Dodaj do ulubionych

Butelka, oddaj moje struny!

IP: *.tvk.torun.pl / 158.75.203.* 19.10.04, 08:42
Butelka, dostałeś od miasta 14.000 (słownie: czternaście tysięcy złotych).
Wiesz, ile można za to kupić kompletów strun? 500 (słownie: pięćset). Ile
dałeś strun chłopakom z Sofy i Gribojedowa, dla których wziąłeś te
pieniądze "za opiekę merytoryczną"?

Pytanie drugie: gdzie reszta?

I zobacz, zupełnie nie wspominam o dofinansowaniu koncertu ku czci GC, na
którym głównie Ty się popisywałeś.
Obserwuj wątek
    • Gość: kaja [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.10.04, 13:34
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: hmmm Re: Butelka, oddaj moje struny! IP: *.tvk.torun.pl / 158.75.203.* 19.10.04, 19:36
        oj zosia zosia
    • Gość: wowo [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.10.04, 13:45
      • Gość: McButelka Re: Butelka, oddaj moje struny! IP: *.pec.torun.pl 19.10.04, 13:58
        Zajrzyj frustracie lepiej na www.wp.pl - i co widzisz?
        • Gość: b3ut Re: Butelka, oddaj moje struny! IP: *.torun.mm.pl 19.10.04, 14:31
          fajne komentarze :))
        • Gość: dr Lutnik Gryf Re: Butelka, oddaj moje struny! IP: *.tvk.torun.pl / 158.75.203.* 19.10.04, 14:41
          > Zajrzyj frustracie lepiej na www.wp.pl - i co widzisz?

Czyli rozumiem, że to ma być odpowiedź, na co poszły nasze, podatników
          pieniądze? I po posłuchaniu można się poczuć nabitym w butelkę. A chłopacy,
          którzy są pod Twą "merytoryczną opieką", ha ha, marzyli o wytłoczeniu płyty.
          Ale przecież 14 tys. zł to za mało, prawda? Przecież nie opłaca się tłoczyć po
          2 tys. sztuk compaktów, no nie? Są ważniejsze potrzeby.
          • Gość: zmarznięta kość Re: Butelka, oddaj moje struny! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.04, 15:11
            Gość portalu: dr Lutnik Gryf napisał(a):

> Przecież nie opłaca się tłoczyć po
            > 2 tys. sztuk compaktów, no nie?

pewnie że nie opłaca się tłoczyć 2 tys., bo od 3 tys. matryca jest gratis.
    • Gość: Rob-D Re: Butelka, oddaj moje struny! IP: *.torun.mm.pl 19.10.04, 17:08
      Takich gośći jak MC Butelka wraz z tymi
      od rozwoju kultury w naszym mieście powinno się publicznie topić w Wiśle.
      Wtedy może muzyczna scena tego miasta by odetkneła i przestała smierdzieć tą
      martwą "rokową" stęchlizną,którą uprawia ten typ. Gościu obudź się!
      Lata osiemdziesiąte w raz z twoim "ambitnym" roczkiem skonczyły się 15 lat
      temu! A marna próba reeanimacji gatunku, który próbujesz uprawiać jest już
      tylko twoją chorą iluzją. Życze powodzenia w dalszych fantazjach "rokowych".

Dla mniej rezolutnych:
      Ps. Nie mam nic do muzyki rokowej jako takiej, w tym momencie atakuje zjawisko,
      w którym nazwa tego gatunku po prostu niechcący chyba uczestniczy i to
      wszystko. Być może gdyby pan Butelka spoczął z jemu podobnymi na dnie rzeki za
      murami miasta. To wtedy może pieniądzie poszłyby właśnie na rozwój takich
      zespołów jak Paraliż Band czy np. Sofa. Chociaż w tych czasach i w tym kraju
      nie jest to niestety wcale takie pewne i oczywiste. Pozdrawiam wszystkich
      prawdziwych i świeżych. Pokój!
      • Gość: słoik Re: Butelka, oddaj moje struny! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.10.04, 17:21
        Robson zakręć sie kurka koło kapusty a nie furczysz na kolesia co się zakręcił
        i ja dostał
        rymować to nie wszystko
        pomenedzerować tez trzeba
        a ze układy?
        ba, je tez trzeba miec
        jakbys nie byl taki wojujacy radykal to bys mial i układy i kase
        a tak rób kolejne skrecze na sprzedaż
        • Gość: Rob-D Re: Butelka, oddaj moje struny! IP: *.torun.mm.pl 19.10.04, 17:35
          Ej słoik! Ja w dupie mam te pieniądzie z miasta jakbyś chciał/a wiedzieć i bez
          nich sobie poradze. Uwierz mi! A jak taki z ciebie figolas/ka co popiera
          cwaniactwo kulturalne to chętnie bym się dowiedział kim jesteś, ale raczej
          wątpie żeby było cię stać na ujawnienie sie.
          • Gość: słoik Re: Butelka, oddaj moje struny! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.10.04, 17:40
            no chciec to bys chcial wiele rzeczy
            nie watpie
            ale co ma z jedno z drugim
            naiwniak jestes i tyle
            pozytywizm sie skonczyl
            • Gość: Rob-D Re: Butelka, oddaj moje struny! IP: *.torun.mm.pl 19.10.04, 17:47
              Ignorantom wystawiam środkowy palec!! Co miałem powiedzieć to powiedziałem.
              Dalsza dyskusja mnie nudzi. Żegnam ciebie słoik i takich jak ty ludzi!
              • Gość: słoik Re: Butelka, oddaj moje struny! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.10.04, 17:53
                robert d pokazal mi środkowy palec , załozył na głowę kaptur i odszedł
                zgarbiony bujającym sie hiphopowym krokiem klnąc pod nosem
                dalej podobija sie do drzwi kariery patrzac jak wszystko wokół go wyprzedza i
                pozostawia w tyle
                robił to z lekka 15 lat to i popróbuje przez nastepne 15
                moze sie uda
                jak nie w polsce to chociaż lokalnie
                • Gość: kaja [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.10.04, 20:01
                  • Gość: wowo [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.10.04, 20:33
                    • Gość: McButelka Re: Butelka, oddaj moje struny! IP: *.tvk.torun.pl / 158.75.203.* 19.10.04, 23:11
                      Rob-D - ale plujesz ogniem - a może jesteś sfrustrowany tym, że nie możesz
                      zrobić większej kariery, niż osiedlowej? Brak ci koleżko talentu - i tylko
                      potrafisz pluć i strzykać jadem - udowodnij mi, że nie mam racji...
                      • Gość: Rob-D Re: Butelka, oddaj moje struny! IP: *.torun.mm.pl 20.10.04, 00:36
                        Posłuchaj mnie złamany fiucie. W zasadzie z niczego tłumaczyć ci się nie
                        muszę ,ale coś ci wyjaśnie i nie tylko tobie. Nie jestem zfrustrowanym ziomem
                        jaki ty mi tu sugerujesz i powiem ci dlaczego. Ponieważ regularnie wydaje płyty
                        vinylowe i znich sie po części utrzymuje. Jestem znanym i sznowanym producentem
                        na krajowej scenie hip-hop'owej, który wyprodukował pierwszego w polsce battle-
                        break'a ... wiesz co to wogóle takiego?! Pewnie nie. No to ci powiem. To jest
                        taka płyta, z której podkłady lecą na przykład w każdym programie Kuby
                        Wojewódzkiego z czego w cale ,ale to wcale nie jestem specjalnie zadowolony. Ty
                        pewnie łaziłbyś po mieście obsrany z dumy gdyby twoje roczki latały co trzeci
                        dzień w najbrdziej ogladanym programie TVN'u .. co?. Więc co? O taką kariere ci
                        chodzi. Jeśli nie o taką i to za mało to specjalnie dla ciebie jeśli mnie
                        najdzie duża ochota mogę pokazać swój pysk w vivie. Nie ma problemu pokiwam ci
                        z ekranu. A swoją drogę odpowiadaj na konkretne zarzuty jakie ci ludzie
                        stawiają i nie zmieniaj tematu.
                        • Gość: McButelka Re: Butelka, oddaj moje struny! IP: *.pec.torun.pl 20.10.04, 08:35
                          rob-d – nie rozśmieszaj mnie (bo mam zajady) – widziałem cię ostatnio w TV –
                          ale właśnie osiedlowej – nie potrafiłeś nawet poprawnie jednego zdania
                          zbudować… Zresztą, twoje wypociny na tym forum potwierdzają to, co widziałem.
                          Pojedź do Wojewódzkiego i odbierz mu te swoje płyty – skoro się wstydzisz, że
                          je wykorzystuje - pokaż, że jesteś mężczyzną, a nie jednostką obłą, która
                          codziennie rano układa sobie włosy w korkociągi i z hip-hopem ma tyle wspólnego
                          co Michał Wiśniewski.
                          Bardzo chętnie zobaczę cię na vivie – tylko powiedz kiedy będziesz. Może
                          będziesz zapowiadał teledysk Schizmy, który zrobiłem i jest tam emitowany?

Za obelgi w moim kierunku spotka cię kara – to oczywiste.
                          • b_a_c_k_u_p Re: Butelka, oddaj moje struny! 20.10.04, 08:55
                            > będziesz zapowiadał teledysk Schizmy, który zrobiłem i jest tam emitowany?

taaa, dodatkowy kamyczek do ogrógka chwały i sławy / wątpię tylko czy chciałbym
                            go oglądać /

kto ma większe plecy - ma większa siłę przebicia / z mizernym efektem dla sztuki
                            / niestety /
                        • Gość: słoik Re: Butelka, oddaj moje struny! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.04, 09:43
                          >Jestem znanym i sznowanym producentemna krajowej scenie hip-hop'owej,

kpisz sobie megalomanie?

>wyprodukował pierwszego w polsce battle-break'a ... wiesz co to wogóle
                          takiego?!

to cos tak hermetycznego ze nikt poza toba i kilkoma niedorosłymi osobani nie
                          ma popjecia co to jest, takie cos dla nikogo poza wąska branza wiec to sukces
                          na calełgo!
                          dodam ze kompilacyjne do bólu i twoj udział zo zwykłe pozgrywanie do jednego
                          worka

>każdym programie Kuby Wojewódzkiego z czego w cale ,ale to wcale nie jestem
                          specjalnie zadowolony

bo to generalnie parówiarstwo, ze twoj zyciowy dorobek jest wałkowany u idola
                          plastikowych nastolatek i innych bezmózgów

>jeśli mnie najdzie duża ochota mogę pokazać swój pysk w vivie. Nie ma problemu

i znóow megalomania. w tv torun to sie mozesz pokazac a w vivie lub mtv to
                          tylko jak staniesz do elininacji na casting i jeszcze ktos uzna ze
                          dopuszczalnie płynnie powiedziales coś po polsku, a nie zabełkotałeś z nalotem
                          traumatyzmu bez ładu i sensu jak licealista z głową zryta od narkosów
                      • b_a_c_k_u_p Re: Butelka, oddaj moje struny! 22.10.04, 10:33
                        > Rob-D - ale plujesz ogniem - a może jesteś sfrustrowany tym, że nie możesz
                        > zrobić większej kariery, niż osiedlowej? Brak ci koleżko talentu - i tylko
                        > potrafisz pluć i strzykać jadem - udowodnij mi, że nie mam racji...

tiaa / nie każdy dostaje publiczne pieniądze na autopromocję / dotacje na
                        robienie kariery / vide mcbutelka /

ale w toruniu to norma /

z tymi wszystkimi masturbatorami-stowarzyszeniami kulturalnymi /

niby to nic zlego że koleś wspiera kolesia /

ale pozostaje niesmak /
    • Gość: b mi sie podoba IP: *.e-lider.pl 20.10.04, 09:57
      bardzo ten watek. oddaje w duzym stopnie frustracje "swiatka" muzycznego. to
      takie piekne i zabawne, ze zachecam glownych uczestnikow do kontynuowania. od
      dwoch dni, gdy tylko pojawiam sie w pracy, zaczynam dzien od tego miejsca.
      • Gość: kaja Re: mi sie podoba IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.10.04, 00:18
        A mnie sie nie podoba ze pytania o rozliczenie spolecznych pieniedzy ktore
        dostal niekulturalny , wrecz prymitywny Kopcewicz Mc Butelka ,(a chodzi o14000
        zl) zostaly usuniete z forum.Wyborcza traci wiarygodnosc. NIE WOLNO CHRONIC
        LUDZI KTORZY NIE CHCA SIE ROZLICZYC Z PUBLICZNYCH DOTACJI
        • Gość: wowo Re: KOPCEWICZ ROZLICZ SIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.10.04, 00:24
          To skandal ze pytanie o to na co KopcewicZ Mc Butelka wydal 14000 zl ktore
          dostal z Urzedu miasta zostaly usuniete z forum. DLACZEGO? To sa nasze piniadze
          i ten osobnik musi sie wytlumaczyc. Wyborcza eliminuje takie pytania? Co na to
          Michnik ktory nagral Rywina? Brzydze sie donosami ale to co robi wyborcza
          zmusza mnie do wyslania imiennych pytan do Urzedu kontroli skarbowej policji
          znanych zbuntownych w toruniu i polsce.
      • Gość: nik Re: mi sie podoba IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.10.04, 00:57
        Pan Kopcewicz ewidentnie sie miga przed rozliczeniami. Wciaga artystow w jakies
        niezrozumiale klutnie by odwrocic uwage od tego co go niepokoi.Wzial pieniadze
        i ich nie chce rozliczyc. I do tego zachowuje sie po chamsku bo obraza ludzi,
        jest wulgarny. Nie znam go ale to nie jest chyba dobry czlowiek. Niech pan sie
        opamieta. A co do wyborczej regionalnej to WSTYD< zeby cenzurowac pytania o
        rozliczenie samorzadowych dotacji,W S T Y D
        • Gość: McButelka Burza w szklance wody... IP: *.pec.torun.pl 22.10.04, 09:42
          Heh - co za sfora spuszczona ze smyczy... Nie mam zamiaru tu się tłumaczyć z
          czegokolwiek… Już to mówiłem. Nie dociera to do świadomości?
          • b_a_c_k_u_p Re: Burza w szklance wody... 22.10.04, 10:09
            > Heh - co za sfora spuszczona ze smyczy... Nie mam zamiaru tu się tłumaczyć z
            > czegokolwiek… Już to mówiłem. Nie dociera to do świadomości?

nie masz zamiaru / szkoda / bo powinieneś

ja jestem nowy tutaj / nic nie czytałem / nic nie wiem / do świadomości nie
            dotarło / prosze o replay
          • Gość: miki Re: Burza w szklance wody... IP: 158.75.34.* 22.10.04, 13:06
            a to niby, dlaczego nie masz zamiaru się tłumaczyć, przecież ludzie stawiają Ci konkretny zarzut. pyskówki, w które się wdajesz tylko utwierdzają p.t. publiczność w przekonaniu, że to, o czym ptaszki na mieście ćwierkają może być prawdą.
            • Gość: hmmm... Re: Burza w szklance wody... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.10.04, 20:23
              Trza to sprawdzić bo to niepokojące.
    • Gość: M@m A co to jest 14000??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.10.04, 20:41
      Nawet za to bym nie kupił porządnego samochodu. No tak, co dla jednych jest
      sufitem dla innych jest podłogą...
      • Gość: Ania Re: A co to jest 14000??? IP: *.internet.org.pl 22.10.04, 23:43
        To jest oburzajace, jakis dupek powiedzial ze "Kowalski" ma sraczeke, a caly
        Torun to lyka i nad tym debatuje. No i w ten sposob zniszczysz kazdego. A moze
        ktos z was moglby sie zastanowic, jaki interes mieli ci ktorzy rozmuchali taka
        afere?????
        • Gość: szary Re: A co to jest 14000??? IP: 212.122.214.* 23.10.04, 03:31
          Gość portalu: Ania napisał(a):

> To jest oburzajace, jakis dupek powiedzial ze "Kowalski" ma sraczeke, a caly
          > Torun to lyka i nad tym debatuje. No i w ten sposob zniszczysz kazdego. A
          moze
          > ktos z was moglby sie zastanowic, jaki interes mieli ci ktorzy rozmuchali
          taka
          > afere?????

w końcu wziął te pieniądze na te struny czy nie?
          • Gość: kaja Re: A co to jest 14000??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.10.04, 12:03
            TO SA PIENIADZE Z NASZYCH PODATKOW> KOPCEWICZ JE WZIOL I MUSI SIE Z NICH
            ROZLICZYC>
        • Gość: kaja Re: A co to jest 14000??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.10.04, 12:01
          Ania! AFERA to jest to ze KOPCEWICZ wzial publiczne piniadze i odmawia
          rozliczenia ich. I nawet gdyby byla to zlotowka to powinien pokornie
          wytlumaczyc na co ja wydal. BO DO CIEZKIEJ CHOLERY Ludzie w tym miescie ktorzy
          placa podatki z ktorych Kopcewicz dostal 14000 zlotych MAJA PRAWO WIEDZIEC CO
          SIE Z NIMI STALO.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka