Dodaj do ulubionych

PROŚBA do Forumowiczów toruńskich

IP: *.petrus.com.pl 02.04.05, 11:41
Czy moglibyście na jakiś czas powstrzymać dość niewłaściwe w tej chwili
sprzeczki i komentarze?

Nie ma znaczenia czy jesteście wierzący, czy nie. Uszanujcie chwilę naprawdę
ważną, w której odchodzi od nas Człowiek, który zmienił tak wiele w naszym
życiu, który zmienił wiele w całym świecie.

W zamian pooglądajcie telewizję, która zajmuje się sprawami ważnymi lub
poczytajcie w necie treści poważniejsze lub nie, ale bardziej na miejscu niż
forumowe kłótnie.
andrzej.kai.pl/ekai/papiez/
O pielgrzymkach: serwisy.gazeta.pl/swiat/0,64372.html
anegdoty z życia: serwisy.gazeta.pl/swiat/0,64372.html

Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: toruniańczyk Re: PROŚBA do Forumowiczów toruńskich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.05, 11:42

Właśnie admin zamknij to forum !!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: niebrzydka Re: Lol probuje - bezskutecznie - myslec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.05, 11:49
      Droga torunianko,
      masz racje. ja jestem gotowa nie prowadzic polemik, ale takie indywidua jak lol
      czy omegopodobne, od miesiecy zasmiecaja to forum swoimi obsesjami i chamstwem.
      warto na to zwrocic uwage, bo nigdzie nie jest powiedziane, ze tutaj byle kto
      moze uprawiac wolna amerykanke. jesli troche zadbamy o to, to takze bedzie
      jakis dobry owoc papieskiego nauczania - bo poszerzyny obszar dobra w miejscu,
      gdzie bywa ono rzadkoscia
      • Gość: TORUNIANIN Re: Lol probuje - bezskutecznie - myslec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.05, 11:52
        Zgadzam się z torunianką, dajmy spokój

Niebrzydka wybacz im bo niewiedzą co czynią...
      • Gość: lol Re: Lol probuje - bezskutecznie - myslec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.05, 12:23

Dla ciebie zgnoiński nauczanie brzmiało :
        - idźcie i prześladujcie bliźnich w imię kariery politycznej
        nieudacznika-mydłka
        - głoście fałszywe świadectwo przeciw bliżniemu swemu na forum "braci
        starszych" i ich gazety lol
        • Gość: niebrzydka Re: Lol probuje - bezskutecznie - myslec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.05, 14:30
          lol ! piekne dajesz swiadectwo o sobie. bo ze piszesz o sobie tego dowie sie
          kazdy kto przeczyta chocby jeden twoj wystep.
          a ze sie juz czepiasz nieprzytomnie kogos, kogo nie znam i nawet nie slyszalam
          o kogo chodzi, to tylko potwierdza, jakim jestes czlowiekiem (?) i jak
          rozumiesz pojecie blizni czy falszywe swiadectwo. taki klasyczny kali jestes.
          bo ze tych pojec nie rozumiesz to wiadomo z tresci twoich wystepow. ale czy z
          kalim zalapiesz - to tez ciekawe.
          • Gość: torunianka ? IP: *.petrus.com.pl 02.04.05, 14:40
            czy nie stać was oboje na wzniesienie się ponad poziom pierwotniaków, którym
            obce są uczucia wyższe?
            • Gość: . Re: ? IP: *.petrus.com.pl 05.04.05, 15:57
              ?
    • Gość: . Re: PROŚBA do Forumowiczów toruńskich IP: *.petrus.com.pl 02.04.05, 11:49
      .
    • Gość: torunianka Bardzo proszę... IP: *.petrus.com.pl 02.04.05, 13:53
      niech choć na tę chwilę odchodzenia Papieża do wieczności nastąpi tu
      zawieszenie broni
      • Gość: lol Zastanów się kobieto nad tym co robisz... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.05, 15:15

...jak już taka refleksyjna jesteś. Zamiast skupić się na tym na czym podobno
        ci zalezy - siedzisz na forum , podpatrujesz TV24 i z ....wypiekami na twarzy
        odczytujesz natychmiast każdy post jaki przyjdzie na forum , po czym każesz
        ludziom robić to czego....sama nie robisz.Jak pijany organista w wiejskim
        kościele.
        Wejdż na google i nakaż im zatrzymać ruch w necie.
        Wyleć na ulicę i zatrzymaj tramwaje.
        Zakaż ludziom pierdzieć i wydmuchiwać nieświeże oddechy - bo to nie wypada.

Pamietaj , refleksje rozpocznij od siebie. Amen lol
        • Gość: torunianka Re: Zastanów się kobieto nad tym co robisz... IP: *.petrus.com.pl 02.04.05, 15:24
          lol, wiem, że za długo siedzę w necie, ale mam coś do zrobienia jeszcze do
          czego potrzebny mi komputer.

Nie oczekuję od nikogo, aby zaprzestał normalnego funkcjonowania.
          Ale naprawde, wierz mi, niestosowne co najmniej są Wasze kłótnie o niewiadomoco
          w tej chwili.

Co do mnie, nie siedzę z wypiekami, choć z cięzkim sercem. Nie siedzę tylko w
          necie i przed TVN24, ale znacznie dłużej mam telewizor teraz otwarty niż
          normalnie, to fakt.

Dziękuję za udzieloną wskazówke i korzystam zamykając komputer do późnego
          wieczora, czego i Tobie życzę.
          Pozdrawiam
          • Gość: niebrzydka Re: Zastanów się lol-ku nad soba - i to powaznie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.05, 15:55
            torunianko. mysle ze odchodzenie Ojca Sw. do Pana nie stanowi dla lol-ka
            zadnego powaznego wyzwania. on juz taki jest, ze koncentruje sie wylacznie na
            sobie i na swojej urojonej madrosci. ze to zwykly bezmyslny cham, to chyba
            widac z kazdego postu. kto mial jeszcze dotad zludzenia, po tym ostatnim juz
            ich z pewnoscia miec nie bedzie.
            • Gość: louis Re: Zastanów się lol-ku nad soba - i to powaznie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.05, 17:06
              Panie; torunianka i niebrzydka - głowy do góry!!!!
              "Ludzi dobrej woli jest więcej..."
              Pozdrowienia z Bydgoszczy.
              • Gość: niebrzydka Re: lol to zwykly prostak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.05, 08:43
                ciezko powrocic mi do tej polemiki, ale dwa dni temu, o 15.15, lol okaza cale
                swoje oblicze. jesli ktos ma jeszcze watpliwosci, to niech do tego wroci i
                zobaczy, z kim mamy do czynienia.
                pewno bedzie chcial sie teraz przepoczwarzyc, moze zostac bolkiem albo
                koziolkiem matolkiem. ale jego prostactwo, uderzajace wlasciwie z kazdego
                wystapienia, da sie rozpoznac. tacy ludzie powinni znikac z naszego towarzystwa
                • Gość: torunianka niebrzydka IP: *.petrus.com.pl 04.04.05, 10:28
                  bądź niebrzydka, bądź miła. daj spokój. żałoba trwa, niech będzie autentyczna
                  także u Ciebie. lol zajmuje się teraz ważniejszymi sprawami niż kłótnie w necie.
                  rozejrzyj sie wokół i zastanów nad tym co można zrobić, aby świat był lepszy
                  choć odrobinę. Mamy wiele do zrobienia. Jak każdy choć jedną rzecz dobrą zrobi
                  to życie stanie się o wiele jaśniejsze i prostsze.
                  • Gość: niebrzydka Re: troche to pachnie hipokryzja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.05, 12:30
                    torunianko...
                    skad ty tak dobrze wiesz czym sie lol teraz zajmuje. w jednej redakcji
                    siedzicie ?
                    ciagle dobrze radzisz, pouczasz, oceniasz... czy aby role ci sie pomylily.
                    nie bron czlowieka, ktory pietnujac cie objawil swoje prawdziwe oblicze. to ze
                    teraz siedzi cicho, to dlatego ze wyszlo kim on rzeczywiscie jest. ale przeciez
                    nie dlatego ze sie przejmuje tym co zrobil, bo musialby miec odrobine
                    samokrytycyzmu, czy prosciej - pokory. a to zjawisko z pewnoscia jest mu obce.
                    jedyne na co go teraz stac, to kontynuowanie swojej chamskiej publicystyki pod
                    innym pseudonimem. niedlugo sie to okaze, bo predzej czy pozniej i tak sie
                    zdemaskuje swoim charakterem. taki jest ten bohater lol
    • Gość: 777 Re: PROŚBA do Forumowiczów toruńskich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.05, 13:26
      Nie wiem dlaczego wykasowano poprzednie posty, ale domyślam się, że nie wszyscy
      potrafią uszanować ta wyjatkowa chwilę... I jest mi przykro, okrutnie przykro z
      tego powodu...
      Droga torunianko! Polemizowaliśmy gdzieś na jakimś forum, ale teraz masz mój
      wielki szacunek za Twój apel...

Góral powrócił do hall...
      ...i wielki żal pozostał, tu, na nizinach...
      • Gość: torunianka Re: PROŚBA do Forumowiczów toruńskich IP: *.petrus.com.pl 05.04.05, 13:13
        dziękuje.
        Prośba wciąż aktualna.
        Jeszcze kilka dni...
        • incognitto Re: PROŚBA do Forumowiczów toruńskich 05.04.05, 13:42
          Gość portalu: torunianka napisał(a):

> dziękuje.
          > Prośba wciąż aktualna.
          > Jeszcze kilka dni...

no
          takie sa prawa, moralnośc, ludzi wierzących w Boga
          jak zaloba to się nie prać po pyskach, jak szabas, czy tam inne święto
          to zawieszac dzialania zbrojne
          później jużm mozna

torunianko na to wszytsko co się ostatnio dzieje ja po prostu nie mam słów!
          ludzie (a zwłaszcza Ci w mediach) zachowuja się jakby papieża przez 26 lat NIE
          było, jakby cały jego pontyfikat mial na celu jeżdżenie po świecie i zbieranie
          oklasków, a teraz jego smierc wywolanie łez.

przecieram oczy ze zdumienia, zedrę sobie powieki całkiem:))
          • Gość: torunianka Re: PROŚBA do Forumowiczów toruńskich IP: *.petrus.com.pl 05.04.05, 14:43
            incognitto, nie zdzieraj sobie powiek. Szkoda by było.

Nikt z nas nie jest świętym, niestety, może poza Nim i Matką Teresą, którzy
            święci byli chyba przez całe życie od urodzenia. Ja, niestety, "po pyskach" jak
            zauważyłaś może nie piorę, ale w szczególnych okolicznościach bywam może trochę
            lepsza. Na co dzień niestety, jeszcze trochę treningu potrzebuję. W każdym
            razie podnoszę sobie teraz poprzeczkę (nieco).

Pozdrawiam,
        • Gość: maciej Re: PROŚBA do Forumowiczów toruńskich IP: 193.26.211.* 05.04.05, 13:54
          Dlaczego tylko kilka dni?
          • Gość: torunianka Re: PROŚBA do Forumowiczów toruńskich IP: *.petrus.com.pl 05.04.05, 14:33
            dlatego, że na więcej trudno chyba liczyć. w końcu każdy z nas jest ułomny i ma
            czas lepszy, gorszy i normalny.

Natomiast chociaż tych kilka dni jest w tej chwili ważne.
            Szalikowcy podają sobie ręce, giełda zawiesza transakcje, a forum...

Rozumiem, że Ci dla których ważne sprawy są naprawdę ważne i mało czasu (lub
            wcale) poświęcają teraz forum, ale ci, którzy tu przychodzą mogliby chociaż w
            jakimś stopniu zrozumieć sytuację wyjątkową i zachować się po prostu
            przyzwoicie tak długo jak są w stanie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka