Dodaj do ulubionych

Torunski salon Toyoty - trzeci w kraju

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.05, 14:40
Torunski salon Toyoty - trzeci w kraju. Zostal nagrodzony w Konkursie
Zadowolenia Klienta CS Award 2005, w rankingu organizowanym na podstawie
głosów jakosci i rzetelnosci obsługi.
Wszyscy klienci otzrymuja formularz CS Award 2005 - nagroda przyznawana
dealerom przez ich klientow. Obejmuje tez wskaznik zgłaszanych reklamacji.
Obserwuj wątek
    • siwy51 Re: Torunski salon Toyoty - trzeci w kraju 15.06.05, 21:55
      Tak, ale drogo.
    • Gość: fajnie Re: Torunski salon Toyoty - trzeci w kraju IP: *.bloknet.org / *.org 16.06.05, 09:44
      ale chyba w kategori "najdrozszy"
      • Gość: mariusz Re: Torunski salon Toyoty - trzeci w kraju IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.05, 09:47
        Najdrozszy to nie wiem, ale jakosc iść musi w parze z ceną.
        Mozna oszukiwać jak Frelik tylko czy o to chodzi?
        • Gość: niemariusz Re: Torunski salon Toyoty - trzeci w kraju IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.05, 14:37
          hm, mariusz. mariusz bednarski, właściciel ładnie wyrażający się o firmie
          a VVti jak brały olej tak biora. i nawet 1 miejsce nie pomoże
          • babbik Re: Torunski salon Toyoty - trzeci w kraju 16.06.05, 14:52
            Nie sadzisz chyba ze włąsciciel zwycieskiego salonu sam siebie wychwala?
            I jeszcze sie podpisuje Mariusz?
            Przy okazji, gratulacje dla salonu, a wg mnie Toyoty to najlepsze wozy.
            • Gość: toyota fan Re: Torunski salon Toyoty - trzeci w kraju IP: *.petrus.com.pl 16.06.05, 15:03
              Toyoty to jedne z najbardziej bezawaryjnych wozów,do tego 3-letnia gwarancja.
              Ceny nie są niskie,ale nie są też specjalnie wygórowane.
              Zresztą za dobry wóz trzeba zapłacić.
              Miałem kiedyś Toyote Carine.10 lat bezawaryjnej jazdy!Tylko paliwo i płyny.
              • Gość: darekk Re: Torunski salon Toyoty - trzeci w kraju IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.05, 15:09
                A jakie płyny ? :-)
                • Gość: toyota fan Re: Torunski salon Toyoty - trzeci w kraju IP: *.petrus.com.pl 16.06.05, 15:12
                  Olej,hamulcowy,do chłodnicy itp
                  No może jeszcze inne materiały ulegające naturalnemu zużyciu typu:
                  świece,amortyzatory.Standard
                  Ogólnie bardzo pozytywnie oceniam tę markę.
            • Gość: niemariusz Re: Torunski salon Toyoty - trzeci w kraju IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.05, 17:11
              wiec malo babbik wiesz o motoryzacji...
    • Gość: marek Re: Torunski salon Toyoty - trzeci w kraju IP: *.petrus.com.pl 16.06.05, 19:08
      To jeden z nowocześniejszych salonów w Toruniu
      Niezłe są również salony Hondy,Vw,Audi,Mercedesa,Chryslera.
      Przy okazji.
      Salon Hyundaya (ten przy Dębowej Górze)działa nadal?
      Byłem tam jakiś czas temu,salon był zamknięty a w środku pusto.
      Wie ktoś
      • Gość: gasso Sa trzy salony Hyundaia i Mitsubishi w Toruniu. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.05, 19:13
        Sa trzy salony Hyundaia i Mitsubishi w Toruniu.
        Nie wiem jak ten przy Debowej Gorze, ale sa dwa inne salony Hyundaia i
        Mitsubishi - na Turystycznej i na Poznaskiej. Wiec Debowa Gora bylaby trzecim
        salonem.
        • Gość: marek Re: Sa trzy salony Hyundaia i Mitsubishi w Toruni IP: *.petrus.com.pl 16.06.05, 19:16
          Dzięki za info.
          Wiem,że przy Poznańskiej jest Mitsubishi,jednak o Hyundayu nie wiedziałem.
          To sprawdzona informacja?
          • jakub_lauder Re: Sa trzy salony Hyundaia i Mitsubishi w Toruni 16.06.05, 20:59
            Ja tam zawsze musze sie ponabijac. A tytul watku nie powinien byc:
            "Lysomicki salon Toyoty trzeci w kraju"?

Obsewartorium w Piwnicach jest jeszcze
            w Piwnicach czy juz w Toruniu?
            • Gość: TZGBTŚ Re: Do jakuba laudera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.05, 13:45
              Myślęcinek jest w Myślęcinku czy już bydgoszczly!?
              • ka_zet Re: Do jakuba laudera 17.06.05, 13:50
                Gość portalu: TZGBTŚ napisał(a):

> Myślęcinek jest w Myślęcinku czy już bydgoszczly!?

Oj ludzie, ludzie, trochę geografii.
                Myślęcinek jest w Bydgoszczy. Łysomice nie są w Toruniu. Osielsko nie jest w Bydgoszczy.
          • Gość: zor Re: Sa trzy salony Hyundaia i Mitsubishi w Toruni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.05, 21:03
            Tak.

Hyundai, Pod Dębową Górą 35/39, 056/ 662 38 88
            Hyundai, Turystyczna 58, 648 93 45..4
            Hyundai, Poznańska 194, 651 38 50
          • Gość: zor Re: Sa trzy salony Hyundaia i Mitsubishi w Toruni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.05, 21:04
            A tu masz caly watek:
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=689&w=24214112
            • Gość: marek Re: Sa trzy salony Hyundaia i Mitsubishi w Toruni IP: *.petrus.com.pl 16.06.05, 21:14
              Dzięki bardzo
              • Gość: rafi Re: Salon Toyoty w Toruniu IP: 80.51.243.* 17.06.05, 01:41
                To jak to jest z tym salonem Toyoty? Gdzie on jest? W Łysomicach koło Torunia
                czy w Toruniu koło Łysomic?
                • sdb Re: Salon Toyoty w Toruniu 17.06.05, 11:28
                  tak jest- moja VVTi tez bierze- jak byla na gwarancji to kazali lać 98ke(niby
                  mialo pomoc) a teraz jest po gwarancji i moge sobie wlozyc w dupe palec bo
                  mowia ze litr oleju na 1000km to jest normalna rzecz
                  • telek_ Re: Salon Toyoty w Toruniu 17.06.05, 12:04
                    sdb napisał:

> tak jest- moja VVTi tez bierze- jak byla na gwarancji to kazali lać 98ke(niby
                    > mialo pomoc) a teraz jest po gwarancji i moge sobie wlozyc w dupe palec bo
                    > mowia ze litr oleju na 1000km to jest normalna rzecz

litr oleju na 1000km to jest normalna rzecz?!?!?!?
                    • Gość: niemariusz Re: Salon Toyoty w Toruniu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.06.05, 17:31
                      nieeeee, to nienormalna rzecz, ale wg serwisu tojki to jest normalne
                      w koncu tojota, czego od nich chcesz, tak ma byc i koniec
                      megalomania osiaga tam szczyt
                      • sdb Re: Salon Toyoty w Toruniu 17.06.05, 19:10
                        no dobra musze przyznac ze z tym 1l/1000 przesadzilem ale miedzy wymianami
                        czyli w ciagu 15000km wlewam jakies 3-4 litry to tez nie jest normalne. wiecej
                        na ten temat w szerokim watku: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?
                        f=20&w=14999208&v=2&s=0
    • Gość: cos tam wiem Re: Torunski salon Toyoty - trzeci w kraju IP: 193.19.104.* 17.06.05, 13:58
      porownaj z tym
      www.toyota.bydgoszcz.pl/aktualnosci.php?skin=4&page=&UID=4d3459f8de81
      • Gość: iut Re: Torunski salon Toyoty - trzeci w kraju IP: *.petrus.com.pl 17.06.05, 15:49
        I co?
        W sumie oba salony są podobne
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka