chetor 10.10.03, 11:06 Takie coś gdzieś spotkałem. Nie każdy pisze co chce, jak chce, kiedy chce, skąd chce. Hajd Park Grudziądza uważam za otwarty. Do dzieła foroomowicze :))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: naata Re: Ten wątek ma wpisów = IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.03, 11:11 Podforum byłoby lepsze. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Ten wątek ma wpisów = 10.10.03, 12:01 Gość portalu: naata napisał(a): > Podforum byłoby lepsze. :)) A skąd wiesz jak nie wiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: parkowy Re: Ten wątek ma wpisów = IP: 80.48.150.* 10.10.03, 21:29 Popieram.Wreszcie niektóre z nas poplotkują do woli.:)) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Ten wątek ma wpisów = 10.10.03, 21:36 Oczom nie wierzę Parkowy-Parosia??? Transformacje juz przechodzilim!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Ten wątek ma wpisów = IP: *.grudziadz.sdi.tpnet.pl 10.10.03, 21:40 Toz cale nasze forum to jeden wielki hyde park hehe Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Ten wątek ma wpisów = 11.10.03, 11:31 naata napisała: > "Nasze"??? A "Ja" to kto??? Czyżby pojawił się Kameleon, który zaskoczy wszystkich??? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
magikos Re: Ten wątek ma wpisów = 11.10.03, 12:52 BArdziej Leon niż KAme :]]]]]]] i to zawodowiec :P pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naata Re: Ten wątek ma wpisów = IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.03, 14:53 Czy się ujawni? Czy jako kame-leon, występuje??? Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: Ten wątek ma wpisów = 11.10.03, 17:53 Naata jak zwykle przekłamuje.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krysiaroz Re: Ten wątek ma wpisów = IP: *.grudziadz.sdi.tpnet.pl 11.10.03, 21:40 Zostawic Naate w spokoju tym razem, powinniscie wiedziec kto to ja i juz. Chetor, prosze byc staranniejszym w pisaniu, hehe a co,ja to ja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naata Re: Ten wątek ma wpisów = IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.03, 22:08 Naata już nic nie wie! Namieszaliście, że nawet Cojak nie rozbierze... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naata Re: Ten wątek ma wpisów = IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.03, 22:14 Krysia? Nasza? Leon? Czy tylko JA? Kurcze ale się narobiło! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krysiaroz Re: Ten wątek ma wpisów = IP: *.grudziadz.sdi.tpnet.pl 11.10.03, 22:42 Nie narobilo, a pomylilo, juz nie widze na oczy dobranoc,moze jutro bedzie lepiej . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naata Re: Ten wątek ma wpisów = IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.03, 22:48 To dobrze, że pomyliło! Krysia musi być! Drugiej takiej nie ma! Ja wcale nie podlizuje się! :)) Pozdrawiam i odpoczynku życzę. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: Ten wątek ma wpisów = 12.10.03, 12:40 ... I to niby nie było podlizywanie się?;) Jedna drugą osłania własną piersią.:) Chetor,brachu,gdzie jesteś? Musimy trzymać się razem.Kurczę,znów sam muszę bronić męskiej załogi forum,no.;) Odpowiedz Link Zgłoś
magikos Re: Ten wątek ma wpisów = 12.10.03, 14:07 NO jasne parkowy zrobił ze mnie kobietę, a może ja się nie liczę - w takim razie przyłaczam się do obozu kobiet i będę tesh osłaniał je własna piersią,a one mam nadzieje nie zostaną mi dłużne :]]]]]] Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Ten wątek ma wpisów = 12.10.03, 15:05 ... pewnie, że warto z nami trzymać sztamę ;]] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krysiaroz Re: Ten wątek ma wpisów = IP: *.grudziadz.sdi.tpnet.pl 12.10.03, 15:20 No, Parkowy, nie przesadzaj, nie ma przed czym bronic, a najlepiej przylacz sie jak Maxen]]]]]]]]]]]i Chetor jutro.:-) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Ten wątek ma wpisów = 13.10.03, 10:08 parkowy napisał: > ... I to niby nie było podlizywanie się?;) Jedna drugą osłania własną piersią.: > ) > Chetor,brachu,gdzie jesteś? Musimy trzymać się razem.Kurczę,znów sam muszę > bronić męskiej załogi forum,no.;) Nie bój nic - nawet gdy mnie nie ma na forum to czuwam. Nie jesteś sam. Kobiety, jak to kobiety - pokrzyczą, pomachają rączętami i wrócą do swych obowiązków. My dalej musimy panować i czuwać nad ich doczesnym życiem, aby różami było usłane, ot co ;DD Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: parkowy Re: Ten wątek ma wpisów = IP: 80.48.150.* 13.10.03, 11:06 Będzie tak jako rzekłeś.Amen.;) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Opowieści z kruchty 13.10.03, 11:46 Z ogrodu zoologicznego uciekł Lew i pożarł Olkę Jakubowską, gdy szła do kiosku po jakieś gazety lub czasopisma. Za swe winy trafiła do piekła gdzie aż się roiło od Czarzastych stworów. Her Belzebub zastananowił się na rodzajem kary dla niej, i mówi: - Nabijcie ją na Pol. - Ale szefie, jest mały Kłopotek, bo Wiatr go przewrócił. - No to do Kociołka z nią! - Nie da rady, bo ogień zgasł i czekamy na Łuczywo. - No to zróbcie coś do kurwy nędzy, niech mi się ta baba tu nie Wałęsa! - Już nie będzie. Rokita ją powiesił za Ziobro. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naata Re: Opowieści z kruchty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.03, 12:12 No i jak forum ma nie wciągać?? ha ha ha ha ha DOBRE!!! ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
krysiaroz Re: Opowieści z kruchty 13.10.03, 14:29 Chetor Ty musisz miec fajna posade,co? Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Opowieści z kruchty 13.10.03, 14:51 krysiaroz napisała: > Chetor Ty musisz miec fajna posade,co? Czy myślisz, że ja to ułożyłem? Nie, to nie ja. A posadę(?) - bodaj wolałbym Twoją mieć :) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
krysiaroz Re: Opowieści z kruchty 13.10.03, 14:54 Nie spiesz sie do mojej, potem juz nic tylko spotkanie z Naata na cmentarzu.:-( Odpowiedz Link Zgłoś
krysiaroz Re: Opowieści z kruchty 13.10.03, 15:06 No i zapomnialam zapytac, czy ogladales wczoraj Kube. Dla mnie mydlo, ani Fibak, ani Pszoniak nic ciekawego, nawet Woj. przycichl. Pszoniaka jako aktora bardzo lubilam, Fibaka jako tenisiste tez, emocji dostarczali w swoim czasie sporo. Wczoraj zas kompletna klapa,to moje zdanie, bylam zawiedziona. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Opowieści z kruchty 13.10.03, 15:12 krysiaroz napisała: > Nie spiesz sie do mojej, potem juz nic tylko spotkanie z Naata na cmentarzu.:- ( Spotkanie w tym miejscu, to obojętnie jaką masz posadę, zapewnione w 100%. Odpowiedz Link Zgłoś
krysiaroz Re: Opowieści z kruchty 13.10.03, 15:36 To pewne, ale ja mam juz tak blisko:-( Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Opowieści z kruchty 13.10.03, 15:40 krysiaroz napisała: > To pewne, ale ja mam juz tak blisko:-( A skąd masz takie wieści, tego nikt, na szczęście, nie wie. Odpowiedz Link Zgłoś
krysiaroz Re: Opowieści z kruchty 13.10.03, 15:40 Chetor no a co z Kuba? nie ogladal? Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Opowieści z kruchty 13.10.03, 18:18 Coraz częściej nie chcę wtrącać się do rozmowy dobrych znajomych lub?? Może jeszcze bliższe koneksje? Ale co do cmentarza? Ja tam się wybieram tylko w "odwiedziny", nie z racji wiekowości! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Opowieści z kruchty IP: *.grudziadz.sdi.tpnet.pl 13.10.03, 22:38 Naata nie kombinuj tylko czytaj normalnie posty/ czyli uwaznie/ i wszystko bedzie jasne i wtracaj sie do woli i jeszcze wiecej.:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naata Re: Opowieści z kruchty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.03, 23:01 Kombinuj? Ja? Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Opowieści z kruchty 14.10.03, 08:24 Gość portalu: ja napisał(a): > Naata nie kombinuj tylko czytaj normalnie posty/ czyli uwaznie/ i wszystko > bedzie jasne i wtracaj sie do woli i jeszcze wiecej.:-))) Ja też tego Naacie szczerze życzę. Kubę oglądałem ale nie bardzo to wydanie przypadło mi do gustu. Fibak i Pszoniak chyba nie nadają się na takie party. BK był porażająco nie na miejscu i dlatego było to ciekawe. Tutaj trochę takie nijakie, wg mnie oczywiście. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Opowieści z kruchty 14.10.03, 09:59 Szkoda, że nie oglądałam, bo lubię Pszoniaka. Ale, jak Chetor, pisze widocznie tak być musiało :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Opowieści z kruchty IP: *.grudziadz.sdi.tpnet.pl 14.10.03, 10:52 No to podobne odczucia do moich, myslalm, ze tylko ja niezadowolona.:-) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Opowieści z kruchty 14.10.03, 14:01 naata napisała: > Szkoda, że nie oglądałam, bo lubię Pszoniaka. Ale, jak Chetor, pisze widocznie > tak być musiało :-)) Ale ja nie mówiłem, że nie lubię Pszoniaka, lubię. Nie pasował tylko do tego programu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naata Re: Opowieści z kruchty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.03, 14:30 A ja pisałam, że szkoda, że nie oglądałam programu. :) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Opowieści z kruchty 14.10.03, 16:41 Gość portalu: naata napisał(a): > A ja pisałam, że szkoda, że nie oglądałam programu. :) No fakt, teraz ja byłem za szybki, sorki :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toja Re: Opowieści z kruchty IP: *.grudziadz.sdi.tpnet.pl 14.10.03, 16:43 No i jak w sejmie maja sie dogadac hahahaha?????????A widzieliscie dzisiaj jak rozprawiali o % podatkowych prawie pusta sale, i kogo to obchodzi? Alesmy przedstawicieli narodu wybrali,:-( Odpowiedz Link Zgłoś
calmi Re: Opowieści z kruchty 14.10.03, 18:56 ...ale robotę mieli i sie modlili prawie, gdzie te nauki przechowują??? Wszystko na wynos!!! Porobiło się... Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Jak po teście IQ ??? 20.10.03, 08:29 Braliście udział w niedzielnym teście IQ? Ja, tak. Wynik podam na spotkaniu :)) Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: Jak po teście IQ ??? 20.10.03, 09:15 Chyba nikt nie przepuścił takiej okazji.O.K.pochwalimy się przy spotkaniu. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toja Re: Jak po teście IQ ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.03, 22:32 A ja sie nie pochwale, zebyscie nie wpadli w kompleksy jak Rokita. Oj smutny byl i taki jakis a to przeciez zabawa, jak wszyscy podkreslali. Najbardziej sie ciesze, ze blondynki calkiem, calkiem no i ze kulturysci tez niczego sobie heheh Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Jak po teście IQ ??? 21.10.03, 08:25 Gość portalu: toja napisał(a): > A ja sie nie pochwale, zebyscie nie wpadli w kompleksy jak Rokita. Oj smutny > byl i taki jakis a to przeciez zabawa, jak wszyscy podkreslali. Najbardziej sie > > ciesze, ze blondynki calkiem, calkiem no i ze kulturysci tez niczego sobie hehe > h Jeden kompleks więcej, cóż to znaczy? Dlaczego cieszysz się z wyniku blondynek, czyżby jakiś kompleks? pzdr :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toja Re: Jak po teście IQ ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.03, 13:11 absolutnie, ja nie jestem blondynka naturalna tylko siwa, wiec nie o to chodzi. Chodzi o caloksztalt hehe Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Zima 23.10.03, 14:31 Zima, zima szybko nadchodzi wszystkie części nam wychłodzi Ale my się jej nie damy całą, zdrowo przetrzymamy PS.sorry za grafomaństwo ale taki mi się chciało ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toja Re: Zima IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.03, 15:48 I tak fajnie, ze Ci wierszowo idzie przez zycie, nie mam takich zdolnosci, no a najgorzej z tymi chlodnymi czesciami DDD Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Zima 24.10.03, 07:57 Szczególnie jedną z nich trza ciepło odziewać ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toja Re: Zima IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.03, 15:30 A to zagadka dla mnie? ja szczegolnie chronie prawa noge bo cos rwiaca jest czesto :-( Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Zima 24.10.03, 18:48 Tylko jedno słowo: barchany - skojarz z częścią ciała ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toja Re: Zima IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.03, 20:26 Chciales powiedziec reformy DDD Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: Zima 24.10.03, 20:45 Widzę pogaduchy na czasie.;)U mnie zima na całego.Zaskoczeni nie tylko drogowcy.Od rana karetki jeździły jak opętane.Horror. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toja Re: Zima IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.03, 20:51 Jednym slowem bloto posniegowe tworzace gololedz powodujace wypadki, niewesolo. U nas piekna mrozna sucha pogoda, to wszystko na przyjazd pewnej tajemniczej i dawno oczekiwanej osoby.Tez pozdrawiam i szkoda, ze nie do zobaczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Zima 25.10.03, 14:50 Żebyś Ty wiedziała, jak Mu się chce ;-))) - spotkania oczywiście :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toja Re: Zima IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.03, 17:41 Wierze i tez bardzo zaluje, bo sympatyczni ludzie powinni spotykac sie jak naj czesciej, jednak jest to dosc daleko . Pozdrawiam Parkowego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naata Re: Zima IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 25.10.03, 17:54 Bardzo słusznie, Krysiuroz !;-) Powinni się spotykać! Ja już jestem trochę zmęczona robotą i dotąd nikogo z Was nie widziałam! Odpoczynek się należy ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toja Re: Zima IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.03, 18:03 No a gdzie mialas nas widziec jak siedzisz w domu i sprzatasz po dlugiej nieobecnosci. Musimy czekac do poniedzialku. Jak bedziesz na spacerze jutro przypadkiem na rynku tak ok 15 tej bede przechodzic kolo zolnierza, szkoda, ze tak zimno, moznaby dluzej spacerowac.No i ponawiam propozycje.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toja Re: Zima IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.03, 18:51 Narazie nie skorzystala, czekamy do poniedzialku, ale moze? Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: Zima 27.10.03, 16:28 Dzięki za pozdrówka.:)Nie odpuszczę kolejnej okazji.:) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toja Re: Zima IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.03, 21:45 Mam nadzieje, ze juz wszystko wiesz, jednak nastepnym razem wybierzemy inny lokal. Ten nam sie krotko mowiac nie spodobal, za duuuuuzy.:-) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Tłok? 28.10.03, 15:22 A w G-dzu jakiś większy tłok niż zwykle. Czyżby jacyś emigranci wpadli w odwiedziny ? pzdr :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naata Re: Tłok? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.03, 16:05 Eeech! Lokal nie był zły, ale tłoku w nim nie było! ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Dłuuugie zdanie :) 30.10.03, 10:33 "Kiedy hoża panna, słowem, cud-dziewica, usłyszała o zmierzchu tętent końskich kopyt, ujrzała w rozchełstanej koszuli młodego jeźdźca, który, usiłując paradnie zeskoczyć z wierzchowca, zahaczył sfatygowaną już szlufką o wystającą sprzączkę i zwalił się jak długi, tylko uprząż łomotnęła; "toż to niezgrabiasz" - zaszczebiotała dziewczyna i cóż zobaczyła: młodzieńcowi opadły zszarzałe hajdawery, chi, chi, ale znająca się na zasadach savoir-vivre'u owa gładolica, ornitolożka z zamiłowania, udała, że nic nie zauważyła, tylko u karmionego przez siebie, naczupurzonego wciąż, sokoła obserwowała bezpierzki." Objaśnienia 1. szlufka - wyraz zapożyczony z języka niemieckiego (Schlaufe) 2. bezpierzka - część skóry ptaków pozbawiona piór. Czyż nie ciekawy przykład baaardzo długiej wypowiedzi? Też chciałbym tak potrafić. Może po kilku piFkach ;-) ToJu, Ty nie potrzebujesz wszak tegoż napoju, aby tak pisać ;-)) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toja Re: Dłuuugie zdanie :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.03, 12:32 Wlasnie, wlasnie, a szluwka jest mi dobrze znana hehe, widze, ze przygotowujesz sie na dyktando ortograficzne 16 list. Trzymam kciuki haha:-) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Dłuuugie zdanie :) 30.10.03, 12:36 Nie wezmę udziału, za cienki jestem, niestety :( Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: Dłuuugie zdanie :) 30.10.03, 21:05 I kto to pisze??! Kto jak kto,ale to Ty właśnie powinieneś ratować honor forumowej braci w tym sprwadzianie! pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toja Re: Dłuuugie zdanie :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.03, 22:05 Wszyscy bierzemy udzial, a pozniej o jednej porze piszemy ilosc swoich bledow hehe i co Wy na to? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Dłuuugie zdanie :) 31.10.03, 08:58 parkowy napisał: > I kto to pisze??! Kto jak kto,ale to Ty właśnie powinieneś ratować honor forumo > wej braci w tym sprwadzianie! > pzdr Moja samoocena nie pozwala na to. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toja Re: Dłuuugie zdanie :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.03, 12:10 Nie badz taki skoromny, nie uwierzymy i tak bedziesz pisal i czekal jak wyjdzie hehe, a wtedy... ? Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Dłuuugie zdanie :) 31.10.03, 12:12 Gość portalu: toja napisał(a): > Nie badz taki skoromny, nie uwierzymy i tak bedziesz pisal i czekal jak wyjdzie > > hehe, a wtedy... ? O nie, moja droga - ja się nie kryguję :))) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Ten wątek ma wpisów = 03.11.03, 09:24 A siatkarki przegrały drugi mecz, buuuu. Ale walka była chyba niezła. To już nie drużyny z Europy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toja Re: Ten wątek ma wpisów = IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.03, 20:35 Kurcze, szkoda, nawet pierwszy mecz z Turk. byl ciezki, chyba mielismy za duzy apetyt. Potwierdza sie tez to, co mowili moi domownicy, ze w M.E. mialy sporo szczescia i dobrze sie ulozylo, ha? cos w tym jest:-( Ale jest mi smutno. Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: Ten wątek ma wpisów = 04.11.03, 00:41 No szkoda.:( Słuchałem z rana w samochodzie,musiałem się zatrzymać z tego napięcia.Teraz nie ma szans na wygranie pozostałych meczy...:(( Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Żeby tak G-dz miał ... 04.11.03, 09:33 www.miasto.torun.pl/spacer/ Polecam spacerek po Toruniu. Gdy wejdziecie do hotelu, klikając w "?" można obejrzeć korytarz i pokój. Panoramy, widoki itp. - fajnie zrobione. Trochę jest też sponsorów, ale co dziś można bez sponsora?! Tak, wiem, trochę można ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: Żeby tak G-dz miał ... 04.11.03, 10:09 Fajne,brakuje tylko kamer i co za tym idzie obrazu live. Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Żeby tak G-dz miał ... 04.11.03, 10:21 Żadnego miasta nie stać na montaż tylu kamer. Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: A mnie jest szkoda .... 05.11.03, 10:23 siatkarek. Ładnie walczyły ale niestety, jak to w sporcie, różnie bywa. I w tym jego urok. Rozpoczęła się już małyszomania. Adam to, Adam tamto - coraz więcej wieści. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toja Re: A mnie jest szkoda .... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.03, 10:39 Tez jest mi bardzo zal,szczegolnie, ze mecz byl ostry, turczynki wygraly z wloszkami, polki juz chyba nie maja zadnych szans na wejscie olimpiadowe. Kurcze, zeby nie skonczyly jak siatkarze. A Malysz dobrze by zrobil jakby pidziekowal, boje sie o niego, bo ile sezonow mozna na takich obrotach. Sama nie wiem? Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Małysz de beściak 05.11.03, 10:43 Myślę, więc mam nadzieję, że Adamo jeszcze w tym roku zawalczy o najwyższe laury. Jest w nim coś wielkiego. Małysz na prezydenta!! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toja Re: Małysz de beściak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.03, 10:59 Zartuje razem z Toba, heheDDD Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Jak się bawić to się bawić 05.11.03, 14:07 To jest post nr: 9000 :))) Teraz czas na Parkowego, obudź się i wal do 10.000 ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Jak się bawić to się bawić 05.11.03, 14:10 chetor napisał: > To jest post nr: 9000 :))) > > Teraz czas na Parkowego, obudź się i wal do 10.000 ;))) > Cosik źle się odświeżało i o jednego było za mało Powtarzam więc zawzięcie choćby to było przegięcie ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toja Re: Jak się bawić to się bawić IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.03, 15:47 No nie, tego sie nie spodziewalam po Chetorze, powazny czlowiek a jak zaskakuje, a niech Ci...hehe humor musi byc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toja Re: Jak się bawić to się bawić IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.03, 15:48 Przegiecie? moze troche? ale co 9000 jest to jest.:))) Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: Jak się bawić to się bawić 06.11.03, 00:02 No i jak ma się typowanie szanownego koleżeństwa w związku z 10 000?:) Mam przypomieć?:) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Jak się bawić to się bawić 06.11.03, 08:31 No zostało niewiele dla tak niewielu. Trzeba to jakoś zorganizować, żebyś mógł spokojnie wpisać te 10.000 pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
magikos Re: Jak się bawić to się bawić 06.11.03, 18:02 DODAJĘ 1 POST I TUTAJ :]]]]]] I POZDRAWIAM,ABY DO 10.000 :]]]]] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toja Re: Jak się bawić to się bawić IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.03, 18:06 O magikos! witam, bardzo lubie te Twoje zeby, czyzby w domku przy czwartku? pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
magikos Re: Jak się bawić to się bawić 06.11.03, 18:17 Mozna tak powiedzieć - powrót z delegacji :]]]]] ale jutro normalnie - do pracy na 8-smą :( pozdrawiam :]]]]]] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naata Re: Jak się bawić to się bawić IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.03, 20:48 Witaj Magikos! Ja też przyzwyczajam sie pomału do Twojego szczerzenia ząbków he he Szczerz się częściej :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Jak się bawić to się bawić 07.11.03, 09:28 Wesolutko być zaczyna czyż mu nie rodzina? (forumowa?) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Ten wątek ma tu 100 07.11.03, 11:54 To jest setny post w tym wątku zgadnij(!) - który był na początku? Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: Ten wątek ma tu 100 07.11.03, 17:53 Na mnie wypadło rozpoczęcie nowej setki,robaczki.:)) Ciekawe do ilu wpisów dociągniemy ten wątek?:) Przyjmuję zakłady! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naata Re: Ten wątek ma tu 100 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.03, 17:59 Do końca! No chyba żeby? :)) Na oko daję ponad 1000! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toja Re: Ten wątek ma tu 100 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.03, 22:14 Ty to masz szczescie Parkowy, zawsze wpadnies na odpowiedni nr, w innych grach bardziej wymiernych rowniez? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naata Re: Ten wątek ma tu 100 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.03, 22:50 Ciekawe czy w totka ma szczęście??? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toja Re: Ten wątek ma tu 100 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.03, 16:11 Cos nie odpowiada, pewnie ma i nie chce sie wydradzic,hehe:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naata Re: Ten wątek ma tu 100 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.03, 19:17 Może ma problem z lokatą? ;-) Ciekawe co ja zrobiłabym gdyby udało sie wygrać WIELKĄ kasę? No nie wiem, ale z pewnością nie miałabym problemów z wydawaniem ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toja Re: Ten wątek ma tu 100 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.03, 14:28 Ja zupelnie zadnych, ale to zupelnie, na sama mysl mi rece biegaja nie mowiac o oczach,no i na pewno postawilabym po jedny pifku, musialabym oszczedzac, aby na wszystko starczylo. No trudno, trudno, na nic sie nie zanosi, nigdy w nic nie gralam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naata Re: Ten wątek ma tu 100 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.03, 15:19 Całe szczęście, że do kasy nigdy nie przywiazywałam większej wagi. Mówią, że pieniądze szczęścia nie dają...Ale, na pewno uspokajają ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toja Re: Ten wątek ma tu 100 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.03, 23:34 I duzo lepiej sie z nimi czujesz, szczegolnie w obecnych czasach, szkoda, ze te pieniezniejsze juz minely.Teraz tylko zdrowym byc.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naata Re: Ten wątek ma tu 100 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.03, 09:24 Taaak, szkoda, że zdrowie z kasą(nie tylko chorych)jest powiązane, ostatnio w aptece zostawiłam "trochę" pieniędzy... Do apteki przychodzi starszy pan, podaje receptę i pyta ile będzie kosztować wykupienie leków? Pani magister ze współczuciem radzi iść przepisać receptę na "dwa razy".Starszy pan, po usłyszeniu ceny odpowiada: musiałbym przez trzy miesiące z renty odkładać... Drogie leki? Mała renta? Obojętnie jaby nie było, tak być nie powinno. Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: Ten wątek ma tu 100 12.11.03, 10:02 Skoro tak piszecie o totku,to dziś jest kumulacja!!Nie ociągajcie się i podajcie te brakujące sześć cyferek,ino migiem!:) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Ten wątek ma tu 100 12.11.03, 10:07 Mogę podać parę, pod warunkiem, że gdy wygrasz, będę miał zagwarantowane 2 piwa dziennie, nie najgorsze(!), do końca mych dni. Notarialnie :))) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: Ten wątek ma tu 100 12.11.03, 10:12 jak to by było...360 x 2,50 x ? no dobra ,stoi!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Ten wątek ma tu 100 12.11.03, 10:16 Co stoi, co stoi, a notariusza kto załatwi, i to dziś ???? Masz czas do wieczora ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: Ten wątek ma tu 100 12.11.03, 10:26 nie ściemniaj,ino dawaj te numerki!:) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Ten wątek ma tu 100 12.11.03, 10:30 Gdy ostatniemu dałem, temu co wygrał te 9mln, to tylko jedną kszynkę postawił. Bez notariusza nie da rady. Podpis musi być elektroniczny, no nie? Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: Ten wątek ma tu 100 12.11.03, 10:33 Nie będę wspierać kolejnej monopolistycznej korporacji! Jeśli przysięga na owłosione głowy moich kotów nie wystarczy,to poczekam na dziewczyny,nie będą takie zasadnicze,:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naata Re: Ten wątek ma tu 100 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.03, 11:24 Moja dusza sprawiedliwa woła - po równo! :-))) My Tu podajemy numerki i wysyłasz na nazwisko: B-4. No i wiadomo, wyznaczamy tylko termin i dzielimy...się :))) Raz tylko wygrałam 200 DM,o mały włos byłaby szóstka, ino obok było! Pomyślałam sobie, dobra! Bierz się za robotę to pewniejsza lokata:)) No ale.... Numery proponuję na skrzynki. Wygranych za dużo i pula mniejsza.:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toja Re: Ten wątek ma tu 100 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.03, 14:57 Moje trafiaja kula w plot to szkoda plota ale do podzialu staje, czemu nie.D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naata Re: Ten wątek ma tu 100 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.03, 15:13 Oj! Nie wiem nie wiem czy w płot?? he he he Możesz trfić w szóstkę :))) Ja najczęściej trafiam w dziesiątkę i dlatego mało gram w totka. Ale bawić się lubię..nieważne he he he Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: parkowy Re: Ten wątek ma tu 100 IP: 80.51.242.* 12.11.03, 19:36 Nie chcieliście spółki,trudno.zagrałem sam,a co.:)I nie bądźcie tacy zdziwieni jeśli od nowego roku pojawi się w Grudziądzu nowy,fajny pub pod nazwą B4.:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naata Re: Ten wątek ma tu 100 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.03, 20:31 A można składać podanie o pracę? Może przydam się na coś he he he Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Ten wątek ma tu 100 13.11.03, 08:56 Czy mogę zostać bramkarzem? A może po starej znajomości barmanem? E, taaam, pewnie się nie zgodzisz na barmana, wiadomo dlaczego ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naata Re: Ten wątek ma tu 100 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.03, 09:06 E tam, jak znam życie, Chetorka, swoim zastępcą ustanowi.;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: parkowy Re: Ten wątek ma tu 100 IP: 80.51.242.* 13.11.03, 09:19 Chetor barmanem.Koniec świata!Musiałbym drugiego postawić za bufetem do obsługi gości.:))Podobno główna wygrana nie została trafiona,więc kolejny raz,do dzieła!:) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Ten wątek ma tu 100 13.11.03, 15:58 Gość portalu: parkowy napisał(a): > Chetor barmanem.Koniec świata!Musiałbym drugiego postawić za bufetem do obsługi > gości.:)) Jaki koniec świata, jaki? Najwyżej koniec tego pubu ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: Ten wątek ma tu 100 13.11.03, 19:51 chetor napisał: > Jaki koniec świata, jaki? Najwyżej koniec tego pubu ;-)) ------------------------------------------------------ jeszcze nie otwarty,a już mam w perspektywie zamykać?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naata Re: Ten wątek ma tu 100 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.03, 21:41 No nie...Tylko Chetorek barmanem nie moze być ;-)ON do bardziej odpowiedzialnych funkcji przeznaczon.;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toja Re: Ten wątek ma tu 100 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.03, 18:35 Naata, nie podlizuj sie, ciekawe do jakiej, no a my jak zwykle do roboty, co? ale jak jeszcze nie otworzyl a juz chce zamknac, to niech Go...Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naata Re: Ten wątek ma tu 100 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.03, 19:11 Nie dziw się, to takie ostatnio modne, ;-)) A ja się nie podlizuję tylko "załatwiam"! ;) Może jakieś znajomości? Kto wie? Nie ma jak to "plecy" he he he pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Ten wątek ma tu 100 18.11.03, 09:14 Dzielenie skóry na niedźwiedziu nic nie dało oprócz dobrego humoru. Dobre i to ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Ten wątek ma tu 100 18.11.03, 09:30 Kto się smieje, ten ponoć zdrów jak ryba? Wszystko do baru się sprowadza,;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Ten wątek ma tu 100 18.11.03, 10:03 Byle nie do "baru bez granic" :((( Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Ten wątek ma tu 100 18.11.03, 10:25 A co to takiego? Nie załapałam??? Czyżby to ten gdzie porno i duszno, i gupio??? Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: Ten wątek ma tu 100 18.11.03, 13:53 Nie wierzę!:)Naata nie ogląda Frytki??:) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Ten wątek ma tu 100 18.11.03, 19:11 A ja slyszalam, ze kto sie smieje ponoc nie lysieje. Pozdrawiam i czekam, moze ktos cos otworzy!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Ten wątek ma tu 100 18.11.03, 19:52 Nie Parkosiu! Nie oglądam...dobrowolnie!:)) Ogląda to moja córka i nie wiem dlaczego...?:)) A "Frytka"? Moim zdaniem wyrobiła sie nieźle, ale... chodzi o to, by nie przesadzać. Dziewczyna chce zaistnieć za wszelką cenę. Propagowanie stylu życia i bycia w "barze" nie jest w porządku! Młodzież, jak małpy naśladują wszystko! Oczywiście maja poparcie mediów! Tak, naprawdę, jestem za a nawet przeciw! Zaczniesz krytykować, młodzi ciebie zakrzyczą! Wszystko juz wolno i nie ma ograniczeń! Takie czasy...a może to tylko my nie jesteśmy w stanie tego pojąc??? Jakby co? Ja to rozumiem, tylko się dziwię i gębę rozdziawiam.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: parkowy Re: Ten wątek ma tu 100 IP: 80.51.242.* 18.11.03, 21:07 he he ,tak myślałem,niby córka ogląda.:)Mnie już przejadły się wszelkiego rodzaju reality show.Ale skoro innych to bawi...;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toja Re: Ten wątek ma tu 100 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.03, 21:33 Juz mi sie nie chce tu wchodzic, jezeli mozna prosze cos z tym zrobic.:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Ten wątek ma tu 100 18.11.03, 21:57 Toju??? Przeciez nie masz wyjścia, wejśc należy...;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: parkowy Re: Ten wątek ma tu 100 IP: 80.48.150.* 18.11.03, 22:02 Niech no tylko Chetor to przeczyta...:)Toja ,bój się.:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toja Re: Ten wątek ma tu 100 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.03, 22:10 Juz sie trzese ze strachu, czujecie? Ale mysle, ze Chetor to zalatwi i bedzie od poczatku. Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Ten wątek ma tu 100 18.11.03, 22:24 A może wzorem innych forów zostawimy jeden, długi-długaśny? Zobaczymy na ile wyciagniemy? ;-)) Już tu więcej wpisów, niz na innych forach, w ogóle! ;-))))) Pazdrawlaju Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Ten wątek ma tu 100 19.11.03, 08:23 Parkowy, Ty ze mnie nie rób straszaka dla ToJi. Ona wie, jaki ze mnie poczciwina i wcale nie musi bać się mnie. Wierzę ToJu, że masz kłopoty czasami z wejściem na te dłuuugie wątki. Ale znam Cię i nie wątpię, żę będziesz jednak dopisywała się w nich nadal. Postaraj się, pliiizzzzzz :)))) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Ten wątek ma tu 100 19.11.03, 09:23 Właśnie, Parkoś! Chetorek jest łagodny, jak baranek...;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Ten wątek ma tu 100 19.11.03, 10:24 No widzisz Parkoś, przesadziłeś i musisz postawić ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toja Re: Ten wątek ma tu 100 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.03, 14:50 No postawi na pewno, tylko kto bedzie pil? samochod? a wpisalam sie ostatni raz, bo bardziej ciekawa jestem jak leniwa, ale to sie zmieni.:-) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Ten wątek ma tu ??? 23.11.03, 19:35 No i wyniku całej zawieruchy przybywa nam postów aż miło popatrzeć :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: Ten wątek ma tu ??? IP: *.swiecie.sdi.tpnet.pl 23.11.03, 19:46 Staram się aby było jak najwięcej, By z Wami dotrzeć do 20 tysięcy :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naata Re: Ten wątek ma tu ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.03, 20:33 Oj! NIE! Proszę, tylko nie o cyferkach! ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naata Re: Ten wątek ma tu ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.03, 09:16 No i ile trzeba być NaMOLnym?. :]}]}]}] Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: Ten wątek ma tu ??? 24.11.03, 10:35 Jezu,postawię ino obawiam się o kondycję wszystkich forumowiczów.:)Trzeba będzie zarezerwować jakiś dłuższy urlop,czy co.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toja Re: Ten wątek ma tu ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.03, 12:41 Jak juz Parkowy Boga wzywa, to nie moze byc nadaremno. Dluzszy urlop konieczny z tego widac. Przygotowac sie na wiosne jak wikliny postawia i antagonisci mile widziani. Prosze juz dzis o tym pomyslec. Pozdrawiam./ Jednak ciekawosc zwyciezyla lenistwo / :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Ten wątek ma tu ??? 24.11.03, 13:24 Wystarczy jakiś majowy dłuuugi łikend ;-) A dla antagonistów najpierw spotkanie na ubitej ziemi :)) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Ten wątek ciągniemy 01.12.03, 13:57 No nie, tak zapomnieć o naszym, chyba, najdłuższym wątku :( Proszę wpisywać się i juz ;) Odpowiedz Link Zgłoś
allexaandra Re: Ten wątek ciągniemy 01.12.03, 14:15 To ja się melduję, choć jeszcze się z tym wątkiem nie zapoznałam bliżej, ale jestem pod wrażeniem jego długości.. macie gadane :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Ten wątek ciągniemy 01.12.03, 14:59 Z tym wątkiem nie ma specjalnie sensu zaznajamiać się, tu jest multum tematów. Chcesz to wpisuj cokolwiek. To dla zabawy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Ten wątek ciągniemy 01.12.03, 16:36 Dobra szefie, wpisuje sie i juz, a co? Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Ten wątek ciągniemy 01.12.03, 17:48 No to ja też, ale "w co się bawić" ??? :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Ten wątek ciągniemy 01.12.03, 21:10 ...w co się bawić, w co sie bawić... to słowa piosenki oczywiście! ;-))) A jakiej to, my wiemy no nie? Ciekawe czy młodzi wiedzą ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: Ten wątek ciągniemy 01.12.03, 23:28 Toja odpadła w przedbiegach?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Ten wątek ciągniemy 02.12.03, 10:56 naata napisała: > ...w co się bawić, w co sie bawić... to słowa piosenki oczywiście! ;-))) > A jakiej to, my wiemy no nie? Ciekawe czy młodzi wiedzą ;-))) ...gdy wszystkie możliwości wyczerpiemy ciurkiem ..... My młodzi, wy młodzi żaden Hubal nam nie zaszkodzi ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
allexaandra Re: Ten wątek ciągniemy 02.12.03, 12:50 ja chyba nie znam tej piosnki! :) ale możemy jakiś tekst napisać walsny, może ktoś to zaśpiewa nawet? <wikliny, wikliny młode chłopaki piękne dziewczyny!>cdn mile widziany ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Ten wątek ciągniemy 02.12.03, 17:48 Nie ważny wiek Ni buźki krasa Pogoda ducha i humor ;-)))) i z Hubalkiem szklanic! A czasem pasuje do szklanki Coś z rymu do rymowanki Porzućmy troski na czas choć krótki Niech wątek ten Do zabawy nam służy Długo i jeszcze dłużej....hihi ale mnie się rymnęło, aż mnie przestraszyło! ;DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Ten wątek ciągniemy 02.12.03, 20:59 Gdy kobieta z Pomorza wyjaeżdża na Śląsk to zawsze godo rymami ??? Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Ten wątek ciągniemy 02.12.03, 21:06 yyyyhyhy, a ja nyślałam, że sprowokuję do jakiegoś wierszyka Mistrza samego :)) ale nic z tygo:(( Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Ten wątek ciągniemy 03.12.03, 15:44 No coz, nie kazdy z Grudziadza rymowac umie, innym zostaje miliard w rozumie/ niestety, tylko teleturniej mam na mysli/ wolalabym jednak ten miliard w kieszeni chocby od przyszlej, jak nie tej, jesieni. Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Ten wątek ciągniemy 03.12.03, 17:21 Niech i będzie nawet następnej jesieni może i my na wiklinach coś załapiemy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Ten wątek ciągniemy 03.12.03, 22:38 A mnie jest szkoda lata i młodych jesiennych wspomnień, nawet zimy były jakby cieplejsze. :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Nie poddawać się 04.12.03, 11:49 Dalej riebiata, wpierod, wpierod za rodinu w katorej piFka w bród ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Nie poddawać się 04.12.03, 19:22 No co? Nikomu się już nie chce wpaść do głębin? Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Nie poddawać się 04.12.03, 19:57 No pewnie, że się chce.:))) A gdzie reszta?? :D Odpowiedz Link Zgłoś
autowidol Re: Ten wątek ma wpisów = 04.12.03, 23:36 chetor napisał: > Takie coś gdzieś spotkałem. To ja Ci powiem gdzie spotkałeś taki wątek: na forum Świecia. Nabijam jeszcze jeden jałowy post. 110000, tego Wam życzę. Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: Ten wątek ma wpisów = 04.12.03, 23:45 Jednak czytają nas przyjaciele zza Wisły? :) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Ten wątek ma wpisów = 05.12.03, 10:02 autowidol napisał: > chetor napisał: > > > Takie coś gdzieś spotkałem. > > To ja Ci powiem gdzie spotkałeś taki wątek: na forum Świecia. > Nabijam jeszcze jeden jałowy post. > 110000, tego Wam życzę. Możliwe, że u Was też. Piszę "też" ponieważ widziałem to również na innych forach. I chcę wyraźnie powiedzieć, że nikt ze stałych bywalców nie ma nic do Świecia :) Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: Ten wątek ma wpisów = 05.12.03, 23:30 Jednak Świecie widocznie ma nadal coś do nas.Zawzięte bestie.:) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Ten wątek ma wpisów = 06.12.03, 23:08 No i ja zagladnelam w te glebiny, chociaz wole plytka wode, i chyba wiecej nie bede jednak. Pozdrawiam Was raz ostatni. Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Ten wątek ma wpisów = 07.12.03, 12:13 Myślę, że jednak kiedyś się skusisz :))) Skuś baba ?? Co to było z dzieciństwa? Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Ten wątek ma wpisów = 08.12.03, 16:06 Do Naaty, do Naaty, do Naaty - piechotą będę szedł ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: Ten wątek ma wpisów = 08.12.03, 17:29 Dłuuuuugoo będziesz musiał iść ,do lata!.:) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Ten wątek ma wpisów = 09.12.03, 09:59 Róbcie sobie ze mnie...róbcie... Ja do Was dojadę, to... No kto zgadnie?? :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Ten wątek ma wpisów = 09.12.03, 18:50 Śmiało, choinka na rynku już czeka :) Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: Ten wątek ma wpisów = 09.12.03, 19:19 Naata lubi,kiedy się ją prosi.:) ....Lub naciska... Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Ten wątek ma wpisów = 09.12.03, 22:22 Tak naprawdę nie odstaję od ogółu :)) Z tym naciskaniem, to różnie może być, jestem buntowniczą duszą :))) Odpowiedz Link Zgłoś
allexaandra Re: Ten wątek ma wpisów = 10.12.03, 01:08 :))))) nie radze naciskać! ale czasem się ugnie ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Ten wątek ma wpisów = 10.12.03, 09:18 To miał być wątek do zabawy...brakuje ochoty? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Ten wątek ma wpisów = 10.12.03, 09:47 O ile wiem to tylko ToJa się wyłamała :( Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Ten wątek ma wpisów = 10.12.03, 14:36 Może znowu necik licho jej chodzi a dostać się tu to wtedy problem. Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: Ten wątek ma wpisów = 10.12.03, 19:31 Niniejszym wpisuję 200 wpis.:) Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: Ten wątek ma wpisów = 10.12.03, 19:34 Pierwszą setkę również zaliczyłem.Zaczynam wpadać w nałóg.:) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Ten wątek ma wpisów = 10.12.03, 21:33 Czesal czyzyk czrny koczek czyszczac w koczku kazdy loczek po czym przykryl koczek toczkiem lecz czesc loczkow wyszla boczkiem hehehehhe jak zabawa to zabawa, jeszcze jedno Spadł bąk na strąk, a strąk na pąk. Pękł pąk,pękł strąk, a bąk się zląkł i frrrrrrrruuuuuuuuuuuuuuu To dla zabawy wszystko, pozdrawia niewytrwala ciekawska. Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Ten wątek ma wpisów = 11.12.03, 08:45 Cześć ToJu - a jednak poczucie humoru dopisuje :)) szła pchła pchła pchłę i ta pchła przewróciła się ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Ten wątek ma wpisów = 11.12.03, 09:39 Hihi Użądliła misia pszczoła!:)) Czego? Kurcze! Miś zawołał! Ja, tylko tak ...z milości, Wybacz, pszczoły nie znają, litości!;))) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Ten wątek ma wpisów = 11.12.03, 13:41 heheh Wróbelek Walerek miał mały werbelek W werbelku Walerka był mały felerek Wróbelek Walerek naprawił felerek Wróbelek Walerek na werblu swym gra ;) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Ten wątek ma wpisów = 11.12.03, 20:37 Parkowy, 3xhe, nie było do rymu :))) Na grudziądzkim rynku, Żołnierz dumny stoi, Nikomu sie nie kłania, Nikogo sie nie boi. Nawet wichry, jego się nie imają, Lecz nie zaradzi nic, biedny, Gdy, wróbelki i gołębie też, Na nim siadają i świntuszki ptaszki, rajce wyprawiają! ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
qba26 Re: Ten wątek ma wpisów = 12.12.03, 08:44 a myślałem że tylko mumin tu rymował :-) to chyba ze zmeczenia świątecznymi porządkami :-) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Ten wątek ma wpisów = 12.12.03, 11:31 Nie dogaduj. Rymować każdy może. Ty też. Muminka zostaw w spokoju,Czepialski :) Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: Ten wątek ma wpisów = 15.12.03, 23:27 Zapomieliście o Chetorowym wątku,najdłuższym w nowoczesnej Europie?Tylko bez rymowanek .:) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Ten wątek ma wpisów = 15.12.03, 23:34 No dobrze, mogę więcej nie rymować :) A swoją drogą mógłby Chetor popisać trochę wierszykiem? Zdolny jest! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: Ten wątek ma wpisów = 15.12.03, 23:38 Fakt.Jest zdolną bestią.:) Niech jednak porymuje nam na wiklinach.:) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Ten wątek ma wpisów = 16.12.03, 09:08 Oj tak, niech porymuje nam!;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
sheki Re: Ten wątek ma wpisów = 31.12.03, 21:25 Kiedyś lubiłem tą niewidzialną granicę,umowną jedynie w/g naszego kalendarza.Była to zawsze jedyna pora,kiedy na prywatkach spotykało się całe znane i nieznane towarzystwo.Lecą kolejne kartki z kalendarza,lecą te umowne latka,starszym się staję.Na szczęście jedynie metrykalnie.:)Nowe wyzwania nas czekają.Przemiany historyczne.Czasem mam dość!Zmierzę sie z nimi jednak,taki już jestem.Wszystkim przyjaciołom forumowym,sympatykom życzę taego samego.Do boju z otwartą przyłbicą,jak to krzyżacy.,:)) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Ten wątek ma wpisów = 31.12.03, 21:48 Sheki! Całe szczęście, że starzejesz sie tylko metrykalnie :) Nie przejmuj sie to, bolaczka nas wszystkich. Dla nas, kobiet...jeszcze dotkliwsza :) Ale co tam, ważne by nie tracic fasonu!:) Czasy nie ciekawe to fakt, jednak zawsze jest nadzieja! Musimy wierzyć...w drugiego człowieka! Nie da sie inaczej. A wyzwania zawsze nas wystawiały na próbę, czasami ponad siły, i w tym względzie nie zmieni sie nic - tak myślę - nie spodziewam się lepszych czasów. Niestety :( Jednak życie jest piekne i dlatego warto, choćby dzisiaj, świętować :)) Jak to "krzyżacy" potrafią! :o)) Nawet z otwartą przyłbicą :))) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Ten wątek ma wpisów = 01.01.04, 19:45 Witam Was po dlugim czasie na tym watku, i niestety oboje macie racje. Walczyc trzeba, choc nie ma nadziei i zaden krzyzacki korzen tu nie pomoze, ale to takie bezsensu.:-( Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: Ten wątek ma wpisów = 04.01.04, 20:25 Nie należy się poddawać bez walki!To zresztą nie w moim stylu.Głową muru nie przebiję,jednak mam ją po to ,by z niej skorzystać.Do muru użyję raczej czegoś bardziej odpowiedniego.:) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Ten wątek ma wpisów = 04.01.04, 20:43 Parkosiu! z uzywaniem glowy jest coraz trudniej, chcesz a nic nie wychodzi i nawet bilobil nie pomaga, kurcze, co z tym zrobic? Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Ten wątek ma wpisów = 05.01.04, 11:26 ...no nie powiem, po bilobilu jakby spokojniesza głowa, ale do muru też się nie nadaje :) A może przyjdzie walec...i wyrówna? he he he Wybaczcie mi moje podśmi..ki(nie wiem jakie "u") :)Ale nie chce mi się tego wszystkiego poważnie traktować. Depresja zapewniona. "niech żyje bal"....tak sobie nucę :) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Ten wątek ma wpisów = 05.01.04, 11:51 Jaki bilobil - wystarczy dobre piFko i wsio uleczone ;)) PS. podśmi..U.ki - tak byłoby OK ;) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Ten wątek ma wpisów = 05.01.04, 16:16 haha jak to Chetor. Uje sie nie kreskuje ponoc, ale nie zawsze i badz tu madry hehe Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Ten wątek ma wpisów = 05.01.04, 16:18 Podobno mamy podciagac ten watek no to podciagam a ztym pifkiem to nie na wszystkich rowno dziala Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Ten wątek ma wpisów = 05.01.04, 16:52 Z innego punktu widzenia "Ó" nie byłoby złe..ale na gramatykę niy ma rady ;))))) A piFko uspokaja, wiadomo - chmiel :))) No i niech wątek pnie się w górę ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Ten wątek ma wpisów = 05.01.04, 18:50 Niechaj się pnie nam wszystko do góry co ino nadaje się do pnięcia ;))) A piFko dla każdego się nadaje ino odpowiednie do postury używającego należy dobrać ;) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Ten wątek ma wpisów = 06.01.04, 21:13 Miało piąć się a opada jest li na to jakaś rada? Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Ten wątek ma wpisów = 06.01.04, 21:56 Przyjdzie noc bedzie rada, jak mawiaja starsze pokolenia. Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: Ten wątek ma wpisów = 06.01.04, 23:47 A ja na to jak na lato,czekam do wiosnyyyy.:) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Ten wątek ma wpisów = 06.01.04, 23:57 he he..Dobrej baletnicy nie przeszkadza rąbek, przy spódnicy? ;)))) Są też inne rady pożyteczne, ale nie zawsze bezpieczne! he he he he Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Ten wątek ma wpisów = 07.01.04, 09:14 parkowy napisał: > A ja na to jak na lato,czekam do wiosnyyyy.:) No Staaaryyy ! Moja bardzo współczuć Twoja, że Twoja móc tylko wiosną i latem. Niech Twoja posłucha Naaty, ona ma jakoweś rady dla podupadłych ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: Ten wątek ma wpisów = 07.01.04, 10:07 Co ma wisieć nie odpadnie.:)Ale posłucham Naaty.:)) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Ten wątek ma wpisów = 07.01.04, 13:44 Coz to za dwuznacznosci sie placza po ty watku? Widac lubieja hehe ? Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Ten wątek ma wpisów = 07.01.04, 13:51 :-))) potyczka na intelekt w sprawie poczucia humoru, najchętniej uprawianego he he he he Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Ten wątek ma wpisów = 07.01.04, 15:29 naata napisała: > :-))) potyczka na intelekt w sprawie poczucia humoru, najchętniej uprawianego > he he he he Ale fajnie to ujęłaś - podziwiam :)) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Ten wątek ma wpisów = 09.01.04, 18:17 O! Dziękuję! :))Mogę jeszcze ..... ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Ten wątek ma wpisów = 09.01.04, 22:20 Możesz jeszcze ile możesz ;) Podnoszę wątek i spadam bo *mały* mnie wygania od kompa ;) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Ten wątek ma wpisów = 09.01.04, 22:26 No prosze rozmowy intelektualne wedle humoru trwaja nadal? hehe nie spodziewalam sie, Naata wykanczaj! Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Ten wątek ma wpisów = 10.01.04, 01:06 Toju, zdrowe 'rozmowy' gwarancją przedłużenia gatunku :)) Działaja też antyinternetowo z korzyścią, patrz. "muszę iść" ;))))) Ano, intelektu nigdy za wiele! he he he he Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Ten wątek ma wpisów = 10.01.04, 12:10 No, masz racje, nigdy za wiele i zawsze sie przyda, jak mamy podciagac to podciagamy/ wszystko?/ Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Ten wątek ma wpisów = 11.01.04, 13:25 He he he, i zaraz 'micha' sie smieje, nie ma to jak swojskie tematy ;))))) Podciągamy :-) Odpowiedz Link Zgłoś
allexaandra Re: Ten wątek ma wpisów = 11.01.04, 14:30 No, no wątek inponujący i te tematy! :))) pozdrawiam i tak trzymać! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Ten wątek ma wpisów = 11.01.04, 14:42 Każdy temat jest dobry, byle bez konserwantów ;) Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: Ten wątek ma wpisów = 11.01.04, 14:49 No i przepadło,jak śliwka w kompot.:( Odpowiedz Link Zgłoś
allexaandra Re: Ten wątek ma wpisów = 11.01.04, 14:51 ...śliwka w kompot ...bez konserwantów!? to mamy chyba winko! ;)))) pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Ten wątek ma wpisów = 11.01.04, 15:06 parkowy napisał: > No i przepadło,jak śliwka w kompot.:( Co to za miny Parkoś nam tu stroi??? Przeciez nie trzeba wszystkiego na spowiedzi opowiadać ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Ten wątek ma wpisów = 12.01.04, 16:07 Czy to ślwika i kompocik byle w górę był wzlocik ;) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Ten wątek ma wpisów = 12.01.04, 17:59 Sięgaj gdzie wzrok nie sięga A z Hubalem z pokala Myśl nam się wyzwala ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Ten wątek ma wpisów = 13.01.04, 19:55 Byle podnieść, byle podnieść to jest pomysł znakomity dla człowieka i kobity ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Ten wątek ma wpisów = 13.01.04, 20:26 Znamienne słowa, Znamienne słowa! Niech zwyżka raduje! A spadek się chowa! ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Ten wątek ma wpisów = 13.01.04, 22:34 Mnie od tego podnoszenia zaczela bolec glowa, a Chetor z kasliwymi wierszami niech sie juz schowa.:-( Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: Ten wątek ma wpisów = 13.01.04, 22:53 Na Naatę piszesz,a sama sypiesz z rękawa.:))) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Ten wątek ma wpisów = 14.01.04, 11:25 Eee...Myślę, że krzywdy sobie (ja i Chetor) nie zrobimy :))) Potyczka na kąśliwości jadowite, co dzieli chłopa i kobitę? Eeeee ...nie...hehehehehehehehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Ten wątek ma wpisów = 14.01.04, 12:26 My nikomu krzywdy nie zrobimy w kąśliwości toże się lubimy ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Ten wątek ma wpisów = 14.01.04, 19:11 Smutno robić tu porządek i samemu dzwigać wątek ;) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Ten wątek ma wpisów = 14.01.04, 19:30 Alez, już biegnę do Ciebie! Ratuję, jak zawsze... w potrzebie ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Ten wątek ma wpisów = 14.01.04, 21:57 To ja sie " wylanczam " ale dzwigam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Ten wątek ma wpisów = 14.01.04, 22:09 No to ja i Tobie pomogę! Do góry! (te 10 mln!!!) :))) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Ten wątek ma wpisów = 15.01.04, 10:51 Musi to ... wiadomo gdzie. Pomarzyć dobra rzecz :) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Ten wątek ma wpisów = 15.01.04, 15:47 Jak zwykle sie nie spelnily. Oglaszam tez, ze przestaje dzwigac, juz mnie cierpliwosc boli. Do zobaczenia w innych watkach. Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Ten wątek ma wpisów = 15.01.04, 18:35 >> Musi to ... wiadomo gdzie. Pomarzyć dobra rzecz :)<<< Jak się okazało nic nie MUSi :) U nas wystarczy pomarzyć...tez dobrze :)) DVD juz wygrane, kubki sami sobie kupimy :)) Odpowiedz Link Zgłoś
magikos Re: Ten wątek ma wpisów = 15.01.04, 18:41 A na co nam tyle kubków ,wystarczy że w tv tylu "gupków" :P:]]]]]]]]]]] Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Ten wątek ma wpisów = 15.01.04, 19:12 TV1_TV2_TV3 - od "specjalistów" w posadach drży! :P:]]]]]]]] Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Ten wątek ma wpisów = 15.01.04, 20:08 Telewije nas kochają coraz gorsze rzeczy dają Ty się ToJu nie ociągaj wołaj Foto i podciągaj ;) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Ten wątek ma wpisów = 16.01.04, 08:02 Tak nie wolno, pisać trzeba a nie chować się za drzewa ;) forumowicze wszystkich krajów łączcie się :) Odpowiedz Link Zgłoś
trutengucio Re: Ten wątek ma wpisów = 16.01.04, 11:03 O w mordę! Nowy Lenin!! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Ten wątek ma wpisów = 16.01.04, 12:23 No, zagladam i podciagam, chociaz mi to nie pasuje, ze sie ciagle tak rymuje. Cos biadole nienatchniona, jestem dzisiaj pognieciona. A niech Wam,chociaz u mnie duzo zmian, w depresyjny wpadam stan, taki czas marudny mam. Pozdrawiam jeszcze niewiosennie. Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Ten wątek ma wpisów = 16.01.04, 12:46 Pognieciona(?), nienatchniona(?) czy to ToJa ulubiona(?) co sie stało miła nasza może trzeba Ci kałacha on dobry zrobi uczynek taki wieczny odpoczynek ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Ten wątek ma wpisów = 16.01.04, 16:22 Hahahaaa! Nie! Tylko nie kałacha!!! ToJa nasza nie ma dzis humoru! Z kałachem, mogłaby, dopiero narobić 'rumoru'!!!! Zaoszczędźmy zatem wszystkich, na których dziś 'warczy"! Zamiast kałacha, JEJ obrotny 'język' wystarczy! ;-))) Pozdrawiam bezkałachowo :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
allexaandra Re: Ten wątek ma wpisów = 16.01.04, 21:01 hihihi ale macie fajne poczucie humorku, tak trzymac :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Ten wątek ma wpisów = 21.01.04, 21:55 No prosze jak pochwala zle wplywa. Coscie sie tak opuscili, tyle naobiecywali i nic. Podciagac, podciagac, nie sie co ociagac:-) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Ten wątek ma wpisów = 22.01.04, 00:34 Stary dobry wątek, szpasu zakątek i świętuszenia, :))) Proszę sie żartami zaznaczać, z' i bez "pozwolenia" ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Ten wątek ma wpisów = 22.01.04, 12:31 Ktos tu za sietuszeniem teskni. To znaczy nie jest tak zle. No i przy okazji podnosze a co? nie moge? Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Ten wątek ma wpisów = 22.01.04, 15:50 Hej ho, hej ho do góry by się szło pzdr wsiech toże ;) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Ten wątek ma wpisów = 23.01.04, 00:09 ;-))) A to cegiełka na poprawę humorku, może znacie, a może nie? Kto to wie? hehehehe ______________________________ ulubione filmy Jak podaje pewna gazeta, wsrod polskich polityków rozpisano ankiete, który z filmów jest ich ulubionym i tak: Robert Kwiatkowski - NIESMIERTELNY Andrzej Olechowski - CZLOWIEK BEZ TWARZY Roman Giertych - KON KTORY MÓWI Tomasz Nalecz - PRZYPADKOWY BOHATER Aleksandra Jakubowska - PRAWDZIWE KLAMSTWA Maciej Plazynski - NA WLASNA REKE Leszek Miller - STIUART MALUTKI Jolanta Kwasniewska - PRACUJACA DZIEWCZYNA Adam Michnik - BUNTOWNIK Z WYBORU Bracia Kaczynscy - ATAK KLONÓW Renata Beger - DZIKIE ZADZE Marek Pol - WIELE HALASU O NIC Marian Krzaklewski - CZLOWIEK WIDMO Izabela Sierakowska - POWRÓT RÓZOWEJ PANTERY Zbigniew Ziobro - POLOWANIE NA CZERWONY PAZDZIERNIK A oto wyniki glosowan grupowych: Czlonkowie Unii Wolnosci - SAMI SWOI Rada Polityki Pienieznej - NIETYKALNI wszyscy poslowie- TRUMAN SHOW przy czym Komisja budzetowa wybrala OTCHLAN a Komisja sledcza - PSYCHOZA :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Ten wątek ma wpisów = 23.01.04, 00:16 ;-)))) *** - Jak się nazywa osoba, która wyjeżdża do pracy na Zachód? - Westman. - A wyjeżdżająca do pracy na Wschód? - Eastman. - A gdy pracuje w kraju? - Tuman. *** - Jakie są polskie 'drogi' do kapitalizmu? - Drogi węgiel, drogi gaz, drogi prąd... *** Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Ten wątek ma wpisów = 23.01.04, 12:31 ojjjj! Chetorku przeciez wiesz, że nie potrafię opowiadać kawałów :)))) To było na pobudzenie do dalszej wymiany, a tu niiiiiic ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Ten wątek ma wpisów = 23.01.04, 13:07 Naata! tylko sie pociac. A Florek i tak sie cieszy, ze jest poslem, a w G. Dzieciol. Ludzie!!!!!!! jaki oni wnosza wklad intelektualny, byscie sie zdziwili,ale i tak do gory, a co.... Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: Ten wątek ma wpisów = 23.01.04, 20:56 Z Dzięciołem rzeczywiście przegięcie.Niech lepiej radzi w Świeciu!:) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Ten wątek ma wpisów = 23.01.04, 21:03 .."dzięcioł w drzewo stukał,dziewczę płakałoooo"....:))) tutaj ma być wolne miejsce od polityki, najwyżej w wydaniu prawie kabaretowym :)) A Dzięcioł powinien do szołu znowu, stamtąd przyszedł:)) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Ten wątek ma wpisów = 24.01.04, 15:50 No wlasnie dla tego, a tak nic nowego, tylko podnaszam hehe Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Ten wątek ma wpisów = 24.01.04, 19:04 Skoro nic nowego to tyż se ino podniese ;) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Ten wątek ma wpisów = 24.01.04, 20:09 A niby co ma być nowego, jak szanowni podnosiciele nic nie piszą? Hę? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Ten wątek ma wpisów = 24.01.04, 21:45 Cos Wam powiem jednak. Nie moglam tego badziewia ogladac na jedynce, jakies eliminacje, czy cos,do eurowizji, dla mnie zero, poprostu wolalam przyjsc do Was. Lubie dobre towarzystwo. A przy okazji podniesc, no nie? Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Ten wątek ma wpisów = 25.01.04, 20:29 Czy tak sie godzi? Nikt tu nie przychodzi? Nie chce mi sie wierzyc, wiec ide posiedziec, ale najpierw podniose, choc mnie nikt nie prosi. Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Ten wątek ma wpisów = 25.01.04, 21:14 hahahaha....Eruro co? tez oglądałam, kiedys lubiłam to oglądac, ale teraz juz nie ma co! było kilku ciekawych ale ich ..zabrakło! Chetorek, kiedyś pisał o "produkcji" "gwiazd" albo cos koło tego...no i miał rację, skrzecząca w majtkach będzie najlepsza reprezentantką....:( Ale zgrabna d.jest a że ze śpiwem nie tak? Drobiazg! nie wróżę jej rozgłosu za granicą! ale kogo to obchodzi co ja myślę? hehehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Ten wątek ma wpisów = 26.01.04, 15:26 Z wyglądu to i owszem, owszem ale dlaczego ciągle ten skrzek manieryczny, ciekawe czy inaczej potrafi. Dzisiaj na forum jak widać totalne wychłodzenie. Leżycie wszyscy pod pierzynami czy cooooo? Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Ten wątek ma wpisów = 26.01.04, 16:56 Podciagac, podciagac, sie nie ociagac, a kto lezy niech wstanie i odpowie na jakies pytanie. Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Ten wątek ma wpisów = 26.01.04, 21:47 No wiec odpowiadam, wiecej tu nie siadam. Zegnam sie ozieble, wiecej tu nie wejde. Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Ten wątek ma wpisów = 26.01.04, 22:07 Ojjjj! Oziębłość nie jest wskazana, ja moge podciągać choćby do rana! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Ten wątek ma wpisów = 27.01.04, 08:00 Ot dzioułcha zawdy bojowa nawet do rana ciągnąć gotowa ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: Ten wątek ma wpisów = 27.01.04, 09:23 ...a gdzież jej obietnice niespełnione,he?;-) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Ten wątek ma wpisów = 27.01.04, 10:38 Nie czepiaj się Waść kobiecej obietnicy ona wszak od tego by było po próżnicy ;P Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Ten wątek ma wpisów = 27.01.04, 12:12 Co ma wisieć nie utonie, obietnica, jak wino, czym starsza tym droższa ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Ten wątek ma wpisów = 27.01.04, 12:37 Pewnikiem droższa pieniędzy ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Ten wątek ma wpisów = 27.01.04, 20:18 Jednak to "MjM" droższa forum ;) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Ten wątek ma wpisów = 27.01.04, 20:54 hehe..szczególnie końcówki seriali są najciekawsze ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Ten wątek ma wpisów = 28.01.04, 10:54 Tys sie porycołoś z niemi? A kto ci doł chustecke, moze Alex? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Ten wątek ma wpisów = 28.01.04, 12:31 No to sobie pogadali o koncowce seriali, a ja tu weszlam, choc nie blizej, ale co sie nie robi, zeby bylo wyzej. Pozdrawiam gadaczy rymnietych. Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Ten wątek ma wpisów = 28.01.04, 20:02 ToJa sama głeboko zalazła gadaczy rymniętych znalazła pomogła im chętnie dziewczyna bo to Nasza TOJA JEDYNA ;) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Ten wątek ma wpisów = 28.01.04, 21:16 Ojejej :))) ale milusio Chetorek sie odzywa, pewnie zaprosiła nasza Toja, naszego Chetorka na szklaneczkę....? no pewnie, że piwa! ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Ten wątek ma wpisów = 29.01.04, 13:58 Jak nie to nie! Sama podniosę sobie i juz:)) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Ten wątek ma wpisów = 29.01.04, 18:08 Naata! ta szklaneczka tos mnie zaskoczyla, bo do tej pory nie bylam taka mila, ale co sie odwlecze to nie uciecze i moze Chetor szklanke do ust podniesie... razem z postami na rowni z nami. To wszystko dla rymu wysoki sadzie, nie z nudow. Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Ten wątek ma wpisów = 29.01.04, 18:09 A co mam robic, jak juz tu jestem, to podniose, prosze sie nie dziwic. Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Ten wątek ma wpisów = 30.01.04, 11:03 Naat ciekawy temat porusza ToJę zatem po ludzku wzrusza Szklaneczka piFka zawsze wskazana byle z serca a nie przymuszana ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Ten wątek ma wpisów = 30.01.04, 15:27 Przyznaj sie, tez czasem wzruszon jestes, jaka Naata cos nam podesle. Pozdrawiam i podnaszam hehe Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Ten wątek ma wpisów = 30.01.04, 15:42 Ja Wam nic nie wysyłałam ani nie podsyłałam! O co chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Ten wątek ma wpisów = 30.01.04, 21:50 No to potrenuje troche ...wieczorowa porą :)) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Ten wątek ma wpisów = 31.01.04, 14:18 To tylko tak do rymu bylo, no i tez teksciki piosenek roznych przy ktorych sie lezka kreci to co? to nic? Pozdrawiam sobotnio nieciekawie. Odpowiedz Link Zgłoś
allexaandra Re: Ten wątek ma wpisów = 31.01.04, 21:42 i ja popchnę troche w górę :))))Pozdrawiam i uśmiecham sie do Was! Toji życze poprawy humorku, nie ma co sie martwić, wszystko będzie dobrze :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: Ten wątek ma wpisów = 31.01.04, 23:36 He he palindrom cyfrowy mi się trafił.:)) 313! Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Ten wątek ma wpisów = 01.02.04, 12:32 ...no to dla "gimnastyki" podnoszę:) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Ten wątek ma wpisów = 01.02.04, 19:51 A ja sie cos nowego dowiedzialam, tego slowa nie znalam, a moze zapomnialam, wiem tylko tyle, ze Chetor cos sie nie czepia za bledy a to blad bo widze, ze sama sie opuscilam , ale za to podnosze, choc obiecalam, ze nie bede. Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Ten wątek ma wpisów = 02.02.04, 12:12 Ile można poprawiać, poprawiać, poprawiać ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Ten wątek ma wpisów = 02.02.04, 12:52 Poprawiaj, poprawiaj, pańskie oko konia tuczy ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Ten wątek ma wpisów = 02.02.04, 12:54 Poprawiaj, nie badz leniwy,wszystkim nam sie przyda. Jak chcesz to mowie: prosimy!!! Czegos nam brakuje, po prostu. Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Ten wątek ma wpisów = 02.02.04, 21:57 Nie jestem leniwy i nie trzeba prosić ale ile razy można zwracać uwagę na te same błędy? Nauka poszła w las znaczy się ;) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Ten wątek ma wpisów = 02.02.04, 22:08 Szczerze zaciekawiona jestem o kim myslisz? O mnie? Tak my slałam...;))) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Ten wątek ma wpisów = 02.02.04, 22:27 Naatus, czemu Ty wszystko przyjmujesz do siebie, nas tu tyle i Chetorowi opadly rece, ale wroci, na pewno wroci do poprawiania. Pozdrawiam i dobrej nocy zycze. Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Ten wątek ma wpisów = 02.02.04, 22:46 Żartuję trochę, ale błENdy, wiadomo, są heheheh To dobra sprawa poprawianie,nikt sie nie musi obrażać a w pamięci zostaje. Chetorek musi,uhonorowany byc na wiklinach, myslę???? Też, pozdrawiam Toju i również dobrej nocy życzę :)) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Ten wątek ma wpisów = 03.02.04, 11:35 Hahahaha - każda wzięła do siebie - I SŁUSZNIE dziewczyny, SŁUSZNIE. ;) Naata, tylko nie przynoś mi jakiejś tabliczki glinianej i rylca ;) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: Ten wątek ma wpisów = 03.02.04, 22:32 Czasy rylca i tabliczki odeszły wraz z dinozaurami brachu,teraz Naata rzuci na stolik wiklinowy laptoka (!),łot co.:)) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Ten wątek ma wpisów = 03.02.04, 22:37 Naata, nie martw sie, mam taki po wnuczce, na baterie, bedzie w sam raz, a jak bedzie Mu z tym do twarzy hahahaha, no to uhonorowanie mamy z glowy. Pozdrawiam.No niech bedzie i pifko, po co ma do lustra. Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Ten wątek ma wpisów = 03.02.04, 23:20 Znajdzie sie coś na wyprzedaży...a Parkoś pewnie zapomniał o kubkach??? A tyle sie nagadał! Dla laptoka, musiałby Chetorek biuro poselskie otworzyć, no bo jak to, tak laptoka nosic bez powodu? ;-)))) A na poważnie podobaja mi sie laptopy, jadę sobie do G. wiadomo, zabieram ze sobą, kawiarenek szukać nie musżę...pomarzć dobra rzecz, nie? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Ten wątek ma wpisów = 05.02.04, 20:24 Zmieniam temat. Zapytowywuję Was, dziewczyny, w jakim najkrótszym czasie możecie ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... MAŁY KUFELEK PIFKA ??? ;PPP Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Ten wątek ma wpisów = 05.02.04, 21:03 Jak tylko będziemy w odległości, na rzut kufelka...to szybko ;))) :P Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Ten wątek ma wpisów = 06.02.04, 08:38 A coż Ty proponujesz niewiasto? Rzut kufelkiem w MNIE ?? Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Ten wątek ma wpisów = 06.02.04, 10:48 A stamtąd: "Jak tylko będziemy w odległości, na rzut kufelka...to szybko ;)))" pzdr :D Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Ten wątek ma wpisów = 06.02.04, 11:51 Naata zamiast beretem woli kufelkiem, wcale Jej sie nie dziwie. Widze Chetorku, ze Cie suszy hehehe, ale jak tylko cos zorganizujesz - jestem, wiesz, ze mam blisko hahaha. Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Ten wątek ma wpisów = 06.02.04, 11:57 Nie ma problema, może być choćby dziś. O sorki, dzisiaj jestem niedaleko Ciebie ale cały dzionek mam zajęty. Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Ten wątek ma wpisów = 06.02.04, 13:30 Hahahaha!!! Ja nie o rzucie kufelkiem, tylko odległości pisałam, jak bedę tak blisko' to znowu ZAPROSZĘ Chetorka na piFko, może być Hubal???? Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Ten wątek ma wpisów = 06.02.04, 20:48 Hahahahaha, a ja myslalam, ze masz szersze grono na mysli, mlodziezowe np. Ale pod koniec przyszlego tygodnia jak bedziesz w G. to moze jakas kawka wyniknac, czemu nie. Piwko zostawiam Naacie. Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Ten wątek ma wpisów = 06.02.04, 23:47 Hehehehe...no tośmy się dogadali! ;-)) Zaproszenie', to było, delikatne przypomnienie,że czasu jest zawsze mało :)))) Chetorek juz wie heheheeee Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: Ten wątek ma wpisów = 07.02.04, 01:00 Rzucajcie tym pyfkiem ino z rozmachem,co by trafiło i we mnie.:)) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Ten wątek ma wpisów = 07.02.04, 12:24 Trafi, na pewno! zadbamy o to ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Ten wątek ma wpisów = 07.02.04, 14:23 Jo bym ciepnął ino boja sie co jakiś urzędas policki sie nie napatocył i we łeb nie dostoł. Trza by iść znowu do wińzienia ;P Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Ten wątek ma wpisów = 08.02.04, 02:36 Przyznaję bez bicia, że z ochotą wyrżnęłabym delikwenta...cieniutko sie tłumaczył, "żałośnik" jeden...A winzienie dla ludzi, jak już! Czasem dla całkiem porządnych! :(((( Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Ten wątek ma wpisów = 08.02.04, 10:02 Widzicie jak ladnie z wiklin przeszliscie do wiezienia hehe, ot towarzystwo. Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Ten wątek ma wpisów = 08.02.04, 14:11 Czas najwyższy wilkiny przygotować ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Ten wątek ma wpisów = 09.02.04, 16:08 Dziś podnoszę dla zasady nie mam dla Was żadnej rady Bądźcie dla mnie litościwe to postawię Wam po piwie ;PPP Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Ten wątek ma wpisów = 09.02.04, 21:03 hehe.. zatkało mnie! Więcej się już nie wychylam Będę tutaj się przymilać - Uśmiechy przesyłam chociaż z dala, by zobaczyć dno pokala ;)));PP Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Ten wątek ma wpisów = 10.02.04, 12:53 Przymilaj się Naatko poczęstuję Cię herbatką Gdy nie będzie smakowała poszukamy dna pokala ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Ten wątek ma wpisów = 10.02.04, 13:09 No to się przymilam dalej, Dla herbatek i pokali, A jak nam smak na nie minie? Napijemy się po winie, A jak już na to minie ochota? Niech od kawy.. nam serce łomota! ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Ten wątek ma wpisów = 11.02.04, 12:18 ..piknie ;)) kto z wina na kawę od razu skacze tego ominą smaczne łyskacze ;) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Ten wątek ma wpisów = 11.02.04, 18:20 chetor napisał: > ..piknie ;)) > > kto z wina na kawę od razu skacze > tego ominą smaczne łyskacze ;) Kawa z mlekiem nie smakuje, Drżenie rąk i serca, Kawa z 'wkładką' powoduje ;)) A że smakoszem kawy bywam, Na 'dodatkach' mi nie zbywa ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Ten wątek ma wpisów = 12.02.04, 10:52 Kto do kawy wszystko wlewa temu pewnie się przelewa, Gdy poleje i wyleje to już gościom nie naleje ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Ten wątek ma wpisów = 12.02.04, 11:40 Zmiencie kawe na pifko, od razu Wam lepsze rymy wyjda, no a ja przy okazji podnosze. Weszlam przez przypadek, bo omijam tego tasiemca. Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Ten wątek ma wpisów = 13.02.04, 22:24 Wszedłem bez przypadku i podnoszę bo opadło ;) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Ten wątek ma wpisów = 16.02.04, 08:54 Podnoszę z rana zamiast gimnastyki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Ten wątek ma wpisów = 16.02.04, 17:39 A ja sie śmieję i pisać nie mogę, bo znowu co dwuznacznego naskrobię '-) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Ten wątek ma wpisów = 16.02.04, 17:46 Tak,to prawda, same dwuznacznosci sie nasuwaja, a potem Chetor mowi, ze mial co innego na mysli, juz sie nie dam wciagnac w te klimaty,musze trzymac fason, ale watek podciagam. Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Ten wątek ma wpisów = 16.02.04, 19:58 Jakie musicie być wygłodniałe skoro tylko TAKIE tematy Wam w głowach ;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Ten wątek ma wpisów = 16.02.04, 20:13 hehehe...jakoś to tak o chlebie było?...;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Ten wątek ma wpisów = 17.02.04, 11:00 Bo TO, też jakoby chleb nasz powszedni ;P Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Ten wątek ma wpisów = 17.02.04, 12:10 ,,:)) no i wyobraź sobie tych co raz na miesiąc jedzą? ;PP Głodnemu zawsze chleb na myśli ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Ten wątek ma wpisów = 17.02.04, 13:41 Wiem o takich, którzy jedzą raz na kwartał - horror(?!) ;PPP Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Ten wątek ma wpisów = 17.02.04, 14:26 ..bieeeedni ;-))) A apetyt rośnie w miarę jedzenia ;PP Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Ten wątek ma wpisów = 17.02.04, 20:34 ... jak również w miarę niejedznia ;PPP Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Ten wątek ma wpisów = 19.02.04, 21:20 ;-)))) Wątek ciekawy, podnosimy heheheee Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Ten wątek ma wpisów = 20.02.04, 10:47 W temacie tego jedzenia jestem pewny, że wątek ten nigdy nie opadnie, jako opadały niektórym siły do jedzenia ;P Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Ten wątek ma wpisów = 20.02.04, 12:08 Podnosze, gadajcie dalej, ale widze, ze sily opadly. Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Ten wątek ma wpisów = 20.02.04, 15:16 ...z jedzeniem, jak ze wszystkim, z umiarem podchodzic trzeba, co by sie nie przejadło i na dłuzej starczyło :PP Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Ten wątek ma wpisów = 20.02.04, 22:11 Wlasnie, wszedzie jest potrzebny umiar, jak tej starej lokomotywie w przyslowiu. Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Ten wątek ma wpisów = 23.02.04, 10:13 Lecz czasami trzeba puścić wodze bo nie wiem czy znowu się urodzę ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Ten wątek ma wpisów = 24.02.04, 12:30 Ni, ni, ni dłuzej tego zwisu nie zniesę i sam se szybko podniesę ;P Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Ten wątek ma wpisów = 24.02.04, 17:22 No to Ci troche pomoge, jak juz nie mozesz zniesc. Zyl raz w Londynie mlodzieniec,pan Bliss Ktory z seksem prawdziwy mial zgryz Bowiem nawet przy Wenus Krnabrny organ mu nie rosl Trwajac w pozie,o,takiej:(to z w i s ) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Ten wątek ma wpisów = 24.02.04, 21:17 BRAWO TOJU!!!! ;-))))))))))) *** Co ma wisieć nie utonie Zgrabne słowo szybko wzbudzi Pełne zwisy i pół zwisy Wszystkie zwisy są dla ludzi :)) Nocne zwisy Zwisy męskie No i damskie Zwisa nam to I też tamto Zwisa cały świat I życie… Jedno nam nie zwisa mili No wiecie... 'Or not tu bycie' ;-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: Ten wątek ma wpisów = 25.02.04, 00:04 Jakie szczęście,że ten watek jest tak dłuugi i niewtajemniczeni jego nie czytają.:) Gorszyciele.:) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Ten wątek ma wpisów = 26.02.04, 08:15 He he he...Parkos nie kryguj się, my jeszcze nie wiemy co w sklepie miałeś??? Czy, widziałeś, jakie czeloladowe 'niespodzianki' zafundował sklep na Walentynki????? Tyle lat żyję i nie wiedziałam, że to sie fetysz nazywa!! :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Ten wątek ma wpisów = 26.02.04, 10:21 Właśnie, udaje świętoszka czy cUś? ;P Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: Ten wątek ma wpisów = 26.02.04, 12:26 Właśnie zastanawiam się jak podrzucić wam obiecane wcześniej frykasy.:)) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Ten wątek ma wpisów = 26.02.04, 13:19 OK - włączam stoper, zobaczymy ile czasu upłynie :D Odpowiedz Link Zgłoś
baabeczka Re: Ten wątek ma wpisów = 26.02.04, 14:29 Obcy też zaglądają i z usmiechem czytają. Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Ten wątek ma wpisów = 26.02.04, 19:29 Co nam zostało Babeczko, jak pośmiac sie przy okazji, bo na poważnie rzeczywistość, jest nie do zniesienia. A tu ludzie weseli, z poczuciem humoru, do tańca, i do różańca ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Ten wątek ma wpisów = 26.02.04, 19:43 Tez sie posmialam troszke, fajnie, ze wesolo. Chociaz sama dzisiaj nic Wesolego Wam nie powiem, tylko podniose. Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: Ten wątek ma wpisów = 27.02.04, 00:15 może będę w Grudziądzu.........:) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Ten wątek ma wpisów = 27.02.04, 00:31 kiedy będziesz, miało być...hehe to daj znac, to pośmiejemy sie razem z Toja i Chetorem ......]]] Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Ten wątek ma wpisów = 27.02.04, 07:52 Cóż za obietnice czynią niektórzy?! Pożyjemy ....... Ale życzę spełnienia oczywiście :D Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Ten wątek ma wpisów = 27.02.04, 10:57 Juz wyglądamy i czekamy, oczywiscie nadzieje na spotkanie mamy. Co Ty na to Chetor? A moze i Naata ma jakies interesa w G. Byloby super, no i mlodziez moze by dolączyla? Pomarzyc mozna,no nie? Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Ten wątek ma wpisów = 27.02.04, 10:58 No i zapomnialam dopisać,ze podnoszę hehe Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Ten wątek ma wpisów = 27.02.04, 11:05 Słoneczko zaświeci mocniej, śniegu już nie będzie i mam nadzieję, że w kolombach przy wiklinach zazielenia się pierwsze kwiatki? Póki co u nas pada śnieg, jak na początku zimy!? Niesamowita pogoda, a mówili, że klimat sie ociepla hehehe A tu koniec lutego i masz ci, no? Białoooooo! Ja też ponoszę :-) Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: Ten wątek ma wpisów = 27.02.04, 17:10 O.K. Konkrety.Połowa marca,nie dłużej niż jeden dzień,szczegóły w krótce.Nie robię z gęby cholewy,jak sami wiecie.:) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Ten wątek ma wpisów = 27.02.04, 18:59 No to juz cos, pytalam o to w innym watku, ale jak to u nas wszystko sie miesza.:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Ten wątek ma wpisów = 27.02.04, 19:24 No ale cosik się precyzuje. Parkowy - połowa marca, Naata chyba maj skoro ma być jakieś zielsko w klombach ;-) No dobra ale Parkowy, Ty tylko na JEDEN DZIEŃ? Luuuuudzieee - no, dobr i to, jakoś musimy to zgrać. Ale mam nadzieję, że latem też będziesz, i na dłuzej, bo sam nie wypiję tych Naatowskich kSZynek ;P Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: Ten wątek ma wpisów = 27.02.04, 22:23 Nie bój nic,Brachu.Te legendarne kszynki musimy w końcu zaliczyć,no nie?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
allexaandra Re: Ten wątek ma wpisów = 28.02.04, 00:11 Witam wszystkich!!! to znowu ja :) tak sobie wpadłam na chwilke bo już późna porą, ale chyba lepiej na chwile niż wcale!? :) ...no i co ja tutaj widze, jakieś zimowo-wiosenne wikliny się szykują! Ciesze się bardzo, mam nadzieje,że tym razem poznam szanowne grono! :)) Pozdrawiam ciepło, jak zawsze - w tą zimową jeszcze nockę:( ..kiedy bedzię ta wiosna, na nic innego nie czekam.. Alex Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Ten wątek ma wpisów = 28.02.04, 09:57 Ja już spałam, no i wydało sie kto czyta! hehehehehe Właśnie! Tej wiosny nie można się doczekać, ale ptaszki,juz coraz weselej świergolą :))) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Ten wątek ma wpisów = 28.02.04, 14:30 Świergolą, świergolą, że tej piwnej suszy dłużej nie wydolą ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Ten wątek ma wpisów = 28.02.04, 16:02 No i pewnie sie zjawia na tej kszynkowej imprezie, tylko kiedy to bedzie. A przy okazji podnosze, ale juz sil nie mam. Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: Ten wątek ma wpisów = 01.03.04, 08:39 Ło biedny.Mam przełożyć swój przyjazd?;)) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Ten wątek ma wpisów = 01.03.04, 09:16 Nic nie przekładaj. Przyjedź i zostań aż reszta dojedzie. Wtedy wzrosłoby bardzo spożycie w G-dzu ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Ten wątek ma wpisów = 01.03.04, 14:00 hehe..koniecznie poczekaj na nas :)) A Towarzystwo do czekania super, i piFko supr, G-dz super ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Ten wątek ma wpisów = 02.03.04, 08:09 Parkowy, co to dla nas przeczekać od połowy marca do maja?! Nic, wszystkie puby w regionie nasze, damy radę ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Ten wątek ma wpisów = 02.03.04, 16:07 No nie wiem, nie wiem, ale podniose jak juz jestem hehehe i pozdrowie i nic nie mowie. Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Ten wątek ma wpisów = 03.03.04, 16:13 Na koniec bytności se podniese i se spadne PozdrooFka :) Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: Ten wątek ma wpisów = 03.03.04, 17:41 Wszystkie puby powiadasz?:))A to ciekawe>:) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Ten wątek ma wpisów = 04.03.04, 10:55 Widzisz jakieś problemy oprócz czasu? pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Ten wątek ma wpisów = 04.03.04, 22:47 A czas to pieniadz hehehe, ale i tak podniose:-) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Ten wątek ma wpisów = 05.03.04, 09:01 Powiem tak: czas skończyć z tym miganiem się i wziąć się do czynów ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Ten wątek ma wpisów = 05.03.04, 17:24 Tak mi źle, tak mi źle, tak mi szaro cały dzień wlecze się jak makaron :( Cisza przed burzą? Rozumiem teraz jak mogła czuć się Toja pisząca sama do siebie. Naacie rozwalił się kompek, ToJa sprząta chatę przed powrotami i pitrasi polskie spacjały a Parkowy, a Parkowy, nu pagadi ;-) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Ten wątek ma wpisów = 05.03.04, 19:47 Szary jest kot i pies...i cos o stonkach i rolingstonkach...:)) Bardzo sympatyczna pioseneczka :) A widział Ty? Ja tez pisałm często, samotnie ;)) Kompka mam już Oki! Nu i pagadi,Rjebjata :)) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Ten wątek ma wpisów = 05.03.04, 19:51 Nareszcie wyczules o co chodzi. I wlasnie dlatego nie chce sie dalej pisac, bo pogadac to ja mam z kim, i jeszcze wiele innych rzeczy do roboty, ale jak juz sie tu wejdzie, to chcesz wiedziec, ze nie gadasz do sciany. Ot co. I tak wlasciwie to Naata trzyma to forum, oczywiscie jak ma sprawny komp., bo reszta to itd..........ale nic, brniemy dalej. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Ten wątek ma wpisów = 05.03.04, 20:22 Czuję sie wielce zaszczycona Szanowna Koleżanko, zobowiazuje mnie to bardzo,bedę się starała, jeszcze lepiej! hehehehe Pozdrówka ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: Ten wątek ma wpisów = 05.03.04, 20:24 Zgłasza się "reszta".:)Usprawiedliwię się podczas spotkania. Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Ten wątek ma wpisów = 05.03.04, 20:33 Cha cha...co? Usprawiedliwionko? To musi być juz prawie "przemowa" hehehe "Tatuś", co swoje forum zaniedbuje ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: Ten wątek ma wpisów = 05.03.04, 20:36 Każdy nowy wpis Toji dołuje mnie i nic na to nie poradzę.:( Może nie powinienem,jednak czuję się winny. Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Ten wątek ma wpisów = 05.03.04, 20:39 No nie, nie mam takiego zamiaru, przecie nie chce dolowac Parkowego. Obwieszczam wiec < przestaje pisac > Wyjasnie dokladniej na spotkaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Ten wątek ma wpisów = 05.03.04, 20:40 nie przejmuj sie przejdzie Ci, Toja przyjmie szczerą skruchę, prawda Toju? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: Ten wątek ma wpisów = 05.03.04, 20:42 No to będziemy mieli dłuuugą spowiedź.:)) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Ten wątek ma wpisów = 05.03.04, 20:45 Ale bez skruchy. Ja nie czuje sie winna i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Ten wątek ma wpisów = 05.03.04, 21:03 Kurczę co Wy? spowiedź powszechna? hehehe A może słuchaliście dzisiaj p..osła z LPR? Nałęcz kazał mu przestać ewangelizować ... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Ten wątek ma wpisów = 05.03.04, 21:05 Tak zle jeszcze z nami nie jest, ale z czasem,? moze? Juz tu nie wchodze, kurcze , to nie dla mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Ten wątek ma wpisów = 07.03.04, 14:33 Próbowałem się zorientować o co chodzi ale nic z tego. Dlatego tylko se podniese, coby nikomu nie "przyłożyć" bez dania racji ;-) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
soter_mlodszy Re: Ten wątek ma wpisów = 07.03.04, 15:49 wpisze sie bo lubie sie wpisywac, a szczegolnie kolegom i kolezankom z niedaleka:-))) p.s. nie czytalem wszystkiego...bo duzo tego Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: Ten wątek ma wpisów = 07.03.04, 19:48 Ten wątek zaczyna nas przerastać.:) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Ten wątek ma wpisów = 07.03.04, 23:14 No co jest? A gdzie jakaś tFórczość niedzielna? Wątek schodzi na "podnoszenie"? No podnoszę ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Ten wątek ma wpisów = 08.03.04, 18:03 No - Parkowy, co z Tobą, poddajesz się? Wątek Cię przerasta(?), spoko, skończymy go dopiero gdy mnie przerośnie ;-))))) A to trochę potrwa ;PPPP Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: Ten wątek ma wpisów = 08.03.04, 21:30 Pozory mylą.:) Czekałem wczoraj na towarzystwo,bezskutecznie.:) Zabawiałem Brodnicę. Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Ten wątek ma wpisów = 09.03.04, 09:55 "zabawiłem Brodnicę" hehehe Mówcie co chcecie temu wątkowi najlepiej pasuja rymowanki ;)))) Co Wy na to? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Ten wątek ma wpisów = 09.03.04, 17:41 Się podpiszę Się podniosę I nam wszyskim całość wzniosę ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Ten wątek ma wpisów = 09.03.04, 19:30 Chlopaki i dziewczyny tu potrzebne sa czyny Nie tylko podnoszenie i jeden na drugiego patrzenie. Choc,ze nie podniose obiecywalam to jednak slowa nie dotrzymalam, a co! pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Ten wątek ma wpisów = 09.03.04, 21:41 No i fajnie, no i luzik Chcę wierszykiem z rymu...guzik! Ale niech się trochę odnowię To może mi sie uda? I wierszykiem coś powiem ;))) pozdrówki Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Ten wątek ma wpisów = 10.03.04, 15:24 Dziesiątego dziasiaj mamy a dla Naaty nic nie mamy Każdy wierszyk rad Twój czytam choć czasami 'zębmi zgrzytam ;P pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Ten wątek ma wpisów = 10.03.04, 19:00 Zgrzytam dzisiaj bardzo czule bo nie widać Was w ogóle :((( Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: Ten wątek ma wpisów = 10.03.04, 23:49 Nie chcem pisać wierszem wcale ...boję się,że nawalę. ...bo rykniecie na mnie:za wcześnie! ja w ten weekend będę w mieście.:( Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Ten wątek ma wpisów = 11.03.04, 10:38 Olaboga co sie dzieje? Parkos wierszem posty pisze? WIOSNA pachnie w mieście, Gdzieś skowronka słyszy? A to musi byc tęsknota gdzie tulipany nie więdną Wiosno gdzie ty, gdzie ty... Tu jestem, z przedwiośniem czekam, biednym ;-)))) Parkos nie bij! heheheeeee Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Ten wątek ma wpisów = 12.03.04, 19:39 Jak juz tu weszlam, to musze i wyjsc. Ale o wiosnie moglabym w nieskonczonosc. Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Ten wątek ma wpisów = 12.03.04, 21:54 O wiośnie można faktycznie dużo, a dlaczego nie napisałaś Toju wierszyka? hehehe Dzisiaj nie mam głowy i macie szczęscie nie czytać mojej tFórczosci ;)))) Pozdrawiam wiosennie! Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Ten wątek ma wpisów = 15.03.04, 18:44 Co Wy sobie myśłita że wątka nie podnosita ;-)) Opadło wszystkich zmęczenie i to głebokie wchodzenie ? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Ten wątek ma wpisów = 15.03.04, 22:44 Oj, podnosiłabym ja podnosiła Gdym to ja ze Śląska przybyła ;D ;D Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Ten wątek ma wpisów = 16.03.04, 08:58 Przybywaj więc wartko poczęstuję Cię ćwiartką ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: Ten wątek ma wpisów = 16.03.04, 11:02 Hubal z rana jak śmietnana. Pij Hubala,a nie Tyskie Pij Hubala,proś barmana o nie,ono już przebija wszystkie.:) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Ten wątek ma wpisów = 16.03.04, 12:06 To chociaz jakis optymistyczny akcent dowiozl Parkowy do Pe... Widac, ze od samego rana Hubala mu sie chce. Rokuje to bardzo dobrze, bo zapas skonczy sie I trzeba bedzie po nowy zaiwaniac do Ge... Trzymajta sie zdrowo. Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Ten wątek ma wpisów = 16.03.04, 13:51 hehehe...Ciądnie swój do swojego Hubal najlepszym jak widac 'kolegą' Nie będę mówić że Tyskie ponad wszystkie Bo się narażę na niezłą dyskusję Z fanami Hubala co pija zamimiast śmietany z rana ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Ten wątek ma wpisów = 16.03.04, 15:27 Tyskie ruszyło z wielką kampanią reklamową. Chwali się ile lat istnieje i co wtenczas się działo ważnego na świecie. Coż z tego, z biegiem lat piwo nie nabiera lepszego smaku, niestety. Na te reklamowe, tyskie spoty lepszy hubal i małe głupoty ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Ten wątek ma wpisów = 16.03.04, 22:08 Co tam Hubal, tych malych glupot zem ciekawa hahahahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Ten wątek ma wpisów = 16.03.04, 22:53 no poczekaj Chetor, jak bedziesz na Śląsku i pić Ci sie zachce? ;)) Sama nie wiem jak to z tym piwkiem Tyskim? Nie śledzę reklamy ;)) Czasem piję, fakt, piwo nie wino ani brandy :)) A co za głupoty? Nie załapałam? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Ten wątek ma wpisów = 17.03.04, 12:30 Och, tu sie duzo miesci, w tych gupotkch Chetora, mysle, i juz sie smieje.hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Ten wątek ma wpisów = 17.03.04, 13:24 I masz rację ToJu, śmisznie mi jest :) Naatuś rozwiń horyzonty myślowe, tylko ostrożnie żebyś nie upuściła ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Ten wątek ma wpisów = 17.03.04, 13:30 Czyżbyś już odebrał słodycz? Jak zgadłam to pierwszego gryza nalezy uwiecznić fotką ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Ten wątek ma wpisów = 17.03.04, 15:35 Oj, nie. Pokręciłaś temat głupotowy ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: Ten wątek ma wpisów = 17.03.04, 17:55 Długość tego wątku przeraż naszą młodzież.I dobrze,nie będzie czytać o małych głupotach.Mogli by się zgorszyć,co?:) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Ten wątek ma wpisów = 17.03.04, 18:05 Może na krzynkę, bo dalej nie kapuję... wybitnie tępa jestem ;-)) Parkoś czy Ty kiedyś sprawdzałes co przedszkolaki pisza na czatach? Miałam tą okazje kiedy była moja mała bratannica... Oczy z orbit mi wychodziły ;)) A tu sielanka ;-) Dlatego mówię; wierszykiem? może? Pozdro ;) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Ten wątek ma wpisów = 17.03.04, 19:49 Podnoszę i spadam bo małolaty jakoweś prześladowywują ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Ten wątek ma wpisów = 17.03.04, 21:08 Ale sie z Was usmialam, !!!!!!! i juz nie wiem, czy te glupotki byly male czy duze, a wracac sie nie chce. Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Ten wątek ma wpisów = 17.03.04, 21:44 Gupotki były różniste od malutkich po wyraziste Przybyłem (znowu), Napisałem (znowu), Wybyłem (znowu). I dzis już nie przybędę - znowu. Dobranoc, dobranoc weźta co trzeba na noc ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Ten wątek ma wpisów = 17.03.04, 22:11 *Co noc, gdy już nas nuda bezbrzeżna ogarnia) - Lechoń Jan * * * noc, gdy już nas nuda bezbrzeżna ogarnia, Gdy czczość jałową w myśli, w sercu pustkę mamy, Wypluwa nas na miasto knajpa lub kawiarnia I błądzimy bez celu po zamknięciu bramy. A potem: łomotanie czasem półgodzinne, Nim wreszcie stróż zaspany obudzić się raczy, I myśl: zabłądzić w końcu przed drzwi jakieś inne, Co prowadzą do "Lepiej" lub choćby "Inaczej". ____________________________________________- ;-))) No to dla przypomnienia z lat "głupotek" większych mniejszych przewinień kiedy dysputy prawiono do rymu i z winem i przegapiony tramwaj i spóźniony pociąg pędził nas przez zycie... No to dobranoc kochani ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: Ten wątek ma wpisów = 18.03.04, 09:05 ...to ile w końcu ten wątek ma wpisów?:) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Ten wątek ma wpisów = 19.03.04, 07:38 Nie zatrudniaj innych do liczenia, sam se policz a to wcale nie takie trudne ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Ten wątek ma wpisów = 19.03.04, 11:54 Jak dodasz ten obecny to bedzie 459 i do 500 niedaleko i zrobimy thend? Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Ten wątek ma wpisów = 19.03.04, 17:02 Parkoś - a popatrz zawsze na początku, zanim wejdziesz w wątek - i wszystko jasne. Żadne THE ENDy - keine grenzen - follow me !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Ten wątek ma wpisów = 23.03.04, 18:54 Zapomieliście wszyscy o szalonej przyjemności głebokiego wchodzenia we mnie??? Wasz Smutny Wątek :( Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: Ten wątek ma wpisów = 23.03.04, 19:53 Gdyby to napisała któraś z naszych niewiast...:)))))) Biedny wątku za kogo się masz?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Ten wątek ma wpisów = 23.03.04, 19:59 Oto jest pytanie, Parkowy, Chetorowi cos sie pomieszalo, ale to nic i tak skutek jest zadawalajacy heheheheheheheehehehehełehehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Ten wątek ma wpisów = 24.03.04, 11:01 Jestem Wątkiem takim, za jakiego uważają mnie inni. Mam zdolności dostosowawcze. Nie opuszczajcie mnie a podnoście, to takie wzruszjące piąć się do góry. Wasz Mniej Smutny Wątek ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: Ten wątek ma wpisów = 24.03.04, 11:55 jak by co,popycham,niech się cieszy.:) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Ten wątek ma wpisów = 24.03.04, 20:16 Kobiety mnie opuściły czyżbym był niemiły(?) tylko stary Parkowy uderza mi do głowy Wasz Podniesiony Wątek ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: Ten wątek ma wpisów = 24.03.04, 20:35 Namieszałeś stary,namieszałeś i to tak skutecznie,że naszym niewiastom zabrakło po prostu słów.:) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Ten wątek ma wpisów = 24.03.04, 20:35 Ten Stary Parkowy moze i uderza do glowy, ale do popychania jak widac,jest zawsze gotowy, trzeba wiec podziekowac, w czolko pocalowac, i czekac, co zrobia inni,forumowicze dziwni, ktorzy juz maja dosyc, podnosic i podnosic! Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Ten wątek ma wpisów = 24.03.04, 20:42 Mnie tam słów nie brakuje Ino muszę sie hamować by Staremu Parkowemu w popychaniu nie wtórować! ;D;D;D Na Humorek zawsze chętnie odpowiadam Popycham Wąteczek i ...na inne spadam ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Ten wątek ma wpisów = 25.03.04, 14:08 Pocieszam sie ciągle będąc na tym padole, gdy będę już w innym świecie to chociaż teraz nie bede na dole Wasz Wąteczek ;) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Ten wątek ma wpisów = 25.03.04, 16:18 Oj musi byc z Toba cos nietego, jak Ty juz o tamtym padole piszesz. Narazie masz ten padol i trzeba sobie radzic.:-) No i jak juz jestem to podniose. Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: Ten wątek ma wpisów = 25.03.04, 21:25 Popycham,jakeście rzekły.:) Wasz stary parkowy Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Ten wątek ma wpisów = 25.03.04, 23:41 Popycham też, troche bez entuzjazmu, bo ile można pchać? A gdzie sielanka? ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Ten wątek ma wpisów = 26.03.04, 10:57 Sielanki Ci sie zachciewa a tu stara rzeczywistosc, ale popchne, co mi tam :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: Ten wątek ma wpisów = 26.03.04, 23:37 Nawet Chetor (wątek) nie dodaje nic od siebie...Przesilenie wiosenne? Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Ten wątek ma wpisów = 27.03.04, 17:10 Nie moje ale fajne: Kto mi powie, że gorzałka Nie jest zdrową ani smaczną Dam mu w ryja pod kościołem Aż mu dzwony dzwonić zaczną! --------------------------------- Kto mi powie, że nie Polki Najpiękniejsze są na świecie Skończą... wprawdzie pod kościołem Lecz w przenośnej toalecie! ----------------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Ten wątek ma wpisów = 28.03.04, 13:00 No to podniose przy okazji i dobrze, ze pod kosciol nie chodze, to nie oberwe:-) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Ten wątek ma wpisów = 29.03.04, 13:52 Nie moje :( ------------- Ty co hamburgera stawiasz Ponad kotlet nasz schabowy Kryj się lepiej w tęgim bunkrze Bo mam granat już gotowy ----------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Ten wątek ma wpisów = 30.03.04, 11:02 O tej porze nocnej? pewnie dlatego chcialo Ci sie tu wejsc. Ja bez piwka przyzekam, ze koncze podnoszenie, bo juz mnie rece bola, nie mowiac o reszcie. Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Ten wątek ma wpisów = 30.03.04, 12:58 Chetorku czy to jakies "hasła wyborcze"??? Wiadomej prowieniencji? Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Ten wątek ma wpisów = 30.03.04, 15:21 Naata - nie, żadne hasła, takie pierdołki dla uśmiechu. TOJU - jeśli już coś przyRZekłaś to przyRZekaj prawidłowo. Ja tu piszę a ona tu nie wlizie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: Ten wątek ma wpisów = 30.03.04, 17:21 To nie pierdołki dla śmiechu.No kiedy mam wypić,jak nie po powrocie z pracy?Przed pracą?:) Na marginesi dodam,że kosztowałem piwo marki Wojak 9%! Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Ten wątek ma wpisów = 30.03.04, 18:05 chetor napisał: > Naata - nie, żadne hasła, takie pierdołki dla uśmiechu. > Nie rozumiem, znając trochę Ciebie, wiem, ze to wcale nie do smiechu?! A więc? Co z tym bandyckim "wierszykiem"? Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Ten wątek ma wpisów = 31.03.04, 10:22 naata napisała: > chetor napisał: > > > Naata - nie, żadne hasła, takie pierdołki dla uśmiechu. > > > Nie rozumiem, znając trochę Ciebie, wiem, ze to wcale nie do smiechu?! > A więc? Co z tym bandyckim "wierszykiem"? Nie przejmuj się Naata, to naprawdę tylko pierdołki, nie było żadnych podtekstów. Będę musiał zwracać baczniejszą uwagę na to co wpisuję. Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Ten wątek ma wpisów = 31.03.04, 11:59 Koniecznie. A ja tym bardziej, taka plama, dzieki, dzieki, dobrze, ze weszlam, i bede bardziej uwazac. Juz sie nie bede tlumaczyc, ze w zyciu jest inaczej, a tu widze, przed ta czarna klawiatura czlowiek glupieje . No nic, ide sie opalac, zeby zdazyc. I przyrzekam za kare wchodzic. Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Ten wątek ma wpisów = 31.03.04, 12:02 Za to powiem Wam kawalek, Blondynka dyktuje na poczcie tresc telegramu: -Ble,ble,ble,ble.... Pracownica poczty pyta: -A moze dopiszemy jeszcze jedno ble? -Nie,.-odpowiada po namysle blondynka- To by bylo bez sensu!!!!!!!!!!!!!!Musze sie starac. Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Ten wątek ma wpisów = 31.03.04, 21:07 Nadal nie wiem o co chodzi. No cóż nie musze wiedzieć wszystkiego. Jak to Chetor KIEDYŚ napisał " się cepios a prawdy nie znos". HEHE Ano nie zam... Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Ten wątek ma wpisów = 01.04.04, 11:41 Zupelnie nie wiem w czym rzecz, ja tu takim gosciem z doskoku jestem, wiec prosze mnie tak traktowac, jakby mnie nie bylo. A przy okazji podniose i juz. Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Ten wątek ma wpisów = 01.04.04, 13:26 Nie przejmuj się, to tylko naszej Naatce-Maatce trochę się wąteczki pomieszały. Ale nic to, zaglądaj tutaj dalej. pzdr PS Naatko_Maatko nie komentuj już tego, bo w ogóle nic nie trzeba komentować w tym co tu było wcześniej :D Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Ten wątek ma wpisów = 01.04.04, 16:07 ŁoMatko! No dobra nie komentuję. To może zmaiana na weselsze tematy? Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Ten wątek ma wpisów = 01.04.04, 16:50 Juz sie robi Naata. Jak myslicie? Co mysli blondynka, gdy widzi faceta? -Ciekawe,jakie ma narzedzie pracy? Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Ten wątek ma wpisów = 01.04.04, 16:55 Juz sie robi Naata. Jak myslicie? Co mysli blondynka, gdy widzi faceta? -Ciekawe,jakie ma narzedzie pracy? Albo, Kontroler do blondynki podrozujacej z psem: -Czy Pani placila za tego psa? -Alez skad. Dostalam go w prezencie. hahahahahaha jestem na etapie przygotowan do farbniecia sobie wlosow. Blondynkom weselej? Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Ten wątek ma wpisów = 01.04.04, 17:00 Przepraszam, ale nie wiem jak to sie stalo, ze podwojnie sie wyslalo.:-) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Ten wątek ma wpisów = 01.04.04, 18:09 Cuda na/w portalu hehe znalazłam taki "kawałek" no bo jak sie robisz na blondynke to już nie wypada mi... hehe Koledzy Jedzie koleś pięknym samochodem, patrzy na chodnik, a tam jakiś żebrak zbiera puszki. Patrzy - nie wierzy, to jego kumpel z technikum. Piiiisk opon, wyskakuje i krzyczy: - Cześć Stachu, kopę lat... Żebrak podnosi wzrok, patrzy z niedowierzaniem. - Andrzej? Ranyyyy, co u ciebie? - No wiesz cholera, Urząd Skarbowy przypiął się do mnie o jakieś 2 miliony złotych odsetek od podatku, żona na Hawaje na wakacje już nie chce jechać, bo jej się znudziły, córka, jak zda na studia, to chce mieć taki samochód jak ja, syn za maturę chce motor. Same kłopoty stary, same kłopoty... A co u ciebie??? - No wiesz, ja już od trzech dni nic nie jadłem... Andrzej patrzy na niego z litością i mówi: - No to kurde Stachu, to ty się zmuś... pzdro :-) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Ten wątek ma wpisów = 01.04.04, 18:17 Tak mowia nasi poslowie swojemu elektoratowi. A mialo byc wesolo, no to patrzcie na sejm. Szczegolnie na PSL. Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Ten wątek ma wpisów = 01.04.04, 18:48 Wlepiłam ten "śmieszny" kawał, bo tym teraz ludzie sie podniecają, niby smieszny ale z czego tu się smiac? Tak właśnie pomyślałam sobie jak Ty, Toju, gorzka ironia z naszego zycia...A miało byc wesoło Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Ten wątek ma wpisów = 01.04.04, 18:51 hehehehee Zdrada Dwie kobiety czekają przez bramą nieba i opowiadają sobie o swoim życiu. - Wiedziałam, że mąż mnie zdradza. Wróciłam wcześniej z pracy i zaczęłam szukać - od sypialni, poprzez szafy, strych, garaż, strych, piwnicę... Tak biegałam, że aż dostałam zawału serca i umarłam. - Bo trzeba było zajrzeć do zamrażarki, wtedy obie byłybyśmy żywe. Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Ten wątek ma wpisów = 01.04.04, 19:40 heheheheheheheheheehehehhehehehehehehehehe No i widzicie, jak sie poswiecamy, zeby tu wejsc i podniesc. Ale juz nigdy wiecej. Przynajmniej ja. Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Ten wątek ma wpisów = 01.04.04, 20:01 Eeeeee taaaaaam, nie żartuj ;) Ale ten pościk jest mój. NR 500 - prima aprilisowy :))) Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: Ten wątek ma wpisów = 02.04.04, 12:06 To mamy nowy rekord na naszym forum.:)Trzeba jakoś to uczcić,jen jak?....:) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Ten wątek ma wpisów = 02.04.04, 18:23 Normalnie, jak to my, wodą mineralną niegazowaną ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Ten wątek ma wpisów = 04.04.04, 19:26 A coz to za zaniedbanie w podnoszeniu? Do roboty i tyle, niech nasz watek rosnie w sile. Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Ten wątek ma wpisów = 05.04.04, 08:34 nie moje ------------- Jeśli ktoś da dzisiaj w łapę, lekarzowi lub pigule niech go jutro czkawka złapie albo w krzyżach silne bóle ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Ten wątek ma wpisów = 05.04.04, 08:39 nie moje -------------- Kto powiada nam że w Sejmie siedzą bardzo mądrzy ludzie temu jaja się odejmie i porzuci przy psiej budzie. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Ten wątek ma wpisów = 05.04.04, 22:47 A Parkowy wyjechal szukac wierszykow? bez, tez mozna podnosic. I prosze sie nie ociagac, bo zaczniemy tego zadac.:-) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Ten wątek ma wpisów = 07.04.04, 09:38 A kto myśli, ze skończony forumowy długi wątek, ten zostanie nawrócony przez świeconej wody wrzątek. ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Ten wątek ma wpisów = 13.04.04, 19:16 No i gdzie ten wrzatek? opadliscie z sil?. Podnosic, podnosic bo opadnie. Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Ten wątek ma wpisów = 14.04.04, 09:19 Ostatkiem sił wznoszę wąteczek ;-) Jutro będzie lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Ten wątek ma wpisów = 14.04.04, 11:58 Rymem go może? będzie lżej? ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: Ten wątek ma wpisów = 14.04.04, 12:11 naata napisała: > Rymem go może? będzie lżej? ;-)) ---------------------------------- Hołota i elita Hołota i elita Jednakowo zakwita, I róża,królowa ogrodu, I osty,kąśliwego rodu, I palące pokrzywy, Słowem,kto żywy! To twoja sprawka,wiosno, Że tak się cieszą i rosną! J.Sztaudynger Piórka :)) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Ten wątek ma wpisów = 14.04.04, 15:55 Gdy ktoś powie, ze Vivaldi pierwszorzędnym był raperem, temu mordę stłucze Waldi podczas orgii z A Lepperem. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Ten wątek ma wpisów = 14.04.04, 22:27 Musi byc juz wiosna, jak Parkowy wierszem gada, tego chyba jeszcze nie bylo. Wiec jak kto umie niech podnosi. I usmiechnijcie sie! jutro bedzie Leper. Kurcze, znowu prowadzi.:-( Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Ten wątek ma wpisów = 16.04.04, 11:32 Jeśli twierdzisz, że kaktusy są w dotyku aksamitne, pożrą Ciebie trzy Leppery, jak Belzebub diablo-sprytne. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Ten wątek ma wpisów = 16.04.04, 12:45 Oj widze, ze ten mistrz soliarowy siedzi Ci koscia w gardle. Na pytanie ile czasu spedza w solarium odpowiedzial: tyle ile potrzeba,nic wiecej, hehehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Ten wątek ma wpisów = 16.04.04, 14:04 Czekoladą białą przyjdzie sie nam zajadać Bo z brązem kto to wie... Raz gówno raz czekolada ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Ten wątek ma wpisów = 17.04.04, 23:29 Wiedziałam, jak się wpiszę to nikt tu nie zajrzy....no dobra poprawie siem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: Ten wątek ma wpisów = 18.04.04, 07:38 Jakieś przekłamanie panuje na naszym forum!Na liście wątków powyższy ma 512 wpisów,po otwarciu 517...Jak tak dalej będzie,nie ustalimy dokładnie kolejnej rocznicy cyferkowej!!!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Ten wątek ma wpisów = 18.04.04, 10:06 ..powiadasz, że możemy rocznicy nie doczekać?....hmm No to grzeczniej... (na "krakowiaczek ci ja" ) Lepereczek ci ja nie podchodx bez kija A jak sie podłożysz może ktoś dołozyć... ;))) la la la ...la la la ....itd Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Ten wątek ma wpisów = 18.04.04, 13:01 Przyznaje sie bez bicia, ze za czesto tu nie wchodze z wiadomych wzgledow, wiec pospiewalam sobie dopiero dzisiaj, kurcze, ale nie jest mi wesolo.Pozdrawiam. A na przeklamaniach sie nie znam, wiec nie pomoge. Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Ten wątek ma wpisów = 18.04.04, 20:00 Faktycznie z liczeniem postów jest cosik nie tak. Może wpływ mają te wycięte? Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Ten wątek ma wpisów = 18.04.04, 21:56 Ale na tym watku nikt nie wycinal, tylko podnosil hehe. Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Ten wątek ma wpisów = 19.04.04, 01:46 Hmmm...przyznam, że nic nie kapuję? nie liczę, wierzę w to co pisze, bo po co pisze? Nie liczę, nie przeliczam i nie przekłamuję , bo po co???? no i nie wiem o co chodzi? Zawsze mówiłam, że jak kto się wróblem urodził to.... wiadomo! ;-) No i dalej nic mi to nie mówi... Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: Ten wątek ma wpisów = 20.04.04, 07:43 Cyferki nie zgadzają się tylko na tym wałku.Dziś też widziałem różnicę 3 postów.Ciekawostka... Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Ten wątek ma wpisów = 20.04.04, 09:14 To znaczy? Ktoś wycina i sobie zabiera? Nasze "pomysły" ;-) Bez zgody autorów? Oj nie ładnie! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Ten wątek ma wpisów = 21.04.04, 08:48 Kto by twierdzil, że Millera szambo wkrótce nie pochlonie, Temu w odbyt lucyfera wpuszczą w nawie, przy ambonie. ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Ten wątek ma wpisów = 21.04.04, 10:57 Modlić trza się o wszystko i o zdrowie i o miłość i o Wielkie Stanowisko... by przepowiednia sie sprawdziła! :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Ten wątek ma wpisów = 21.04.04, 11:01 Przepowiednie o Lepperze nie sprawdzą się nigdy dopóki pewni ludzie robią fest nalewki z pigwy ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Ten wątek ma wpisów = 22.04.04, 14:05 Daj Boże zdrowie pigwówecce i Waśce(?) co jom lubo robi Niech rozjaśnia we łbach umysł "trzeźwemu" narodowi... ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Ten wątek ma wpisów = 29.04.04, 08:28 Przyzwoicie otwieraja się strony, więc podnoszę, najdłuzszy wątek :) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Ten wątek ma wpisów = 29.04.04, 09:28 Też sobie walnę do góry gdy tak łatwo wchodzi i wychodzi ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Ten wątek ma wpisów = 29.04.04, 11:24 No wlasnie, za Waszym przykladem podnosze z okladem, oby tak zawsze chodzilo, to bedzie sie podnosilo, hej! Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: Ten wątek ma wpisów = 30.04.04, 00:43 Cosik mnie korci co by wykosić ten wątek.:) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Ten wątek ma wpisów = 30.04.04, 08:38 Parkosiu, przed wykoszeniem, jednak, demokratycznie, o zgodę zapytaj reszty B- 4...;-) - - - - - - - - My mocni, my silni w podnoszeniu my wprawieni, co podniesiem sobie wiosną, to opada na jesieni! Już nam 'jeden' raz powiedział po czym chłopa się poznaje... Jak opadnie ci przed czasem zwiąż sie z Unią, zwiedzaj kraje! cd..nie nastąpi ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Ten wątek ma wpisów = 30.04.04, 18:18 A szkoda, bo Ci dobrze szlo i bylo wesolo, a przy okazji sie podnioslo.:-) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Ten wątek ma wpisów = 30.04.04, 18:56 Musiał za mało piwa wypić, że ma takie niecne pomysły ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: Ten wątek ma wpisów = 30.04.04, 23:19 No dobrze,przekonaliście mnie.:) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Ten wątek ma wpisów = 01.05.04, 16:29 Dobrze sie stalo, ze Paekosia przekonalo wiec podnosimy i sie cieszymy. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Ten wątek ma wpisów = 01.05.04, 20:41 Dzięki stary, że nie jesteś aż takim wielki twardzielem ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Ten wątek ma wpisów = 01.05.04, 20:57 Eeeeeee! chcialam cos wesolego napisac ale Chetorek zasugerowal mi tym "twardzielem" zupelnie inny od komputerowego, temat. do ktorego rumow mi brakuje ;))) Ten watek jeszcze zaprocentuje ;) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Ten wątek ma wpisów = 03.05.04, 17:30 Spełniłaś swoją groźbę, zarzuciłaś nas procentami ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: Ten wątek ma wpisów = 03.05.04, 17:33 godne to i sprawiedliwe.amen.:) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Ten wątek ma wpisów = 04.05.04, 10:21 Idź na całość, idź na całość ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Ten wątek ma wpisów = 04.05.04, 12:23 Kto??? Chetorku? Parkowy??? ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Ten wątek ma wpisów = 05.05.04, 07:38 Nie Parkowy ale Ty. Po tej skrzynce procentowej może teraz dwie ???? Żartowałem :))) Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: Ten wątek ma wpisów = 05.05.04, 07:41 Jeszcze Wam mało?;) Nie napuszczaj Naaty bo...:) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Ten wątek ma wpisów = 05.05.04, 13:01 Naaty nie podpuszczam, tak nas zaskoczyła, że ...... eeee tam nie powiem ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Ten wątek ma wpisów = 06.05.04, 09:33 poooowiedz Chetorku! ale nie za głośno ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Ten wątek ma wpisów = 09.05.04, 18:47 No i nie powiedział! ;))) Krzynka była spełnieniem /nie do końca/ ;) obietnicy danej Parkowemu... ;)) Za koleżeńską przysługę, jak wiecie ;)) Ale niezły to pomysł, ktory ucieszył naszego Chetorka. Lubię jak się cieszycie :) Do następnego cieszenia! ;D ;D Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Ten wątek ma wpisów = 11.05.04, 15:49 No wiesz Naatuś, ucieszyła mnie nie tylko skrzynka ale i ofiarodawczyni, powiem wprost, przede wszystkim ofiarodawczyni (zmieniona od poprzedniego razu). Wiem to spowodowała obecność Parkowego ;-))) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Ten wątek ma wpisów = 11.05.04, 17:07 hehehehe...no zatkało mnie, no! ;-))) Dzięki Chetorku, dzieki! hehehehehehe następnym razem nie będziemy zostawiać na później ;) Aaaa, co do, noooo... Toć my nawet nie z odzysku są, wszystkie felerne z ostatnimi i pierwszymi ;P;P;P pozdrówki Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Ten wątek ma wpisów = 11.05.04, 20:01 To mnie juz tylko wypada czekac i obserwowac spelnianie roznistych obietnic. Ale Im dogodzilas Naata, jednego do dzisiaj nie ma, zatkalo Go czy cos innego? Ale obaczymy, obaczymy, wikliny juz stoja. Takie niesmiale, w kat wcisniete, chociaz miejscami na nowe wymienione. No nieladnie to wszystko razem wyglada. Tego biednego zolnierza nie widac zupelnie, a miejscowy konserwator czepia sie widac nie tego co powinien. Jakis lad nalezalo zachowac. Ojej, biedny ten Grudziadz, tak blisko urzedu, a nikt tego nie dostrzega, albo co gorsze uwaza, ze wszystko okey.:-( Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Ten wątek ma wpisów = 12.05.04, 20:45 Bardzo lubię gdy kobiety mi dogadzją, i wcale, wbrew pozorom, nie msi to być skrzynka piwa. Może być wspaniałe towarzystwo i pogaduchy. Tak trzyamć moje Miłe :D pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Ten wątek ma wpisów = 12.05.04, 21:31 No to widze, ze humor Ci dopisuje, nie jest zatem tak zle. Wazne, ze podnosimy temat haha, a Parkowy milczy, Naata ma problemy wejsciowe, nastepny niemile widziany i przyjdzie mi pisac do sciany.:-) Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: Ten wątek ma wpisów = 12.05.04, 23:31 Czasami tak bywa,jest nas tak dużo,że nie można się zalogować,kiedy indziej piszemy jedynie w towarzystwie monitora.;) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Ten wątek ma wpisów = 13.05.04, 09:47 hehe..trzymamy Chetorku, trzymamy i piszemy czasem do monitora a czasem z całą Polską, Parkosiu, i mijamy sie na krzyżówkach witryn ;))) pozdrawiam Wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Ten wątek ma wpisów = 13.05.04, 10:22 Trzymajmy się więc razem Trzymajmy się w kupie A gdy przyjdzie Lepper Nie pocałujemy go w d**ę ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Ten wątek ma wpisów = 13.05.04, 10:48 W kupie jest raźniej i cieplej jest w kupie w kupie nie tylko bronę można mieć w d***ie! o pardon... my tu ciagle o s***niu a politycy maja przecie nas .......w głębokim poważaniu! ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Ten wątek ma wpisów = 13.05.04, 10:56 Leper to nasze calowanie ma w glebokim powazaniu To on nas tak pocaluje, ze cala Polska poczuje. Musimy wiec wkolo agitowac i uwazac, zeby nie przeholowac. Zeby nie wygral Leper ze spolka, o Boze! Lepiej wypic piwko na zdrowie.!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Ten wątek ma wpisów = 13.05.04, 19:12 Człek każdy wie przecie że piwko najlepsze w lepperowym powiecie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Ten wątek ma wpisów = 13.05.04, 21:16 Piwka to Leper nawarzy, jeno kto je wypije. Ja nie mam ochoty. Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: Ten wątek ma wpisów = 13.05.04, 22:18 Nie wiem czy można nazwać JEGO nawarzyny piwem,wiem za to ,że spijać ten "miód" będziemy wszyscy.:( Trzeba będzie potem przypomieć jego elektoratowi jak to dawniej bywało i jak mogło by być. Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Ten wątek ma wpisów = 14.05.04, 09:01 Broń się przed Lepperem bądź prawym obywatelem wypij piwka bardzo dużo to leppery Cię nie wykurzą ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Ten wątek ma wpisów = 14.05.04, 13:30 tero, moi panowie i panie, nie na piwo, tero moda je na krawatowanie w paski musi być konicznie ozdoba pod brodą i nawet kobitkom pomaga gdy chcą pobyć sobą... historia to opisze i krawat zostanie - pomimo barw poprawnych - symbolem złego smaku w modzie - - modzie na przebieranie ;-))) a my w Kameleonie siendziem sobie cicho przyniesie kufel pełny pan miły, moze ma na imie..Zdzicho? Wysmiejem reszte "kólek", krawatów i beretów na końcu powim sobie, mamy to gdzieś...A niech TO!!! ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Ten wątek ma wpisów = 17.05.04, 09:57 Zapomniany wątek wpycham na początek ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Ten wątek ma wpisów = 17.05.04, 10:25 W starym wątku Wrze cichaczem Piwo się przelewa Temperament Słowem znaczy Nasze dzienne Sprawy W starym wątku Życie kipi Przez palce przecieka Wzburzony, wesoły I cichy – czasami W starym wątku naszym Co jeszcze nas czeka??? "no to w górę serca"! za 'Wątek' ;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Ten wątek ma wpisów = 17.05.04, 22:15 Przez nas zapomniany, przez Parkowego niechciany, taki podnoszony cos na sile watek co to nie ma konca, ale mial poczatek. A przy okazji " Na zdrowie" Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Ten wątek ma wpisów = 18.05.04, 10:00 Prawdziwy wątek z charakterem, poznaje się po tym jak kończy a nie jak zaczyna. Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Ten wątek ma wpisów = 18.05.04, 10:29 jednego czego nie mozna odmówić wątkowi, intencji naszych, przejrzystych...szczerych nawet do bólu, bo takie nasze obyczaje ps. nie zgadzam się, że wątek ten, jest zapomniany i nie chciany, czyżby z reguły poranne wpisy Chetora były sobie a muzom??? pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Ten wątek ma wpisów = 18.05.04, 11:12 Chyba się pogubiłem po Twoim komentarzu Naatka :( Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Ten wątek ma wpisów = 18.05.04, 12:14 ..nooo, to tak mniej więcej, jakby chciał powiedzieć; miej serce patrzaj w serce? czy jakoś tak ... ;P Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Ten wątek ma wpisów = 18.05.04, 22:07 Zapytuje, czy juz sie odnalezliscie? szczegolnie Chetor, a przy okazji podnosze i wyjasniam, ze tylko rymowalam, a ze nieudolnie, trudno. Nie pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Ten wątek ma wpisów = 19.05.04, 08:37 A ja POZDRAWIAM przez wzgląd na 'całokształt', było nie było, wiele miłych, sympatycznych chwil i czasu poświęconego... choć smutno teraz... Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Ten wątek ma wpisów = 19.05.04, 10:35 Smutno, smutno, maj jak nie maj, zimnawo, deszczowato, palic trzeba, juz teraz to chyba tylko w lipcu i sierpniu nie bedzie potrzeby przepalac,czekajaca na slonce i ciepelko pozdrawiam, a przy okazji podnosze i o nic nie prosze. Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Ten wątek ma wpisów = 19.05.04, 18:51 ..a ja o pogode ładna proszę, bo na wakacje sie wynoszę..przynajmiej mam taki zamiar ;-) Pozdrawiam majowo choć niepogodowo ;-) ps...by było do pary, przeziębienie mnie męczy ;( Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Ten wątek ma wpisów = 19.05.04, 20:54 Cos ten maj nas nie rozpieszcza. Niby taki romantyczny a wszystkie chorobska sie nas czepiaja i to bez wyjatku widze. Pozdrawiam zdrowotnie:-) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Ten wątek ma wpisów = 20.05.04, 09:58 Nikt i nic nas nie rozpieszcza. Rozpieśćmy się sami ;-) Naata. Jakieś zapowiedzi powrotu w pielesze rodzinne. Wakacje tzn. lipiec? A na choróbska, to już przecież tyle razy mówiłem co jest najlesze, i nie zamierzam się powtarzać :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Ten wątek ma wpisów = 20.05.04, 16:22 Wlasnie, te pielesza rodzinne chyba sie odloka, jak mniemam. Naatka cos ostatnio o calkiem innych planach donosi. Pewnie to jeszcze duzo zmian bedzie i nic pewnego. A tu mamy polowe roku, jak to zlecialo, a niedawno sylwester byl. Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Ten wątek ma wpisów = 20.05.04, 17:34 Tak, nigdy nic nie wiadomo do końca, ale póki co wybieram się w pielesze ;) Zmiana dokumentów, którą trochę zaniedbałam, przypadła mi na urzędy g-dzkie, okazało sie, że to pilne, kończy się ważność jednego z nich. A więc, zagłuszanie na wiklinach całkiem realne ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Ten wątek ma wpisów = 20.05.04, 18:39 No i widzisz ToJu, Naata przybędzie na wiklinowe wydzieranie ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Ten wątek ma wpisów = 20.05.04, 20:54 No, tegom sie nie spodziewala, ciekawe i przyjemne wiadomosci czekaja w tym zawilym watku, ktory jak narazie konca nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Ten wątek ma wpisów = 21.05.04, 07:58 Nieprzewidywalny wątek, chowa skrycie, przypadki, jakie niesie życie... Długi i zawiły, szeroki jak rzeka. W meandrach niespodzianek smutek z radościa goszczą,jak w zyciu...zmienny jest, a jednak urzeka ;) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Ten wątek ma wpisów = 21.05.04, 09:38 Wątek jest zawiły i głęboki ale czy jak rzeka szeroki(?) tego moje oko nie obejmuje gdy nikt mnie nie kokietuje ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Ten wątek ma wpisów = 21.05.04, 23:37 miłe wątka początki i koniec...radosny zakwitł około zimy i kwitnie do wiosny w lecie sie rozplecie jak bluszcz warkoczami jesienia zakwitnie nowymi przygodami a zima? na pewno sie odnowi... resztę? niech ktoś z Was, mili dopowi! ;-))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Ten wątek ma wpisów = 22.05.04, 10:20 To bedzie trudne, bo wszystkie pory roku opisane, i duzy problem z tymi warkoczami, niestety, ale jak widac i tak jakos leci!!! Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Ten wątek ma wpisów = 22.05.04, 11:47 wątek jak bystry stumyczek - szemrze niekiedy płynie jak toń - leniwej rzeki czasem kurzy mu sie z czuba dla ogólnej uciechy.... I frasuje sie i kwęka i narzeka...marudzi robi wszystko by 'pobudzić".. i stara sie nade wszystko ... ...by go za to polubić!!!! ;-)))))) nie dla oceny "wierszowania" Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Ten wątek ma wpisów = 25.05.04, 10:10 Bez oceny wierszowania ale do góry :) PS. Czy strumyczek był wypełniony odpowiednim płynem?! Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Ten wątek ma wpisów = 25.05.04, 15:38 To juz w butelce za malo? musi byc strumyczek? Ale wazneze do gory.Hej! Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: Ten wątek ma wpisów =591 25.05.04, 21:21 ...Jak w tym kawale o pijaku i złotej rybce.:) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Ten wątek ma wpisów =591 25.05.04, 22:26 ... i nikt nie zapytał autora, co miał na mysli?? ;))) No to Wam nie powiem! Chetorku, to w basenach w napoju sie kompJą ;))) Parkosiu, w bajce o rybce, to o jezioro chodziło ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Ten wątek ma wpisów =591 27.05.04, 23:26 A coz to? przez dwa ostawiony watek. Nikt nie podnosi, nikomu sie nie chce. To ja z radosci, ze majowa obecnosc sie konczy, podniose , a niech tam. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Ten wątek ma wpisów =591 28.05.04, 14:57 Wlasnie, tez to zrobie i cos skrobne i podniose, Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Ten wątek ma wpisów =591 28.05.04, 15:22 ..hehe, z braku czasu tez podnosze, raz jeszcze dzisiaj, a co! zawsze to znak, że forum jeszcze "żyje"! hehehe Pozdrawiam! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Ten wątek ma wpisów =591 31.05.04, 12:34 Nie znacie to poczytajcie: Gold; Full; Specjal; Volt; Bosman Bezalkoholowy; Bosman Mocny; Bosman Strong; REGINA ciemne Bezalkoholowe; REGINA Light; REGINA Premium Pils; REGINA Lager; REGINA Mocne; Regina Bezalkoholowe; Palm; WOJAK Pilsner ; LEMON'S; Palm Speciale; Boss Lubuski (Mieszko) ; Boss Pils ; Full Wawrzyn ; Mocny Boss (Mocne Zachodnie) ; Mocny Wawrzyn 5,5% ; Mocny Wawrzyn 7,0% ; Mocny Wawrzyn 7,8% ; Porter Czarny Boss ; Witner (Boss Cytrynowy) ; Piwosz Królewski ; Piwosz Krzepki 5,5% ; Piwosz Krzepki 6,1% ; Piwosz Krzepki 7,0% ; 15 Mocne; Bohun Specjal ; Bohun Mocne ; Kaszub Mocny ; Kaszub Specjal ; Christal ; Żuberek ; Gdyńskie ; Goch Specjal ; Full Mocny ; 8mocne ; Noteckie jasne pełne ; Noteckie mocne pełne ; Czar ; Czarnkowskie ; Złote Pomorskie ; Mocne Pomorskie ; Żubr; Magnat; Classic; Herbowe; Mocne; Porter; Karmel; Żubr bezalkoholowy; Złote Piwo; EB ; EB Specjal ; EB Porter ; EB Premium ; ZIP ; Gdańskie Jasne Pełne ; Gdańskie Mocne ; Hevelius Classic ; Hevelius Gdańskie ; Specjal Bezalkoholowy ; Specjal Full Light ; Specjal Jasne Pełne ; Specjal Mocny; EB Red; Grolsch Premium; Hevelius Kaper; Hevelius Classic; Wojski Light; Wojski Premium; Rejent Mocne; Rejent Strong; Grybów Premium; Top-Fer ; Knap 2001 ; Knap Bier ; AS ; 16*; 21*; 23*; Pilsener; Mocne; Imperator; Belfast 16o; Imperator Super Mocne; Zimowe; Kramer; Pilsener Light; Pilsener Premium; Lord ; Mocny ; Specjal ; Baron; Kmicic ; Kmicic Mocny ; Bohun Mocny ; Kmicic Pils; Bardzo Mocne ; Warszawiak Specjal ; Warszawiak Light ; Warszawiak Mocny ; Pałacowe ; Sokół ; Zdrojowe Specjal ; Zdrojowe Mocne ; Konstancin Strong; Łomża Wyborowe; Łomża Mocne; Atom; Mocny Atom; Złoty Kur; Łomża Export; Łomża Lider; Łomża Light; Złoty Strong; Czarny Koń; Porter; Czarny Koń pils; XL; Mocny Browar; Specjal Pomorski; Mocne Bawarskie; Bawar; Krajan; Krajan Mocne; Krajan Porter; Krajan Złoty; Ryan Full; Złoty Denar; Rycerskie; Zamkowe; Okocim Jasne Pełne; Okocim Mocne; Okocim Jasne; Carlsberg; O.K. Beer; Okocim Light Beer; Okocim Porter; Okocim Premium; Okocim Zagłoba; V.I.P; Karmi; Kasztelan; Kasztelan Mocne; Kasztelan Pils ; Kasztelan bezalkoholowe; Staropolskie Mocne; Staropolskie Złote; Staropolskie Super; Staropolskie Pils; Tyskie Gronie; Tyskie Książęce; Edel Meister Pilsner; Kaiser Premium; Pilsener; Pilsener Strong; Steffl; The Cool; Van Pur Milenijny; Van Pur Mocne; Van Pur Premium; Van Pur Strong 15°; Van Pur Strong 18°; Zlatý Hrad; Zlatý Hrad Strong; Pils 10,1° "Niebieski"; Pils 11° "Zielony"; Wielkopolskie ; Golden Dragon ; Koźlak ; Mocarne ; Zwierzyniec Pils; Zwierzyniec Mocny; Piast Classic; Piast Książ; Piast Magnum; Piast Super Premium Beczkowe; Piastowskie Mocne; Wrocławski Full; Górnośląskie; ROGER FULL LIGHT ; ZŁOTA 11 ; Superpiwosz; FULL BEER ; Alt Bock; Jurand Special ; Jurand Mocny ; Bock ; Kadet ; Gobin ; Gobin Mocne ; Brauer Mocny; Książęce; Mocne Dobre; Jubileum 12,5° ; Champion Łódzki; Full 10,5; Glob Premium; Goldpils Łódzki; Kaltenberg Gold; Kaltenberg Pils; Kaltenberg Special; König Ludwig Dunkel; Łódzkie Mocne; Porter Łódzki; Tygrys Łódzki; Virus; Milenijna Rozkosz ; Gold Fassl; Kosher Beer; Kosher Beer Mocne; Strzelec Doborowy; Strzelec Express; Strzelec Jasne Pełne; Strzelec Mocne; Strzelec Porter; Strzelec Ulubione; Strzelec Wyborowy; Strzelec Wyborowy Bezalkoholowy; Tab; Mocne Piwo ; Warka Jasne Pełne; Warka Strong; Warka Specjal; Jubileum ; Królewskie Pełne; Królewskie Mocne; Królewskie Porter; Król; Królewskie; Królewskie Light; Królewskie Pils; Mocny Król; Złoty Król; Złoty Król Bezalkoholowy; Piwo Lwóweckie ; Basztowe 14 ; Brok Citron; Brok Martin; Brok Premium; Brok Sambor; Cooler Cola; Cooler Lemon; Cooler Pinacolada; Kujawiak; 1410 Mocne; 1410 Pils; Bractwo Mocne; Bractwo Premium; Dragon Premium; Dragon Mocne; Kujawiak; Kuntersztyn Pilsner; Kuntersztyn Strong; Lech Premium; Lech Pils; Lech Mocny; 10,5; Lech Premium Bezalkoholowe; Pils; Brax; Brax bezalkoholowe; Hammer Mocne; Pils; Van Gerst; DiT Jasne Pełne ; Fox ; Fox Pełne ; Fox Mocne ; Karlik ; Kruger ; Pils Export ; Tesco ; Dortmunder; Dortmunder Strong; Leżajsk Mocne; Leżajsk Pełne; Leżajsk Pils; Pałacowe Jasne; Żywiec; Żywiec niskoalkoholowy; Żywiec Porter; Krakus Pils; Tatra Mocne; Tatra Pils; Żywiec Zimowe; Amber Full ; Amber Ciemne ; Cox; Amber 2000; Amber Classic; Amber Mocny; Amber Pils ; Kopernik; Kopernik Mocny ; Mocny Red; Bartek; Szwejk; Szwejk Pilsener ; Szwejk Pilsener 1881 ; Boner Full ; Boner Mocne ; Jasne ; Ingwar (Imbirowe) ; Pszeniczne ; Marcowe ; Doppel Bock ; Ratuszowe ; Ratuszowe Premium ; Ratuszowe Classic ; Full Extra ; Gnieźnieńskie ; Czarne ; Pils Polski ; Browarek ; Gab Złoty ; Gab Mocny ; Gab Super Strong ; Gab Stout ; Kwarta Jasne; Rycerz; Hetman Power ; Hetman Pils ; Hetman Premium ; Hetman Mocny ; Hetman Specjal ; Janów Jasne Pełne ; Janów Strong ; Kiper Pilsner; Kiper Premium Pils; Kiper Mocne; Kiper Extra Mocne; Mocny Full; BK; BK Mocne; BK Light; BK Premium; BK Dubeltowe; BK Karmelowe; Mazowiecki Pils; Mazowieckie Mocne; PERŁA Chmielowa; PERŁA Mocna; Zwierzyniec Pils; Goolman; Schaller; Relakspol Mocne; Relakospol Pils; Git; Golden Full; Luxus; Max; Pionier; Pionier Mocny; Git Super ; Git Classic ; Golden ; Mocne; Spiż - jasne; Spiż - ciemne; Spiż - pszeniczne; Spiż Granatowe; Achilles; Browar; Hektor; Osiemnastka; Vifling Mocne; Vifling Pils; Brackie; Brackie Jasne; Brackie Bezalkoholowe; Lew Mocne; Lew Pils; Lew Specjal; Lew Classic ; Lew Strzelec ; Mocne Lew ; Leszek; Wiking; Mocne Koneser ; Piastowskie Mocne ; Redd's; Pilsner Urquell; Dębowe Mocne; Miller Genuine Draft; Jubileusz; Tyskie Gronie; Tyskie Książęce; Tyskie Kuracyjne; Tyskie Mocne; Tyskie Porter; Zlatý Bażant (Żywiec); Picie piwa - to życie Degustacja piwa - to nauka Rozmowa o piwie - to sztuka AMEN ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Ten wątek ma wpisów =591 31.05.04, 19:10 No to co ja mam robic? ani nie pije, nie degustuje i nawet nie umiem rozmawiac, no w temacie nie jestem, chyba sie wypisze z tego watku. A tak na marginesie, to niezle nam dolozyles , nigdy bym nie pomyslal, ze tyle tego jest. Ja tylko kiedys, takie domowe, ciemne, robione przez moja mame, dobre bylo. Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Ten wątek ma wpisów =591 31.05.04, 21:39 hehehe..mnie sie podoba ta "osiemnastka" ciekawe light czy string? ;))) No mówiłam, że piwo wymaga partii! ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Ten wątek ma wpisów =591 01.06.04, 07:43 "18" to na pewno w stringach ;P ToJu - ja też pijałem takie ciemne piwko domowe. Robiono je z tzw. podpiwku, fanie "strzelało" przy otwieraniu i dobrze robiło na "bekanie" ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Ten wątek ma wpisów =591 01.06.04, 08:37 ...moja babcia robiła, takie właśnie piwko, w czasie żniw, chłodzone było w studni i smakowało wyśmienicie, "strzelania' bałam sie tak bardzo, że nigdy sama nie odważyłam sie otworzyć butelki ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Ten wątek ma wpisów =591 01.06.04, 16:50 Haha z tym otwieraniem butelki tak bylo i u mnie, ale jak to superowo tryskalo, na brazowo i wszedzie, a pisku ile przy tym bylo, ale to wszystko mlodosc Naata, niestety.Dzisiaj zaraz bys zla byla i wrzeszczala na tego co otwieral. Jak to sie czasy zmieniaja:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Ten wątek ma wpisów =591 01.06.04, 19:42 Czasy też ale przede wszystkim my ;-( Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Ten wątek ma wpisów =591 02.06.04, 08:00 ...niezupełnie, moje dzieci tez znaja "piwko", i też im strzelało ;) a jak już przestało, specjalnie było do tego potrząsaniem zmuszane ;)) pozdrawiam, Chetorku precz z pesymizmem, Żyćie ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Ten wątek ma wpisów =591 07.06.04, 20:05 Co tu taka cisza? nikogo to nie wzrusza,nikt sie tu nie rusza, i napisac trzeba, bo moze byc bieda? Lato sie zaczelo, wena sie skonczyla, piwka trzeba popic, by znowu ruszyla? Co jest? A co bedzie? glucho wszedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Ten wątek ma wpisów =591 10.06.04, 19:09 Z raportów policyjnych;) ˇ Zwłoki wisiały dobrze wyeksponowane, wkomponowane we framugę drzwi. ˇ Dochodzenie było utrudnione, bo świnia została zjedzona. ˇ Odstąpiłem od czynności, ponieważ para wymagała pomocy medyczno-seksualnej. ˇ Pokropek nie odniósł skutku, denat nadal był martwy. ˇ Na drodze leżał martwy pies, a obok niego prawdopodobnie jego właściciel, też denat. ˇ W trakcie interwencji zostałem uderzony miękkim gównem. ˇ Przy nietrzeźwej znaleziono trzeźwe niemowlę. ˇ Po oględzinach stwierdzono, ze worek był pusty, ponieważ był dziurawy. ˇ Poszkodowany został odwieziony do szpitala celem umieszczenia w tamtejszym zakładzie pogrzebowym. ˇ W gwałcie brały udział gromnica wraz z butelką. ˇ Na mojej głowie zbezczeszczono orła z koroną Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Ten wątek ma wpisów =591 10.06.04, 19:17 cha cha cha cha cha !!!!!! dooooobreeeee! Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Ten wątek ma wpisów =591 10.06.04, 19:27 Mnie ujelo to trzezwe niemowle, przy nietrzezwej matce. Ten jezyk protokolarny jest rzeczywiscie dosc osobliwy, a jak dlugo go pisza, niedawno mialam sposobnosc miec do czynienia.:-( Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Ten wątek ma wpisów =591 16.06.04, 16:24 A coz to znaczy, nie ma podnoszaczy? Wszyscy mecze ogladaja i o watek nie dbaja? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Ten wątek ma wpisów =591 16.06.04, 21:07 Panowie w piłkarskim amoku ze szklanicą piwa zapomnieli o białogłowej co gary zmywa ;-))) Są jednak Laski co lepiej wiedzą kto i dlaczego kartkę dostał żółta i dlaczego na ławce zapasowi siedzą ;-))) dla fanek i fanów piłki ;DD Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Ten wątek ma wpisów =591 21.06.04, 13:57 Nie ma, oprócz Jednej Laski, która wiedziałaby za co dają żółte kartki, a już w ogóle co to jest spalony. Ciekawe co na to Foto, czy on się zna na sporcie?! Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Ten wątek ma wpisów =591 21.06.04, 14:19 Co to jest spalony to i ja wiem, choć nie bardzo znam się na sporcie ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: Ten wątek ma wpisów =591 21.06.04, 20:50 A ja oglądałem wczoraj koncert opolski.:) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Ten wątek ma wpisów =591 22.06.04, 14:28 Jak normalny, przyzwoity, popijający piFko facet może oglądać opolskie koncerty zamiast podziwiać piłkarzy na Euro. Ratuuuuuunkuuuuuuu ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
anaiss Re: Ten wątek ma wpisów =591 22.06.04, 16:31 Phi, ja też wiem, co to jest spalony :-) Serdeczności anaiss Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Ten wątek ma wpisów =591 22.06.04, 20:31 An, jeśli jeszcze wiesz co to jest offside to stawiam piFko ;-)) Serdeczności wzajemne :D Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Ten wątek ma wpisów =591 22.06.04, 22:39 No i stało się! Nie wiem! Ale u mnie to normalne ;-)) Wiem, jednak co to jest korner i aut ;-))) Również serdeczności :) Odpowiedz Link Zgłoś
anaiss Re: Ten wątek ma wpisów =591 22.06.04, 22:47 chetor napisał: > An, jeśli jeszcze wiesz co to jest offside to stawiam piFko ;-)) > Serdeczności wzajemne :D o, to super :-) przecież Ci komentatorzy to ciągle rozprawiają o pułapkach offside'owych. Trochę sprytu jednak potrzeba w tej grze, choć wydaje się, że to tylko piłka, dwie bramki i banda biegających dużych chłopców :-) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Ten wątek ma wpisów =591 23.06.04, 14:33 Wiedziałem, że będziesz wiedziała. Chciałem po prostu postawić Tobie piFko. Teraz musisz mi wyznać(!) jakie lubisz. Potem ustalalimy, gdzie i kiedy, razem czy osobno - za pobraniem ;-))) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Ten wątek ma wpisów =591 23.06.04, 17:02 Widzicie co sie dzieje? Chetor jeszcze ciut a Bydgoszcz polubiona po wsze czasy bedzie mial. Nie ma to jak pifko no i pilka hehe Anaiss. On mysli, ze te kobitki to calkiem tego sa, chociaz Chetor to jeszcze nie tak zle, gorzej z Parkosiem hehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
anaiss Re: Ten wątek ma wpisów =591 23.06.04, 20:28 ah, Toju, większość tutaj to jednak kobiety, a faceci myślą, że mogą porządzić :-) P.S. Nadal nie wiem, czemu Chetor do Bydgoszczy zniechęcony, ale taktownie nie wnikam... Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Ten wątek ma wpisów =591 23.06.04, 21:14 No, facetów ci u nas aż dwóch! Rozumiem Was kobietki, jeden w domu czasem za duzo heheeheheee An, tez masz 'pana' życia i domu? ;-) Troche obronie naszych panów, mili są i już ;-))) Pzdrówki Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Ten wątek ma wpisów =591 23.06.04, 21:31 Nawet bardzo mili, albo jeszcze bardziej. No i kobitek tez za duzo tu nie ma, niestety:-)Wpadaja, wypadaja,czasem cos obiecuja, potem zapominaja, takie zycie. Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Ten wątek ma wpisów =591 23.06.04, 21:58 ToJuchna, jestes niemozliwa! hehehehehehehe Myślę, mam nadzieję, że An pozostanie z nami????? Prawda, że zostaniesz? Będzie nas więcej! ;-) Pozdrawiam milutko ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Ten wątek ma wpisów =591 24.06.04, 14:12 To chociaz dzisiaj podniose, moge? Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: Ten wątek ma wpisów =591 24.06.04, 20:49 Tak się zastanawiam;co takiego obiecałem i nie dotrzymałem??He?:) Odpowiedz Link Zgłoś
anaiss Re: Ten wątek ma wpisów =591 25.06.04, 13:40 Jestem i nigdzie się nie wybieram :-) A w domu to raczej ja rządzę, mimo że z natury ugodowe ze mnie stworzonko ;-) Pozdrowionka dla pań i panów :-) an. P.S. Piękna pogoda, może by tak wybrać się na spacer? Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Ten wątek ma wpisów =591 25.06.04, 17:25 Piątek, i jak widac większość, oprócz An, wybyła na weeckend ;-) zaczęły się wakacje, u mnie niezbyt spacerową pogodą, ale ma jeszcze być ciepło, tak mówią ;-) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
anaiss Re: Ten wątek ma wpisów =591 25.06.04, 19:18 W Bydgoszczy dzisiaj słońce cały dzień świeci i ogólnie pogoda bardzo przyjemna. Lekki wiaterek powiewa :-) Miłego weekendowania an. Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: Ten wątek ma wpisów =591 25.06.04, 19:57 deszcz dotrze prędzej czy później.:) U mnie co prawda już przestało padać,nie mniej dzień uważam za stracony.Przyjemnego wypoczynku sobotnio-niedzielnego .:)) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Ten wątek ma wpisów =591 25.06.04, 20:17 I nawzajem - wszystkim paniom rządzącym i nierządzącym. Panom wiadomo, miłego panowania, nie tylko nad sobą ale i nad piFkiem. Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Ten wątek ma wpisów =591 29.06.04, 10:39 Wszyscy totalnie osłabieni? Nikt nie chce podnosić? ToJa by podniosła ale jest ciut za daleko a po kawiarenkach int. nie będzie chodzić, tak mi się wydaje ?! pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: Ten wątek ma wpisów =591 29.06.04, 12:44 Mnie chyba usprawiedliwisz.:) Wróciłem z koncertu właściwie nad ranem.Gardła nie czuję,nóg też.;) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Ten wątek ma wpisów =591 29.06.04, 21:29 No tak Toji nie ma to robią co chcą, ale to się niebawem skończy! ;-))) Parkosiu, dawałeś koncert???" ;P;P A po trzecie ten wątek miał byc pisany rymem a może toastami??? ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Ten wątek ma wpisów =591 30.06.04, 12:40 naata napisała: > A po trzecie ten wątek miał byc pisany rymem a może toastami??? ;-))) Ktoś takie wytyczne dawał? Nie pamiętam. Zdarzały się różniste rymy ale przeważała proza. Na rymy trza mieć dobry humor. Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Ten wątek ma wpisów = 636 30.06.04, 14:07 Nooo, tak właśnie, trza mieć humor... na humor nie trza wytycznych ;-) PZDR Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Ten wątek ma wpisów = 636 30.06.04, 14:47 naata napisała: > Nooo, tak właśnie, trza mieć humor... na humor nie trza wytycznych ;-) > PZDR O przepraszam, kiedyś trzeba było mieć wytyczne, coby naród wiedział kiedy ma się cieszyć. Teraz też jesteśmy w pewien sposób sterowani. Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Ten wątek ma wpisów = 636 30.06.04, 16:18 Nooo przeciez mamy specjalistów od propagandy i od reklamy tez, muszą się jakoś wykazać kompetencją i fachowościom, w tym my zawsze CELOWALI ;-O))) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Ten wątek ma wpisów = 636 30.06.04, 19:06 Zdroworozsądkowy łobywatel III eRPe nie da sie łotumaniać i bedzie mysloł co se zechce, a ni co mu każóm ;-))) pyrsk Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Ten wątek ma wpisów = 636 30.06.04, 22:47 Hi Hi ;-o))) ...dokładnie tak! Jesce siem taki nie łurodził coby nom dogodził, a juści jesce psymusoł! ;-))) No ale różnie to bywało ... znamy to i wiemy... ale czas na nowe nadchodzi i to jest nadzieja ;-)) pyrsk he he he he Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Ten wątek ma wpisów = 636 01.07.04, 09:14 Skąd nadchodzi nowe, nigdzie nie widzę?! Zmieniłaś miejsce pobytu? Chyba, że myślisz o swoim nadejściu? ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Ten wątek ma wpisów = 636 01.07.04, 09:41 He He..jak to nie nadchodzi, a wybory? ;-)))) Moje nadejście też ;D pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: Ten wątek ma wpisów = 636 01.07.04, 12:14 ...ja se tylko tak poczytuję,nie zwracajcie na mnie uwagi.:) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Ten wątek ma wpisów = 636 01.07.04, 14:01 No my, z Chetorkiem, właśnie chcemy żebyś poczytywał ;) i skrobnął coś, bo ani widu ani słychu, Parkowego na lekarstwo! ;D ;D Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Ten wątek ma wpisów = 636 09.07.04, 15:48 Rzeczywiscie, z tego Parkowego to jakies trudno dostepne lekarstwo, jak widac, ale przy okazji podniose. Na razie!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Ten wątek ma wpisów = 636 09.07.04, 18:51 cha cha cha cha Udało sie naszej ToJi! hehehe Trudno dostępne i na razie ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: Ten wątek ma wpisów = 636 09.07.04, 21:26 Wszystko rozumiem,poza jednym:Chetor już tu nie pisze???:) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Ten wątek ma wpisów = 636 10.07.04, 00:16 Podobnie jak Ty, Parkosiu, chociaż częściej się pokazuje, to tez mało czasowy ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Ten wątek ma wpisów = 636 10.07.04, 13:09 Poczekamy na lepsze czasy, a na razie podniose, zeby nie spadlo DDD ! Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Ten wątek ma wpisów = 636 10.07.04, 18:52 A to było tak: Bociana dziobał szpak Potem była zmiana szpak dziobał bociana potem były dwie zmiany Ile razy szpak był dziobany? ;-)) PS. Parkoś, pisałeś posta po ciemku i nie widziałeś moich wpisów?! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Ten wątek ma wpisów = 636 10.07.04, 22:41 Widoczny spory humor Chetora, czyzby to tak z wieczora? Odpoczynek Mu dobrze zrobil, byle nam Parkowego nie uszkodzil.:-))) No i tym sposobem podniose, zeby nie upadl. Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Ten wątek ma wpisów = 636 10.07.04, 22:46 Z wieczora dobrze dać, a z rana poprawić ........ ;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Ten wątek ma wpisów = 636 10.07.04, 22:55 Ho,ho po takiej dawce pifka oszolomienie nie przechodzi do poludnia hehe:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Ten wątek ma wpisów = 636 11.07.04, 00:28 Acha! Nareszcie konkrety ;D;D;D Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Ten wątek ma wpisów = 636 12.07.04, 20:36 Konkrety to beda na miejscu jak przyjedziesz hehe, sie przekonaja z kim do czynienia maja haha DDDDD :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Ten wątek ma wpisów = 636 12.07.04, 21:27 Zawsze piję tę samą marke piwa, wczoraj skusiłam się na 'dębowe mocne', no i oto efekty ;P ;D;D ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Ten wątek ma wpisów = 636 13.07.04, 12:28 A ja zmieniam marki piwa, i nie tylko ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Ten wątek ma wpisów = 636 13.07.04, 15:29 Ale co "czasami" - zmieniasz piFko czy "i nie tylko" ??? ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Ten wątek ma wpisów = 636 13.07.04, 17:41 Wlasnie! ciekawam co sie kryje pod "nie tylko"hehe!, bo z pifkiem to wiadomo:-) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Ten wątek ma wpisów = 636 13.07.04, 21:02 Ajaj! Aż gesto od podtekstów! ;-))) No pewnie, że tez czasami "nie tylko", aco! ;P;P Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: Ten wątek ma wpisów = 636 14.07.04, 13:24 ...jak by co ja się piszę na razie na te "nie tylko".Pewnie znów będę samochodem...:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Ten wątek ma wpisów = 636 14.07.04, 16:31 W G. na ulice P. taksowki jezdza na pewno, wiec sie nie martw na zapas, za duzo obiecywales i nalezy dotrzymac slowa i tyle hehe, niektorzy baaardzo czekaja :- ), byle w lipcu ponoc. Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Ten wątek ma wpisów = 636 15.07.04, 00:08 he he he.. ano, Parkoś, obiecałeś "nie tylko" lody jeść, my juz Ciebie przypilnujemy byś ta tą taxi dojechał na ul P. Nawet mam już "znajomego" Bogdan- Taxi, he he he Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Ten wątek ma wpisów = 636 15.07.04, 11:41 Po co tam taxi !!! Odprowadzimy Parkosia na ul.P "i nie tyko" ;-))) Nie przerażaj się stary, będę przy Tobie do końca drogi ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Ten wątek ma wpisów = 636 15.07.04, 15:53 Haha, tylko nie idzcie po torach, bo wysoko bedzie hehe Ale lepiej nie straszcie Parkosia, bo nie przyjedzie i juz.:-) Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: Ten wątek ma wpisów = 636 15.07.04, 20:24 He he he,to niby mają być te podteksty!!???:]]] Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Ten wątek ma wpisów = 636 16.07.04, 16:00 Niby są i niby ich nie ma. A Parkoś całkiem skołowany ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Ten wątek ma wpisów = 636 16.07.04, 17:13 Biedny, ma ogromny remont i nie mozna sie dziwic, kazdy by byl, ale podteksty lubi hehe Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Ten wątek ma wpisów = 636 16.07.04, 19:16 No powiedzcie, że to nielepsze od polityki??? ;-)))) Pozdrówki z podtekstem ;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Ten wątek ma wpisów = 636 21.07.04, 11:36 ...odkurzam i podnoszę zapomniany wątek Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Ten wątek ma wpisów = 636 21.07.04, 11:52 To pomoge w tym odkurzaniu, tylko na tyle dzisiaj mnie stac, niestety. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: Ten wątek ma wpisów = 636 21.07.04, 21:13 Cieszyłem się na koniec remontu,niestety.:( Fachowcy niby wszystko sprawdzili,jednak sąsiedzi z dołu alarmują jakieś przecieki,czy co.Jutro ponowne wejście fachowców i ewetualne poprawki.:( Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Ten wątek ma wpisów = 636 22.07.04, 09:49 Widocznie to nie byli aż tacy dobrzy fachowcy. Może tacy z programu "Usterka". Przyjemnych poprawek ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Ten wątek ma wpisów = 636 22.07.04, 09:58 A może to byli za tani fachowcy? ;-))) Dobry fachowiec musi kosztować, a Ty pewnie od razu piwko, śniadanko, no i masz... he he he No dobra żartuje ;P Za godzine pracy hydraulikowi płaciłam 100 zł, elektrykowi 100 zł, jestem zadowolona, nareszcie mam zrobione jak należy. Do tej pory dawałam zarobić po znajomości różnym a'la fachowcom znajomkom, nie opłaca się. pozdrówka ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Ten wątek ma wpisów = 636 22.07.04, 15:40 Dałaś sobie rury przeczyścić i popieścić prądem? Drogo wyszło !!! ;P;P;P Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Ten wątek ma wpisów = 636 22.07.04, 15:48 O ranyyyyyy, Parkosiu trzymaj sie, nie ma nic gorszego od dobrych wachowcow. Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: Ten wątek ma wpisów = 636 22.07.04, 20:51 Fachowcy już wybyli.;) Przecieki wykryto jednak u sąsiadów z góry.Teraz zróćcie fachmanom honor,jeśli łaska.:)) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Ten wątek ma wpisów = 636 23.07.04, 09:43 Zawsze wiedziałam, że nasz Chetorek ma poczucie humoru ;P;P;P Parkoś, co to za przecieki, trudne do zlokalizowania? informacyjne? hehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Ten wątek ma wpisów = 636 23.07.04, 10:56 naata napisała: > Zawsze wiedziałam, że nasz Chetorek ma poczucie humoru ;P;P;P Fajnie, że tak to odebrałaś, bo bym się zmartwił. Pozdrawiam humorzasto :DDD Parkoś: Chwilowo zwróć honor za mnie ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Ten wątek ma wpisów = 636 23.07.04, 11:29 A ja tam nie zwracam honoru, predzej czy pozniej, Parkos, sie dowiesz, ze cos nie gra. Chyba, ze jestes jakis wyjatkowy:-) Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: Ten wątek ma wpisów = 636 26.07.04, 20:15 Nie przesadzaj z wyjątkowością (qrczę rosnęę :-) ),po prostu lubię mieć na wszystko oko,a że czasem sam potrafię zrobić to i owo...:) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Ten wątek ma wpisów = 636 27.07.04, 10:42 parkowy napisał: > ..... czasem sam potrafię zrobić to i owo...:) Owo też?! Czasem??? Taaaaaaaaaaaak ??? ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: Ten wątek ma wpisów = 636 27.07.04, 13:37 OOOO,zawsze się znajdziesz,kiedy trzeba .:)) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Ten wątek ma wpisów = 636 27.07.04, 19:46 Ani chwili nie wątpiłam, wiedzialam, po prostu wiedzialamDD:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Ten wątek ma wpisów = 636 28.07.04, 08:13 I bardzo dobrze. Ja też wiedziałem, że będziesz wiedziała :))) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Ten wątek ma wpisów = 636 01.08.04, 11:15 Zapominacie o mnie, buuuuuuuuuuuuuu Wasz Wąteczek Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Ten wątek ma wpisów = 636 01.08.04, 12:11 No tak, towarzystwo lata gdzieś po forach a nasz wątek poszedł w kątek ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Ten wątek ma wpisów = 636 01.08.04, 20:25 Nie jest tak zle z nim, chociaz o nim troszke zapominamy, to jednak sobie przypominamy. O rany, ale Czestochowa coz jednak zrobic, jak pusta glowa!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Ten wątek ma wpisów = 636 02.08.04, 00:40 Właśnie, dlaczego proste rymowamki Częstochowskimi zwą? Przeciez to miłe wdzieczne i lekkie jak ...no właśnie, jak Zygmunta dzwon? ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Ten wątek ma wpisów = 636 02.08.04, 09:34 A ja wolę rymy Naaty bom nie za bardzo kumaty ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Ten wątek ma wpisów = 636 05.08.04, 14:26 Tez nie znam pochodzenia tej nazwy, ale przychylam sie do Chetora, ze na rymowanki Naaty zawsze pora! hej:-)No i podnosze, byscie nie zapomnieli! i wpisywali sie choc przy niedzieli:-) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Ten wątek ma wpisów = 636 05.08.04, 14:46 Dobra, dobra już dawno nie mieliście okazji pośmiać się? ;P;P Kiedyś przy okazji"stworzę" sposobność na forumową wesołość ;-))) PozdrÓFki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Ten wątek ma wpisów = 636 08.08.04, 10:39 najlepsza pora na forumowanie to niedzielne wczesne wstawanie ;}}}}} Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: Ten wątek ma wpisów = 636 09.08.04, 09:07 ...poniedziałkowe późne spanie,w pozostałe dni tygodnia - pyfkowanie.:) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Ten wątek ma wpisów = 636 09.08.04, 10:50 kto późno wstaje jest wyspany, kto piwko pije 'gada' rymami ;> ;DD Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: Ten wątek ma wpisów = 636 10.08.04, 20:59 Teraz prozą.:) piję właśnie ZIELONE pyfko!!! Chetor się załamie czytając to.:)) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Ten wątek ma wpisów = 636 10.08.04, 22:39 W zielone, to była gra ;) Piwka nie znam ;) Zielonooo miii ... ;D Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy to już 700!! 11.08.04, 22:14 pisałem poważnie,teraz też piję zielone.:) Przy okazji,napisałem niniejszym 700 setny wpis w tym wątku! Nieźle,co?:) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: to już 700!! 11.08.04, 22:29 Ha! Czyżby to było to zielone ze słynnym znakiem liścia? ;))) Niezłe musi być he he A do cyferek masz szczególne oko, ja juz wcale nie zwracam uwagi na liczniki hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: to już 700!! 12.08.04, 20:31 Z zielonym to cała historia.:) Przez przypadek nabyłem jakiś wynalazek pod tytułem " Niebieski sok malinowy"z dopiskiem "Pij piwo w kolorze zielonym".Wzmianka o pyfku zdopingowała mnie do nabytku wspomianego specyfiku.:)Rzezczywiście, po dodaniu niewielkiej ilości soczku do pyfka,otrzymujemy przyjemny zielony kolorek.:) Ot i cała historia.:) Z braku wrodzonego talentu do słowa wiązanego rzadko zaglądam na wątki w którym treści pisane są wierszydłami.Tym razem przemogłem się...:))Dlatego wytropiłem tę cyferkę.:) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: to już 700!! 12.08.04, 22:26 A jak dodacie likier Niebieskie migdaly to piwo pijecie na bank niebieskie. W niektorych miejscach robilo furore, oczywiscie ten niebieski dodatek wlewany byl po krykomu! ot cala tajemnica, ale smakujeeee !!! Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: to już 700!! 13.08.04, 10:48 Acha! Nasza Toja zaczyna interesować sie piwkiem hehehe Zawsze twierdziłam, że kolory mogą zdziałać cuda...marketingowe ;-))) Ciekawe co powie na to nasz koneser pokładowy - Chetorek? Toż to wszystko profanacja szlachetnego napoju he he he Ja dopuszczam jedyna opcje picia piwka zdrowotnie z koglem-moglem, na gorąco ;) Osobiście nie lubię słodkich napojów, to może dlatego piwo z sokami czy tez z cocakolą nie smakuje mi. Nooo, co innego nalewki, likiery itp. ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: to już 700!! 13.08.04, 13:20 Oj, nalewki juz sa w przygotowaniu, dojrzewaja i ciesza na razie oko, zeby za jakis czas wziac sie za gardlo haha, pozdrawiam nalewkowo! Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: to już 700!! 14.08.04, 11:14 Tak,to już sezon na nalewki ;) teraz wiśniówka, kiedys tam jak miałam wolny :) dostęp do drzew i krzewów owocowych robiłam/uczyłam sie robić ;) ratafię...była super. No to, niech nabieraja mocy ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: to już 700!! 14.08.04, 13:34 Poczekaja, mysle, ze jednak sie zjawisz, ktoregos dnia zapukasz i łykniemy po kieliszeczku!:-) Trzeba byc cierpliwym, a coz nam jeszcze zostalo DD Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: to już 700!! 14.08.04, 15:40 Nie rozpędzajcie się moje panie,jeszcze dla mnie nie zostanie.:)) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: to już 700!! 20.08.04, 11:08 Jakie wspaniałe tematy tu kwitły ;P Naleweczki Foto i ToJi - to jest to co najbardziej lubię w G-dzu ;P;P;P pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: to już 700!! 20.08.04, 18:14 Ba! trzeba przyjsc na laczka, a nie samochodem hehe:-) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: to już 700!! 20.08.04, 19:20 "przyjść na laczka" he he he he ..dobre, tego nie słyszałam ;D;D Ano zbliża sie czas długich wieczorów i 'rozgrzewaczy' tudzież 'odgrypiaczy' ;- ))) A mnie JUŻ jest szkoda lata ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: to już 700!! 23.08.04, 09:45 "Na laczka" to chyba z młodzieżowej nowomowy? Naata- Ty nie rozczulaj się nad latem ale nad sobą i nad nami. Miałaś tu być już dość dawno temu i coooooooooooo ????!!!!! Stawaj do raportu ! Pzdr :) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: to już 700!! 23.08.04, 15:42 Nooo, trzeba sie jakos odmlodzic, no nie? A z tym: Mialas byc tutaj juz dawno, to widze, ze nie wyjdzie, niestety, znowu bedziemy sie kisic we wlasnym sosie hehe Chetorku, Szpileczka tez zaprzepascila swoja szanse, nie mowiac o reszcie, ktora sie nie odzywa:-( Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: to już 700!! 23.08.04, 17:44 Dobra, dobra, jeszcze sezon się nie skończył! Ja zawsze po ...obiedzie hehehe Szkoda, ale mam nadzieję w i e l k ą, że się jednak spotkamy, i pokisimy się wspólnie ;-)))Ja tak szybko nie daję za wygraną, no! Pozdrówki ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: to już 700!! 23.08.04, 18:00 My cierpliwi, to i czekamy, a co nam pozostalo!!!:-)))Tylko czekac DD Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: to już 700!! 23.08.04, 20:29 Czytam Wasze wpisy i z przykroscią stwierdzam,że nie znacie rodzimego,regiolanego języka!!! W Grudziądzu od zawsze mówiło się "pójść z laczka",to znaczy pieszo.To żadana nowomowa czy slang młodzieżowy.Tak się mówiło i mówi,podobnie jak wszeobecne "jo".:))) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: to już 700!! 23.08.04, 22:48 hi hi no i tera wiemy.. jo!ale pamięć zawodzi czy cÓś he he he Kiedy s za młodu ;P strasznie raziły mnie zwroty gwaroew, kojarzyły sie mi, z po prostu, niechlujstwem jezykowym, dlatego strałam sie niedostrzegac gwary... ale jak mówia, co człowiek za młodu nawet usłyszy to na starośc powtarza i tak się dzieje, czasami mam "wstawki' typu; no jooo! albo kEłbasa hehe nigdy bym nie przypuszczała, że to mi sie przydarzy ;) a jednak, to znak, że wychowywałam się na Pomorzu w szczególnym mieście G. ;D Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: to już 700!! 23.08.04, 22:56 A ja dostaje drgawek na wymowe "rzerznik" i "warstat", co sie dosc czesto na naszej ulicy slyszy. Jo to juz chyba nie slychac tak czesto. Teraz najczesciej i to bardzo, barzdo slychac: k...., p....h....itd.....ludzie mlodzi maja baaardzo maly zasob slow, ciekawe jak oni sie dogaduja:-) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: to już 700!! 24.08.04, 00:08 Ha ha ha.. "k-p-h" dobre! Młodzi nie musza duzo mówic, jest zwyczaj na skróty; - no i co? -no i tego! no to? zara teges! a co z tym, tego, no wiesz? aaa tego? acha! no to on tego wiesz? No co ty! jak on mógł tego, jak on tego, wiesz!? No oki, on tera tego wiesz, wtedy, jak on tego to juz nie tego ..noooo nieważne Oczywiście nie uzywam gwary bo nie mówiono u mnie w domu ale moja babcia czemu nie, była więcej niz dwujęzyczna, oprócz polskich odmian było pare niemieckich z czego korzystałam odrabiajac lekcje z tegoz.. hehe kiedys pani psor zapytała mnie ile ciocia ma lat? to moja babcia/w tym wieku większośc babc nie zyła/ no to babcia ma pięć a ty.. :P i powiedz babci ze uczymy sie hochdeutsch a nie plat i piszemy nie w gotyku a w lateinisch he he Ech! to były czasy.. dzieci kwiatów, tego, nooo wiecie, no! Niech zyje "wielojęzyczność" ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: to już 700!! 24.08.04, 11:09 Jeśli prawidłowo to k-p-ch. Jeśli fonetycznie to może być ;-) Też jestem za "wielojęzycznością" - nawet nie tą pisaną czy mówioną ;P Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: to już 700!! 24.08.04, 12:13 Haha, zapomnieliscie o przerywnikach uzywanych nazbyt czesto i prawie po kazdym wyrazie, p,h,pp,k, i jeszcze, ale to z wielojeznycznoscia nie ma nic wsponego! Pozdrawiam, ale Naata sie wykazala, no, no, tego hmmmm Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: to już 700!! 24.08.04, 20:54 W przeciwieństwie do Naaty nie mogę z całą pewnością stwierdzić,czy w mojej rodzinie nie używano gwary,chociaż do niedawna mógłbym się upierać,że tak nie było.Emigracja na zachód spowodowała konieczność zamieszkania z podobnymi emigrantami z całej Polski.Kiedyś czytałem opracowanie polonistów z Uniwerytetu Szczecińskiego.Wynika z niego,że na Pomorzu Zachodnim komglomerat ludności napływowej spowodował najczystszą formę języka.Coś w tym musi być,skoro nawet hanysi u nas nie mówią gwarą.:)Wracając teraz w rodzinne strony bezbłędnie wyłapuję gwarowe słowa Grudziądzan.Niektóre z nich muszę tłumaczyć swoim potomkom.:) Zauważyłem jedno,sposób wysławiania się zależy w dużej mierze od grupy środowiskowej.Wstyd przyznać,dosadne słówka,których pierwsze litery przytoczyliście są najczęściej używane w kontaktach z współpracownikami.Rzucenie k.... przez telefon przynosi natychmiastowy skutek,niż kulturalne tłumaczenie problemu czy wykonania polecenia.I o to w sumie chodzi,być zrozumianym.:)) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: to już 700!! 25.08.04, 09:33 He he.. obrona "przecinków", przerywników.. Coś w tym jest, popularny "zakręt" na stałe wdarł się do naszej mowy ;-) Zawsze mnie ciekawi "prawdziwy" język elokwentnych panów i pań ;-) Na początku znajomości, kultura pełna, ach i och i ę' i 'ą, dopiero po pierwszych brudziach i szczerej rozmowie przy "gadaczach" zaczyna się, oczywiście cały czas kutlura ale juz z "przecinkami" he he he No i dobrze! Po co udawać i wstrzymywać, luzik a co, przynajmiej szczerze jest ;P;P Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: to już 700!! 25.08.04, 15:24 No, no, ale teorie sobie wymysliliscie tzw. polnoc-poludnie hehe, nigdy sie z tym nie pogodze, dla dosadnosci moze byc czasem jakis przerywnik, ale tego tyle jest, ze to podstawa naszej mowy ojczystej niestety~! Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: to już 700!! 25.08.04, 23:42 Teoria, teorią a życie swoje ;-) OCZYWISCIE, nie zawsze i wszędzie ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: to już 700!! 31.08.04, 09:37 Oj niedobrze, niedobrze - wsztkim coś opadło zanadto. Wznieśmy więc co mamy, jeśli nawet w rękach to trzymamy ;P Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: to już 700!! 31.08.04, 19:56 Ja tez wznosze, choc nie trzymam hehe:-) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: to już 700!! 01.09.04, 09:34 Kto ma się czym pochwalić, niech do góry wali ;P Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: to już 700!! 01.09.04, 11:43 kurczę to powinnam ciągle w dołku ;P do odważnych świat nalezy,a więc do góry! ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: to już 700!! 01.09.04, 15:30 Dołek, jakby nie było, można też zapełniać ;P Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: to już 700!! 01.09.04, 18:32 Ale kto dolki kopie, potem w nie wpada, wiec mysle sobie, ze nam nie wypada!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: to już 700!! 02.09.04, 11:38 Znam takich, którzy jakoś nie mogą wpaść w wykopane przez siebie dołki. Pozostaję jednak z nadzieją, że tak sięstanie :) Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: to już 700!! 02.09.04, 21:27 Tez bym sobie tego zyczyla, ale te osoby nie takie glupie,niestety, na razie kopia gdzie sie da! a przy okazji podnioslam hehe Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: to już 700!! 03.09.04, 08:42 Podnisę sobie na łikend, może coś się wydarzy ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: to już 700!! 03.09.04, 11:02 Na pewnoooo, Anioly wygraja z Atlasem hehe, zycze im tego:-) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: to już 700!! 10.09.04, 13:02 Podnoszę, by sie Chetorkowi przydarzyło lala ...lalala...la ;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: to już 700!! 13.09.04, 11:31 No to ja podniose, a przy okazji powiem, ze sie ciesze, ze jestescie i macie dobry humor/ no, prawie zawsze/. Jak wiem, ze gdziees taaam jest ktos, kto czasem o mnie troszke mysli, zaraz lepiej na duszy. pozdrawiam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: to już 700!! 13.09.04, 14:15 I tak jest dobrze, tak trzymać, pamiętaj i bądź pamiętana(y) :D Anioły, jak wiesz Toju, juz sa stracone w tym sezonie, zeszła para, brak widików. Jakoś nie spełniły sie zapowiedzi z początku sezonu. Teraz zacznie się batalia o skład na przyszły rok. Będzie kupa(sorki) plotek, domysłów itd. itp. Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: to już 700!! 13.09.04, 16:10 Wiem, wiem i jak zwykle nie wspolczuje. A plotki i domniemywania zawsze i wszedzie. Juz dzisiaj regionalna wytyka zarobki wlasnie Bajerskiemu, i to w szczegolny sposob, innym wykazuja uposazenia miesiecznie, jemu roczne i to zaraz taaaka kwota. Ot perfidni ludzie, a jak w przyszlym sezonie bedzie jezdzil dobrze? hehe w co nie wierze, niestety. No i ten biedny Adrian M. ale nie jest tak zle w czworce sa, ciekawe czy Zabisko zostanie, jakies mruczenia juz slyszalam. Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: to już 700!! 13.09.04, 16:23 Nasz wątek doczekał się sportowych relacji, a więc podnoszę tylko, bo nieobeznana jestem w temacie ;-)) Pozdrawiam szanownych ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: to już 700!! 14.09.04, 10:46 Najgorsze jest to, że przestaje mnie bawić żużel. Mecze stają się nudne, start, pierwszy łuk ido widzenia, po biegu. Na 15 zdarzają 2 lub 3 ciekawsze biegi i to wszystko, kompletny brak widowiskowości, rywalizacji. Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: to już 700!! 14.09.04, 10:53 Nie dziwie sie Chetor, przezywalam to juz dawno, teraz to jakby nie mialao sensu, i tak coraz czesciej bedziesz tracil zainteresowanie dla wielu innych rzeczy/ moze nawet dla piwka?/ takie zycie heeeeheeee Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: to już 700!! 14.09.04, 15:32 Eeeee taaaaam ;-) Nie w tym rzecz, dobrze wiesz. Ja, dla piFka, niemożliwe(zdaje się w tej chwili) ;-))) Pozdrawiam słomianą :D Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: to już 700!! 14.09.04, 16:35 Slomiana, ale nie sama, cholerka, ze tez zawsze sie tak ulozy:-) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: to już 700!! 14.09.04, 16:37 Taaak, taaak, przychodzi taki czas, ze na p tylko piFko zostaje ;P he he he he Tez nie wierzę, że piwko się znudzi, no może ilości tylko ;D;D Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: to już 700!! 14.09.04, 16:42 Ja wiem swoje, przychodzi taki czas, czy moze przypadlosc i z piwka trzeba zrezygnowac, czy sie chce, czy sie nie chce:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: to już 700!! 14.09.04, 19:49 Nie kracz, przeżyłbym wtedy załamanie nerwowe i musiałbym może zostać posłem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: to już 700!! 21.09.04, 12:11 Podnoszę do góry żeby Parkoś łatwiej zobaczył z jakiejś góry ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: to już 700!! 21.09.04, 12:34 Ciekawe, gdzie On szusuje na tych nartach, u nas teraz bezsniegowo, a o spacery gorskie Go nie posadzam hehe. Chyba, ze ma w sobie cos z kozicy czego nie widac:-) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: to już 700!! 21.09.04, 14:12 Gdziekolwiek by nie był, przynajmniej w Europie, nie zazdroszczę Parkosiowi pogody, wieje strasznie i chmurzyska złowieszcze zapowiadają ulewę...zostaje mu jedynie nadawać w roomie na foroomie, czego oprócz ładnej pogody mu też życzę ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: to już 700!! 21.09.04, 14:14 Pa, Parkosiu, Pa - trzym się chmur kłębiastych i kozic futrzastych ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: to już 700!! 28.09.04, 11:36 Ale całkiem o nas zapomniał, wdrapał się na szczyty i zostawił doliny na pastwę losu :(( Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: to już 700!! 28.09.04, 21:04 He he he,nareszcie mogę postukać troszeczkę.:)) Toju mylisz się,lubię łazić po górach,jeno pogoda na szczytach nie zawsze podoba się mojej drugiej połowie.Nie mniej,złaziłem całkiem sporą część Karkonoszy. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: to już 700!! 29.09.04, 09:29 Wreszcie się wygadał gdzie przebywał ;-)) Byłem tam kilka kilogramów wcześniej ;-) Kobieta na szczycie powinna być jednak bardzo zadowolona. Widocznie to nie był jej szczyt ;-)))) Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: to już 700!! 29.09.04, 13:26 Owszem podnosze, ale nowego nic nie wnosze hehe taki dzien.:-) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: to już 700!! 30.09.04, 12:19 Takoż i ja czynię I za nic się nie winię ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: to już 700!! 30.09.04, 23:21 Kiedyś się wkurzę i napiszę gdzie byłem dzisiaj...:) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: to już 700!! 01.10.04, 10:00 To wkurz się zaraz, bo taki zrobiłeś się tajemniczy. Pewnie dojechałeś do mostu w G-dzu i musiałeś wrócić ;-)) Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: to już 700!! 01.10.04, 15:50 Czyzbys Parkosiu musial odwiedzic pewien urzad, lubiany tylko przez wyjatkowo waskie grono? No i szkoda, ze nie zawitales. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: to już 700!! 01.10.04, 16:56 chetor napisał: > To wkurz się zaraz, bo taki zrobiłeś się tajemniczy. Pewnie dojechałeś do mostu > w G-dzu i musiałeś wrócić ;-)) > Pzdr ----------------------------------------------------- Ciepło,ciepło...;) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: to już 700!! 02.10.04, 10:59 To znaczy, że do mostu w G. nie dojechał ale chyba był w drodze ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: to już 700!! 02.10.04, 12:48 Kto Go tam wie, mataczy i tyle, nie On jeden, niestety DD Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: to już 700!! 02.10.04, 16:43 Acha! Jak w najlepszej rodzinie, mataczacej he he he h Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: to już 700!! 02.10.04, 22:47 Ja mataczę?!!!! to popatrzcie sobie na fotkę. Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: to już 700!! 03.10.04, 09:02 Jednak dojechałeś! Zawrócili Cię natychmiast ??????? A może jako zdolna bestia komputerowa zmieniłeś datę na fotce ?! ;-) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: to już 700!! 03.10.04, 15:39 Przestaje sie wypowiadac na ten temat,jestem zawiedziona takim obrotem sprawy. Trudno, zrozumialam. I dzieki za fotki, ale to nic nie pomoze.:-( Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: to już 700!! 05.10.04, 08:42 Podnoszę w celu samozadowolenia i samozachowania dłuuuugiego wątku ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: to już 700!! 05.10.04, 18:19 No to ja tez podniose, moze kogos sprowokuje delikatnie? LIcze na mily odzew z zachodu.:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: to już 700!! 05.10.04, 23:29 ...no i sprowokowałaś,czego dowodem są moje wpisy na innych wątkach :( Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: to już 700!! 06.10.04, 10:54 Jeszcze raz bardzo przepraszam, moze troche za duzo, tak myslam, ale bralam to na wesolo, jak zawsze.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: to już 700!! 06.10.04, 21:45 Podniose, zeby Parkowy nie przeoczyl przeprosin, tak mnie cos mowi, zeby tak zrobic! Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: to już 700!! 06.10.04, 22:38 toja50 napisała: > Podniose, zeby Parkowy nie przeoczyl przeprosin, tak mnie cos mowi, zeby tak > zrobic! ------------------------------------------------------------- Eeee tam,nic się nie stało!Nie masz za co przepraszać,to ja myślałem,że jseteś na mnie wqurzona.:) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: to już 700!! 07.10.04, 13:43 Otóż to, a więc noch ein mall: Nic się nie stało, cholera, nic się nie stało :DDD Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: to już 700!! 07.10.04, 15:49 Chetor, to co? szkoda, ze nic sie nie stalo, a tyle by sie dzialo, no nie? :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: to już 700!! 07.10.04, 22:45 Chetor przejmuje inicjatywę i podgrzewa,podgrzewa...:) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: to już 700!! 08.10.04, 09:15 Gdy już wszczyscy będa odpowiednio nakręceni wtedy ich wkręcę ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: to już 700!! 11.10.04, 10:05 Jakoś nie zanosi się na wstępne jesienne spotkanko w całym gronie. Może wypali w węższym składzie, wszakże i owo nie wygląda różowo, a najszybciej wypadnie dwójkowo. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: to już 700!! 11.10.04, 11:34 Tez, nawet dzisiaj, o tym myslalam, Naata jest juz dwa tygodnie i nie mamy jak sie spotkac, to jest dopiero horror. Ale wiadomo jesien i trzeba sie przyzwyczajac do zimy, potem juz pojdzie. No i te Twoje dwojkowe spotkania tez nie wypalaja. Pozdrawiam wszystkich chetnych, ale ... Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: to już 700!! 13.10.04, 22:43 No co jest? nikomu nie chce sie tu wchodzic? chcecie ten watek zaglodzic? podnosze wiec dla przypomienia, i prosze o uzupelnienia! A przy okazji podniose, moze ktos zauwazy!? Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: to już 700!! 14.10.04, 09:58 Ja zauważam wszystko, nawet gdy milczę ;-)) Podnoszę i odpływam ;-)) Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: to już 700!! 14.10.04, 11:35 Moze tak, a moze nie, my tego nie wiemy, nie czujemy, wiec podnosze i tak:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: to już 700!! 16.10.04, 11:17 A dziś grozi mi przepicie co mam zrobić(?) takie życie, Się napiję, się wytańczę A gdy dobrze już zaskoczę to naprędce do Naaty skoczę ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: to już 700!! 20.10.04, 10:52 I do Naaty nie skoczyłem bo za bardzo zaskoczyłem ;-)) Naata do mnie zadzwoniła w trakcie zabawy, chociaż o tym nie wiedziała(!) Potem ja do niej,i wyszła pospolita zmyłka ale to przy innej okazji. Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: to już 700!! 20.10.04, 11:13 Szkoda, ze za mocno zaskoczyles i do Naaty nie wskoczyles. Tak sie domyslalysmy, ze glowa chora byla i wizyta sie nie odbyla!:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: to już 700!! 21.10.04, 08:18 Głowa chora nie była bo tabletki zażyła 2kc to wynalazek wielki pomnaga na ból kaca wszelki ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: to już 700!! 21.10.04, 16:08 he he he ... Za karę, że do mnie nie wskoczyłeś Na baletach jakichś grypkę zaliczyłeś ;-PP Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: to już 700!! 23.10.04, 17:42 Nie wiedziałem, że Twoja kara zaraz bym się na Cię rzucił - nara ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: to już 700!! 28.10.04, 14:40 Pomogę w podnoszeniu, co mi szkodzi.. ;P;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: to już 700!! 28.10.04, 15:20 Główny ciężar i tak spoczywa na moich barkach ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: to już 700!! 02.11.04, 13:37 Se podniosę bo tego opadania długo nie zniosę ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: to już 700!! 02.11.04, 14:16 Widze, ze lubisz ten watek, chociaz to nie poczatek Nie chce mi sie tu juz wchodzic, ale widze, ze trzeba to zrobic.:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: to już 700!! 02.11.04, 15:02 Cieszę sie z Twego stwierdzenia, i, że nie mówisz do niezobaczenia ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: to już 700!! 02.11.04, 19:41 pomogę temu wątkowi niech podnoszenie się wznowi, nie o nabijanie licznika w nim chodzi ino o to co się komu i co powiiii ;PP Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: to już 700!! 03.11.04, 12:24 Powim Ci więc moja miła żem rad bardzo wielce, żeś w nim znowu zagościła ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: to już 700!! 03.11.04, 13:56 Ja tez sie ciesze, a przy okazji podniese! Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: to już 700!! 04.11.04, 13:23 W kościach łamie mnie okrutnie... I doła mam na całego! Reumatyzm...? powiem wam mam... w d...ie bo i tak nie wyleczę się z niego I parę innych bolączek mam też... Gdzie słońce nie dochodzi Jak doła mam na całego Wszystko albo prawie g...no mnie obchodzi W „bogactwie” zas...nego bytu I g...nego losu... Czasem budzę się do życia i... Już mam na nie sposób..!. Ale powiem wam po cichu I w wielkim skrócie, że.... Jednak kocham życie.. i... „jeszcze trochę” o nie poproszę. Życie to nie je bajka ;P ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: to już 700!! 04.11.04, 13:32 Tylko sie nie poddawaj humoru sobie dodawaj a wszystko przeminie jak Wisla plynie. I znajdziesz sie na slonecznej plazy, tak mi sie marzy:-))) w dobrym towarzystwie, byle nie na bezludnej wyspie ))) O rany!!! co za Czestochowa, do Naaty wierszyka niech ten sie schowa. Hehe! pozdrawiam i do niczego nie namawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: to już 700!! 08.11.04, 10:55 Dzisiaj se podniesę bo na łikend sie jus ciesę :) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: to już 700!! 08.11.04, 12:29 Jak juz weszlam to Ci pomoge, ale nic z siebie wydusic nie moge:-) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: to już 700!! 08.11.04, 14:42 a ja do spółki... bom towarzyska dusza podnosze co leży i co sie nie rusa ;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: to już 700!! 09.11.04, 10:50 Każda obitka w domu coś podnosi Na "niedomowe" widoki samo się podnosi ;P Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: to już 700!! 09.11.04, 10:58 No nie, Chetor, jużżż o tym wiesz? ze tak ladnie od rana piszesz! Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: to już 700!! 09.11.04, 11:15 Wstyd przyznać - niedawno się dowiedziałem ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: to już 700!! 09.11.04, 11:34 ja to spokojna dusza i w domu i poza mało mnie porusza choć przyznać muszę się że czasem w myślach.. chętnie grzeszę ;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: to już 700!! 09.11.04, 15:41 grzeszyć nam zakazano, wstąpiłem na łoże pięć panienek naliczyłem i na jawie zgrzeszyłem ach, te marzenia ;P Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: to już 700!! 09.11.04, 19:44 Hahaha, Chetor juz historycznie grzeszy, musialo Go wziac mocno, a do wiosny daleko. Pozdrawiam wszystkich wesolych nie wiedziec czemu! Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: to już 700!! 09.11.04, 19:56 Mocno mnie wzięło już zawdy teraz nie mówię już prawdy ;P PS. Pozdrawiasz nie wiedząc czemu czy też nie wiedząc czemu wesołych ?! ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: to już 700!! 09.11.04, 20:03 Czemu wesolych, to chyba jasne:-) Pozdrawiam bez dodatkow! Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: to już 700!! 09.11.04, 20:18 moja wyobraźnia sięga poza grzechy ;-)) pięć piwnych "panienek" położyło Cię w becik??? ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: to już 700!! 09.11.04, 22:35 Hahahahahahahahaha, w to moge uwierzyc!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: to już 700!! 10.11.04, 10:53 Coś taka wierząca, widziałaś na własne oczy jak to było? ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: to już 700!! 10.11.04, 22:02 A może było? może nie było? Może mi wszystko się przewidziało? było nie było to się marzyło a potem... jeszcze bardziej się chciało ;PP ps..o piwie to, oczywiście! ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: to już 700!! 12.11.04, 19:02 Rozszerzam swoje marzenia, nie tylko o piwie Naatuś, nie tylko ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: to już 700!! 12.11.04, 21:10 Widze, ze sie przy Was "rozpsuje", no,no, ale podniose! Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: to już 700!! 13.11.04, 15:27 nie psujmy Toji ;-) ;-)*(-; Słowiańska Dusza Rrymy’ układa Śpiewne wołania... Gra nie z nut A z kapelusza Marzeniami gwiazdy Dogania... Cudowną wolność Za sobą wodzi Miast w lustrach Przegląda się W twarzach... Chce się tak bardzo Z nią repetować Zapominać się I powtarzać... Słowiańska duszo Niemalowana Przaśnaś i zgrzebna I jak kłos złota... Skowronka śpiewem Serduszka wzruszasz Polnym bukietem Muzyką poezji Miłości okraszasz... Łapą niedźwiedzią Czasem prowadzisz... I wdziękiem słonia Idziesz w tany.... Duszyczko!! Całaś ty nasza! Nasz tyś swojski „model”... kochany ;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: mój mały "tomek" .."jak w małpim gaju" 15.11.04, 11:57 ...nikt mnie nie chwali, nikt mnie nie lubi... no to się sama "pocieszę" ;PPP na poniedziałkowe niechcenie... ;-))) Dzwonisz do mnie za pięć dwunasta i.. Zawsze bardzo się spieszysz Tłumaczysz, że gdzieś daleko z miasta Ja wiem, ty do innej już lecisz Twoja miłość jest bardzo kanciasta Nie, nie od Kanta nazwa pochodzi I od konta też nie.. mój Boże, przecież ty... Jak święty turecki chodzisz... Kantujesz kochany i łżesz, jak chcesz A przy tym cudownie słowami szastasz I choć o tym wiem podziwiam cię Ale tylko, gdy jest za ‘pięć dwunasta’ Może znowu byłeś na piwie? I z czuba ci się kurzy? Zalewasz kawałki głodne i.. Coś o uczuciach mówisz? Ojejjej... ale z ciebie wodolej...... Obietnice składasz i.. Luźno je traktujesz Przysięgi.?.powiadasz Do życiowych prawd nie pasują Cel życia w hazardzie widzisz A na zakłady nie masz pokrycia Taki już z ciebie wałkoń i leń I na dodatek marzyciel... Na szczęście mój „złoty królu” Humor, druhem jest twym stałym Serce dobre masz, ja wiem Dzielisz je z babińcem całym W podzięce za to ci wyznam Że też wodę leję do bólu Nie jest dla mnie pierwszyzną Cyganić piękniej od „królów” Jak widzisz dobrana z nas para Mój miły... Nicponi w duecie taniec Spółka z oo - ‘manowiec’ Życiowy wyświechtaniec... ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: mój mały "tomek" .."jak w małpim gaju" 15.11.04, 12:22 Qrczeeee - dlaczego pewne fragmenty traktuję jako przycinki?! ;P Widać, ze masz duuuużo czasu teraz, no i dobrze. Pzdr :D Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: mój mały "tomek" .."jak w małpim gaju" 16.11.04, 09:23 chetor napisał: > Widać, ze masz duuuużo czasu teraz, no i dobrze. he he he .. "dużo czasu" to znaczy: - nie marnujesz czasu? - nie wiesz co z czasem zrobić? - nudzi ci się? - wzięłabyś się za robotę? ;-)))) ...nooo mam trochę czasu ;DD Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: mój mały "tomek" .."jak w małpim gaju" 16.11.04, 10:53 Jak znam Naate to: czasu nie marnuje i wie jak go zagospodarowac. Nie nudzi sie i z wlasnej woli bierze sie za robote i jeszcze ma wolny czas???? Jak Ty to robisz???? :-))) Pozdrawiam wtorkowo, bezproblemowo???? Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: mój mały "tomek" .."jak w małpim gaju" 16.11.04, 12:05 Ja dobrze wiem, że się nie nudzi, przecież nam tu codzień pomarudzi ;P Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: mój mały "tomek" .."jak w małpim gaju" 16.11.04, 13:46 hyhyhyyyy... ;P marudzi, bo ma nadzieję, że to forum do życia pobudzi ;P No to "z innej beczki".... a macie, poczytajcie sobie ;DDD www.wielkarzeczpospolita.net/info137.htm Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: mój mały "tomek" .."jak w małpim gaju" 17.11.04, 10:49 Ee.. myślałam, ze Was trochę "rozerwę", a tu nic, no mam pecha, NO! ;-)) Ale podniose przy okazji ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: mój mały "tomek" .."jak w małpim gaju" 17.11.04, 12:03 POdniose tez , a co, ale wpadlam na chwilke i sie nie odnioslam do rozrywki, pewnie pozniej! Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Ten wątek ma wpisów = 27.11.04, 15:10 Musze podniesc, bo cos zapomnielismy, a koniec roku sie zbliza, i trzeba bedzie zrobic bilans. Pozdrawiam wielowątkowo! Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Ten wątek ma wpisów = 29.11.04, 22:10 Nie wiem co sie dzieje, ale nie podoba mi sie to:-((( Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Ten wątek ma wpisów = 30.11.04, 10:01 Mam takie konkretne pytanie! Co sie Tobie Toju nie podoba ?! Aby konkretnie !!! pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Ten wątek ma wpisów = 30.11.04, 11:12 No, no! To jest wątek pogodno-rozrywkowy, prosze dywersji nie uprawiać, wątkowej ;PP Depresja nas dopada, depresja zjada nas, a my się jej nie damy bo fajna klika z nas ;DDD ! Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Ten wątek ma wpisów = 30.11.04, 11:48 Wlasnie o to konkretnie mi chodzilo, o podnoszenie z humorem. :-))))))))))Tak trudno bylo zrozumiec???? Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: "jak w małpim gaju" ;-) 30.11.04, 11:58 Byłam Głupia Mądra też..;P i dalej nic nie wiem... Życie cyfrą słuszną stukło Powinno być jak w niebie.. A ..tuuuuuuuu ?! Czas co zmienia wszystko, gwarancji żadnych nie daje Albo mi rozumu zabrakło albo sprytu nie staje Albo..????? ...faceta z kasą co szare na złote zamienia raj obiecał no i inne kraje... ;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: "jak w małpim gaju" ;-) 30.11.04, 22:21 I jeszcze inne co nieco, ale daremne zale, prozny trud, itd..........a malpi gaj byl kiedys za Gumowcem, teraz jest tam jakis zakazany parking. Alez tam bylo wesolo, szczegolnie 1 maja. Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: "jak w małpim gaju" ;-) 01.12.04, 21:21 he he.. póżny trud, daremne zale, drugi raz nie ożenię się wcale ;-)))) Nie pamiętam, "małpiego gaju",1 maja? to było tak daaaaawno, ze aż nieprawda ;-))) Pozdnoszę! Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: "jak w małpim gaju" ;-) 07.12.04, 09:49 W każdym mieście jest/był jakiś "małpi gaj" Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: "jak w małpim gaju" ;-) 07.12.04, 17:52 ..w Grudziądzu na pewno nie ma ;DD Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: "jak w małpim gaju" ;-) 07.12.04, 20:19 Jak to? byl za " Gumowcem" a teraz to caly Grudziadz jak malpi gaj! Pozdrawiam i podnosze! Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: "jak w małpim gaju" ;-) 08.12.04, 09:56 Rozszerzę swą wyobraźnie i stwierdzę z przerażeniem: Polska to małpi gaj :( Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: "jak w małpim gaju" ;-) 08.12.04, 12:55 ...Małpy to sympatyczne zwierzęta, na pewno bardziej od ich homosapiensów- braci, dlatego "małpi gaj" kojarzy sie mi troche z cyrkiem, trochę z kabaretem. W naszej rzeczywistości natomiast, powód do śmiechu, a tym bardziej radości zamiera, no chyba, że odnajdziemy sie znowu w "hura-radosnym" litowaniu się nad chorymi, biednymi, bezdomnymi i bezrobotnymi, czyniąc z tego powodu prawie narodowe "święta -jałmużny" a ilość instytucji charytatywnych, wszelkich fundacji, przewyższy niedługo ilość urzędów uzyteczności publicznej, opłacanych przez podatników. "Żebractwo małp" jest czymś naturalnym, ale tylko wtedy, gdy ich egzystencja zależna jest od człowieka -pana. Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: "jak w małpim gaju" ;-) 08.12.04, 15:15 Rzeczywiscie, mozna rozszerzyc w takim negatywnym tego slowa znaczeniu :-((( Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: "jak w małpim gaju" ;-) 14.12.04, 07:42 Niech się mury pną do góry ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: "jak w małpim gaju" ;-) 14.12.04, 09:09 Wspomagana dobrym słowem, już do góry dźwigam 'głowę" ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: "jak w małpim gaju" ;-) 14.12.04, 09:17 Ukochany kraj, umilowany kraj, ukochane i miasta i wioski itd i balagan nasz polski, jestem tak wkurzona od wczoraj, ze z nerw i gore przenise, a co dopiero podniesc!!!!!!!!!! nasz kochany watek, czasem zapomniany, ale bardzo lubiany:-) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: "jak w małpim gaju" ;-) 15.12.04, 09:28 podnoooooooszęęęę wąąąąteczek na górę Nie denerwuj się Toju, to nic nie pomoże, należałoby użyć pięści, ale mój Boże, przecież są już "posłańcy wszechracji" strzegący "porządku" w prawie IV RP....]]]] Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Ten wątek ma wpisów = 16.12.04, 12:38 Jakos ten watek podniose i wcale sie przy tym nie uniose. Pozdrawiam czwartkowo, nie bedac calkiem zdrową. Moze jakos minie, szczegolnie przy winie:- ) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Ten wątek ma wpisów = 16.12.04, 13:51 Niech się pnie do góry nasz wąteczek nieponury, choć nieraz z bezsilnej złości bolą go zapewne, zęby, włosy, paznokcie i kości ;]]]] Mój nastrój minorowy to wynik nieuczesanej mowy ;PP Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Ten wątek ma wpisów = 17.12.04, 09:57 Tyś jest Wielka Naata uczesana, a kudłata(!) kto zrozumie Twe nastroje będzie dobrze mu we dwoje (z Tobą!) ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Ten wątek ma wpisów = 17.12.04, 11:43 hehe Pogłaskałeś moją próżną duszę Odwdzięczyć się jakoś muszę??? ;PPP Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Ten wątek ma wpisów = 17.12.04, 13:25 To wszystko prawda, wiec podniose i mam z glowy! Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Ten wątek ma wpisów = 17.12.04, 20:57 Odwdzięczaj się Naatuś wszystkiem byle nie kuflem z piwem tyskiem ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Ten wątek ma wpisów = 18.12.04, 09:51 Uprzedzony do piwka tyskiego nigdy nie poznasz smaku jego ;-))) "tyskie ponad wszystkie" twierdzą Tyszanie towarzyskie ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Ten wątek ma wpisów = 18.12.04, 13:27 I tak sobie pisza o piwie, cieszac sie ,ze podnosza! Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Ten wątek ma wpisów = 20.12.04, 19:07 Kiedyś się połakomiłem i tyskiego się napiłem, wieeelce to szkodliwe piwo bo od niego głowa się nie kiwo, teraz oczy swe odwracam w dal bo w mym sercu tylko HUBAL ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Ten wątek ma wpisów = 20.12.04, 21:56 Nie znam sie na piwie, wiec tylko podniose jednak wierszy o nim jeszcze troche zniose. Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Ten wątek ma wpisów = 21.12.04, 12:09 Jam na zmiany wielce skora od Tyskiego po Hubala ;-)))) no i seee podnioseee ;P Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Ten wątek ma wpisów = 21.12.04, 13:04 A powinno być do rymu: Jam na zmiany wielce skora od Tyskiego po Chetora ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Ten wątek ma wpisów = 22.12.04, 10:55 Fakt ten przecież wszystkim znany W naszym wątku podciąganym ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Ten wątek ma wpisów = 22.12.04, 12:35 Nie wiedziałem, że to wszem już ogłoszono będę musiał wnet tłumaczyć się przed żoną (ostatnią!) ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Ten wątek ma wpisów = 22.12.04, 16:34 Pozdrawiam i odnawiam, a do piwka nie namawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Ten wątek ma wpisów = 22.12.04, 20:20 O wątek sympatii zazdrości ni ma jak "nas" przeczyta jakoś wytrzyma ;-))) od teraz Pozdrawiam Ciebie i Twoją (ostatnią)! ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Ten wątek ma wpisów = 29.12.04, 13:08 Nasz wątek opuszczon... pozwoliłam też odpocząć od siebie, Chetorkowi, ale czas na rym jakiś, by wątek odnowić ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Ten wątek ma wpisów = 29.12.04, 22:08 Odnawiajmy i pozdrawiajmy, a przy tym sie usmiechajmy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Ten wątek ma wpisów = 06.01.05, 15:59 Cos nikt nie podnosi, a jak plotka glosi wszyscy zapracowani czy zycie jest do bani? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Ten wątek ma wpisów = 07.01.05, 10:52 Gdy wszyscy są zapracowani to wcale nie życie do bani zarobimy nowe Pe_eL-eN_ki na kolejne piFka butelki ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Ten wątek ma wpisów = 07.01.05, 13:41 Pe-eL-eNki na zusy podatki paliwa opłaty jak na chlebek i piwo zostanie naród jeszcze bogaty ;-))) do skarbonki włożymy marzenia nasze i ciche pokory i nadzieje ...na następne wybory ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Ten wątek ma wpisów = 07.01.05, 15:21 Oj Naata, Naata, Naata z Ciebie przechera kudłata wciąż te narodowe narzekania a piwo skrzynkami do rozdawania ;P Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Ten wątek ma wpisów = 07.01.05, 17:18 Czyli wracamy do NORMY po tych wszystkich swietach i sylwestrach, szczegolnie jak mowa o piwa butelkach. Pozdrawiam wsiech! Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Ten wątek ma wpisów = 08.01.05, 18:49 NORMA to podstawa życia NORMA to podtawa bycia NORMA to podstawa picia Gdy ją utrzymasz zdrowie zachowasz ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Ten wątek ma wpisów = 08.01.05, 19:38 Czyli, wszystko, normalnie w NORMIE! he he he Pozdrówki! ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Ten wątek ma wpisów = 08.01.05, 22:41 Nie ma jak normalna norma w formie. Pozdrawiam wszystkich w formie! Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Ten wątek ma wpisów = 09.01.05, 15:30 chetor napisał: > Oj Naata, Naata, Naata > z Ciebie przechera kudłata > wciąż te narodowe narzekania > a piwo skrzynkami do rozdawania ;P No powiedzcie, czy nie mozna sie zdenerwowac naszymi poważnymi tematami, nic tylko otworzyć buteleczkę /tyskiego ;P/, by odsapnąć troszeczkę, nie myśleć, nie słuchać, nie oglądać .. No chyba,że tylko miłe rzeczy, wesołe, jak np. nasz Wątek ;PP No tak, ale potem i tak wraca sie do polityki...i jak tu trzeźwieć? ;PP To taka norma w formie ;DD Pzdro! Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Ten wątek ma wpisów = 14.01.05, 21:10 Pozdrawiam na trzezwo, bele podnieść! Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Ten wątek ma wpisów = 14.01.05, 23:33 Eeee..łyk/end a tu tylko się o piFku gada... i gada... i gada ;-)))) Ale kto wie, może, jak się znowu spotkamy z T+C+P+N+++?? Kto wie??? ;DD Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Ten wątek ma wpisów = 15.01.05, 14:55 I jeszcze o R zapomnialas, hehe to dopiero bedzie o piwku jak nic! Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Ten wątek ma wpisów = 15.01.05, 15:27 No nie, a te dodatkowe plusy? Ale jeśli myślimy o tym samym R..to nie wiem czy taki piwosz? ;-) Raczej winko czerwone - tez lubię ;-))) A młody R..? Mówi że nie ma czasu ;))Pod plusikami kryja się jeszcze M. i S. no ktoby tu jeszcze? ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Ten wątek ma wpisów = 15.01.05, 21:57 Na mysli mialam tylko mlodego R, a o tamtych literach zapomnij i nie przypominaj, niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Ten wątek ma wpisów = 30.01.05, 17:00 A tu...do jasnej Anieli, cisza, nie tylko przy niedzieli? ;-))) Piszcie, podnoście i windujcie, jako ja to czynię, więc wychodzi -mnie naśladujcie :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Ten wątek ma wpisów = 31.01.05, 11:38 No to podnoszę, w wasze ręce;-)) An, widać Twój pościk. Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Ten wątek ma wpisów = 31.01.05, 14:34 widać, ale co to? :-)) Teraz wiem, dlaczego lubię An, po grupie rozpoznaję :-))) An, czy to ten film?? ...podnoszę i ..jak zawsze :D Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Ten wątek ma wpisów = 01.02.05, 15:35 Odczynnik RH też mam zgodny. Jeśli mowa o filmie, to na forum Kino ma bardzo złe opinie. Ale to wiadomo rzecz gustu. I podnoszę, hooooooP, do góry ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Ten wątek ma wpisów = 01.02.05, 17:16 To ja sie wylamie z tym odczynnikiem, niestety, mam inny hehe, a co!Filmu nie znam, nic nie slyszalam, ale osttnio tak ze mna jest, malo co mnie interesuje, ale podniesc moge wiec troszke pomoge, no nie? Odpowiedz Link Zgłoś
anaiss Re: Ten wątek ma wpisów = 02.02.05, 15:06 Wy tu o literkach tajemniczo, to ja i swoje dodałam. Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Ten wątek ma wpisów = 03.02.05, 16:37 Droga An, jakie tajemniczo, przecież my na forum otwartym ;-) To prawda, ze po pewnym czasie współpisania wytwarza się swoisty mikroklimacik, i ludziska w dwa słowa kapują o co idzie, ale i TY już nadajesz podobnie :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Ten wątek ma wpisów = 12.02.05, 14:57 Musze przypomniec, zeby nie zapomniec wiec podnosze i o wpisy prosze! Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Ten wątek ma wpisów = 12.02.05, 15:18 ...już się robi! Znalazłam w internecie ;-) "".... A pro pos IBN i teczek... Ze śpiewnika Zabieglika „B a j e c z k a o B e z p i e c z c e” (piosenka wprowadzajca naszych milusinskich w świat dorosłych) Była sobie raz Bezpieczka Co nas wszystkich miała w teczkach Czy ktoś nie chciał, i gdy chciał (ta druga okoliczność była mile widziana) Każdy u niej teczkę miał Żyło nam się z tym bezpiecznie Ale to nie trwało wiecznie Dzisiaj nie ma już Bezpieczki Ale pozostały teczki Teczki to broń niebezpieczna Można rzec, że obosieczna Powstał rwetes i ambaras Gdy je otworzono naraz Wysypały się nazwiska Tych, co są na stanowiskach I wykryto obcą wtyczkę Superszpiega – „Zapalniczkę” Nawet „Bolek” poczuł miętę Chociaż był już prezydentem I jak głoszą pewne fakta Wykupił swe własne akta Od Wybrzeża po Polesie Oskarżali się „kolesie” Taki z tego powstał swąd Że od razu upadł rząd... Rzeczywiści zaś agenci W żadnych teczkach nie ujęci Mogą czuć się wciąż bezpieczni Jeśli tylko byli grzeczni (tak jak wy drogie dzieci) Na tym kończę dziś bajeczkę Założyłem własną teczkę I wam radzę też dziateczki Zakładajcie szybko teczki Jan Zabieglik ________________________________ Nie zginiemy między teczkami, jak takie talenty mamy! /moje!/ he he he he Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Ten wątek ma wpisów = 12.02.05, 20:28 Najlepsze to Twoje hehe, a z tymi teczkami, panie, to okropne zamieszanie. Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Ten wątek ma wpisów = 20.02.05, 13:41 Nie dla teczkowego tematu ale dla naszego wąteczka co by nie zaginął i dalej się rozwinął podnoszę ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Ten wątek ma wpisów = 20.02.05, 21:03 Podniose! chociaz tego szczerze nie znosze:-) ale co sie nie robi, zeby gralo i wszystkim sie spodobalo! Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Ten wątek ma wpisów = 21.02.05, 08:11 Faktycznie zapomnieliśmy o naszym najdłuższym wąteczku uroczym. No to wio do góry ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Ten wątek ma wpisów = 21.02.05, 19:46 Jak juz zajrzalam, to sie wpisalam heheheheheehe Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Ten wątek ma wpisów = 21.02.05, 20:13 co powiecie na to? Zagrypionam przesraszonam ceną farmacyjiiii kurde nad kurdeszami... czy łone nas leczą czy w konspiracji som z lekarzami?? Zapisane leki na grypę, prawie te same, co na...powiedzmy przeziębienie, 37 zł, lek który ma więcej przeciwskazań niż zalet leczniczych~! Kurde nad kurduplami leczmy siem może sami...??? ;]]] Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Ten wątek ma wpisów = 23.02.05, 12:51 Używam zawsze tych samych wypróbowanych medykamentów, zawsze w końskich dawkach. Jakoś daję sobie radę czego i innym życzę. Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Ten wątek ma wpisów = 23.02.05, 13:53 Haaaa, wiadomo ,konskie dawki zawsze pomoga ale dla niektorych musza byc przestroga:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Ten wątek ma wpisów = 23.02.05, 14:53 Leży Rusek w szpitalu, i wola do siostry: - Siestra, siestra pamieszajtie mnie jajca! - Rusek zboczeniec!!! Na drugi dzień: - Siestra, siestra, pamieszajtie mnie jajca! - Rusek zboczeniec!!! Na trzeci dzień: - Siestra, siestra, pamieszajtie mnie jajca. Siostra ściągnęła Ruskowi spodnie, i zrobiła co chciał. - Siestra świntuch, toż ja chciał kogiel-mogiel....... Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Ten wątek ma wpisów = 24.02.05, 10:27 nooooo nieeeeee... Chetorku! ;DDD ostatnio usłyszane: - jakie ryby lekarze lubią najbardziej? duże sumy :) - Panie doktorze!Stoję u wrót śmierci! - spokojnie,zaraz pana przeprowadze... Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Ten wątek ma wpisów = 24.02.05, 11:12 Dostalem dziś emeryturś i chyba zaszaleję! - Jak?! - Włączę światło na pół godziny! ----------------------------------- Wchodzi facet do księgarni i pyta sprzedawczyni: - Czy dostanę ksiażkę "Kobieta idealna"? - Nie, prosze pana, dzialu Science-Fiction nie prowadzimy. ------------------------------------------------------------- ;) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Ten wątek ma wpisów = 24.02.05, 12:37 Takie makabryczne zarty Was sie trzymaja, az sie boje, szczegolnie tych duzych sumow:-( Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Ten wątek ma wpisów = 05.03.05, 13:11 No i tak po cichutku, w samym kątku, wszyscy zapomnieli o naszym wątku. Wiem, sa powazniejsze sprawy, Ale wpisac sie od czasu do czasu tez nalezy! Pozdrawiam wszystkich zainteresowanych i mile tu widzianych!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Ten wątek ma wpisów = 06.03.05, 13:30 Mam tak dosc zimy, ze czekam na jakis konkretny, zdecydowany atak wiony. Przy okazji pozdrawiam wszystkich milosnikow ciepelka, a teraz ide na spacer:-) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Ten wątek ma wpisów = 07.03.05, 09:59 Nie daleko tysiączka... lecz absencja humoru nasz wąteczek tu nęka może wiosnę przywołamy wesołymi wierszykami? ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Ten wątek ma wpisów = 07.03.05, 12:58 Daje sie zauwazyc, ze do humoru kazdemu z nas daleko, widac zycie daje w kosc i nikomu nielekko. Kazdy jakos tak chce przetrzymac do wiosny bo mysli, ze z wiosna puszcza wszystkie lody,o! figa, a wiosna i tak sie miga! Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Ten wątek ma wpisów = 14.03.05, 06:20 Jak poznasz, że żyjesz w XXI wieku? 1. Własnie próbowałes wprowadzić swój PIN do mikrofalówki. 2. W notesie masz listę 15 numerów telefonów swej najbliższej trzyosobowej rodziny. 3. Wysyłasz swojemu synowi SMS-a z informacja, że już pora na kolację, a on odsyła ci e-maila z odpowiedzia, że zaraz przyjdzie do kuchni. 4. Twoja córka sprzedaje lizaki przez swojš witrynę internetowa. 5. Kilka razy dziennie gawędzisz z nieznajomym z południowej Afryki,ale w tym miesiacu nie rozmawiałes jeszcze ze swoim sasiadem zza sciany. 6. Twoja matka prosi cię o wysłanie zdjęcia twego nowo narodzonego dziecka w jotpegu, aby móc z niego zrobić wygaszacz ekranu. 7. Wracajšc z pracy, zatrzymujesz samochód na podjezdzie do garażu i dzwonisz z komórki, aby sprawdzić, czy ktos jest w domu. 8. Każda reklama w telewizji posiada adres WWW na dole ekranu. 9. Kupujesz komputer, a po szesciu miesiacach jest on przestarzały i wart połowę ceny, za którą go kupiłes. 10. Wyjscie z domu bez telefonu komórkowego, którego nie miałes przez dotychczasowe 20-50 lat swojego życia, powoduje panikę, i to, że po telefon zaraz wracasz do domu. 11. Zapłacenie za cos gotówka, zamiast karta płatnicza, to przedsięwzięcie, które wymaga wczesniejszego zaplanowania. 12. Sprzatanie pokoju stołowego oznacza wyrzucenie torebek po fast foodach z tylnego siedzenia samochodu. 13. Przyczyna braku kontaktu z bliskimi jest to, że nie posiadaja oni adresu mailowego. 14. Jesli masz na scianie/lodówce poprzyczepiane mnóstwo kolorowych karteczek, to znaczy, ze jestes człowiekiem zorganizowanym. 15. Większosć dowcipów poznajesz przez internet. 16. W domu zakładasz drugš linię telefoniczną, aby w ogóle móc rozmawiać przez telefon. 17. Wychodzisz z internetu i masz paskudne uczucie, ze własnie rozstałes się z ukochana. 18. Wstajesz rano i wchodzisz do internetu, zanim jeszcze zdażysz wypić kawę. 19. Budzisz się o drugiej nad ranem, aby pójsć do łazienki, a w powrotnej drodze do łóżka sprawdzasz jeszcze, czy ktos nie przysłał ci maila. 20. Gdy się usmiechasz albo robisz inne miny, przekrzywiasz odruchowo głowę na bok [:-)]. 21. Czytasz ten tekst. 22. Co gorsza, przeslesz go komus dalej... pozdrowionka ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Ten wątek ma wpisów = 14.03.05, 10:40 No i kto tu jest najbardziej pracowity? no kto? A tak na marginesie, to poczatek tego 21 wieku bardzo mi sie niepodoba, wlasnie te piny, smsy i wszystko z pamieci i to to tamto a moja pamiec biedna juz nie taaaaaa. Pozdrawiam i pomagam Naacie pdniesc:-) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Ten wątek ma wpisów = 14.03.05, 13:12 Faktycznie coraz więcej trzeba pamiętać tych różnych hasełek, pinów, kodów itp., itd. Czasami jest to już męczące. Mam to wsztstko zapisane specjalnym kodem, do którego dostęp jest po podaniu kodu ;-)) No to w górkę :D Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Ten wątek ma wpisów = 14.03.05, 13:49 Bedzie draka jak zapomnisz tego kodu do kodow hahaha mnie sie juz tk zdarzylo, no i nich bedzie w gorke:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Ten wątek ma wpisów = 17.03.05, 09:33 eheheh ad ein eis jezcani ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Ten wątek ma wpisów = 18.03.05, 16:48 No to sobie pogadajcie, a ja podniose, jak zawsze. Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Ten wątek ma wpisów = 18.03.05, 21:58 ujoT cząłąod od san, ot ewtał ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Ten wątek ma wpisów = 18.03.05, 22:58 Wiem, ze latwe, ale mnie sie nie chce. Podnosze jak juz weszlam.Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Ten wątek ma wpisów = 19.03.05, 10:10 Kierowcy z Zachodnio-pomorskiego nie przestrzegaja przepisów ruchu drogowego i muszą się z tego spowiadać! - jeżdżą jak sztany! ;PP Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Ten wątek ma wpisów = 19.03.05, 13:52 Niedlugo beda ich zdjecia w internecie razem z pijanymi kierowcami,hahaha ciekawe, Parkos pewnie sie za nadszybkosc tam znajdzie:-) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Ten wątek ma wpisów = 21.03.05, 09:43 Żeby zdążył sięwyspowiadać przed świętami, przecież łamanie przepisów drogowych to grzech ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Ten wątek ma wpisów = 21.03.05, 09:47 A więc witamy w clubie... Parkosia też ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Ten wątek ma wpisów = 21.03.05, 11:38 A co? Parkos club zaklada? On chyba juz tu nie wchodzi:-( Wiem, wiem, przed swietami sporo roboty, my tez niedlugo znikniemy. Pozdrawiam pracowitych. Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Ten wątek ma wpisów = 21.03.05, 12:02 Parkoś za poważny na takie tam ..wątki ;P Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Ten wątek ma wpisów = 23.03.05, 10:20 Parkoś pewnie zarobiony i zajeżdżony. Może pojechał po jakieś marcepany dla nas ;P Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Ten wątek ma wpisów = 23.03.05, 10:23 Niee no, po marcepany to na gwiazdkę ;)Teraz coś z jaj, mogą być w czekoladzie ;P Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Ten wątek ma wpisów = 23.03.05, 12:41 Najlepiej z niespodzianka hehehehe Naata! widze, ze gosci jeszcze nie ma? Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Ten wątek ma wpisów = 23.03.05, 22:41 Nie ma jeszcze, Toju, mam troszkę wolnego he he he Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Ten wątek ma wpisów = 24.03.05, 13:30 Dzisiaj widac, ze masz jeszcze wolne, u mnie juz wakacje, wiec mam zajecie hehe Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Ten wątek ma wpisów = 25.03.05, 11:40 U Ciebie ToJu jest więc tak: - gdy są wakacje masz więcej pracy(zajęć), - gdy nie ma wakacji masz mniej pracy. Też bym tak chciał ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Ten wątek ma wpisów = 25.03.05, 11:44 To tylko kawaleczek prawdy, jak sa wakacje mam wiecej pracy od sporo, kiedy chodzi sie do szkoly hehehe, nie ma lekko i nie chciej tak, to sie wie za pozno! pozdrawiam dzisiaj tez zapracowana, ale juz mniej:-) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Ten wątek ma wpisów = 26.03.05, 10:22 he he ..Chetorku, masz szanse też tak mieć, poczekaj chwilkę maleńką, ten czas tak szybko leci ;-)))Pozdrówki Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Ten wątek ma wpisów = 31.03.05, 16:15 Coz poczac! Parkowy na urlopie, Chetor dla odmiany zapracowany, Naata zamilkla, wiec podnosze sama, bo i reszta sie nie garnie, a tak pieknie na swiecie, wiosna! panie kochanku. Pozdrawiam radosnie, jak mowa o wiosnie! Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Ten wątek ma wpisów = 02.04.05, 11:40 I przy tym milczeniu posiedzimy,:-) a przy okazji podnosimy! Odpowiedz Link Zgłoś