Dodaj do ulubionych

"Gazeta Pomorska" ma niemieckiego właściciela

22.03.13, 11:41
Ostatnie Polskie media są przejmowane przez Niemieckie koncerny. Media kształtuja opinie publiczną, decydują o wynikach "demokratycznych" wyborów. Te gazety prawdopodobnie przynoszą niewielkie zyski finansowe ale od nich zależą inne rzeczy...
Obserwuj wątek
    • doppa Re: "Gazeta Pomorska" ma niemieckiego właściciela 22.03.13, 12:32
      KEEP CALM AND CZYTAJ SUPER EXPRESS bo to gazeta z polskim kapitałem.
    • buttheadslayer Re: "Gazeta Pomorska" ma niemieckiego właściciela 22.03.13, 14:49
      1avalon napisał(a):

> Ostatnie Polskie media są przejmowane przez Niemieckie koncerny. Media kształtu
      > ja opinie publiczną, decydują o wynikach "demokratycznych" wyborów. Te gazety p
      > rawdopodobnie przynoszą niewielkie zyski finansowe ale od nich zależą inne rzec
      > zy...

Trolluń powinien z tego powodu się cieszyć a nie chlipać  w rękaw. W końcu to wasi wracają po długiej nieobecności.....
      • 1avalon Re: "Gazeta Pomorska" ma niemieckiego właściciela 22.03.13, 14:53
        Jestem z Bydgoszczy. Załapałem sie na toruńkie forum bo pisałem w temacie o inwestycjach :)
        Poza tym, zostana nam kretyńskie gazetki jak Super Expres i propagandowa, cholera wie z kim powiązana, Gazeta Wybiórcza...
        • buttheadslayer Re: "Gazeta Pomorska" ma niemieckiego właściciela 22.03.13, 14:56
          1avalon napisał(a):

> Jestem z Bydgoszczy. Załapałem sie na toruńkie forum bo pisałem w temacie o inw
          > estycjach :)
          > Poza tym, zostana nam kretyńskie gazetki jak Super Expres i propagandowa, chole
          > ra wie z kim powiązana, Gazeta Wybiórcza...

Ups, sorry. Ale wpis był wycelowany Richtung Osten. :)
        • alquoz a bromberg 22.03.13, 14:58
          to kto doprowadzil do swietnosci? nie cesarz fryderyk i pozniej kanclerze rzeszy? to dobra wiadomosc i dla torunia i dla was :)
          krzyzacy czy prusy to jeden kapital, kapital niemiecki...
          • buttheadslayer Re: a bromberg 22.03.13, 15:39
            alquoz napisał:

> to kto doprowadzil do swietnosci? nie cesarz fryderyk i pozniej kanclerze rzesz
            > y? to dobra wiadomosc i dla torunia i dla was :)
            > krzyzacy czy prusy to jeden kapital, kapital niemiecki...

Ja się odnoszę do czasów komturów, których mentalność nadal pokutuje w trolluńskich zakutych łbach. Poza tym, co krzyżacy mieli wspólnego z Fryderykiem (poza językiem oczywiście)?. To tak jakbyś twierdził, że Francuz jest identyczny z Senegalczykiem. Obaj mówią w tym samym języku i na tym ich podobieństwa się kończą.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka