Gość: blanka IP: *.ramtel.com.pl 29.12.04, 20:31 proszę, powiedzcie mi jak daleko jest z hotelu helios do starego miasta? I czy przewidziane są na rynku jakieś imprezy sylwestrowe... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bidok Re: hotel helios IP: *.hipernet.ras.pl 29.12.04, 20:33 ni ma zadnych....bidaaaa paniii.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blanka Re: hotel helios IP: *.ramtel.com.pl 29.12.04, 20:44 ojjj... to niiidobrze... A daleko z tego heliosa na rynek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bonia Re: hotel helios IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 29.12.04, 20:53 Masz szczęście kobiiitooo !! Bliziuuutko :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blanka Re: hotel helios IP: *.ramtel.com.pl 29.12.04, 20:55 ale powiedzcie czy na serio nic nie ma zorganizowanego, chociaz jakiś pokaz sztucznych ogni albo cosik.. A może wiecie gdzie warto się wybrać.. jakas knajpa może?.. zostałam skazana na pobyt na sylwestra w toruniu a kompletnie nie znam miasta... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: torunianka Re: hotel helios IP: *.petrus.com.pl 29.12.04, 22:37 > knajpa może?.. zostałam skazana na pobyt na sylwestra w toruniu a kompletnie > nie znam miasta... A który Sąd takie wyroki daje? Powinnaś sędziów po rękach całować za to;) Tu jest informacja o imprezie otwartej: serwisy.gazeta.pl/cjg/1,33270,2456394.html A knajp masz ile chcesz, wszystkich nie zaliczysz i tak. Poszukaj sobie jakiegoś wątku na tym forum, gdzie podawali całe listy. A najlepiej idź z tego Heliosu (Mercure teraz) do centrum - kilkaset metrów zaledwie - i wybierz coś co Ci w oko wpadnie: piwnice w Ratuszu i dookoła Rynku, ul. Mostowa, Żeglarska i dalej też. Miłej zabawy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: hotel helios IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.12.04, 08:54 po drugiej stronie ulicy bedzie impreza od 22-0,30, bedzie ja widać z Heliosu, na dawnych Jordankach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karmacoma Re: hotel helios IP: *.pro-internet.pl 30.12.04, 14:24 HELIOS jest wspaniały. Szkoda ze zdjeto neon. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karmacoma Re: hotel helios IP: *.pro-internet.pl 30.12.04, 17:12 HELIOS ma cos w sobie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: torunianka Re: hotel helios IP: *.petrus.com.pl 30.12.04, 18:41 to coś co Helios w sobie ma to goście Odpowiedz Link Zgłoś