szlachcic 17.03.13, 17:03 a papieza na urodzinach nie bylo? nie przyjechal do takiego swietego czlowieka? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lexor2012 Re: 40. urodziny Girzyńskiego. Jakie VIP-y go odw 17.03.13, 19:05 Jak się wydaje Papież nie przepada za wazeliniarzami, stąd episkopalnego dupowłaza raczej nie odwiedzi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lookingforfun 40. urodziny Girzyńskiego. Jakie VIP-y go odwie... 17.03.13, 20:03 sto lat Odpowiedz Link Zgłoś
tokontoniejestwolne 40. urodziny Girzyńskiego. Jakie VIP-y go odwie... 17.03.13, 20:15 Tylu zdjęć z urodzin to na Facebooku z osiemnastki nie ma. 58 zdjęć to w tekstach o wyborze papieża nie zamieszali. Odpowiedz Link Zgłoś
falco2009 40. urodziny pasożyta... 17.03.13, 20:20 Media zachwycają się "normalnością" nowego papieża unikającego pompy a tu jakiś Girzyński organizuje publiczną fetę z okazji 40-tych urodzin . Ale wydarzenie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A czym to się Pan Girzyński zasłużył, żeby upubliczniać taki pospolity fakt . Przecież to typowy polski polityk czyli pasożyt. Pamiętam tylko , że siostrze załatwił synekurę . Dziś 40-te urodziny miało jeszcze wielu rodaków i z pewnością wartościowszych niż ten pisuar Odpowiedz Link Zgłoś
alfred_prawdomowny 40. urodziny Girzyńskiego. Jakie VIP-y go odwie... 17.03.13, 21:17 Jakie województwo tacy liderzy. Porażka totalna. Wszystkiego najlepszego. Odpowiedz Link Zgłoś
arafat11 Re: 40. urodziny Girzyńskiego. Jakie VIP-y go odw 18.03.13, 00:53 pewnie impreza dretwa byla, bo gizyn nie pije...a w Polsce impreza bez wodki slaba jest ... Odpowiedz Link Zgłoś
nika_j 40. urodziny Girzyńskiego. Jakie VIP-y go odwie... 18.03.13, 08:00 Naprawdę nic ciekawszego nie działo się tego dnia, żeby taki news wstawiać? Dla mnie karygodne jest, że za zorganizowanie takiej imprezy, przy tabunach ludzi niszczących buciorami parkiet sali gimnastycznej pobierana jest taka sama stawka za wynajem sali gimnastycznej jak od klubów młodziezowych i dzieciaków, chcących potrenować (w obuwiu sportowym). Polecam też stary artykuł torun.gazeta.pl/torun/1,35576,7872378,Sale_gimnastyczne_szeroko_zamkniete__Dlaczego_.html Odpowiedz Link Zgłoś
albrecht_kalba 40. urodziny Girzyńskiego. Jakie VIP-y go odwie... 18.03.13, 10:39 Żenujący spektakl. Mnie bardziej ciekawi, dlaczego prywatny jubel odbył się w placówce oświatowej, a nie w miejscach do tego przewidzianych vide restauracja, czy centrum konferencyjne. Czyżby p-osła nie było stać na wynajem przyzwoitego lokalu i musiał skorzystać ze zniżki u zaprzyjaźnionego dyrektora szkoły? :) Swoją drogą miło pooglądać maluczkich grzecznie stojących w ogonku, by winszować "szanownemu" w nadziei, że zapamięta i pozwoli się pożywić okruszkami z pańskiego stołu. K Odpowiedz Link Zgłoś
1szansa 40. urodziny Girzyńskiego. Jakie VIP-y go odwie... 18.03.13, 10:48 W międzynarodowym kryzysie bogacą się pojedynczy osobnicy, których stać na takie urodziny. Ja wypiłam kawę z mężem i to była już "rozpusta", chociaż mniejszy obciach Odpowiedz Link Zgłoś
j-44 za ciosem 18.03.13, 10:55 Urodziny 41 odbędą się na Motoarenie. Wesołych ŚWIĄT! Odpowiedz Link Zgłoś
szlachcic Re: 40. urodziny Girzyńskiego. Jakie VIP-y go odw 18.03.13, 17:38 Dziekujemy GW za swietne artykuly magnesujace cala opinie publiczna. Ja jeszcze chcialbym sie dowiedziec kto na urodzinach swietego Gizynskiego poszedl sie wysrac do szkolnego kibla i ktora reka podcieral sobie dupe a teraz na powaznie, o ile ja moge wytlumaczyc swoje kpiarstwa tym ze mam gleboko w dupie 40 urodziny posla i kto na nich sie zjawil o tyle nie moge zrozumiec pseudo dziennikarzy z GW ktorzy tez sobie z poselka kpia ale jednoczesnie zajmuja sie tym tematem w bardzo duzym zakresie a to juz jest osnmieszanie samego siebie i gazety Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna100 Nurtuje mnie aspekt psychologiczny. 18.03.13, 21:43 Zostawiając na boku pytania po co i o co właściwie chodzi w tym jublu, nurtuje mnie problem natury psychologicznej, czysto naukowo - co dzieje się w głowach osób, które w niedzielę zamiast zająć się sobą, swoimi dziećmi, czy czymkolwiek pożytecznym, stoją w żenującej kolejce na sali gimnastycznej aby złożyć życzenia posłowi i uścisnąć mu grabulę, a przy tym dają się w trakcie tych czynności uwiecznić na zdjęciach. Nie wspomnę już o ochoczym wygrzebywaniu potrawy w kolorze brunatno-czerwonym z wyglądających na wypożyczone ze szkolnej stołówki waz. Tego naukowo chyba wytłumaczyć jednak nie sposób. Pozostaje głębokie zadziwienie. Odpowiedz Link Zgłoś
lexor2012 Re: Nurtuje mnie aspekt psychologiczny. 18.03.13, 23:37 wszyscy ci ludzie są powiązani nićmi wzajemnych zależności i mimo, że czasami się ledwie tolerują, to muszą okazywać sobie wdzięczność i szacunek, a takie imprezy to świetne okazje do takich manifestacji. A jak do tego dodać szansę pojawienia się z nazwiska w mediach to wychodzi, że na imprezie być trzeba (wszak wyborcy nie głosują na ludzi nieznanych) niezależnie od tego w jak obciachowym miejscu się ona odbywa. A co w głowach? Pewnie mieszanina poczucia dobrze spełnionego obowiązku i satysfakcji z bycia członkiem tej samej grupy interesów. Odpowiedz Link Zgłoś
magm2 40. urodziny Girzyńskiego. Jakie VIP-y go odwie... 19.03.13, 00:33 tyle ludzi na zdjęciach i nikogo normalnego... Odpowiedz Link Zgłoś