Gość: wts IP: *.kom / *.kom-net.pl 22.08.04, 21:50 jest sie z czego cieszyc HIP HIP HURRRRRAAAAA Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ckm Re: Apator/Adriana przegrywa z Atlasem Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.04, 23:34 apator-syf Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Falubaz- King ! Re: Apator/Adriana przegrywa z Atlasem Wrocław IP: *.zgora.cvx.ppp.tpnet.pl 22.08.04, 23:48 piernikowo II liga! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tkh Re: Apator/Adriana przegrywa z Atlasem Wrocław IP: *.d417.kp.mofnet.gov.pl / *.mofnet.gov.pl 23.08.04, 07:55 wzorcowo odpuszczony mecz ale z tego jest chyba lepsza kasa niż z biletów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mac Re: Apator/Adriana przegrywa z Atlasem Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.04, 09:59 a ja wiem o co chodzi. Nasz kochany prezesik w przyszyłym roku wprowadzi KSM i wszyscy będą mieli problem a my nie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: Apator/Adriana przegrywa z Atlasem Wrocław IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 23.08.04, 11:44 marnie, marnie. W końcu kibice przestaną przychodzić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mayton Re: Apator/Adriana przegrywa z Atlasem Wrocław IP: 213.77.18.* 23.08.04, 14:20 Mam juz dosyc! Bajerskiego, "stawiania na mlodziez" i Pana Prezesa! Szosta porazka z rzedu! To juz totalne lekcewazenie nas kibicow! Moze ktos pamieta tak zla passe, bo ja chyba mimo wszystko jestem za mlody. Rzygac sie chce!!! Odpowiedz Link Zgłoś
alter100 Dowcip-dedykacja 23.08.04, 17:04 Dedykacja dla niektorych zuzlowcow Apatora: Na wyscigi hartow przyszedl bokser (pies) i mowi do trenera: - Trenerze, ja chcialbym sie z nimi scigac, ja uwielbiam wyscigi. - Hmm... ale popatrz bokser na siebie, jak ty wygladasz a jak te harty, nie masz z nimi szans... - Trenerze! Trener mnie zglosi do wyscigow, ja na pewno wygram. - Bokser, to niemozliwe. Nie masz najmniejszych szans! - Spoko trenerze... wygram. Trener ustapil i zglosil boksera do do wyscigow. W dniu wyscigow bokser zglosil sie na stadion, stanal posrod hartow na starcie. Trener spojrzal na boksera, na harty i zalamany pokrecil glowa... - Spoko trenerze! Wygram! Mowi bokser. Wyscig ruszyl. Harty wyrwaly sie z miejsca zostawiajac boksera w tumanach kurzu. Zbliza sie pierwsze okrazenie. Trener szuka wzrokiem boksera: harty po kolei mijaja linie startu, sto metrow za nimi widac boksera... - Trenerze wygram! Spokojnie! Wyscig dobiega konca. Harty po kolei wbiegaja na mete, na samym koncu padajac z wycienczenia dowlokl sie bokser. Trener podchodzi do niego i pyta: - No co jest z toba bokser, miales wygrac a jestes ostani?! - ...Trenerze! ...Kurwa.. nie rozumiem jak to sie stalo!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek P. Re: Dowcip-dedykacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.04, 19:37 Witam! Usmialem sie jak norka! Ten dowcip dedykowany jest na czesc naszego "idola" Bajerskiego ... K****a ale ten nawala niesamowicie! Po prostu postepuje jak ten bokserek ... Mial wygrac, a przegrywa, alez jak to sie stalo? Po prostu Bajerski olewa szerokim lukiem Apator i sobie bimba z meczami. Pytanie tylko kto w***li Bajerka wreszcie z Apatora?!? Krotko Bajer WON z Apatora! Dawno nie bylem tek wnerwiony na Apatora! Nie wiem kto wreszcie zrobi porzadek w Apatorze? Mam juz dosyc tej calej farsy z Bajerskim - kto jest zdolny by wywalic tego palanta z Apatora?!? Pozdrawiam Ciezko wnerwiony Jacek Odpowiedz Link Zgłoś
alter100 Wstyd 23.08.04, 19:46 Kurde! Ja traz musze wstydzic sie podwojnie. Nie dosc, ze za Bajera - to jeszcze za siebie bo "chart" przez samo "h" pisalem zamiast przez "ch". Przepraszam! :-) Odpowiedz Link Zgłoś