Dodaj do ulubionych

ŚMIESZNA infomacja na SKARPIE

IP: *.torun.mm.pl 18.02.05, 09:38
Pronobis i spółka w zeszłym tygdniu zrywała plakaty o spotkaniu mieszkańców,
a teraz na "swoim własnym terenie" rozwieszają swoje plakaty, w których
tłumaczą się, że nie jest tak żle, aby od razu ich wyrzucać z ich z Zarządu .
Obecują poprawę, że nie będą już więcej kupowali sobie tak drogiego BUSA itp.
Obserwuj wątek
    • Gość: ha ha ha Re: ŚMIESZNA infomacja na SKARPIE IP: *.torun.mm.pl 18.02.05, 10:34
      Naprawdę śmieszna ta informacja - czytałem wywieszoną na drzwiach .
      • Gość: lo Re: ŚMIESZNA infomacja na SKARPIE IP: *.torun.mm.pl 18.02.05, 17:11
        i nic nie zrozumiałeś. Przerosło cie!
        • Gość: ha ha ha Re: ŚMIESZNA infomacja na SKARPIE IP: *.torun.mm.pl 18.02.05, 17:15
          Nic a nic nie zrozumiałem o co im chodzi - chyba mnie to przerosło i ciesze
          się , że Ty Lo zrozumiałeś, bo jak widac Ty przerosłeś tą głupotę, która tam
          jest napisana.
          • Gość: lo Re: ŚMIESZNA infomacja na SKARPIE IP: *.torun.mm.pl 18.02.05, 17:17
            twoje słowa świadzą o twojej głupocie żegnaj głupku dalej z tobą szkoda
            rozmawiać
    • Gość: lo Re: ŚMIESZNA infomacja na SKARPIE IP: *.torun.mm.pl 18.02.05, 17:13
      do szkoły matole nauczyć się czytać , a nie głosić to co nie jest napisane
      • Gość: ha ha ha Re: ŚMIESZNA infomacja na SKARPIE IP: *.torun.mm.pl 18.02.05, 17:19
        Masz racj ę Lo jetem matołem i chyba pójdę na lekcje do Pronobisa nauczyć sie
        czytać, jak kombinować aby dobrze żyć itd.
        A Ty jak jeastyeś taki mądry to wytłumacz co z tego wszstkiego co tam jest
        napisiane zrozumiałeś - sprwdzimy Twoją spostrzegawczość w czytaniu podtekstów
        • Gość: lo Re: ŚMIESZNA infomacja na SKARPIE IP: *.torun.mm.pl 18.02.05, 17:21
          czytaj na wprost to zrozumiesz
          • Gość: ha ha ha Re: ŚMIESZNA infomacja na SKARPIE IP: *.torun.mm.pl 18.02.05, 18:15
            ha ha ha , ale jesteś inteligentny, chyba pomagałeś napsiać im tą informację,
            której treści już teraz sam nie rozumiesz.
    • Gość: <> Re: Ha, Ha , ha, ha, ha ale śmieszne IP: *.torun.mm.pl 20.02.05, 11:54

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka