Dodaj do ulubionych

gratulacje dla tvp bydgoszcz

18.03.13, 22:22
według tvp bydgoszcz
Uniwersytet Technologiczno-Przyrodniczy w Bydgoszczy wśród najlepszych uczelni technicznych w kraju. Tygodnik „Wprost” opublikował ranking, w którym bydgoska uczelnia deklasuje wiele znanych szkół wyższych, m.in. w Gdańsku czy Poznaniu. Studenci UTP wybierają właśnie tę uczelnię, bo daje duże szanse na szybkie podjęcie pracy.
Dobra passę szkoły potwierdza ostatni ranking tygodnika „Wprost”. Uniwersytet Technologiczno-Przyrodniczy w Bydgoszczy zajął w nim, wśród uczelni technicznych, trzecie miejsce w kraju, zaraz po uczelniach w Szczecinie i Warszawie.

a tu ranking "Wprost"

Oto najlepszych 10 miejsc w rankingu:
1. Politechnika Warszawska
2. Politechnika Wrocławska
3. Akademia Górniczo-Hutnicza im. Stanisław Staszica w Krakowie
4. Politechnika Śląska w Gliwicach
5. Uniwersytet Warszawski
6. Szkoła Główna Handlowa
7. Politechnika Gdańska
8. Politechnika Łódzka
9. Politechnika Poznańska
10. Politechnika Krakowska im. Tadeusza Kościuszki

Niech zyje propaganda ogroooomnej bydgoszczy !
Obserwuj wątek
    • alfred_prawdomowny Re: gratulacje dla tvp bydgoszcz 18.03.13, 23:03
      Popatrzyłbym na to inaczej. Dlaczego tak mało jest UMK. I co ciekawsze chemia na UTP wyżej niż UMK. Ale jak zwykle to sa tylko rankingi.
    • naubyd hahahahah matolek 19.03.13, 07:36
      Z tej zawisci i nienawisci rozum ci odbiera
      szkoly.wprost.pl/ide,27/idk,28/edycja-2012-Uniwersytet-Technologiczno-Przyrodniczy-im-Jana-i-Jedrzeja-Sniadeckich-w-Bydgoszczy.html
      I wszystko jasne. Juz nawet szukac w necie nie umiesz.
      • bydgoski_pastuch Re: hahahahah matolek - z siebie sie smiejesz ? 19.03.13, 09:17
        wiesz co , naubyd ?
        ten ranking , ktory zapodales , to sobie mozesz o kant d... rozbic
        nieuwzglednienie w nim (w pierwszej 10) takich dobrych uczelni technicznych jak Politechnika Warszawska czy AGH , osmiesza i czyni niepowaznym zarowno jego autorow , jak i sam ranking !
        kolego , tak wiec wiecej pokory i rozsadku zycze
        • naubyd Re: hahahahah matolek - z siebie sie smiejesz ? 19.03.13, 15:20
          kuźwaaaaaa!

czy ja pisałem o super uniwerku czy odpisałem na Twój debilny wpis w którym, dałeś zupełnie inną listę niż jest w rankingu na stronie Perspektyw? No weź facet.
          A tak na marginesie to te rankingi są czasami super nie? A czasami są niepoważne bo nie spełniają toruńskich norm.

Weź już sie nie ośmieszaj.
          • bydgoski_pastuch Re: hahahahah matolek - z siebie sie smiejesz ? 19.03.13, 15:49
            > czy ja pisałem o super uniwerku czy odpisałem na Twój debilny wpis

na jaki moj wpis , do jasnej anielki ?!
            post , na ktory odpowiedziales , jest moim pierwszym w tym watku , wiec co Ty chlopie pierdzielisz !!!
            nie wiem jakie masz w swoim zyciu prywatnym problemy , wzglednie na co chorujesz lub z jakimi innymi problemami sobie na co dzien nie radzisz.....nie bede przez grzecznosc zgadywal....
            mimo to radze , tak po przyjacielsku (wiec sie nie obraz) , ze jesli jednak jest to aklohol- to odstaw.... gdy jednak stwierdz8isz , ze to nie to , a objawy sa podobne- to proponuje wizyte u lekarza (ten gosc to psychiatra sie nazywa)

aha...caly czas czekam na twoja oraz arafata odpowiedz w tym watku
            • naubyd Re: hahahahah matolek - z siebie sie smiejesz ? 19.03.13, 15:55
              facet z pomorza i Ty to jeden pies. Już mi się mylicie. Obaj tak samo wredni i tak samo chamscy i nieprzebierający w środkach
            • naubyd Re: hahahahah matolek - z siebie sie smiejesz ? 19.03.13, 16:01
              w tamtym wątku już wszystko napisaliśmy. Nie uważam byś dawał jakiekolwiek argumenty. Przeczysz danym statystycznym ze strony marszałka. To jest fakt a nie to co podkreśliłeś.
              • bydgoski_pastuch Re: hahahahah matolek - z siebie sie smiejesz ? 19.03.13, 16:14
                alez nie !
                ja danych statystycznych nie podwazam
                kwestionuje jedynie metodologie liczenia unijnego dofinansowania (rpo)... kapewu ?
                • naubyd Re: hahahahah matolek - z siebie sie smiejesz ? 19.03.13, 17:47
                  jasne, że kpw. Tak samo jak Ty i koledzy podważacie rankingi które Wam nie pasują a sondę internetową wynosicie do rangi badań naukowych
    • fartunia1 Re: gratulacje dla tvp bydgoszcz 19.03.13, 13:20
      Ale to TVP Bydgoszcz w Zbliżeniach podała materiał o oskarżeniach o plagiat wobec pewnego bardzo ważnego naukowca z UMK, toruńskie media milczą, czyżby się bały, bo ten ważny pan sprawuje ważną funkcję?
      • naubyd Re: gratulacje dla tvp bydgoszcz 19.03.13, 15:20
        że o TW nie wspomnę.
      • alfred_prawdomowny Re: gratulacje dla tvp bydgoszcz 19.03.13, 19:15
        Niestety, uczelnie to bardzo hiererchiczne instytucje, które zamiatają pod dywan.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka