Dodaj do ulubionych

V LO gorą!

IP: 158.75.36.* 25.01.05, 13:46
ostatnio bylam na balu z obcymi sobie osobami i okazalo sie, ze 6 z 8 osob
siedzacych ptzy stoliku skonczylo V LO! zrobil sie maly zjazd absolwentow!
Milo i ciekawie, jednak fajni ludzie tam chodzili....nie recze za
dzisiejszych..a bylo to juz ..13 lat temu!Jezu!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Basia Re: V LO gorą! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.05, 16:51
      Ja konczylam V LO prawie 20 lat temu, bylo super. Teraz chodzi tam moj syn, a
      atmosfera jest dalej ekstra, moze jest nawet przyjemniej bo maja fajnego
      dyrektora, zreszta tez absolwenta piatki.
      • Gość: nu Re: V LO gorą! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.05, 17:27
        fajnie jest:D
      • Gość: mariusz s Re: V LO gorą! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.01.05, 20:42
    • Gość: Kuba Re: V LO gorą! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 12:17
      Też skończyłem Piątkę.Dość niedawno! i mam wrażenie, że są tam coraz gorsi
      nauczyciele, stare pokolenie już odeszło albo odejdzie wkrótce! nie wiem czy
      chciałbym, żeby moje dzieci były uczone przez takich ludzi
      • Gość: Ania Re: V LO gorą! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 22:24
        ???????? tzn. myśle że nauczyciele w V LO są jak najbardziej kompetentni, no
        może z nielicznymi wyjątkami.
        • mavellis Re: V LO gorą! 26.01.05, 22:34
          ja tez go konczylem, ale to bylo.... lat temu.
          • Gość: infectedrain Re: V LO gorą! IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 26.01.05, 23:43
            a ja z VLO nie zapomne pana Dziurlikowskiego... :) swoj chłop :D hehe a
            skonczylem ja 6lat temu :) pozdro
            • Gość: infectedrain Re: V LO gorą! IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 26.01.05, 23:44
              o i pani Kugiel tez nie zapomne :D peace
              • Gość: Mirek Re: V LO gorą! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 27.01.05, 00:43
                Ja tez konczylem V, ale to bylo juz 25 temu. Mimo to uwazam, ze to najlepsza
                szkola w miescie.Nawet, jesli najlepsi "belfrowie" odchodza, wyniki nauczania
                mowia same za siebie. Oczywiscie takiej wychowawczyni, jak pani prof. Bajenska,
                nie bedzie pewnie juz nigdy...( mimo, ze na maturze postawila mi dwojke)
                • Gość: Basia Re: V LO gorą! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.05, 09:52
                  A ja mysle ze dzisiejsi nauczyciele sa kompetentni i sympatyczni, ja skonczylam
                  V LO 23 lata temu, milo wspominam szkole i uwazam ze byla i jest najlepsza w
                  Toruniu, ale dobrze ze nie ma juz tam takich nauczycieli jak dyr. Wabia albo p.
                  prof. Wiwatowska.
                  Szkola dzisiaj zyskuje tez dzieki nowemu dyr. ktory wklada duzo serca w rozwoj
                  szkoly i to mu sie naprawde udaje.
    • Gość: classic Re: V LO gorą! IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 27.01.05, 10:15
      V rulez teraz i zawsze
      choc zielona sala sie zeszmacila,zesmutniala i jakims plotem ja odgrodzili
      • Gość: malgos Re: V LO gorą! IP: 158.75.36.* 27.01.05, 11:12
        o jak milo! pamietasz zielona sale!! tam sie dzialy ciekawe rzeczy, jesli wiesz
        o co chodzi...tak w latach 88-92( o Jezu-to historia!)nie tylko nauką człowiek
        przecież żył...Pozdrawiam!!
        a nauczyciele? z perspektywy czasu w porzo....hi hi!
    • Gość: Fantomasz Re: V LO gorą! IP: *.rect.uni.torun.pl / *.rect.uni.torun.pl 27.01.05, 12:33
      Wspominacie o nauczycielach z "piątki" z różnych czasów. A co z obecnymi? Może
      zrobimy mały "ranking"? Kto jest "debeściak"? Wpisujcie propozycje.
      • Gość: Niemiec Re: V LO gorą! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.05, 12:41
        Fromas, spoko pyta z mapy.
    • Gość: G-8 Re: V LO gorą! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.01.05, 18:05
      W latach 84-87 uczył WF tam niejaki Morawski. Złapał kiedyś mie i mojego kumpla
      na paleniu i kazał nam wykpać drzewo. Potem mu przeszło, ale betonowaliśmy
      "okrag" do pchnięcia kulą i równaliśmy skarpę przy rozbiegu na skoczni w dal.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka