Gość: Protestujący IP: *.torun.mm.pl 24.02.05, 19:05 No i bardzo dobrze ten protest wyglądał - kto chcial to przyszedł, a kto chciał to protestował w domu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: RCA Re: Wielka klapa Samoobrony IP: 212.160.172.* 24.02.05, 20:28 Klapa to pierwsze slowo jakie mi przyszlo na mysl, gdy wlasnie okolo 12 stanalem na przystanku tramwajowym kolo teatru i patrzylem na te grupke ludzi. Walnalem klasycznego rotfla, zadzwonilem do znajomego i mu opowiedzialem jaka scieme widze ;) Najgorsze w tym wszystkim jest to, ze Lepperki staraja sie zbic kapital polityczny kosztem sluzby zdrowia. Partia protestu - Oni nigdy w zyciu nie beda umieli rzadzic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pelikanciu Re: Wielka klapa Samoobrony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.05, 23:11 Ale goscie,aja myslalem ze film gangsterski robia.Ale mordy nadete,jak kukly. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirek A ja ogłaszam czasowy strajk głodowy... IP: *.gdynia.mm.pl 25.02.05, 00:36 ..nie otworzę lodówki przed 8. rano, jest teraz godz. 0.39 (chyba wytrzymam?!!!) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hans Klos Ja tez ogłaszam czasowy strajk głodowy... IP: *.dip0.t-ipconnect.de 25.02.05, 12:41 ... do kolacji o 18:00. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: haha Re: Wielka klapa Samoobrony IP: *.netcafe.waw.pl 25.02.05, 12:42 dobrze im Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leprrek Re: Wielka klapa Samoobrony IP: *.torun.mm.pl 25.02.05, 16:42 Szmaciarze!!!!do roboty sie weżta a nie za politykę,wam nie nosić flagi państwowe,ale woreczki.Kmiotki jedne!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś