Dodaj do ulubionych

Toruń stolicą Polski

IP: *.tvgawex.pl 13.09.04, 09:15
Puknijcie się w czółko !!!
Obserwuj wątek
    • Gość: ad Re: Toruń stolicą Polski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.04, 13:50
      To złośliwy post Bydgoszczana Leszka vel Gość, który próbuje uzasadniać, ze
      Torun od zawsze krzywdził biedną Bydzie, i że całą ilość faktów m.in. na
      www.torun-bydgoszcz.pl - nie istniała.

Bydgoszcz ma większą siłę medialna i wiecej ludzi, stad podnosi krzyk znacznie
      wiekszy po utracie (jesli tak nawet nazwać fuzję) AM, niż Torun po utracie
      kilkudziesieciu instytucji w PRL i kilkunastu obecnie.

Wpływ Bydgoszczy na instytucje Torunia jest i był wielkokrotnie wyżzy niż
      Torunia na Bydgoszcz, na pewno nie dwukrotnie, jak wynikałoby to z róznicy
      ilosci mieszkańców.

Strona www.torun-bydgoszcz.pl jest przez Was znienawidzona własnie dlatego, ze
      ukazuje rózne mechanizmy tego obdzierania. Przykre, że niektórzy Bydgoszczanie
      (widzę ciągle Leszka) zamiast pogodzić sie ze swoje niechlubną przeszłoscia z
      czasów PRL i nie kontynuować tej polityki dziś wolą krzyczeć o JEDNEJ akademii
      (AM), któa SAMA chciała łączyć sie (nie przenosić) z torunska instytucją.

Krzycząc 50 razy o AM, nie zrównoważycie w śwaidomości mieszkańćówani 50 lat
      PRL (wywieziona rozgłośnia, biblioteki, gazety...), ani ostatnich działąn (IPN,
      NSA, laboratorium olicji, stacja policji, Straz Graniczna).
      TEN "BILANS WYÓZEK" JEST CAŁY CZAS NIEKORZYSTNY DLA TORUNIA, mimo jednej
      nieszczęsnej AM.
      • Gość: ad Re: Toruń stolicą Polski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.04, 14:24
        uprzedazam przed niejakim leszkiem:

stosuje rózne nicki łaczone to: leszek - gosc - ksero - alfa - mix
        dawniej chyba też stefan
        łączy sie też PIT i maciej

wyszydza Torun, pisze jakoby za wiele osób, nastawia Bydgoszczan przeciw
        Toruniowi praktycznie w każdym wątku
        • Gość: maciej Re: Toruń stolicą Polski IP: 62.244.137.* 13.09.04, 16:11
          Nie zycze sobie takich insynuacji. Ja nie mam rozdwojenia jazni. Ciebie chyba
          toczy jakas choroba.
          • sine.ira Re: Toruń stolicą Polski 13.09.04, 16:52
            Trochę się zapędziłeś z tym polowanie na czarownice, ad. Wrzuciłeś do jednego worka osoby nie mające ze sobą nic wspólnego.
            Macieju - jak ktoś ma swój rozum, nie będzie słuchał ada. A jak ktoś nie ma, to nic mu już nie pomoże. pozdr.
            • Gość: paco Re: Toruń stolicą Polski IP: *.torun.mm.pl 13.09.04, 17:29
              do macieja - nie mozna miec rozdwojenia jazni.Mozna miec natomiast rozdwojenie
              osobowosci. Czego ci mimo wszystko nie zycze.
              • Gość: Leszek Re: Toruń stolicą Polski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.04, 20:16
                Widzę że niektórzy torunianie z mojego powodu dostają "leszkofobii" Zarzuca mi
                się że jakoby piszę pod 8 różnymi nickami (!!!) Ludzie - myślicie że nie mam
                nic innego do roboty i siedzę przed kompem non stop?

P.S. Wątek "Torun stolicą Polski" polecam wrzucić na forum warszawskie...
                • zarosniety Re: Leszek spadaj 13.09.04, 22:37
                  do swojej smierdzącej wsi,zwanej bydłoszcza.
                  • Gość: Leszek Re: Leszek spadaj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.04, 23:28
                    Oto prawdziwy poziom toruńskiej "kultury"
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka