Dodaj do ulubionych

FRYZJER ROBERT

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.04, 09:21
Szukam namiarów na Roberta, który pracował ostatnio w salonie Vis Vitalis na
Długiej. Sylwester już za parę dni... Pomóżcie! :)
Obserwuj wątek
    • Gość: jagoda Re: FRYZJER ROBERT IP: *.petrus.com.pl 28.12.04, 01:53
      Pan Robert obecnie pracuje na Długiej - tel. 652 99 77. Życzę udanego
      Sylwestra !!!
      • telek_ Ręka, noga, chip w ... 28.12.04, 10:11
        Z tego co wiem, to w listopadzie / grudniu "złamał rękę" i już na Długą nie
        wrócił.
        Zna ktoś moze OBECNE miejsce pracy owego mistrza nożyczek i grzebienia?
    • Gość: jeny Re: FRYZJER ROBERT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.04, 13:57
      hejka wszystkim..odnosnie pracy roberta to niestety spotkalam go na miescie byl w oplakanym stanie i pozalil mi sie ze to juz koniec jego kariery ,chlopak wybiera sie na odwyk i ma powazne klopoty ze zdrowiem....niestety musimy szukac jego nastepcy..pozdrawiam
      • Gość: ada Re: FRYZJER ROBERT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.04, 14:15
        jeny i anna to ta sama osoba i najwyrazniej z konkurencyjnego salonu. Nie
        lubisz Roberta czy zazdroscisz mu umiejetnosci i powodzenia? Po co wypisujesz
        takie bzdury?!
        • Gość: jeny Re: FRYZJER ROBERT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.04, 17:17
          sorrki kolezanko ale chyba sie mylisz jak chcesz to mozna go czesto spotkac w
          Pilonie...i sama sie przekonasz!
          • Gość: ada Re: FRYZJER ROBERT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.04, 18:15
            Myle sie twierdzac, ze ty i anna to ta sama zawistna i zlosliwa
            rozpowrzechniajaca plotki osoba? Nie sadze.
            • telek_ Re: FRYZJER ROBERT ??? 30.12.04, 11:04
              OK, konkurencja sobie, ale kto wie gdzie Robert strzyże obecnie?
              • Gość: Gosia Nowe miejsce pracy Roberta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.05, 19:10
                Drogie Panie, mam już namiary na Roberta :)) Niestety zdobyłam je dopiero
                dzisiaj i musiałam wybrac się przed Sylwestrem do innego fryzjera, ale Wam
                adres na pewno się jeszcze przyda. Salon "Marcelo", ul. Żwirki i Wigury 81b/29,
                tel. 660 15 51, czynne pon-pt 9-18, sobota 9-14. Mam nadzieję, że tam popracuje
                troche dłużej... ;) Pozdrawiam!
                • telek_ Re: Nowe miejsce pracy Roberta 05.01.05, 14:51
                  Dzięki.
                  • Gość: marika Re: Nowe miejsce pracy Roberta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.05, 13:19
                    kochani nie wiem dlaczego ale Robert jest na moje przereklamowany,przyjaciółka
                    mnie do niego zabrala i powiem szczerze poza bajerkiem nic konkretnego nie
                    zrobil no i czas jaki u niego spedzilam 4 godz. baleyage!A efekt jak w innych
                    gabinetach.to jest tylko moje zdanie.Nie wiem moze moje wloski sa za trudne.
                    • Gość: joasia Re: Nowe miejsce pracy Roberta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.05, 13:01
                      dzieki bardzo za namiary na roberta!!!! bo on wloski farbuje tak bez szalu, ale
                      za to jak strzyze!!!!!!!!!!
                      • Gość: monia Re: Nowe miejsce pracy Roberta IP: *.238.127.59.adsl.inetia.pl 21.01.05, 22:48
                        czy to prawda, że Robert nie pracuje na długiej? byłam u niego przezd świętami i
                        miał sie całkiem dobrze. pracuje teraz na żwirki u Marcina? czy ktoś u niego
                        był? to prawda? nadal dobrze strzyże? bo mi już włosy odrastają :))
                        • Gość: up Re: Nowe miejsce pracy Roberta IP: *.torun.mm.pl 10.02.05, 19:45
                          up
                          • Gość: robert Re: Nowe miejsce pracy Roberta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.05, 17:28
                            nie zastanawialiscie sie gdzie jest teraz robert....otoz musial wyjechac z
                            torunia bo okazalo sie ze jest nosicielem hiv...jak chcecie potwierdzenia
                            popytajcie w jego otoczeniu....
    • Gość: sławek Re: FRYZJER ROBERT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.05, 16:19
      • Gość: sławek Re: FRYZJER ROBERT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.05, 16:44
        Cześć.
        Skoro nie wiadomo co jest z Robertem, zapraszam do siebie - studio fryzur
        ALICJA,ul. Kościuszki 41/47, przy HERBOWEJ (trudno trafić). Nie mam HIV-a, nie
        siedezę w więzieniu i czekam na Wasze odwiedziny. Nie znam pracy Roberta, ale
        skoro nie macie alternatywy jeszcze raz zapraszam do siebie. Nic nie gwarantuję
        za wyjątkiem szczególnej obsługi (która dla nas jes standartem). Pozdro dla
        fszystkich forumowiczek - Łysy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka