Dodaj do ulubionych

Piotr Protasiewicz trzeci w memoriale Alfreda S...

IP: *.tvgawex.pl 10.10.04, 21:10
Protas wracaj do Bydzi tu twoje miejsce tu twój dom!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: wb Re: Piotr Protasiewicz trzeci w memoriale Alfreda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.04, 21:30
      ... tak i tu nie dostaniesz swoich pieniędzy !!!!
    • Gość: krzyzak SPIEPRZAC TYFUSY DO SMIERDZACEJ BYDZI !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.04, 22:04
      A PROTAS I TAK DO WAS NIE WROCI PSY ZAWSZAWIONE!!!
      • Gość: stef Re: SPIEPRZAC TYFUSY DO SMIERDZACEJ BYDZI !!! IP: *.tvgawex.pl 11.10.04, 22:58
        nie wal z dupy .
    • Gość: Pepe Chełmża Re: Piotr Protasiewicz trzeci w memoriale Alfreda IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.04, 10:27
      MAM NA SPRZEDAŻ DWIE KOLUMNY SŁUPKOWE 150WAT JEDNA.MÓJ NR TEL.KOM TO
      507-481-857 CAŁOŚĆ CHCĘ SPRZEDAĆZA ZA 300 ZŁ OCZYWIŚCIE DOWÓZ
      ZAPEWNIONY.CZEKAM JESTEM Z CHEŁMŻY
    • Gość: stef Re: Piotr Protasiewicz trzeci w memoriale Alfreda IP: *.tvgawex.pl 11.10.04, 22:57
      Protas będzie chciał to wróci i do pracy nie będzie musiał dojeżdzać na te wasze
      AGROwczasy.A o pieniądze to wy się martwcie, bo coś minka zbrzydła jak nie było
      walki o medal---Kibice grosza nie warci w tym toruniu!! A u nas walka o
      utrzymanie i więcej kibiców przychodziło przez cały sezon na stadion. Porażka z
      wami jest. Spadać do gdańska tam was wydymają jeszcze bardziej.Crump uciekaj z
      TORUNIA Jaguś daj się kupić Lotosowi.NO i co wkurzenii???
      • Gość: Przemek. Kibic. DO STEF Przeczytaj koleś IP: 158.75.130.* 13.10.04, 09:23
        dlaczego wkurzeni koleś...? Kibiców to u Was było tyle co nic w porównaniu z
        Toruniem - taka jest prawda, 3 razy wspomogłem Budlex pieniędzmi za bilet i
        często ogladałem mecze w tv - kibiców to mieliście tyle ze w jednym autobusie
        by sie zmiescili. Pamiętasz ilu was przyjechało do Torunia na derby...? 15 może
        25 z bębenkiem a widziałes ilu bylo Nas w Brzydgoszczy i jak kibicowalismy...?
        U nas kolorowo, flagi i race okrzyki co chwila, a u was co...? Trzy razy na
        mecz coś krzykneli i odpalili pare rac i tyle na własnym stadionie koleś...?
        żenada, totalna żenada w porównaiu z Kibicami Toruńskimi którzy w ostatnich
        meczach sezonu pojawiali się w komplecie, nie pojawiali się tylko sympatycy
        zuzla, sympatycy podkreśalm, a nie prawdziwi kibice, którzy nie opuścili swojej
        drużyny. Nie pieprz więc koleś o kibicach bo masz o tym gówniane pojęcie, a z
        zazdrości i tej swojej rozbuchanej wielkomiejskiej bydgoskiej pychy nie jesteś
        w stanie przyznać że jest tak jak Ja to opisałem. O pieniądzach i finansowaniu
        zuzla nie będę się szeroko wypowiadał wiesz dobrze bydgoska mądralo że są lata
        tłuste i chude... prawda? U was bieda trwa od wielu już lat, jechaliście na
        jakichś szemranych dotacjach od niedoszłego prezydenta i od innych macherów
        którzy pokończyli w pudle, a jak narazie w Toruniu na takie przekręty na miare
        sld-owskich afer się nie zanosi. Na koniec powiem ci koleś że cieszę się ze nie
        spadliście z ligi, ze jakos wyprostowaliście sobie te finanse, co prawda dzięki
        toruńskiej firmie Budlex ale co tam, z biednymi trzeba się podzielić. Im więcej
        zuzla w regionie tym lepiej, im jest silniejszy tym lepiej, a więc...
        powodzenia Bydgoska Polonio
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka