Gość: MONK IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 22.03.02, 21:58 wyczytalem o nim w jakims poscie - co to za kino; gdzie jest; jak wyglada? pewnie troche jestem z tym wszystkim spozniony ale mimo wszystko prosze o info. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jonek Re: Nowe kino w Toruniu IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 22.03.02, 22:40 Gość portalu: MONK napisał(a): > wyczytalem o nim w jakims poscie - co to za kino; gdzie jest; jak wyglada? > pewnie troche jestem z tym wszystkim spozniony ale mimo wszystko prosze o > info. pozdr Jeśli chodzi ci o "Nasze Kino", to rzeczywiście jesteś spóźniony o ponad rok. Chyba, że jest jeszcze jakiś nowe, o którym nie wiem. "Nasze Kino" mieści się na Podmurnej, naprzeciwko Straży Miejskiej (od szerokij w stronę Wisły). Jest małe, ale stara się puszczać w miarę ambitny repertuar. Oprócz tego z powrotem działa "Grunwald". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Telek Re: Nowe kino w Toruniu IP: 212.244.62.* 25.03.02, 09:36 Gość portalu: Jonek napisał(a): > Gość portalu: MONK napisał(a): > > > wyczytalem o nim w jakims poscie - co to za kino; gdzie jest; jak wyglada? > > > pewnie troche jestem z tym wszystkim spozniony ale mimo wszystko prosze o > > info. pozdr > > Jeśli chodzi ci o "Nasze Kino", to rzeczywiście jesteś spóźniony o ponad rok. > Chyba, że jest jeszcze jakiś nowe, o którym nie wiem. > "Nasze Kino" mieści się na Podmurnej, naprzeciwko Straży Miejskiej (od szerokij > w > stronę Wisły). Jest małe, ale stara się puszczać w miarę ambitny repertuar. > Oprócz tego z powrotem działa "Grunwald". A Centro 2000 (2075?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aj Re: Nowe kino w Toruniu IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 25.03.02, 18:28 buduje się...na razie na papierze...ale już niedługo... pozdruuva Odpowiedz Link Zgłoś
b3ut Re: Nowe kino w Toruniu 25.03.02, 20:29 gdyby wszyscy w Toruniu tak często chodzili do kina, jak to wynika z waszego zapotrzebowania na Multikino, to już dawno w Toruniu byłoby ich kilka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Telek Re: Nowe kino w Toruniu IP: 212.244.62.* 06.04.02, 09:30 Masz trochę racji, dawniej 3 razy poszedłem do Camerimage Cinema (ekran i fotele prima sort!) - kto je pamięta?, z czego tylko raz wyświetlono film (Sztos), zaś dwa razy byłem jedynym/ jednym z dwóch zainteresowanych (Aleja Snajperów i Latający Holender) i w związku z tym odszedłem z kwitkiem. A naszło mnie to, gdy w aktualnym repertuarze kin nie znalazłem już Klątwy Skorpiona, którą do przedwczoraj grali w Naszym Kinie (LUBIĘ!). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MONK Re: Nowe kino w Toruniu IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 06.04.02, 18:57 Kino bylo swietne i nie mam zielonego pojecia czemu cieszylo sie tak znikoma popularnoascia. Zamkneli je wkrotce po mojej przeprowadzce do Torunia - tym sposobem zostalem bez porzadnego kina. Ps. klatwa skorpiona byla swietna - komedia sensacyjna - w dawnym przedwojennym stylu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jonek Re: Nowe kino w Toruniu IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 06.04.02, 22:51 Gość portalu: MONK napisał(a): > Kino bylo swietne i nie mam zielonego pojecia czemu cieszylo sie tak znikoma > popularnoascia. Zamkneli je wkrotce po mojej przeprowadzce do Torunia - tym > sposobem zostalem bez porzadnego kina. Chodzi ci o "camerimage"? Ono tak naprawdę nigdy porzadnie nie wystartowało. Nie wystarczy otworzyć kino czy inny interes. Trzeba je zareklamować. Musi działać w ruchu ciągłym, a nie od przypadku do przypadku. W ogóle wszystkie kina poza Orłem są fatalne pod względem reklamy. Kopernik i Nasze mają repertuar na witrynach tak małym druczkiem, żeby czasem nikt nie doczytał. Nasze Kino i Graunwald w ogóle nie mają witryn na Szerokiej ani gdzie indziej. Dziwić się należy, że ludzie w ogóle tam trafiają. Natomiast idea multikina jest, jak rozumiem, taka, że można tam iść w ciemno i zawsze coś się o każdej godzinie ciekawego znajdzie. Stąd wbrew pozorom multikino może rozruszać publiczność, która dotąd rzadko albo wcale do kina nie chodziła. > Ps. klatwa skorpiona byla swietna - komedia sensacyjna - w dawnym przedwojennym > > stylu Odpowiedz Link Zgłoś