Gość: Krzyżak IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 12.04.02, 18:32 Uważam ,że ZUS to organizacja przestępcza nie wiem tylko czy zorganizowana. Sądząc po moich ostatnich perypetiach w ZUS-ie to - nie! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: polonus Re: ZUS IP: 192.168.0.* 12.04.02, 19:06 Gość portalu: Krzyżak napisał(a): > > Uważam ,że ZUS to organizacja przestępcza nie wiem tylko czy zorganizowana. jak nie zorganizowana, przeciez cale stada kacapow z niej lata zyly, a przeceiez wszyscy wiemy ze nie wymarli i maja sie lepiej niz kiedykolwiek Odpowiedz Link Zgłoś
robert_wl Re: ZUS 12.04.02, 20:23 To jedyna taka organizacja w Polsce. Nie dosyć, że przestępcza i zorganizowana, to jeszcze zalegalizowana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzyżak Re: ZUS IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 12.04.02, 20:47 Było tak.Poszedłem po zaswiadczenia.Pani mówi ,że bedzie problem bo moją kłopot z kompem.Wiadomo Prokom +,ale ja mowię ,że mnie to nie obchodzi ,że potrzebuje,bardzo.Pani z usmiechem-poprosze numer tel.zadzwonię. Czekammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.NIC Jadę. Godz. 10. Zapozno,zepsuła sie drukarka.Drukarka? Tak,drukarka.Oczy zaszły mi ....krwią. Po dwóch dniach. NIC. Po 8 dostałem swoje zasrane zaswiadczenie. Nota bene ,myslałem ,że dostane je od ręki. POza tym podoba mi sie w ZUS.Ładnie.Marmury.Duzo szkła,aluminum.Gustownie.Kurwa! Odpowiedz Link Zgłoś