Dodaj do ulubionych

Kurs na wózek widłowy

14.06.13, 12:54
Szukam firmy, która przeprowadzi nabór na szkolenia na wózki widłowe. Toruń i okolice. Interesuje mnie opinia osób, które już korzystały z takiego kursu. Ile trwa, ile kosztuje? Najlepiej, żeby cała infrastruktura znajdowała się na terenie tej firmy, żebym nie musiał latać ze szkolenia teoretycznego na praktyczne na drugi koniec miasta...
Obserwuj wątek
    • tanwej Re: Kurs na wózek widłowy 24.06.13, 13:08
      Skontaktuj się z panem Edwardem z firmy Zamew. Wszystko robią u siebie, mają hale, wózki, sprzęty itp. Ogólnie to warsztat mechaniczny z Torunia, zajmuje się profesjonalnym szkoleniem operatorów i serwisem maszyn. Ja byłem na 2 tyg. kursie, szef nas wysłał, więc nie wiem ile go to kosztowało. Kontakt do firmy
      • amkkmp Re: Kurs na wózek widłowy 24.06.13, 14:58
        Ja bym nie polecał, bo słyszałem, że ktoś kiedyś poszedł do jakiegoś pana Edwarda na kurs na wózek widłowy, a tam się okazało, że wózek składał się z wozu drabiniastego i wideł do gnoju.
        • jacek-jacenty Re: Kurs na wózek widłowy 24.06.13, 17:28
          amkkmp napisał:

> Ja bym nie polecał, bo słyszałem, że ktoś kiedyś poszedł do jakiegoś pana Edwar
          > da na kurs na wózek widłowy, a tam się okazało, że wózek składał się z wozu dra
          > biniastego i wideł do gnoju.

Nie polecałbyś tego "Pana Edwarda" czy po prostu chciałeś sobie pośmiecić na forum?

Pewno na wózkach widłowych znasz się lepiej ode mnie, ale ja kliknąłem w linka i kontakt wygląda wiarygodnie.
          Skoro znasz i wozy drabiniaste i widły do gnoju, to może polecisz coś?
          • amkkmp Re: Kurs na wózek widłowy 25.06.13, 13:41
            > ale ja kliknąłem w linka i kontakt wygląda wiarygodnie.
            No bo ma wyglądać. Nie widzisz schematu? Rejestruje się ktoś, zadaje pytanie, a zaraz pojawia się kolejny nowozarejestrowany i poleca konkretną firmę eksponując linka. To tego typu spam zaśmieca forum.
            • tanwej Re: Kurs na wózek widłowy 25.06.13, 14:14
              wypraszam sobie, to, że jestem niedawno zarejestrowany nie świadczy o tym, że nie znam się na temacie! aktywnie udzielam się na forum www.wozkiwidlowe.com.pl oraz na forum www.podnosniki.org, mam papiery zarówno operatora podnośnika koszowego, jak i samojezdnych wózków widłowych. Pracuję w zawodzie od 5 lat. Kursy robiłem w dwóch różnych firmach i wypraszam sobie pomówienia o spam. Na forach mnóstwo ludzi szuka info o kursach na tego typu maszyny, wystarczy przejrzeć, sam długo szukałem, pytałem, czytałem opinie aż znalazłem konkretne zakłady. Co złego jest w tym, że chce komuś polecić firmę sprawdzoną na sobie. Jestem żywym przykładem tego, że szkolenia robią porządnie i profesjonalnie, bo pracuję na wózku już 5 lat. Nie chcesz pan, nie klikaj w link, skoro to pana nie interesuje, ale mnie proszę zaśmiecania nie zarzucać, bo odpowiadam na temat jedynie.
            • jacek-jacenty Re: Kurs na wózek widłowy 25.06.13, 17:24
              Skoro jesteś pewny, że to jest spam, to po co odpowiadasz?
              Podnosisz wątek do góry. Masz w tym interes? (Pytanie retoryczne oczywiście)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka