Dodaj do ulubionych

Pełnomocniku!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.05, 22:01
Kończ Waść, wstydu oszczędż (sobie), a nam Twojego spamerstwa - wyslij mi maila redneck0097@yahoo.com dam Ci namiary - w poniedziałek mnie pozwiesz (ja już smaże pozew wzajemny)
Obserwuj wątek
    • Gość: Las Totas Re: Pełnomocniku! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.05, 22:48
      hłe hłe hłe...
      Tak sobie poczytałem cała serię tych wątków nt. ... - nie będę wymieniał
      nazwiska, bo jeszcze zostanę oskarżony o zniewagę :) i tak sobie myślę...
      wszyscy prawnicy pownni oskarżyć niejakiego "pełnomocnika" o szarganie dobrego
      imienia, ponieważ poważny prawnik nie bawi się w pisanie perdół w internecie,
      tylko składa pozew do sadu i tyle. Nasz "pełnomocnik" sprawia wrażenie
      niezrównoważonego emocjonalnie 15-latka. Jeśli taka postać jest rzeczywiście
      pełnomocnikiem Marka Żydowicza, to... Szanowny Panie Marku: proszę lepiej
      dobierać sobie fachowców, bo ośmieszają pańskie nazwisko.
      • Gość: strach sie odezwac paranoja ale mozna boki zrywac IP: *.petrus.com.pl 08.01.05, 03:16
        Szkodni i pelnomocnik troche rozruszali to forum jest i smiesznie i strasznie.
        Dziwie sie ze ludzie sa tacy ograniczeni zeby sie ciagac po sadach za jakies
        pierduly, zero poczucia humoru, zrozumienia internetu i tego jak to wyglada z
        boku w odbiorze spolecznym. Pozatym pan pelnomocnik jest chyba zarowno wlasnym
        mocodawca :-) Panie Szkodniku i Panie Pelnomocniku Mocodawco Pelnomocnika ja
        jako Anonimowy Glos Ludu i obywatel RP apeluje o niezasmiecanie/zapychanie sadow
        gowniarskimi pozwami - badzcie mezczyznami dajcie sobie po ryju i po sprawie.
        Sady niech sie zajmuja powaznymi sprawami a nie waszymi kompleksami i
        frustracjami. Za duzo amerykanskich filmow ktos sie tutaj naogladal.....

Mam nadzieje ze mnie obaj nie zaskrzycie teraz za to :-))))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka