Gość: noname IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 25.08.04, 12:06 Czy towarzysz Markowski robi w końcu porządki i został szefem tej partii???? Czy obecny szef Mężydło odpowie za fatalny wynik idealnego kandydata Girzyńskiego???? DLa dobra regionu !!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: POPIS Dlaczego Męzydlo forował Girzynskiego,ktory nie mi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.04, 12:46 ktory mnie mial szans w wyborach do Europarlamentu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomasz Re: Dlaczego Męzydlo forował Girzynskiego,ktory n IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 25.08.04, 15:49 Dlatego, ze Markowski zalatwil Girzolowi pierwsze miejsce, czyli ma sile przebicia w Warszawie. Nie liczy sie czy ktos sie nadaje, Girzynski startuje w kazdych wyborach z pierwszego miejsca moze kiedys mu sie uda. Ale ludzie wtoruniu sa bardziej rozumni niz w bydgoszczy i na razie go nie wybieraja, w bydgoszczy Markowskiego jako spada z wawki wybrali. i dobrze im TAK Odpowiedz Link Zgłoś
james_bond007 Re: Dlaczego Męzydlo forował Girzynskiego,ktory n 25.08.04, 18:02 Gość portalu: Tomasz napisał(a): Girzynski startuje w > kazdych wyborach z pierwszego miejsca moze kiedys mu sie uda. Boże, mam nadzieje, że nie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Dlaczego Męzydlo forował Girzynskiego,ktory n IP: *.torun.mm.pl 25.08.04, 18:27 Jak go wreszcie gdzieś wybiorą, to będzie w toruńskim PISIE spokój. Szkoda, że nie wybrali go w ostatnich wyborach. Byłby w Brukseli i nie mieszałby w głowach członkom PIS w Toruniu - chyba, że tak jak Ci z PSL, którzy niespodziewanie zostali wybrani i teraz PSL-lem starają się rządzić z daleka, a przez to np. ponownie Pawlak wypłynął i już niedługo przejmie władzę w PSL. Taka to jest własnie nasza polityka w partiach, kanapa jest zawsze tylko dla góra pięciu i nikt nowy nie może, bez strącenia stargo na tej kanapie usiąść - śmiechu warte i nic wiecej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JK Re: CO Z TORUŃSKIM PISEM???? IP: *.qub.ac.uk / *.qub.ac.uk 30.08.04, 14:53 Co za debilne tresci mozna tu przeczytac... az glowa boli. No coz Pan Posel Antoni M. odszedl i trudno. Co do wyniku Girzynskiego, hmmm.... 12 tys to polowa wyniku PiSu w województwie. Czy ktos znalazlby innego kandydata na czolo listy??? Moze Pan Kosma Z. z Bydzi, ktory nie potrafil zebrac wiecej niz stokilkanascie podpisów???!!! W nastepnych wyborach do sejmu Zbych w koncu przejdzie. Wierzcie mi!!! Komus naprawde zalezy na dobru torunskiego PiSu ale... inaczej. Albo ktos ze srodka kopie dolki i rozwala od srodka. i tak mu sie nie uda. PiS ze swoim programem predzej cz pozniej bedzie musial sie zmienic. Odejdzie czesc dzialaczy, przyjda nowi. C'est la vie. Nie martwcie sie, PiS da sobie rade - bez takich zyczliwych jak wy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kukurydza No poatrz jakie madre opinie! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 01.09.04, 11:19 JK napisal - W nastepnych wyborach do sejmu Zbych w koncu przejdzie. Wierzcie mi!!!! No moze kiedys....w nastepnych nie koniecznie nalblizszych. Choc dla dobra Torunia nie ma po co marnowac miejsca. Girzynski nie ma nic do zaproponowania poza kolesiostwem z poslem Markowskim z brzydgoszczy a to za malo aby byc godnym oddania glosu. Mezydlo jest lepszym kandydatem od Girzynskiego.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stefan Girzynski =Chelmza i Pigza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.04, 09:25 Girzynski wejdzie kiedys do Europarlamentu,ale nie z Torunia tylko z Chelmzy albo z Pigzy.To jest ten poziom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Girzynski =Chelmza i Pigza IP: *.torun.mm.pl 02.09.04, 11:35 Oby jak najszybciej gdzieś go wybrano, gdyby to ode mnie zależało to ja go od razu bym wybrał jako ambasadora na jakąś bezludną wyspę. Niech tam sobie siedzi i uprawia politykę na poziomie jakim reprezentuje oraz jaką chce. Może nawet zaprwoadzić ponownie "komunizm". Odpowiedz Link Zgłoś
james_bond007 Re: Girzynski =Chelmza i Pigza 02.09.04, 21:21 Gość portalu: xyz napisał(a): > Oby jak najszybciej gdzieś go wybrano, gdyby to ode mnie zależało to ja go od > razu bym wybrał jako ambasadora na jakąś bezludną wyspę. Niech tam sobie siedzi > > i uprawia politykę na poziomie jakim reprezentuje oraz jaką chce. Całkowicie się pod tym podpisuję. Im szybciej gdzieś wyjedzie, tym mniej szkód będzie mógł tu narobić... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bond 003 Re: CO Z TORUŃSKIM PISEM???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.04, 09:23 Towarzysz Giżyński -to idealny kandydat na reprezentowanie okregu torunsko- wloclawskiego. Zajadle walczy z Solidarnością, kandydat, ktorego łączy z Toruniem to, że tu studiowal i pracuje, który nie bierze udziału w żadnej uroczystości patriotycznej wraz z mieszkańcami naszego miasta, który rzeczywiście jak bedzie okazja zdobycia mandatu ze wsi Słomowo( dla przypomnienia i wskazania kandydatowi, żeby trafił- wieś na trasie Torun Unisław)to ruszy i wszystkich wytnie i z pierwszego miejsca wystartuje bo w W- wie zalatwi, osiągnie swój upragniony cel tj. dietę i nie bedzie opowiadał synkowi, że poseł Mężydło jest winny, ze ich standart życia jest niższy, gdyz tatus nie zdobyl mandatu i upragnionej diety. Tak więc do dzieła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kukurydza Re: CO Z TORUŃSKIM PISEM???? IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 03.09.04, 08:53 Ale z drugiej strony, czy PiS w Toruniu cos robi? Sa jakies zebrania? Spotkania, dyskusje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: porzadkowy Re: CO Z TORUŃSKIM PISEM???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.04, 09:42 Jasne, ze są Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: CO Z TORUŃSKIM PISEM???? IP: *.torun.mm.pl 03.09.04, 17:55 A gdzie te konspiracyjne spotkania sie odbywają, bo ja jeszcze nigdy nie słyszałem, aby zapraszano na otwarte spotkania. Mam duż chęci do działania w obronie prawa i sprawiedliwości obywatelskeij i nie mogę nawet zapisać się do parii, która w nazwie ma "Prawo i Sprawiedliwość", bo działają w ukryciu. A jak o nich trochę w lokalnych mediach robi się głośnie, to w zawsze widać tylko protestującą twarz Giżyńskiego i jeszcze jednego "młodziutkiego" studenta - wygląda, że cała partia to oni dwóch oraz ich przeciwnik poseł "PiS". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kukurydza Re: CO Z TORUŃSKIM PISEM???? IP: 62.244.143.* 04.09.04, 11:24 Uważam, że poseł Mężydło to człowiek godny zaufania, skromny i pracowity...Niestety kto ma wielkie serce musi mieć twardą dupę. A Girzyński i ten "młodzieniaszek" tak naprawdę bardziej pasują do Samoobrony niż do partii która w nazwie ma Prawo i Sprawiedliwość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: młody Re: CO Z TORUŃSKIM PISEM???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.04, 12:16 Zapytaj sie młodych co sądzą o tych Giżynskich i tym młodzieniaszku z PiS, a dowiesz zię, ze obydwu panom chodzi o to samo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kukurydza Re: CO Z TORUŃSKIM PISEM???? IP: 62.244.143.* 04.09.04, 17:38 Jestem ciekawy ? o co pewnie o "kase"...a jakie y masz zdanie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pp Re: CO Z TORUŃSKIM PISEM???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.04, 14:13 tez nie słyszałem o jakimkolwiek spotkaniu otwartym, akcji, ani niczym co by swiadczyło o tym zePIS jeszcze żyje. Odpowiedz Link Zgłoś
noname4you Re: zaorać! tylko LPR!! 07.09.04, 14:11 no nie zaoranie to za ostra reakcja, jest jeszcze PO Odpowiedz Link Zgłoś