Gość: Szkodnik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.05, 22:01 Kończ Waść, wstydu oszczędż (sobie), a nam Twojego spamerstwa - wyslij mi maila redneck0097@yahoo.com dam Ci namiary - w poniedziałek mnie pozwiesz (ja już smaże pozew wzajemny) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Las Totas Re: Pełnomocniku! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.05, 22:48 hłe hłe hłe... Tak sobie poczytałem cała serię tych wątków nt. ... - nie będę wymieniał nazwiska, bo jeszcze zostanę oskarżony o zniewagę :) i tak sobie myślę... wszyscy prawnicy pownni oskarżyć niejakiego "pełnomocnika" o szarganie dobrego imienia, ponieważ poważny prawnik nie bawi się w pisanie perdół w internecie, tylko składa pozew do sadu i tyle. Nasz "pełnomocnik" sprawia wrażenie niezrównoważonego emocjonalnie 15-latka. Jeśli taka postać jest rzeczywiście pełnomocnikiem Marka Żydowicza, to... Szanowny Panie Marku: proszę lepiej dobierać sobie fachowców, bo ośmieszają pańskie nazwisko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: strach sie odezwac paranoja ale mozna boki zrywac IP: *.petrus.com.pl 08.01.05, 03:16 Szkodni i pelnomocnik troche rozruszali to forum jest i smiesznie i strasznie. Dziwie sie ze ludzie sa tacy ograniczeni zeby sie ciagac po sadach za jakies pierduly, zero poczucia humoru, zrozumienia internetu i tego jak to wyglada z boku w odbiorze spolecznym. Pozatym pan pelnomocnik jest chyba zarowno wlasnym mocodawca :-) Panie Szkodniku i Panie Pelnomocniku Mocodawco Pelnomocnika ja jako Anonimowy Glos Ludu i obywatel RP apeluje o niezasmiecanie/zapychanie sadow gowniarskimi pozwami - badzcie mezczyznami dajcie sobie po ryju i po sprawie. Sady niech sie zajmuja powaznymi sprawami a nie waszymi kompleksami i frustracjami. Za duzo amerykanskich filmow ktos sie tutaj naogladal..... Mam nadzieje ze mnie obaj nie zaskrzycie teraz za to :-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś