Gość: krs IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.13, 19:43 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: matt Re: Cafe Draże wyrzucają ze Starego Młyna. Będzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.13, 20:09 oczywiście lepiej jest tak jak ty siedzieć w cieciówach całe życie i pic piwo z kija. Nie jestem ani ćpunem, ani pseudointelektualista. Sorry, ale nawet jeśli zlikwidują draże, to nie stanę się taki jak ty. Cała Europa ma takie knajpy, każde miasto. A w Toruniu..cóż - piernik i kopernik...drogie władze miasta - miasto należy do mieszkańców, nie do was. dysponujecie naszymi pieniędzmi, nie swoimi - nie działajcie wg. zasady dziel i rządź, bo zwyczajnie do tego prawa nie macie. Odpowiedz Link Zgłoś
szlachcic Precz z towarzyszem gospodarzem 18.06.13, 20:52 Najbardziej niecierpie towarzysza gospodarza za to ze stosuje wybiorcze podejscie do wielu tematow Klerowi praktycznie daje za darmo kamienice ale inna juz chce sprzedac i wywala z budynku fajna instytucje ktora robi klimat miastu Zawsze krytykowalem wielkiego lysola za to ze nie potrafi miec do wszystkich jednego toku postepowania, wielokrotnie pisalem o tym ze jego zonka gdybymiala troche honoru i poczciwosci to wraz z nastaniem mezulka prezydencika odeszlaby ze szpitala, bowiem chore jest jak maz jest przelozonym zony. Pisalem ze gdy dojdzie do sytuacji podbramkowej a taka wreszcze przyszla z kantami w szpitalu za ktore odpowiedzialna jest Zaleska. mimo ze sie przyznala ze ponosi za to konsekwencje wlos z jej glowki nie spadl - pd czego sie ma mezyulka prezydencika To samo bylo z kamienica dla kleru z bonifikata - wiadomo bylo ze predzej czy pozniej dojdzie do sytuacji pod bramkowej z inna intytucja ktora ma powiazania z miastem a nie bedzie laskawie przez lysego oceniona To wlasnie swiadczy o inteligencji czlowieka ktory ma wladze i jest uczciwy. Ucieka od dwoznacznych sytuacji Odpowiedz Link Zgłoś
jerzy_gw miasto zadłużone 19.06.13, 00:37 więc prezydent sprzedaje co może. Co tam jakaś organizacja, niech się martwi sama, potrzebne są pieniądze na kredyty i ich obsługę, dobre i to. Odpowiedz Link Zgłoś
amkkmp Re: miasto zadłużone 19.06.13, 07:19 No niech się martwi. Jeżeli jakaś instytucja prowadzi działalność gospodarczą: czy to w postaci kawiarni, czy konferansjerce imprez okolicznościowych typu śluby, komunie i pogrzeby, powinna kupować lub wynajmować lokale na takich samych zasadach, jak wszyscy inni, niezależnie od tego, czy ma w nazwie "spółka", "stowarzyszenie", "fundacja" czy "kościół". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: esada Re: miasto zadłużone IP: *.torun.mm.pl 19.06.13, 07:24 Biedny człowieku - a nie widzisz, że tu nie ma tak samo?! Że jednym się daje za darmo mimo że nic nie robią, a innych wyrzuca się na zbity pysk mimo, że robią wiele praktycznych rzeczy, ale nie mają "pleców". Czyżby był już ktoś zainteresowany kupnem? Najfajniej będzie, jeżeli wyrzucą ich na zbity pysk, a kupiec się nie znajdzie i młyn będzie stał pusty, mimo, że spokojnie mógłby działać do czasu znalezienie kupca....chore miasto, zarządzane w chory sposób., Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasztan Wiedzieliście że CafeDraże... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.13, 09:08 ...wynajmują lokal od jakiegos czasu i absolutnie zaden z wlascicieli nawet nie pomyslal o tym zeby sie obiektem zajac w nalezyty sposób? Przechodziłem jakiś czas temu a na zewnatrz syf, ludzie grillujacy, jaranie zielska i picie piwa... Nie dziwie sie miastu,ze woli obiekt sprzedać komus, kto sie nim nalezycie zajmie, wyremontuje i bedzie przyciagal uwage a nie powodował, że Stary Młyn obchodzi się szerokim lukiem. Niech sobie to towarzystwo jakis inny lokal znajdzie...najlepiej poza granicami miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: secure Re: Wiedzieliście że CafeDraże... IP: *.INTELINK.pl 19.06.13, 09:49 Gadasz jak syn tej zmarłej szefowej Fundacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asdf Re: Wiedzieliście że CafeDraże... IP: *.free.aero2.net.pl 19.06.13, 19:02 na nowościach ludzie fajnie komentowali co tam się dzieje - ale usunęli jak to nowości :/ typowe jak coś idzie nie po ich myśli prawda wychodzi na jaw to by nie przeczyć pismakowi czyszczą forum :/ poziom najniższy z możliwychf Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antyszrek Re: miasto zadłużone IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.13, 13:01 Z zalem moge powiedziec zaczelo sie Torun leci juz na łeb na szyje w dół a ten łysy zakochany w sobie facet buduje most drozszy o bagatela 400 mln i nikomu nie potrzebna hale przy Bema, o tym gó...e na Jordankach nie wspominajac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fsdaf Re: miasto zadłużone IP: 93.154.135.* 19.06.13, 18:32 tego nei sprzedaje towarzysz łysy tylko fundacja która ni jak nie jest związana z towarzyszem a wam - wyrwipięto - polecam zainteresować się czemu to stowarzyszenie ( nie fundacja) które wynajmowało ten obiekt od fundacji - płaciło tylko 2 tysiące ? podczas gdy lokale na starym mieści enajmuje się za 8 tysięcy? czemu to stowarzyszenie oferowało usługi płatne typu alkohol kawa i herbata nie płacąc podatków jak normalna firma? jestem za przejęciem tego miejsca a stowarzyszenie niech sobie normalny lokal wynajmie i przestanie wyłudzać pieniądze od budrzetu pod płaszczykiem instytucji stowarzyszeniowej bo to nie do tego celu się je tworzy.. naciąganie prawa... Odpowiedz Link Zgłoś
herbi91 Cafe Draże wyrzucają ze Starego Młyna. Będzie p... 19.06.13, 10:29 No przecież ludzie chcieli kapitalizmu. To co słabe upada, lub jest niszczone, a mocne się umacnia. Wałęsa o tym nie wspominał jak przeskakiwał przez płot? Polacy to dziwny naród. Nie chcę socjalizmu, ale chcą aby o wszystkim decydowało państwo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fdas Cafe Draże wyrzucają ze Starego Młyna. Będzie p... IP: 93.154.135.* 19.06.13, 18:28 hehehe widzę że gazeta oddział w toruniu poddał się kapitulacji i Z BRAKU ODSŁON pozwala DODAWAĆ ANIONIMOWE POSTY :) przycisnęło? buahahahaha (takiego wała - pokazuje gest kozakiewicza) już do was nie wrócę. jak pisałem zebyście tę metodę przestali stosować to mnie wyśmialiście to teraz ja wysmiewam was :) wolę forum na innym np. warszawskim forum albo krakowskim :) a was mam .. noooo wiecie gdzie :) pozdrawiam i więcej rozumu życzę.. czytelnik Odpowiedz Link Zgłoś
torun-pany Cafe Draże wyrzucają ze Starego Młyna. Będzie p... 19.06.13, 19:59 No i? Dlatego że ktoś sprzedaje piwo i raz na tydzien zrobi warsztaty dla 20 osób z dziećmi ma być inaczej traktowany? Ja bym chciał aby miasto dało za darmo pomieszczenia na na NRD i Draże gdzie pseudo panki z prowincji siedzą, tylko na burdel np. albo chociaż jakiemus zegarmistrzowi. Toruń dla Toruńczyków NRD do Złotowa! Prezydent do Brodnicy, Draże na wieś! :))) Odpowiedz Link Zgłoś