Dodaj do ulubionych

Rozmowa z dyrektorem Apatora/Adriany

IP: *.238.124.197.adsl.inetia.pl 12.01.05, 19:30
mamy mocniejszą drużynę niż rok temu?CIEKAWE.To ja mam tylko jedno pytanie ,
co się stanie nie daj boże jak crump albo jaguś odniosą kontuzję. Zgadzam się
jest z/z ale kto miałby ich zastąpić m.jaguś czy smith.POZDRO.
Obserwuj wątek
    • Gość: Ktos Re: Rozmowa z dyrektorem Apatora/Adriany IP: *.torun.mm.pl 12.01.05, 20:08
      bardzo ciekawa rozmowa, bardzo..
      ciekawe jakie nastroje beda za pol roku
      i czy dyrektor sie myli
    • Gość: ERT Re: Rozmowa z dyrektorem Apatora/Adriany IP: 157.25.31.* 12.01.05, 20:18
      Dyrektor Waszego klubu jest poprostu zwykłym komuchem.Mało, że razem z
      KARAWANEM spuszczają Was właśnie z ligi to jeszcze Wam stadion sprzedają.W
      każdej plotce istnieje jednak część prawdy.
      Pozdrowienia Krzyżaki.
    • Gość: Gość Re: Rozmowa z dyrektorem Apatora/Adriany IP: *.233.233.94.devs.futuro.pl 12.01.05, 21:05
      Powiedzcie temu cw..owi Batorskiemu zeby nie gadał głupot bo tak pomógł
      Chrzankowi i Kostkowi ze musieli uciekać z Torunia. A Pecynę biedaka to Ząbik
      mogł zawieść nie na dworzec ale do Piły.
    • Gość: slawek 68 Re: Rozmowa z dyrektorem Apatora/Adriany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.05, 21:33
      to tylko słowa,słowa,słowa................
    • Gość: zaka Re: Rozmowa z dyrektorem Apatora/Adriany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.05, 08:14
      Ja ci stary powiem co będzie. Pamiętasz złoty kask we Wrocławiu i
      wypadek Pepe i Tomka. Szliśmy wtedy na mistrza, ale ten wypadek
      pogrzebał wtedy Polonię. Na szcęście teraz drużyna opiera się na
      innych założeniach. Nie życzę wam czegoś takiego w wykonaniu Apatora.
      Pozdrowionka zza miedzy.
      • Gość: ol Re: Rozmowa z dyrektorem Apatora/Adriany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.05, 11:09
        Wiem ze trzeba przed sezonem cos gadac,ale poczekajcie!Bedzie dobrze
    • Gość: darek Re: Rozmowa z dyrektorem Apatora/Adriany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.05, 14:16
      A co sie stanie jak we Włókniarzu Ułamek Walesek i Holta odniosą kontuzję. Co
      wtedy. Takich pytań można zadawać tysiące i wszystkie są mocno naciągane, By
      nie powiedziec bez sensu. Zdarzeń losowych się nie przewidzi a i samo
      zapobieganie skutkom tychże zdarzeń jest trudne. W 2003 mieliśmy wiecej
      zawodników niż miejsc w składzie a i tak niczego dobrego to nie przyniosło. w
      2002 jeden wszczął rebelie bo nie chciało mu sie trenować a jeździć tak.
      • Gość: cyndrix Re: Rozmowa z dyrektorem Apatora/Adriany IP: *.238.126.112.adsl.inetia.pl 13.01.05, 19:53
        chyba zapomniałeś że w częstochowie jest jescze walasek , drabik i sullivan a
        u nas kto ma zastępować marcin jaguś czy smith?
    • Gość: Jarek Re: Rozmowa z dyrektorem Apatora/Adriany IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 13.01.05, 22:56
      Ten Batorski to naiwny idiota, który nie wie co mówi. Takie bajki o osumkach i wardzałach którym nie zamyka drogi i którzy reprezentuja dobry poziom to może opowiadać ale nie kibicom w Toruniu. Albo to że Smith i Puszakowski będa zdobywać po 8 do 10 pkt. Niech on nie będzie śmieszny. Puszakowski ta sierota albo dziadek Smith. Nie jeden raz się zdaży że we dwójkę zdobędą najwyżej 5-6 pkt. Medal mu sie śni - baran jeden. Mamy znakomity zespół nie ma co. Pozdrowienia dla kibiców z Torunia!
      • Gość: OddanyKibicApatora Re: Rozmowa z dyrektorem Apatora/Adriany IP: *.petrus.com.pl 16.01.05, 14:29
        Jarek!!!! Pięknie to powiedziałeś... Szczera prawda prosto w oczy!!!
        Pozdrowienia dla Jarka!!!!
    • Gość: MANIEK WIDZĘ ŻE MACIE NIEZŁY SKŁADZIK :-)))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.05, 22:58
      ZOSTAJE WAM WALKA O UTRZYMANIE Z WYBRZEŻEM!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: z Re: WIDZĘ ŻE MACIE NIEZŁY SKŁADZIK :-)))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.05, 01:14
        odszczekasz, w czerwcu k....sie.
    • Gość: MANIEK ZAPOMNIAŁEM DODAĆ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.05, 23:01
      TEN BATORSKI TO JEST NIEZŁY KRTETYN ,MYŚLAŁEM ŻE ON JEST MĄDRZEJSZY OD KARWANA
      NO ALE NIESTETY SIĘ MYLIŁEM!!!!!!!!!!!!
      • Gość: z Re: ZAPOMNIAŁEM DODAĆ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.05, 01:16
        ale ty też masz niezłe imię maniek, a niech cię.
    • Gość: el centymetr Re: Rozmowa z dyrektorem Apatora/Adriany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.05, 01:12
      sierpień nie wchodźcie w trupa, nie ma to większego sensu, sam wiesz. jest
      jeszcze czas na opamiętanie, dobra rada.
      • Gość: iks Dyrektor dał ognia, ale... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.05, 01:20
        Dal ognia mister Batorski twierdzac, ze Puszakowski i Smith z powodzeniem
        zastapia Piotra Protasiewicza. Ale z drugiej strony, w ubieglym roku wysmiewali
        wszyscy dzialaczy z Bydgoszczy ze zakontraktowali Smitha. I co? W sezonie
        okazalo sie, ze Kowalik i Krzyzaniak nie powinni mu nawet motocykli zapychac.
        Od jakiegos czasu ci co smieja sie z Smitha przed sezonem malo maja do gadania
        pod koniec sezonu. I tak niech juz zostanie czego z Bydgoszczy zycze!
    • Gość: m@rio -bydzia Re: Rozmowa z dyrektorem Apatora/Adriany IP: *.man.bydgoszcz.pl 14.01.05, 15:20
      puszakowski i smith mają zastąpić w pełni protasiewicza???wolne żarty!!!smith i
      osiem,dziesięć punktów????koleś udzielając wywiadu musiał być nieźle naćpany
      mówiąc to!!teraz gdy to czyta pewnie zachodzi w głowę co ja takiego
      narobiłem,jak ja się z tego wytłumaczę???he he he panie batorski wstydź pan
      sie!!!!
    • Gość: MANIEK DO Z MANIEK TO KSYWA BARANIE KRZYŻAKOWATY!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.05, 19:17
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka