANORAMA - pytanie o opinię IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 21.03.02, 15:09
      Panorama to budynek? Hm jezeli jeden z tych nowych blokow nad Kaszczorkiem to
      wiem tyle ze chcialbym tam mieszkac

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka