Gość: aalt IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 10.01.05, 15:11 gdzie mozna kupic w Toruniu wiklinowy kosz na bielizne? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gog Re: kosz wiklinowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.05, 15:44 na olsztynskiej jest sklepik, "swiat wikliny" czy cos na podobe;) byc moze zrobia pod wymiar pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aalt Re: kosz wiklinowy IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 11.01.05, 10:02 dzieki! by byl na wymiar to nawet nie marzylam :) Odpowiedz Link Zgłoś
ahnija Re: kosz wiklinowy 11.01.05, 14:45 A jakbyś była zainteresowana używanym koszem wiklinowym, w bardzo dobrym stanie, to zapraszam, bo mam takowy, a zmieniam wystrój wnętrz:) i mój kosz powędruje do piwnicy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Torunianka Re: kosz wiklinowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.05, 23:15 Jeśli byłby zbędny, to ja chętnie się zgłaszam. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: kosz wiklinowy IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 12.01.05, 07:44 Na mostowej jest wiklinowy ale nie wiem czy wielkie kosze są - na pewno dużo koszy tam jest - przed jakąś restauracją - po prawej stronię jak iść do wisły Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aalt Re: kosz wiklinowy IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 12.01.05, 08:50 dzieki za propozycje ale jezeli jest on okragly to raczej zrezygunje. Mysle o naroznym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aalt Re: kosz wiklinowy IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 12.01.05, 08:54 dziekuje wszsytkim za informacje :) Odpowiedz Link Zgłoś