Dodaj do ulubionych

Ten wątek ma wpisów =

10.10.03, 11:06
Takie coś gdzieś spotkałem.
Nie każdy pisze co chce, jak chce, kiedy chce, skąd chce.

Hajd Park Grudziądza uważam za otwarty. Do dzieła foroomowicze :)))
Obserwuj wątek
    • Gość: naata Re: Ten wątek ma wpisów = IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.03, 11:11
      Podforum byłoby lepsze. :))
      • chetor Re: Ten wątek ma wpisów = 10.10.03, 12:01
        Gość portalu: naata napisał(a):

> Podforum byłoby lepsze. :))

A skąd wiesz jak nie wiesz?
        • Gość: parkowy Re: Ten wątek ma wpisów = IP: 80.48.150.* 10.10.03, 21:29
          Popieram.Wreszcie niektóre z nas poplotkują do woli.:))
          • naata Re: Ten wątek ma wpisów = 10.10.03, 21:36
            Oczom nie wierzę Parkowy-Parosia??? Transformacje juz przechodzilim!:))
      • Gość: ja Re: Ten wątek ma wpisów = IP: *.grudziadz.sdi.tpnet.pl 10.10.03, 21:40
        Toz cale nasze forum to jeden wielki hyde park hehe
        • naata Re: Ten wątek ma wpisów = 10.10.03, 22:04
          "Nasze"??? A "Ja" to kto???
          • chetor Re: Ten wątek ma wpisów = 11.10.03, 11:31
            naata napisała:

> "Nasze"??? A "Ja" to kto???

Czyżby pojawił się Kameleon, który zaskoczy wszystkich??? ;-)
            • magikos Re: Ten wątek ma wpisów = 11.10.03, 12:52
              BArdziej Leon niż KAme :]]]]]]] i to zawodowiec :P pozdrawiam
              • Gość: naata Re: Ten wątek ma wpisów = IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.03, 14:53
                Czy się ujawni? Czy jako kame-leon, występuje???
                • parkowy Re: Ten wątek ma wpisów = 11.10.03, 17:53
                  Naata jak zwykle przekłamuje.:)
                  • Gość: krysiaroz Re: Ten wątek ma wpisów = IP: *.grudziadz.sdi.tpnet.pl 11.10.03, 21:40
                    Zostawic Naate w spokoju tym razem, powinniscie wiedziec kto to ja i juz.
                    Chetor, prosze byc staranniejszym w pisaniu, hehe a co,ja to ja.
                    • Gość: naata Re: Ten wątek ma wpisów = IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.03, 22:08
                      Naata już nic nie wie! Namieszaliście, że nawet Cojak nie rozbierze... :))
                      • Gość: naata Re: Ten wątek ma wpisów = IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.03, 22:14
                        Krysia? Nasza? Leon? Czy tylko JA? Kurcze ale się narobiło! :))
                        • Gość: krysiaroz Re: Ten wątek ma wpisów = IP: *.grudziadz.sdi.tpnet.pl 11.10.03, 22:42
                          Nie narobilo, a pomylilo, juz nie widze na oczy dobranoc,moze jutro bedzie
                          lepiej .
                          • Gość: naata Re: Ten wątek ma wpisów = IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.03, 22:48
                            To dobrze, że pomyliło! Krysia musi być! Drugiej takiej nie ma! Ja wcale nie
                            podlizuje się! :)) Pozdrawiam i odpoczynku życzę. :-)
                            • parkowy Re: Ten wątek ma wpisów = 12.10.03, 12:40
                              ... I to niby nie było podlizywanie się?;) Jedna drugą osłania własną piersią.:)
                              Chetor,brachu,gdzie jesteś? Musimy trzymać się razem.Kurczę,znów sam muszę
                              bronić męskiej załogi forum,no.;)
                              • magikos Re: Ten wątek ma wpisów = 12.10.03, 14:07
                                NO jasne parkowy zrobił ze mnie kobietę, a może ja się nie liczę - w takim
                                razie przyłaczam się do obozu kobiet i będę tesh osłaniał je własna piersią,a
                                one mam nadzieje nie zostaną mi dłużne :]]]]]]
                                • naata Re: Ten wątek ma wpisów = 12.10.03, 15:05
                                  ... pewnie, że warto z nami trzymać sztamę ;]]
                                  • Gość: krysiaroz Re: Ten wątek ma wpisów = IP: *.grudziadz.sdi.tpnet.pl 12.10.03, 15:20
                                    No, Parkowy, nie przesadzaj, nie ma przed czym bronic, a najlepiej przylacz sie
                                    jak Maxen]]]]]]]]]]]i Chetor jutro.:-)
                              • chetor Re: Ten wątek ma wpisów = 13.10.03, 10:08
                                parkowy napisał:

> ... I to niby nie było podlizywanie się?;) Jedna drugą osłania własną
                                piersią.:
                                > )
                                > Chetor,brachu,gdzie jesteś? Musimy trzymać się razem.Kurczę,znów sam muszę
                                > bronić męskiej załogi forum,no.;)

Nie bój nic - nawet gdy mnie nie ma na forum to czuwam. Nie jesteś sam.
                                Kobiety, jak to kobiety - pokrzyczą, pomachają rączętami i wrócą do swych
                                obowiązków. My dalej musimy panować i czuwać nad ich doczesnym życiem, aby
                                różami było usłane, ot co ;DD
                                Pozdrawiam
                                • Gość: parkowy Re: Ten wątek ma wpisów = IP: 80.48.150.* 13.10.03, 11:06
                                  Będzie tak jako rzekłeś.Amen.;)
    • chetor Opowieści z kruchty 13.10.03, 11:46
      Z ogrodu zoologicznego uciekł Lew i pożarł Olkę Jakubowską, gdy szła do
      kiosku po jakieś gazety lub czasopisma. Za swe winy trafiła do
      piekła gdzie aż się roiło od Czarzastych stworów.
      Her Belzebub zastananowił się na rodzajem kary dla niej, i mówi:
      - Nabijcie ją na Pol.
      - Ale szefie, jest mały Kłopotek, bo Wiatr go przewrócił.
      - No to do Kociołka z nią!
      - Nie da rady, bo ogień zgasł i czekamy na Łuczywo.
      - No to zróbcie coś do kurwy nędzy, niech mi się ta baba tu nie Wałęsa!
      - Już nie będzie. Rokita ją powiesił za Ziobro.
      ;-)
      • Gość: naata Re: Opowieści z kruchty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.03, 12:12
        No i jak forum ma nie wciągać?? ha ha ha ha ha DOBRE!!! ;-)))
        • krysiaroz Re: Opowieści z kruchty 13.10.03, 14:29
          Chetor Ty musisz miec fajna posade,co?
          • chetor Re: Opowieści z kruchty 13.10.03, 14:51
            krysiaroz napisała:

> Chetor Ty musisz miec fajna posade,co?

Czy myślisz, że ja to ułożyłem?
            Nie, to nie ja.
            A posadę(?) - bodaj wolałbym Twoją mieć :)
            pzdr
            • krysiaroz Re: Opowieści z kruchty 13.10.03, 14:54
              Nie spiesz sie do mojej, potem juz nic tylko spotkanie z Naata na cmentarzu.:-(
              • krysiaroz Re: Opowieści z kruchty 13.10.03, 15:06
                No i zapomnialam zapytac, czy ogladales wczoraj Kube. Dla mnie mydlo, ani
                Fibak, ani Pszoniak nic ciekawego, nawet Woj. przycichl. Pszoniaka jako aktora
                bardzo lubilam, Fibaka jako tenisiste tez, emocji dostarczali w swoim czasie
                sporo. Wczoraj zas kompletna klapa,to moje zdanie, bylam zawiedziona.
                Pozdrawiam.
              • chetor Re: Opowieści z kruchty 13.10.03, 15:12
                krysiaroz napisała:

> Nie spiesz sie do mojej, potem juz nic tylko spotkanie z Naata na cmentarzu.:-
                (

Spotkanie w tym miejscu, to obojętnie jaką masz posadę, zapewnione w 100%.
                • krysiaroz Re: Opowieści z kruchty 13.10.03, 15:36
                  To pewne, ale ja mam juz tak blisko:-(
                  • chetor Re: Opowieści z kruchty 13.10.03, 15:40
                    krysiaroz napisała:

> To pewne, ale ja mam juz tak blisko:-(

A skąd masz takie wieści, tego nikt, na szczęście, nie wie.
                  • krysiaroz Re: Opowieści z kruchty 13.10.03, 15:40
                    Chetor no a co z Kuba? nie ogladal?
                    • naata Re: Opowieści z kruchty 13.10.03, 18:18
                      Coraz częściej nie chcę wtrącać się do rozmowy dobrych znajomych lub?? Może
                      jeszcze bliższe koneksje? Ale co do cmentarza? Ja tam się wybieram tylko
                      w "odwiedziny", nie z racji wiekowości!
                      • Gość: ja Re: Opowieści z kruchty IP: *.grudziadz.sdi.tpnet.pl 13.10.03, 22:38
                        Naata nie kombinuj tylko czytaj normalnie posty/ czyli uwaznie/ i wszystko
                        bedzie jasne i wtracaj sie do woli i jeszcze wiecej.:-)))
                        • Gość: naata Re: Opowieści z kruchty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.03, 23:01
                          Kombinuj? Ja?
                        • chetor Re: Opowieści z kruchty 14.10.03, 08:24
                          Gość portalu: ja napisał(a):

> Naata nie kombinuj tylko czytaj normalnie posty/ czyli uwaznie/ i wszystko
                          > bedzie jasne i wtracaj sie do woli i jeszcze wiecej.:-)))

Ja też tego Naacie szczerze życzę.

Kubę oglądałem ale nie bardzo to wydanie przypadło mi do gustu. Fibak i
                          Pszoniak chyba nie nadają się na takie party. BK był porażająco nie na miejscu
                          i dlatego było to ciekawe. Tutaj trochę takie nijakie, wg mnie oczywiście.
                          pzdr
                          • naata Re: Opowieści z kruchty 14.10.03, 09:59
                            Szkoda, że nie oglądałam, bo lubię Pszoniaka. Ale, jak Chetor, pisze widocznie
                            tak być musiało :-))
                            • Gość: ja Re: Opowieści z kruchty IP: *.grudziadz.sdi.tpnet.pl 14.10.03, 10:52
                              No to podobne odczucia do moich, myslalm, ze tylko ja niezadowolona.:-)
                            • chetor Re: Opowieści z kruchty 14.10.03, 14:01
                              naata napisała:

> Szkoda, że nie oglądałam, bo lubię Pszoniaka. Ale, jak Chetor, pisze
                              widocznie
                              > tak być musiało :-))

Ale ja nie mówiłem, że nie lubię Pszoniaka, lubię. Nie pasował tylko do tego
                              programu.
                              • Gość: naata Re: Opowieści z kruchty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.03, 14:30
                                A ja pisałam, że szkoda, że nie oglądałam programu. :)
                                • chetor Re: Opowieści z kruchty 14.10.03, 16:41
                                  Gość portalu: naata napisał(a):

> A ja pisałam, że szkoda, że nie oglądałam programu. :)

No fakt, teraz ja byłem za szybki, sorki :)
                                • Gość: toja Re: Opowieści z kruchty IP: *.grudziadz.sdi.tpnet.pl 14.10.03, 16:43
                                  No i jak w sejmie maja sie dogadac hahahaha?????????A widzieliscie dzisiaj jak
                                  rozprawiali o % podatkowych prawie pusta sale, i kogo to obchodzi? Alesmy
                                  przedstawicieli narodu wybrali,:-(
                                  • calmi Re: Opowieści z kruchty 14.10.03, 18:56
                                    ...ale robotę mieli i sie modlili prawie, gdzie te nauki przechowują???
                                    Wszystko na wynos!!! Porobiło się...
    • chetor Re: Jak po teście IQ ??? 20.10.03, 08:29
      Braliście udział w niedzielnym teście IQ?
      Ja, tak. Wynik podam na spotkaniu :))
      • parkowy Re: Jak po teście IQ ??? 20.10.03, 09:15
        Chyba nikt nie przepuścił takiej okazji.O.K.pochwalimy się przy spotkaniu.
        pzdr
        • Gość: toja Re: Jak po teście IQ ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.03, 22:32
          A ja sie nie pochwale, zebyscie nie wpadli w kompleksy jak Rokita. Oj smutny
          byl i taki jakis a to przeciez zabawa, jak wszyscy podkreslali. Najbardziej sie
          ciesze, ze blondynki calkiem, calkiem no i ze kulturysci tez niczego sobie heheh
          • chetor Re: Jak po teście IQ ??? 21.10.03, 08:25
            Gość portalu: toja napisał(a):

> A ja sie nie pochwale, zebyscie nie wpadli w kompleksy jak Rokita. Oj smutny
            > byl i taki jakis a to przeciez zabawa, jak wszyscy podkreslali. Najbardziej
            sie
            >
            > ciesze, ze blondynki calkiem, calkiem no i ze kulturysci tez niczego sobie
            hehe
            > h

Jeden kompleks więcej, cóż to znaczy?
            Dlaczego cieszysz się z wyniku blondynek, czyżby jakiś kompleks?
            pzdr :))
            • Gość: toja Re: Jak po teście IQ ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.03, 13:11
              absolutnie, ja nie jestem blondynka naturalna tylko siwa, wiec nie o to chodzi.
              Chodzi o caloksztalt hehe
    • chetor Zima 23.10.03, 14:31
      Zima, zima szybko nadchodzi
      wszystkie części nam wychłodzi
      Ale my się jej nie damy
      całą, zdrowo przetrzymamy

PS.sorry za grafomaństwo ale taki mi się chciało ;-))
      • Gość: toja Re: Zima IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.03, 15:48
        I tak fajnie, ze Ci wierszowo idzie przez zycie, nie mam takich zdolnosci, no a
        najgorzej z tymi chlodnymi czesciami DDD
        • chetor Re: Zima 24.10.03, 07:57
          Szczególnie jedną z nich trza ciepło odziewać ;-)
          • Gość: toja Re: Zima IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.03, 15:30
            A to zagadka dla mnie? ja szczegolnie chronie prawa noge bo cos rwiaca jest
            czesto :-(
            • chetor Re: Zima 24.10.03, 18:48
              Tylko jedno słowo: barchany - skojarz z częścią ciała ;-))))
              • Gość: toja Re: Zima IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.03, 20:26
                Chciales powiedziec reformy DDD
                • parkowy Re: Zima 24.10.03, 20:45
                  Widzę pogaduchy na czasie.;)U mnie zima na całego.Zaskoczeni nie tylko drogowcy.Od rana karetki jeździły jak opętane.Horror.
                  pzdr
                  • Gość: toja Re: Zima IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.03, 20:51
                    Jednym slowem bloto posniegowe tworzace gololedz powodujace wypadki, niewesolo.
                    U nas piekna mrozna sucha pogoda, to wszystko na przyjazd pewnej tajemniczej i
                    dawno oczekiwanej osoby.Tez pozdrawiam i szkoda, ze nie do zobaczenia.
                    • chetor Re: Zima 25.10.03, 14:50
                      Żebyś Ty wiedziała, jak Mu się chce ;-))) - spotkania oczywiście :))
                      • Gość: toja Re: Zima IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.03, 17:41
                        Wierze i tez bardzo zaluje, bo sympatyczni ludzie powinni spotykac sie jak naj
                        czesciej, jednak jest to dosc daleko . Pozdrawiam Parkowego
                        • Gość: naata Re: Zima IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 25.10.03, 17:54
                          Bardzo słusznie, Krysiuroz !;-) Powinni się spotykać! Ja już jestem trochę
                          zmęczona robotą i dotąd nikogo z Was nie widziałam! Odpoczynek się należy ;-)))
                          • Gość: toja Re: Zima IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.03, 18:03
                            No a gdzie mialas nas widziec jak siedzisz w domu i sprzatasz po dlugiej
                            nieobecnosci. Musimy czekac do poniedzialku. Jak bedziesz na spacerze jutro
                            przypadkiem na rynku tak ok 15 tej bede przechodzic kolo zolnierza, szkoda, ze
                            tak zimno, moznaby dluzej spacerowac.No i ponawiam propozycje.Pozdrawiam
                          • chetor Re: Zima 26.10.03, 13:01
                            No proszę, znalazła się i kawiarenka :)))
                            • Gość: toja Re: Zima IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.03, 18:51
                              Narazie nie skorzystala, czekamy do poniedzialku, ale moze?
                              • parkowy Re: Zima 27.10.03, 16:28
                                Dzięki za pozdrówka.:)Nie odpuszczę kolejnej okazji.:)
                                pzdr
                                • Gość: toja Re: Zima IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.03, 21:45
                                  Mam nadzieje, ze juz wszystko wiesz, jednak nastepnym razem wybierzemy inny
                                  lokal. Ten nam sie krotko mowiac nie spodobal, za duuuuuzy.:-)
    • chetor Tłok? 28.10.03, 15:22
      A w G-dzu jakiś większy tłok niż zwykle. Czyżby jacyś emigranci wpadli w
      odwiedziny ?
      pzdr :))
      • Gość: naata Re: Tłok? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.03, 16:05
        Eeech! Lokal nie był zły, ale tłoku w nim nie było! ;-))
    • chetor Dłuuugie zdanie :) 30.10.03, 10:33
      "Kiedy hoża panna, słowem, cud-dziewica, usłyszała o zmierzchu tętent końskich
      kopyt, ujrzała w rozchełstanej koszuli młodego jeźdźca, który, usiłując
      paradnie zeskoczyć z wierzchowca, zahaczył sfatygowaną już szlufką o wystającą
      sprzączkę i zwalił się jak długi, tylko uprząż łomotnęła; "toż to
      niezgrabiasz" - zaszczebiotała dziewczyna i cóż zobaczyła: młodzieńcowi opadły
      zszarzałe hajdawery, chi, chi, ale znająca się na zasadach savoir-vivre'u owa
      gładolica, ornitolożka z zamiłowania, udała, że nic nie zauważyła, tylko u
      karmionego przez siebie, naczupurzonego wciąż, sokoła obserwowała bezpierzki."

Objaśnienia
      1. szlufka - wyraz zapożyczony z języka niemieckiego (Schlaufe)
      2. bezpierzka - część skóry ptaków pozbawiona piór.

Czyż nie ciekawy przykład baaardzo długiej wypowiedzi? Też chciałbym tak
      potrafić. Może po kilku piFkach ;-)
      ToJu, Ty nie potrzebujesz wszak tegoż napoju, aby tak pisać ;-))
      pzdr
      • Gość: toja Re: Dłuuugie zdanie :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.03, 12:32
        Wlasnie, wlasnie, a szluwka jest mi dobrze znana hehe, widze, ze przygotowujesz
        sie na dyktando ortograficzne 16 list. Trzymam kciuki haha:-)
        • chetor Re: Dłuuugie zdanie :) 30.10.03, 12:36
          Nie wezmę udziału, za cienki jestem, niestety :(
          • parkowy Re: Dłuuugie zdanie :) 30.10.03, 21:05
            I kto to pisze??! Kto jak kto,ale to Ty właśnie powinieneś ratować honor forumowej braci w tym sprwadzianie!
            pzdr
            • Gość: toja Re: Dłuuugie zdanie :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.03, 22:05
              Wszyscy bierzemy udzial, a pozniej o jednej porze piszemy ilosc swoich bledow
              hehe i co Wy na to? :-)
            • chetor Re: Dłuuugie zdanie :) 31.10.03, 08:58
              parkowy napisał:

> I kto to pisze??! Kto jak kto,ale to Ty właśnie powinieneś ratować honor
              forumo
              > wej braci w tym sprwadzianie!
              > pzdr

Moja samoocena nie pozwala na to.
              • Gość: toja Re: Dłuuugie zdanie :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.03, 12:10
                Nie badz taki skoromny, nie uwierzymy i tak bedziesz pisal i czekal jak wyjdzie
                hehe, a wtedy... ?
                • chetor Re: Dłuuugie zdanie :) 31.10.03, 12:12
                  Gość portalu: toja napisał(a):

> Nie badz taki skoromny, nie uwierzymy i tak bedziesz pisal i czekal jak
                  wyjdzie
                  >
                  > hehe, a wtedy... ?

O nie, moja droga - ja się nie kryguję :)))
    • chetor Re: Ten wątek ma wpisów = 03.11.03, 09:24
      A siatkarki przegrały drugi mecz, buuuu. Ale walka była chyba niezła. To już
      nie drużyny z Europy.
      • Gość: toja Re: Ten wątek ma wpisów = IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.03, 20:35
        Kurcze, szkoda, nawet pierwszy mecz z Turk. byl ciezki, chyba mielismy za duzy
        apetyt. Potwierdza sie tez to, co mowili moi domownicy, ze w M.E. mialy sporo
        szczescia i dobrze sie ulozylo, ha? cos w tym jest:-( Ale jest mi smutno.
        • parkowy Re: Ten wątek ma wpisów = 04.11.03, 00:41
          No szkoda.:( Słuchałem z rana w samochodzie,musiałem się zatrzymać z tego napięcia.Teraz nie ma szans na wygranie pozostałych meczy...:((
    • chetor Żeby tak G-dz miał ... 04.11.03, 09:33
      www.miasto.torun.pl/spacer/
      Polecam spacerek po Toruniu. Gdy wejdziecie do hotelu, klikając w "?" można
      obejrzeć korytarz i pokój. Panoramy, widoki itp. - fajnie zrobione. Trochę jest
      też sponsorów, ale co dziś można bez sponsora?! Tak, wiem, trochę można ;-)
      • parkowy Re: Żeby tak G-dz miał ... 04.11.03, 10:09
        Fajne,brakuje tylko kamer i co za tym idzie obrazu live.
        • chetor Re: Żeby tak G-dz miał ... 04.11.03, 10:21
          Żadnego miasta nie stać na montaż tylu kamer.
    • chetor Re: A mnie jest szkoda .... 05.11.03, 10:23
      siatkarek. Ładnie walczyły ale niestety, jak to w sporcie, różnie bywa. I w tym
      jego urok. Rozpoczęła się już małyszomania. Adam to, Adam tamto - coraz więcej
      wieści.
      • Gość: toja Re: A mnie jest szkoda .... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.03, 10:39
        Tez jest mi bardzo zal,szczegolnie, ze mecz byl ostry, turczynki wygraly z
        wloszkami, polki juz chyba nie maja zadnych szans na wejscie olimpiadowe.
        Kurcze, zeby nie skonczyly jak siatkarze. A Malysz dobrze by zrobil jakby
        pidziekowal, boje sie o niego, bo ile sezonow mozna na takich obrotach. Sama
        nie wiem?
        • chetor Małysz de beściak 05.11.03, 10:43
          Myślę, więc mam nadzieję, że Adamo jeszcze w tym roku zawalczy o najwyższe
          laury. Jest w nim coś wielkiego. Małysz na prezydenta!! :)))
          • Gość: toja Re: Małysz de beściak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.03, 10:59
            Zartuje razem z Toba, heheDDD
    • chetor Jak się bawić to się bawić 05.11.03, 14:03
      To jest post nr: 8995
      • chetor Re: Jak się bawić to się bawić 05.11.03, 14:04
        To jest post nr: 8996
        • chetor Re: Jak się bawić to się bawić 05.11.03, 14:05
          To jest post nr: 8997
          • chetor Re: Jak się bawić to się bawić 05.11.03, 14:06
            To jest post nr: 8999
            • chetor Re: Jak się bawić to się bawić 05.11.03, 14:07
              To jest post nr: 9000 :)))

Teraz czas na Parkowego, obudź się i wal do 10.000 ;)))

• chetor Re: Jak się bawić to się bawić 05.11.03, 14:10
                chetor napisał:

> To jest post nr: 9000 :)))
                >
                > Teraz czas na Parkowego, obudź się i wal do 10.000 ;)))
                >

Cosik źle się odświeżało
                i o jednego było za mało
                Powtarzam więc zawzięcie
                choćby to było przegięcie ;-)))
                • Gość: toja Re: Jak się bawić to się bawić IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.03, 15:47
                  No nie, tego sie nie spodziewalam po Chetorze, powazny czlowiek a jak
                  zaskakuje, a niech Ci...hehe humor musi byc.
                • Gość: toja Re: Jak się bawić to się bawić IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.03, 15:48
                  Przegiecie? moze troche? ale co 9000 jest to jest.:)))
                  • parkowy Re: Jak się bawić to się bawić 06.11.03, 00:02
                    No i jak ma się typowanie szanownego koleżeństwa w związku z 10 000?:) Mam przypomieć?:)
                    • chetor Re: Jak się bawić to się bawić 06.11.03, 08:31
                      No zostało niewiele dla tak niewielu.
                      Trzeba to jakoś zorganizować, żebyś mógł spokojnie wpisać te 10.000
                      pzdr
                      • magikos Re: Jak się bawić to się bawić 06.11.03, 18:02
                        DODAJĘ 1 POST I TUTAJ :]]]]]] I POZDRAWIAM,ABY DO 10.000 :]]]]]
                        • Gość: toja Re: Jak się bawić to się bawić IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.03, 18:06
                          O magikos! witam, bardzo lubie te Twoje zeby, czyzby w domku przy czwartku?
                          pozdrawiam.
                          • magikos Re: Jak się bawić to się bawić 06.11.03, 18:17
                            Mozna tak powiedzieć - powrót z delegacji :]]]]] ale jutro normalnie - do
                            pracy na 8-smą :( pozdrawiam :]]]]]]
                            • Gość: naata Re: Jak się bawić to się bawić IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.03, 20:48
                              Witaj Magikos!
                              Ja też przyzwyczajam sie pomału do Twojego szczerzenia ząbków he he
                              Szczerz się częściej :-)))
                              • chetor Re: Jak się bawić to się bawić 07.11.03, 09:28
                                Wesolutko być zaczyna
                                czyż mu nie rodzina? (forumowa?)
    • chetor Re: Ten wątek ma tu 100 07.11.03, 11:54
      To jest setny post w tym wątku
      zgadnij(!) - który był na początku?
      • parkowy Re: Ten wątek ma tu 100 07.11.03, 17:53
        Na mnie wypadło rozpoczęcie nowej setki,robaczki.:))
        Ciekawe do ilu wpisów dociągniemy ten wątek?:) Przyjmuję zakłady!
        • Gość: naata Re: Ten wątek ma tu 100 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.03, 17:59
          Do końca! No chyba żeby? :)) Na oko daję ponad 1000!
          • Gość: toja Re: Ten wątek ma tu 100 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.03, 22:14
            Ty to masz szczescie Parkowy, zawsze wpadnies na odpowiedni nr, w innych grach
            bardziej wymiernych rowniez?
            • Gość: naata Re: Ten wątek ma tu 100 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.03, 22:50
              Ciekawe czy w totka ma szczęście??? :))
              • Gość: toja Re: Ten wątek ma tu 100 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.03, 16:11
                Cos nie odpowiada, pewnie ma i nie chce sie wydradzic,hehe:-)
                • Gość: naata Re: Ten wątek ma tu 100 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.03, 19:17
                  Może ma problem z lokatą? ;-)
                  Ciekawe co ja zrobiłabym gdyby udało sie wygrać WIELKĄ kasę? No nie wiem, ale z
                  pewnością nie miałabym problemów z wydawaniem ;-)))
                  • Gość: toja Re: Ten wątek ma tu 100 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.03, 14:28
                    Ja zupelnie zadnych, ale to zupelnie, na sama mysl mi rece biegaja nie mowiac o
                    oczach,no i na pewno postawilabym po jedny pifku, musialabym oszczedzac, aby na
                    wszystko starczylo. No trudno, trudno, na nic sie nie zanosi, nigdy w nic nie
                    gralam.
                    • Gość: naata Re: Ten wątek ma tu 100 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.03, 15:19
                      Całe szczęście, że do kasy nigdy nie przywiazywałam większej wagi.
                      Mówią, że pieniądze szczęścia nie dają...Ale, na pewno uspokajają ;-)))
                      • Gość: toja Re: Ten wątek ma tu 100 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.03, 23:34
                        I duzo lepiej sie z nimi czujesz, szczegolnie w obecnych czasach, szkoda, ze te
                        pieniezniejsze juz minely.Teraz tylko zdrowym byc.Pozdrawiam.
                        • Gość: naata Re: Ten wątek ma tu 100 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.03, 09:24
                          Taaak, szkoda, że zdrowie z kasą(nie tylko chorych)jest powiązane, ostatnio w
                          aptece zostawiłam "trochę" pieniędzy...

Do apteki przychodzi starszy pan, podaje receptę i pyta ile będzie kosztować
                          wykupienie leków? Pani magister ze współczuciem radzi iść przepisać receptę
                          na "dwa razy".Starszy pan, po usłyszeniu ceny odpowiada: musiałbym przez trzy
                          miesiące z renty odkładać... Drogie leki? Mała renta? Obojętnie jaby nie było,
                          tak być nie powinno.
                          • parkowy Re: Ten wątek ma tu 100 12.11.03, 10:02
                            Skoro tak piszecie o totku,to dziś jest kumulacja!!Nie ociągajcie się i podajcie te brakujące sześć cyferek,ino migiem!:)
                            • chetor Re: Ten wątek ma tu 100 12.11.03, 10:07
                              Mogę podać parę, pod warunkiem, że gdy wygrasz, będę miał zagwarantowane 2 piwa
                              dziennie, nie najgorsze(!), do końca mych dni. Notarialnie :)))
                              pzdr
                              • parkowy Re: Ten wątek ma tu 100 12.11.03, 10:12
                                jak to by było...360 x 2,50 x ? no dobra ,stoi!:))
                                • chetor Re: Ten wątek ma tu 100 12.11.03, 10:16
                                  Co stoi, co stoi, a notariusza kto załatwi, i to dziś ????
                                  Masz czas do wieczora ;-)
                                  • parkowy Re: Ten wątek ma tu 100 12.11.03, 10:26
                                    nie ściemniaj,ino dawaj te numerki!:)
                                    • chetor Re: Ten wątek ma tu 100 12.11.03, 10:30
                                      Gdy ostatniemu dałem, temu co wygrał te 9mln, to tylko jedną kszynkę postawił.
                                      Bez notariusza nie da rady. Podpis musi być elektroniczny, no nie?
                                      • parkowy Re: Ten wątek ma tu 100 12.11.03, 10:33
                                        Nie będę wspierać kolejnej monopolistycznej korporacji!
                                        Jeśli przysięga na owłosione głowy moich kotów nie wystarczy,to poczekam na dziewczyny,nie będą takie zasadnicze,:))
                                        • Gość: naata Re: Ten wątek ma tu 100 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.03, 11:24
                                          Moja dusza sprawiedliwa woła - po równo! :-)))
                                          My Tu podajemy numerki i wysyłasz na nazwisko: B-4.
                                          No i wiadomo, wyznaczamy tylko termin i dzielimy...się :)))
                                          Raz tylko wygrałam 200 DM,o mały włos byłaby szóstka, ino obok było!
                                          Pomyślałam sobie, dobra! Bierz się za robotę to pewniejsza lokata:))
                                          No ale....
                                          Numery proponuję na skrzynki. Wygranych za dużo i pula mniejsza.:D
                                          • Gość: toja Re: Ten wątek ma tu 100 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.03, 14:57
                                            Moje trafiaja kula w plot to szkoda plota ale do podzialu staje, czemu nie.D
                                            • Gość: naata Re: Ten wątek ma tu 100 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.03, 15:13
                                              Oj! Nie wiem nie wiem czy w płot?? he he he Możesz trfić w szóstkę :)))
                                              Ja najczęściej trafiam w dziesiątkę i dlatego mało gram w totka. Ale bawić się
                                              lubię..nieważne he he he
                                              • Gość: parkowy Re: Ten wątek ma tu 100 IP: 80.51.242.* 12.11.03, 19:36
                                                Nie chcieliście spółki,trudno.zagrałem sam,a co.:)I nie bądźcie tacy zdziwieni jeśli od nowego roku pojawi się w Grudziądzu nowy,fajny pub pod nazwą B4.:))
                                                • Gość: naata Re: Ten wątek ma tu 100 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.03, 20:31
                                                  A można składać podanie o pracę? Może przydam się na coś he he he
                                                  • chetor Re: Ten wątek ma tu 100 13.11.03, 08:56
                                                    Czy mogę zostać bramkarzem? A może po starej znajomości barmanem? E, taaam,
                                                    pewnie się nie zgodzisz na barmana, wiadomo dlaczego ;-)))
                                                  • Gość: naata Re: Ten wątek ma tu 100 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.03, 09:06
                                                    E tam, jak znam życie, Chetorka, swoim zastępcą ustanowi.;-)))
                                                  • Gość: parkowy Re: Ten wątek ma tu 100 IP: 80.51.242.* 13.11.03, 09:19
                                                    Chetor barmanem.Koniec świata!Musiałbym drugiego postawić za bufetem do obsługi gości.:))Podobno główna wygrana nie została trafiona,więc kolejny raz,do dzieła!:)
                                                  • chetor Re: Ten wątek ma tu 100 13.11.03, 15:58
                                                    Gość portalu: parkowy napisał(a):

> Chetor barmanem.Koniec świata!Musiałbym drugiego postawić za bufetem do
                                                    obsługi
                                                    > gości.:))

Jaki koniec świata, jaki? Najwyżej koniec tego pubu ;-))
                                                  • parkowy Re: Ten wątek ma tu 100 13.11.03, 19:51
                                                    chetor napisał:

> Jaki koniec świata, jaki? Najwyżej koniec tego pubu ;-))
                                                    ------------------------------------------------------
                                                    jeszcze nie otwarty,a już mam w perspektywie zamykać?:)
                                                  • Gość: naata Re: Ten wątek ma tu 100 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.03, 21:41
                                                    No nie...Tylko Chetorek barmanem nie moze być ;-)ON do bardziej
                                                    odpowiedzialnych funkcji przeznaczon.;-))
                                                  • Gość: toja Re: Ten wątek ma tu 100 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.03, 18:35
                                                    Naata, nie podlizuj sie, ciekawe do jakiej, no a my jak zwykle do roboty, co?
                                                    ale jak jeszcze nie otworzyl a juz chce zamknac, to niech Go...Pozdrawiam
                                                  • Gość: naata Re: Ten wątek ma tu 100 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.03, 19:11
                                                    Nie dziw się, to takie ostatnio modne, ;-))
                                                    A ja się nie podlizuję tylko "załatwiam"! ;) Może jakieś znajomości? Kto wie?
                                                    Nie ma jak to "plecy" he he he
                                                    pzdr
                                                  • chetor Re: Ten wątek ma tu 100 18.11.03, 09:14
                                                    Dzielenie skóry na niedźwiedziu nic nie dało oprócz dobrego humoru.
                                                    Dobre i to ;-)
                                                  • naata Re: Ten wątek ma tu 100 18.11.03, 09:30
                                                    Kto się smieje, ten ponoć zdrów jak ryba? Wszystko do baru się sprowadza,;-)))
                                                  • chetor Re: Ten wątek ma tu 100 18.11.03, 10:03
                                                    Byle nie do "baru bez granic" :(((
                                                  • naata Re: Ten wątek ma tu 100 18.11.03, 10:25
                                                    A co to takiego? Nie załapałam??? Czyżby to ten gdzie porno i duszno, i gupio???
                                                  • parkowy Re: Ten wątek ma tu 100 18.11.03, 13:53
                                                    Nie wierzę!:)Naata nie ogląda Frytki??:)
                                                  • toja50 Re: Ten wątek ma tu 100 18.11.03, 19:11
                                                    A ja slyszalam, ze kto sie smieje ponoc nie lysieje. Pozdrawiam i czekam, moze
                                                    ktos cos otworzy!!!!!!!!
                                                  • naata Re: Ten wątek ma tu 100 18.11.03, 19:52
                                                    Nie Parkosiu! Nie oglądam...dobrowolnie!:))
                                                    Ogląda to moja córka i nie wiem dlaczego...?:))
                                                    A "Frytka"? Moim zdaniem wyrobiła sie nieźle, ale... chodzi o to, by nie
                                                    przesadzać. Dziewczyna chce zaistnieć za wszelką cenę. Propagowanie stylu życia
                                                    i bycia w "barze" nie jest w porządku!
                                                    Młodzież, jak małpy naśladują wszystko! Oczywiście maja poparcie mediów!
                                                    Tak, naprawdę, jestem za a nawet przeciw! Zaczniesz krytykować, młodzi ciebie
                                                    zakrzyczą! Wszystko juz wolno i nie ma ograniczeń! Takie czasy...a może to
                                                    tylko my nie jesteśmy w stanie tego pojąc??? Jakby co? Ja to rozumiem, tylko
                                                    się dziwię i gębę rozdziawiam....
                                                  • Gość: parkowy Re: Ten wątek ma tu 100 IP: 80.51.242.* 18.11.03, 21:07
                                                    he he ,tak myślałem,niby córka ogląda.:)Mnie już przejadły się wszelkiego rodzaju reality show.Ale skoro innych to bawi...;)
                                                  • Gość: toja Re: Ten wątek ma tu 100 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.03, 21:33
                                                    Juz mi sie nie chce tu wchodzic, jezeli mozna prosze cos z tym zrobic.:-)))
                                                  • naata Re: Ten wątek ma tu 100 18.11.03, 21:57
                                                    Toju??? Przeciez nie masz wyjścia, wejśc należy...;-)))
                                                  • Gość: parkowy Re: Ten wątek ma tu 100 IP: 80.48.150.* 18.11.03, 22:02
                                                    Niech no tylko Chetor to przeczyta...:)Toja ,bój się.:))
                                                  • Gość: toja Re: Ten wątek ma tu 100 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.03, 22:10
                                                    Juz sie trzese ze strachu, czujecie? Ale mysle, ze Chetor to zalatwi i bedzie
                                                    od poczatku.
                                                  • naata Re: Ten wątek ma tu 100 18.11.03, 22:24
                                                    A może wzorem innych forów zostawimy jeden, długi-długaśny? Zobaczymy na ile
                                                    wyciagniemy? ;-)) Już tu więcej wpisów, niz na innych forach, w ogóle! ;-)))))
                                                    Pazdrawlaju
                                                  • chetor Re: Ten wątek ma tu 100 19.11.03, 08:23
                                                    Parkowy, Ty ze mnie nie rób straszaka dla ToJi. Ona wie, jaki ze mnie
                                                    poczciwina i wcale nie musi bać się mnie. Wierzę ToJu, że masz kłopoty czasami
                                                    z wejściem na te dłuuugie wątki. Ale znam Cię i nie wątpię, żę będziesz jednak
                                                    dopisywała się w nich nadal.
                                                    Postaraj się, pliiizzzzzz :))))
                                                    pzdr
                                                  • naata Re: Ten wątek ma tu 100 19.11.03, 09:23