Gość: ja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.05, 12:57 piszcie o najlepszej szkole w Toruniu chodzi mi o liceum:)nie jestem z Toruniaa chciałabym zdobyć info na temat szkoły w której jest ciekawie piszcie ... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Torunianin Re: Naj szkoła w Toruniu IP: *.petrus.com.pl 12.05.05, 12:59 Najlepsza jest 4-ka.Wygrywa wszystkie rankingi. Dobre są także 5-ka,10-tka,1-ka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Profesor Re: Naj szkoła w Toruniu IP: *.torun.mm.pl 12.05.05, 16:16 X to jest dobra TYLKO dlatego, ze trafiaja do niej dobrzy uczniowie. Niestety, jezeli nie jestes olimpijczykiem to nie masz tam co liczyc na dobre traktowanie wsrod nauczycieli (oczywiscie sa wsrod nich wyjatki). Jezeli lubisz uczyc sie sama, bez pomocy nauczycieli to nie powinnas narzekac. Ale jezeli potrzebujesz ich pomocy to nie jest dobry adres. Z cala stanowczością ODRADZAM 10 LO, zalezy jeszcze na jaki profil sie wybierasz ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zi Re: Naj szkoła w Toruniu IP: *.sgh.waw.pl / *.sgh.waw.pl 12.05.05, 13:39 Sadze, ze gimnazjum i liceum akademickie sa najlepsze, Odpowiedz Link Zgłoś