Gość: radek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.05, 10:20 Bardzo dobrze! Popierajmy Torunianina na prezydenta! To moze byc kolejna szanas dla naszego miasta. Bardzo sie ciesze. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
staszekk1 To rzeczywiscie może być szansa dla Torunia. 04.06.05, 10:22 Mimo, że chciałem głosować na PO, może zmienię zdanie i beda demokraci.pl ? To rzeczywiscie może być szansa dla Torunia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Re: Filar na prezydenta? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.05, 10:34 Uwazam, ze to bardzo dobra kandydatura. Profesor Filar to rozsadny i uczciwy czlowiek, nie uwiklany w zadne uklady. Mysle, ze jako prezydent potrafilby byc bezstronny w swych decyzjach. Odpowiedz Link Zgłoś
staszekk1 Jako prorektor d/s studentow byl bardzo lubiany 04.06.05, 10:39 Jest prawnikiem. Jako prorektor d/s studentow na wydziale prawa za moich czasów byl bardzo lubiany. Odpowiedz Link Zgłoś
michutor Re: Jako prorektor d/s studentow byl bardzo lubia 04.06.05, 10:41 a ja srednio ocenie prof.Filara jako kandydata na prezydenta, sredni pomysl, zwlaszcza ze nigdy nie zostal wybrany nawet na posla... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b3ut Re: Jako prorektor d/s studentow byl bardzo lubia IP: *.torun.mm.pl 04.06.05, 13:07 >zwlaszcza ze > nigdy nie zostal wybrany nawet na posla... moze to i dobrze :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: balum Re: Jako prorektor d/s studentow byl bardzo lubia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.05, 13:21 odsyłam :) wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,2748204.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radek Żałuje, ze nie bedzie, ale PD wybrała Henryke Boch IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.05, 18:49 Żałuje, ze nie bedzie, ale PD wybrała Henryke Bochniarz. Tez dobra. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: PD wybrała Henryke Bochniarz IP: *.wlan.pl 04.06.05, 22:26 I dobrze, przynajmniej Filar nie wyrzuci kasy w błoto. Odpowiedz Link Zgłoś