Dodaj do ulubionych

Marek Karwan chce zmian w Apatorze/Adrianie

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.04, 08:01
W końcu. Wypieprzyc wszystkich przydupasów co biora kasę za darmowe oglądanie
meczów z parku maszyn!
Obserwuj wątek
    • saimonq Re: Marek Karwan chce zmian w Apatorze/Adrianie 26.10.04, 08:27
      Witam pana Prezesa...
      Jest w klubie a dużo osób które powiedzmy delikatnie "lenią się"
      Mam tu na myśli pana Batorskiego i Naugert- choć niejestem pewny poprawności w
      pisowni tego nazwiska...
      A za każdym razem będąc na meczu widzę ile osób wychodzi z parkingu i w jego
      okolicy się znajduję...
      Parking jest miejscem dla zawodników, ich mechaników i tylko iwyłacznie osób
      funkcyjnych...
      A jak dalej będzie na stadionie KS APATOR taka popelina... więcej już na niego
      niepójdę... Płacę za bilety... A wszyscy podobno są równo traktowani...
      • Gość: Sebaj Re: Marek Karwan chce zmian w Apatorze/Adrianie IP: *.spsa.com.pl 26.10.04, 11:08
        Wiatam,
        Ma Pan rację Panie Prezesie. Ale niestety myślę, że nasz wspaniały zarząd nie
        zgodzi się na te propozycje ponieważ poprostu dbają o własny tyłek a dobro
        drużyny mają głęboko w d...... .
        Trzymam za Pana kciuki.
        Pzdr
        Sebaj
    • Gość: maciej Re: Marek Karwan chce zmian w Apatorze/Adrianie IP: 213.77.40.* 26.10.04, 13:49
      Brawo Panie Karwan, tych darmozjadow wypieprzyc!!!
      • babbik i Adriana zostanie nadal sponsorem! 26.10.04, 13:50
        i Adriana zostanie nadal sponsorem!
        • Gość: maciej Re: i Adriana zostanie nadal sponsorem! IP: 213.77.40.* 26.10.04, 16:30
          I tak trzymaj Karwan, nie wyobrazam sobie zuzla bez Apatora!!!
      • Gość: darek zBydgoszczy Panie Karwan proponuję inwestować w BTŻ Bydgoszcz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.04, 15:40
        tam sa naprawde super warunki po odejściu szczurów Gollobów i nie wpierd...u
        sie polityków!w sport dostaliśmy nauczkę i wyciągnęliśmy wnioski ,myślę
        że to dobry pomysł pozdrawiam darek z Bydgoszczy
    • Gość: polonista TTŻ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.04, 15:53
      A w sezonie 2006 witamy TTŻ Anioł (hahahahaha) Toruń!
      • Gość: barman Re: TTŻ IP: *.torun.mm.pl 26.10.04, 18:52
        Polonisto, buraku jeden
        Przez problemy finansowe można albo przejść z godnością (wdrażając program
        oszczędnościowy), albo zakończyć żywot z 6 mln zł długów i jak szczur uciec z
        tonącego okrętu zostawiając na lodzie wierzycieli. Tak jak to zrobiono przed
        rokiem w słynnym mieście nad Brdą
        • Gość: PITER Za duzo to ty nie wiesz, ale pyskaty jestes IP: .53.* / *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.04, 02:32
          Skad ta liczba. Nawet glabie nie zdajesz sobie sprawy ze Polonia byla klubem wielosekcyjnym. Judo, tenis, pilka nozna i zuzel. Najwieksze straty przyniosla pilka nozna. Wszystkie sekcje sie rozpadly i teraz kazda moze dzialac na wlasny rachunek. BTZ splacilo dlug starej Polonii (sekcji zuzlowej). Jednak ty jestes zakapleksionym burakiem ze wsi nieopodal BYDGOSZCZY. Ludzie w Toruniu sa tak przyduszeni tym ze mieszkaja w malym miasteczku ze potrafia tylko krzyczec. Nie poplacz sie. Patrz jak odchodzi od was Protasiewicz i Jagus.
    • Gość: Kibic Re: Marek Karwan chce zmian w Apatorze/Adrianie IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 26.10.04, 23:49
      A mi sie wydaje że w Fan Clubie też muszą zajść ogromne zmiany aby był
      przydatny klubowi, niedługo wybory wiec może się uda zmienić wartę bo z obecnym
      Prezesem Fan Clubu to Fan Club sam raczej rozpadnie się w ciągu roku , że o tak
      wydatnej pomocy klubowi nie wspomnę.
      Pozdrawiam
    • Gość: polonista Burak - roślina z rodziny komosowatych... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.04, 13:11
      itd, odsyłam do Encyklopedii, ja nie czuję się rośliną. Życzę w imieniu kibiców
      Polonii "godnego przejścia przez kryzys finansowy" i z podniesioną głową walki
      w barażach... A tak na marginesie - wierzący to będą mieli problem, bo dotąd
      spiewało się "zawsze i wszędzie Apator ....ny będzie" a teraz co jak się tam
      wstawi "Anioła"?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka