Gość: stef IP: *.tvgawex.pl 10.10.04, 21:10 Protas wracaj do Bydzi tu twoje miejsce tu twój dom!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wb Re: Piotr Protasiewicz trzeci w memoriale Alfreda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.04, 21:30 ... tak i tu nie dostaniesz swoich pieniędzy !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzyzak SPIEPRZAC TYFUSY DO SMIERDZACEJ BYDZI !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.04, 22:04 A PROTAS I TAK DO WAS NIE WROCI PSY ZAWSZAWIONE!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stef Re: SPIEPRZAC TYFUSY DO SMIERDZACEJ BYDZI !!! IP: *.tvgawex.pl 11.10.04, 22:58 nie wal z dupy . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pepe Chełmża Re: Piotr Protasiewicz trzeci w memoriale Alfreda IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.04, 10:27 MAM NA SPRZEDAŻ DWIE KOLUMNY SŁUPKOWE 150WAT JEDNA.MÓJ NR TEL.KOM TO 507-481-857 CAŁOŚĆ CHCĘ SPRZEDAĆZA ZA 300 ZŁ OCZYWIŚCIE DOWÓZ ZAPEWNIONY.CZEKAM JESTEM Z CHEŁMŻY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stef Re: Piotr Protasiewicz trzeci w memoriale Alfreda IP: *.tvgawex.pl 11.10.04, 22:57 Protas będzie chciał to wróci i do pracy nie będzie musiał dojeżdzać na te wasze AGROwczasy.A o pieniądze to wy się martwcie, bo coś minka zbrzydła jak nie było walki o medal---Kibice grosza nie warci w tym toruniu!! A u nas walka o utrzymanie i więcej kibiców przychodziło przez cały sezon na stadion. Porażka z wami jest. Spadać do gdańska tam was wydymają jeszcze bardziej.Crump uciekaj z TORUNIA Jaguś daj się kupić Lotosowi.NO i co wkurzenii??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemek. Kibic. DO STEF Przeczytaj koleś IP: 158.75.130.* 13.10.04, 09:23 dlaczego wkurzeni koleś...? Kibiców to u Was było tyle co nic w porównaniu z Toruniem - taka jest prawda, 3 razy wspomogłem Budlex pieniędzmi za bilet i często ogladałem mecze w tv - kibiców to mieliście tyle ze w jednym autobusie by sie zmiescili. Pamiętasz ilu was przyjechało do Torunia na derby...? 15 może 25 z bębenkiem a widziałes ilu bylo Nas w Brzydgoszczy i jak kibicowalismy...? U nas kolorowo, flagi i race okrzyki co chwila, a u was co...? Trzy razy na mecz coś krzykneli i odpalili pare rac i tyle na własnym stadionie koleś...? żenada, totalna żenada w porównaiu z Kibicami Toruńskimi którzy w ostatnich meczach sezonu pojawiali się w komplecie, nie pojawiali się tylko sympatycy zuzla, sympatycy podkreśalm, a nie prawdziwi kibice, którzy nie opuścili swojej drużyny. Nie pieprz więc koleś o kibicach bo masz o tym gówniane pojęcie, a z zazdrości i tej swojej rozbuchanej wielkomiejskiej bydgoskiej pychy nie jesteś w stanie przyznać że jest tak jak Ja to opisałem. O pieniądzach i finansowaniu zuzla nie będę się szeroko wypowiadał wiesz dobrze bydgoska mądralo że są lata tłuste i chude... prawda? U was bieda trwa od wielu już lat, jechaliście na jakichś szemranych dotacjach od niedoszłego prezydenta i od innych macherów którzy pokończyli w pudle, a jak narazie w Toruniu na takie przekręty na miare sld-owskich afer się nie zanosi. Na koniec powiem ci koleś że cieszę się ze nie spadliście z ligi, ze jakos wyprostowaliście sobie te finanse, co prawda dzięki toruńskiej firmie Budlex ale co tam, z biednymi trzeba się podzielić. Im więcej zuzla w regionie tym lepiej, im jest silniejszy tym lepiej, a więc... powodzenia Bydgoska Polonio Odpowiedz Link Zgłoś