Dodaj do ulubionych

Cafe Draże wyrzucają ze Starego Młyna. Będzie p...

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.13, 19:43
Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
Obserwuj wątek
    • Gość: matt Re: Cafe Draże wyrzucają ze Starego Młyna. Będzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.13, 20:09
      oczywiście lepiej jest tak jak ty siedzieć w cieciówach całe życie i pic piwo z kija. Nie jestem ani ćpunem, ani pseudointelektualista. Sorry, ale nawet jeśli zlikwidują draże, to nie stanę się taki jak ty. Cała Europa ma takie knajpy, każde miasto. A w Toruniu..cóż - piernik i kopernik...drogie władze miasta - miasto należy do mieszkańców, nie do was. dysponujecie naszymi pieniędzmi, nie swoimi - nie działajcie wg. zasady dziel i rządź, bo zwyczajnie do tego prawa nie macie.
    • szlachcic Precz z towarzyszem gospodarzem 18.06.13, 20:52
      Najbardziej niecierpie towarzysza gospodarza za to ze stosuje wybiorcze podejscie do wielu tematow
      Klerowi praktycznie daje za darmo kamienice ale inna juz chce sprzedac i wywala z budynku fajna instytucje ktora robi klimat miastu
      Zawsze krytykowalem wielkiego lysola za to ze nie potrafi miec do wszystkich jednego toku postepowania, wielokrotnie pisalem o tym ze jego zonka gdybymiala troche honoru i poczciwosci to wraz z nastaniem mezulka prezydencika odeszlaby ze szpitala, bowiem chore jest jak maz jest przelozonym zony. Pisalem ze gdy dojdzie do sytuacji podbramkowej a taka wreszcze przyszla z kantami w szpitalu za ktore odpowiedzialna jest Zaleska.
      mimo ze sie przyznala ze ponosi za to konsekwencje wlos z jej glowki nie spadl - pd czego sie ma mezyulka prezydencika
      To samo bylo z kamienica dla kleru z bonifikata - wiadomo bylo ze predzej czy pozniej dojdzie do sytuacji pod bramkowej z inna intytucja ktora ma powiazania z miastem a nie bedzie laskawie przez lysego oceniona
      To wlasnie swiadczy o inteligencji czlowieka ktory ma wladze i jest uczciwy.
      Ucieka od dwoznacznych sytuacji
    • jerzy_gw miasto zadłużone 19.06.13, 00:37
      więc prezydent sprzedaje co może.
      Co tam jakaś organizacja, niech się martwi sama, potrzebne są pieniądze na kredyty i ich obsługę, dobre i to.
      • amkkmp Re: miasto zadłużone 19.06.13, 07:19
        No niech się martwi. Jeżeli jakaś instytucja prowadzi działalność gospodarczą: czy to w postaci kawiarni, czy konferansjerce imprez okolicznościowych typu śluby, komunie i pogrzeby, powinna kupować lub wynajmować lokale na takich samych zasadach, jak wszyscy inni, niezależnie od tego, czy ma w nazwie "spółka", "stowarzyszenie", "fundacja" czy "kościół".
        • Gość: esada Re: miasto zadłużone IP: *.torun.mm.pl 19.06.13, 07:24
          Biedny człowieku - a nie widzisz, że tu nie ma tak samo?! Że jednym się daje za darmo mimo że nic nie robią, a innych wyrzuca się na zbity pysk mimo, że robią wiele praktycznych rzeczy, ale nie mają "pleców". Czyżby był już ktoś zainteresowany kupnem? Najfajniej będzie, jeżeli wyrzucą ich na zbity pysk, a kupiec się nie znajdzie i młyn będzie stał pusty, mimo, że spokojnie mógłby działać do czasu znalezienie kupca....chore miasto, zarządzane w chory sposób.,
          • Gość: Kasztan Wiedzieliście że CafeDraże... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.13, 09:08
            ...wynajmują lokal od jakiegos czasu i absolutnie zaden z wlascicieli nawet nie pomyslal o tym zeby sie obiektem zajac w nalezyty sposób?
            Przechodziłem jakiś czas temu a na zewnatrz syf, ludzie grillujacy, jaranie zielska i picie piwa...

Nie dziwie sie miastu,ze woli obiekt sprzedać komus, kto sie nim nalezycie zajmie, wyremontuje i bedzie przyciagal uwage a nie powodował, że Stary Młyn obchodzi się szerokim lukiem.

Niech sobie to towarzystwo jakis inny lokal znajdzie...najlepiej poza granicami miasta.
            • Gość: secure Re: Wiedzieliście że CafeDraże... IP: *.INTELINK.pl 19.06.13, 09:49
              Gadasz jak syn tej zmarłej szefowej Fundacji.
            • Gość: asdf Re: Wiedzieliście że CafeDraże... IP: *.free.aero2.net.pl 19.06.13, 19:02
              na nowościach ludzie fajnie komentowali co tam się dzieje - ale usunęli jak to nowości :/ typowe jak coś idzie nie po ich myśli prawda wychodzi na jaw to by nie przeczyć pismakowi czyszczą forum :/ poziom najniższy z możliwychf
          • Gość: Antyszrek Re: miasto zadłużone IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.13, 13:01
            Z zalem moge powiedziec zaczelo sie Torun leci juz na łeb na szyje w dół a ten łysy zakochany w sobie facet buduje most drozszy o bagatela 400 mln i nikomu nie potrzebna hale przy Bema, o tym gó...e na Jordankach nie wspominajac
      • Gość: fsdaf Re: miasto zadłużone IP: 93.154.135.* 19.06.13, 18:32
        tego nei sprzedaje towarzysz łysy tylko fundacja która ni jak nie jest związana z towarzyszem a wam - wyrwipięto - polecam zainteresować się czemu to stowarzyszenie ( nie fundacja) które wynajmowało ten obiekt od fundacji - płaciło tylko 2 tysiące ? podczas gdy lokale na starym mieści enajmuje się za 8 tysięcy? czemu to stowarzyszenie oferowało usługi płatne typu alkohol kawa i herbata nie płacąc podatków jak normalna firma? jestem za przejęciem tego miejsca a stowarzyszenie niech sobie normalny lokal wynajmie i przestanie wyłudzać pieniądze od budrzetu pod płaszczykiem instytucji stowarzyszeniowej bo to nie do tego celu się je tworzy.. naciąganie prawa...
    • herbi91 Cafe Draże wyrzucają ze Starego Młyna. Będzie p... 19.06.13, 10:29
      No przecież ludzie chcieli kapitalizmu. To co słabe upada, lub jest niszczone, a mocne się umacnia. Wałęsa o tym nie wspominał jak przeskakiwał przez płot?
      Polacy to dziwny naród. Nie chcę socjalizmu, ale chcą aby o wszystkim decydowało państwo
    • Gość: fdas Cafe Draże wyrzucają ze Starego Młyna. Będzie p... IP: 93.154.135.* 19.06.13, 18:28
      hehehe widzę że gazeta oddział w toruniu poddał się kapitulacji i Z BRAKU ODSŁON pozwala DODAWAĆ ANIONIMOWE POSTY :) przycisnęło? buahahahaha (takiego wała - pokazuje gest kozakiewicza) już do was nie wrócę. jak pisałem zebyście tę metodę przestali stosować to mnie wyśmialiście to teraz ja wysmiewam was :) wolę forum na innym np. warszawskim forum albo krakowskim :) a was mam .. noooo wiecie gdzie :) pozdrawiam i więcej rozumu życzę.. czytelnik
    • torun-pany Cafe Draże wyrzucają ze Starego Młyna. Będzie p... 19.06.13, 19:59
      No i? Dlatego że ktoś sprzedaje piwo i raz na tydzien zrobi warsztaty dla 20 osób z dziećmi ma być inaczej traktowany?
      Ja bym chciał aby miasto dało za darmo pomieszczenia na na NRD i Draże gdzie pseudo panki z prowincji siedzą, tylko na burdel np. albo chociaż jakiemus zegarmistrzowi.
      Toruń dla Toruńczyków NRD do Złotowa! Prezydent do Brodnicy, Draże na wieś! :)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka