Dodaj do ulubionych

prywatna plaza w Osieku - syf

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.04, 16:56
W niedziele bylismy ze znajomymi w Osieku. Na publicznej plazy syf i masa
ludu, a do tego beznadziejna muzyka na cala pare. Pojechalismy na pobliska
plaze prywatna, gdzie za wstep trzeba zaplacic. Powital nas jegomosc z
brodka, ktory nie tylko nie wydal biletow, ale i reszty z 15zl, jakimi
zaplacilismy za wstep 4 osob (po 3zl za osobe). Plaza niestrzezona, z wody
wystaja bale- pozostalosci po pomoscie. Skandal.
Obserwuj wątek
    • Gość: plażowicz Re: prywatna plaza w Osieku - syf IP: *.tvk.torun.pl / 158.75.203.* 11.08.04, 19:26
      Potwierdzam. Też byłem na tej prywatnej plaży. Trzeba płacić. Nie dostaje się
      żadnych kwitów. Facet nieuprzejmy. Nie ma żadnych udogodnień. W zamian za
      opłacony wstęp na plażę dostaje się ....................no właśnie o co chodzi?
      Dostaje się przecież wstęp na tę małą, zaniedbaną , brudną plażę. O toaletach,
      mozliwości zakupu czegoś do picia też lepiej zapomnieć. I lepiej zapomnieć o
      tej wizycie w Osieku.
      • Gość: robson Re: prywatna plaza w Osieku - syf IP: 10.10.73.* 12.08.04, 13:45
        I ja potwierdzam. Ten człowiek z bródką bardzo się wkurzył, gdy poprosiłem go o
        rachunek, czy jakiś dowód zapłaty. A poza tym czy ten gość nie powinien mieć
        kasy fiskalnej, skoro coś sprzedaje. Polecam temat drugiemu Urzędowi Skarbowemu.
        • Gość: kinga Re: prywatna plaza w Osieku - syf IP: *.tvk.torun.pl / 158.75.203.* 12.08.04, 21:29
          Świetnie, że ktoś ten wątek poruszył. Pod Toruniem jest tak mało miejsc do
          wypoczynku, że co jakiś czas kazdy z nas "musi" skorzystać z usług tego
          brodatego biznesmena. Od kilku lat obserwuję tam wyżej wspomniany syf. Jestem
          skłonna zapłacić jeśli jest za co. To oczywiste, ze facet powinien wydawać
          jakiś dowód wpłaty. Ostatnio takie można dostać już nawet w toaletach w
          mieście. Chyba rzeczywiście pochodzą z kas fiskalnych. A propos może po prostu
          lepiej pojechać w inne miejsce?
          Co wiecie o jeziorze w Chełmży? Podobno plaża bezpłatna, jezioro duże,
          odpowiednia infrastruktura - toalety, napoje, lody itp. no i sprzęt sportowy.
          Chyba się tam właśnie w sobotę wybiorę.
          • Gość: Borys Może Chełmża?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.04, 21:37
            W sumie polecam Chełmże...Jeziorko niczego sobie , dość czysta woda, Polecam 2
            mozliwości :
            1. unikać plaży w centrum miasta - dzieciakli sikają prosto do wody, pełno
            bydła i szkieł, - najleiej wypożyczyć sobie kajak lub łudkę i popływac po
            jeziorku....
            2. Plaża w Zalesiu - to takze jezioro chełmżyńskie ale zupełnie z drugiego
            końca, jest gdzie zostawić auto, woda czysta, plaża ok, można wypozyczyć sprzęt
            pływający, spokojnie się pokąpać i do tego jest bar (piwo, napoje itd..) są
            toalety i przede wszystkim jest spokojnie......
            • Gość: kinga Re: Może Chełmża?? IP: *.tvk.torun.pl / 158.75.203.* 13.08.04, 20:11
              Borys dzięki za informacje o jeziorku w Chełmży. Jak tylko wróci pogoda chętnie
              przetestuję.:)
    • Gość: plazowiczka Re: prywatna plaza w Osieku - syf IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.04, 12:24
      mało tego- nie ma nawet gdzie zaparkowac samochodu
      przydalby sie w toruniu jakis park wodny, bo w taki upal naprawde nie ma gdzie
      poplywac
      • terenia.nasweter Re: prywatna plaza w Osieku - syf 12.08.04, 20:43
        Gość portalu: plazowiczka napisał(a):

> mało tego- nie ma nawet gdzie zaparkowac samochodu
        > przydalby sie w toruniu jakis park wodny, bo w taki upal naprawde nie ma
        gdzie
        > poplywac
        Prawda zwycięży!
        "Nie dajcie sobą manipulować, nie wierzcie w wymyślone i bzdurne historie! Nie
        dajcie się zwariować, a prawda zwycięży, jak zwyciężała zawsze przez 69 lat
        mego życia i 40 lat kapłaństwa!" - zaapelował do wiernych w odpowiedzi na
        medialną kampanię oszczerstw ksiądz prałat Henryk J. .
    • Gość: korek Re: prywatna plaza w Osieku - syf IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.04, 22:25
      Zapomnieliscie ze polowa plazy w Osieku to mrowisko ;-)
    • Gość: rybka Re: prywatna plaza w Osieku - syf IP: 195.85.249.* 13.08.04, 16:18
      Ja tez przeżyłam horror z tym człowiekiem z kozią bródką. Nieuczciwy frustrat.
      Ciekawe czy nikt nie kontroluje tego wątpliwie legalnego interesu. Obiekt
      wygląda jak opuszczone koszary. Przy wjeździe obdrapana i pusta budka(kiedys
      zapewne był tam jakis parkingowy). Zero życia. Zero informacji o tym że to jest
      jakiś czynny ośrodek. Jakaś prywatna plaża. Po powrocie z plaży wyskakuje
      znienacka ten facecik, traktuje cie jak złodzieja i kasuje po 3 zł od osoby.
    • Gość: joko Re: prywatna plaza w Osieku - syf IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.04, 14:24
      Czy ktos kiedys poprosil tego facia o bilet albo rachunek?
      ps
      Toalety sa w glownym budyknu (jak sie nie dopytasz brodatego, to sie nie
      dowiesz), a ludzie i tak zalatwiaja sie pod nieczynnymi budkami w lasku (smrod
      jak diabli) ;-)
      • Gość: kinga Re: prywatna plaza w Osieku - syf IP: *.tvk.torun.pl / 158.75.203.* 14.08.04, 17:25
        wiesz joko ja go poprosiłam. BYła straszna zadyma. Niewątpliwie robi to tylko
        wyjątkowo dla "wyjątkowo namolnych". Niestety mieszkamy w miejscu skąd trudno
        pojechać po pracy wykąpać się nad morze. I taka miernota na tym korzysta.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka