dwumiasto 23.04.05, 20:16 Otrzymalem troche materialow od torunian ktore juz czesciowo zamiescilem. Dziekuje i prosze o jeszcze. :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jerzy Re: Podziekowania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.05, 20:26 Nie pisz juz więcej. A jeśli musisz to pisz prawde. Napisz coś o brodzie........posmiejemy sie Odpowiedz Link Zgłoś
dwumiasto Re: Podziekowania 23.04.05, 20:27 > Nie pisz juz więcej. > A jeśli musisz to pisz prawde. > Napisz coś o brodzie........posmiejemy sie Tobie nie dziekowalem :) zapraszam --------------------------------- www.dwumiasto.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jerzy Re: Podziekowania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.05, 20:28 ale ja Tobie. Balum daj spokój.Wiem ze to Ty. Odpowiedz Link Zgłoś
dwumiasto Re: Podziekowania 23.04.05, 20:30 Gość portalu: Jerzy napisał(a): > Balum daj spokój.Wiem ze to Ty. Omamy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jerzy Re: Podziekowania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.05, 20:33 jeszcze raz zycze zdrowia,pomyślnosci,pogody ducha........prawdy! Odpowiedz Link Zgłoś
dwumiasto Re: Podziekowania 23.04.05, 20:36 Gość portalu: Jerzy napisał(a): > jeszcze raz zycze zdrowia,pomyślnosci,pogody ducha........prawdy! Dziekuje, tego nigdy za duzo, :) Zapraszam: --------------------------------- www.dwumiasto.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radek Re: Podziekowania IP: *.petrus.com.pl 23.04.05, 20:46 Mam propozycje. Jeśli to możliwe to możesz wyrównać napisy obu miast do tego samego rozmiaru? Po co dawać bandzie krzykaczy kolejny argument do oskarżeń o nieobiektywność strony? Odpowiedz Link Zgłoś
dwumiasto Re: Podziekowania 23.04.05, 20:48 > Mam propozycje. > Jeśli to możliwe to możesz wyrównać napisy obu miast do tego samego rozmiaru? > Po co dawać bandzie krzykaczy kolejny argument do oskarżeń o nieobiektywność st > rony? Logo jest tymczasowe i bedzie zmienione za klika dni. pozdrawiam --------------------------------- www.dwumiasto.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: powt. strona dwumiasto.pl jest 100 razy mniej obiektywna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.05, 21:01 ta strona dwumiasto.pl jest 100 razy mniej obiektywna od torunskiej torun- bydgoszcz.pl: - napis "Torun" - 2x mniejszy od "Bydgoszcz" - linki w 90% o Bydgoszczy - jako jedyna wyszydza i osmiesza stronę torunską, gdy tymczasem torunska podaje link na bydgoską bez żadnego komentarza - porusza wyłacznie tematy miłe dla bydgoszczy (lotnisko, port rzeczny - po kilka wątków), gdzie wiadomo, kto dominuje - szkoda że pomija np. rankingi uczelni, ilości festiwali, ilości budowanych mieszkan, ilosci inwestycji drogowych, zewnetrznych, unijnych itp. - dlaczego? wole naszą - toruńską. Odpowiedz Link Zgłoś
dwumiasto Re: strona dwumiasto.pl jest 100 razy mniej obiek 23.04.05, 21:20 Budowa metropolii to nie mecz zuzlowy. Zapraszam: --------------------------------- www.dwumiasto.pl Odpowiedz Link Zgłoś