Dodaj do ulubionych

TKH: hokeiści kontra prezes

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.05, 18:51
ADAM NIESTETY NA CIEBIE JUZ CZAS NIECH GRAJA MLODZI... DAJ SE SPOKOJ Z
HOKEJEM I STRZEL SOBIE BROWARA Z TYMI CO CIE POPARLI
Obserwuj wątek
    • adamus221 Re: TKH: hokeiści kontra prezes 24.06.05, 19:12
      co t kur...jest! jak tak moze byc zeby zawodnicy ustalali sklad druzyny?? to
      jest zenujace! a jesli chodzi o samego Adama to z calym szacunkiem dla jego
      osoby ale uwazam ze nie jest on juz w stanie podolac wyzwaniu jakim jest gra w
      elidze. oj zle sie dzieje w TKH!!! no a zawodnicy chyba przez ostatnie 2 lata
      za dobrze mieli bo zaczynaja sie wymadrzac...i nie zmieni tego nawet to czy
      brakuje im odzywek i masazysty czy nie! oni maja terenowac i grac a nie
      zajmowac sie wszystkim w kolo! slaby sezon przed nami:( ale na koniec powiem ze
      Prezes KOnczalski ma w moich oczach 1000% poparcie! ja w Niego wierze i wierze
      tez ze wie co robi( jak mnie na kogos nie stac to sie o niego nie bije bo w
      przeciwnym razie narobie sobie dlugow i po paru miesiacach zwine ineters- to
      jest ZLOTA ZASADA KTORA TEN CZLOWIEK -mam nadzieje- SIE KIERUJE!)
      • Gość: kibic Re: TKH: hokeiści kontra prezes IP: *.tvk.torun.pl 24.06.05, 21:38
        mysle ze kierownictwo ma racje,mam nadzieje ze w koncu dadza pograc takim
        zawodnikom jak Chrzanowski,Ozog i inni
    • Gość: ja Re: TKH: hokeiści kontra prezes IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 24.06.05, 22:14
      Adam, zrobiles dla torunskiego hokeja bardzo duzo. Byles dobrym zawodnikiem i
      dobrym duchem zespolu ale czas biegnie. Dziekujemy ci za te wszystkie lata,
      przyjdziemy licznie na Twoje pozegnanie podziekowac ostatni raz.
      Adam, teraz pczekujemy od Ciebie abys nie konfliktowal ludzi w klubie bo to nie
      jest z pozytkiem dla rozwoju hokeja w Toruniu.
      Adam, zmien decyzje prosimy
    • Gość: Rodzic. Re: TKH: hokeiści kontra prezes IP: *.petrus.com.pl 24.06.05, 22:16
      Przeczytałem list,wywiad z A.F.i komentarze Panów redaktorów.Panowie jestem
      rozgoryczony.Jak można traktować prezesa jak chłopca do bicia.Wiem[jestem
      ojcem jednego z zawodników]że dzięki zabiegom tego pana hokej w naszym mieście
      istnieje na takim poziomie.Żądanie od zarządu że od ustalania składu drużyny
      jest trener i kolesie.Mówić o prywatnych rozgrywkach pomiędzy zawodnikami a
      zarządem[w co nie wierze]w środkach masowego przekazu.Piszecie o
      rozsierdziałych zawodnikach na prezesa za A.F.To śmierdzi prowokacją!Moim
      zdaniem oprócz walorów sportowych zawodnik powinien godnie reprezentować klub,
      kibiców, sponsora i.t.p.i tu jest problem. Proszę państwa nie dajmy się
      sprowokować przez-działaczy PZHL-pseudodziałaczy klubu - zawodników byłch i
      obecnych.NIECH KAŻDY ROBI TO CO DO NIEGO NALEŻY TO BĘDZIE DOBRZE.
    • Gość: jojo fracho ja jes ale morawiecki no zycie IP: *.server.ntli.net 27.06.05, 14:09
      decyduje trener.a nie prezes. i jeli morawiecko go nie widzi to go nie zobaczy. i nie ma po co.choc osobiscie uwazam ze fracho by sie jeszcze przyadal w kilku meczach.
      • Gość: b3ut Re: fracho ja jes ale morawiecki no zycie IP: *.torun.mm.pl 27.06.05, 15:40
        trener to ma trenowac. A decyduje ten kto daje kasę. Jak w życiu...
        • Gość: jaccek Fracho to IKONA toruńskiego Hokeja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.05, 20:42
          Pamiętaćie ostatni mecz PLAY OFF ze stocznią w gdańsku i Btramkę Adama ----
          cudo palce lizać .....dajcie mu się przygotować do sezonu i jeszcze da nam
          trochę radośći
          • Gość: ja Re: Fracho to IKONA toruńskiego Hokeja IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 28.06.05, 17:07
            No i co z tego?
            Bylbym za tym aby Adam trenowal a jezeli bedzie za slaby grzeje lawe.
            Trenowal za kase pozostalych zawodnikow jesli chca tego sami.
            Tylko ze jezeli Adam dostalby szanse trenowania, bylby slaby to w trakcie
            sezonu podnioslyby sie glosy ze Adama dyskryminuja i byloby zle jesli chodzi o
            atmosfere
            Fraszko na pewno nie zgodzilby sie za trenowanie bez gwarancji gry, wiec
            dlatego jestem przeciwny
            • Gość: b3ut Re: Fracho to IKONA toruńskiego Hokeja IP: *.torun.mm.pl 28.06.05, 18:50
              Ikony do kościoła
    • b_a_c_k_u_p Re: TKH: hokeiści kontra prezes 28.06.05, 18:08
      Adam Fraszko zawsze w sercu fanów torunskiego hokeja. W normalnym świecie
      naturalne jest że zasłużeni zawodnicy (a Adam na pewno do takich sie zalicza)
      moga liczyc na specjalne traktowanie przez wladze klubu, czesto nawet dostaja w
      klubie posady po zakonczeniu kariery (aż po paradoks - sytuacja z ostatnich dni:
      koleś który był maskotką w klubie NBA przez naście lat, po zakończeniu
      "kariery", w uznaniu dostał funkcję menagera ds. rozwoju maskotek). Nie można
      zapominać o tych którzy swoją grą przez długie lata dostarczali nam masy
      pozytywnych wrażeń.

A u nas jak zwykle wszystko na postawiono na głowie.
      • Gość: ja Re: TKH: hokeiści kontra prezes IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 28.06.05, 18:12
        Rozumiem ze Fraszko jako niewatpliwie zasluzony zawodnik ma zapewniony status
        zawodnika na wieki.
        Witamy Adama Fraszko, dzis konczy 60 lat, a nadal jezdzi na lyzwach.
        Co to za wspanialy klub ktory tak dba o swoich zasluzonych zawodnikow.
        BACKUP zrob sobie backup bo cos ci sie miesza
        • Gość: jacek Re: TKH: hokeiści kontra prezes IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.05, 18:44
          wiesz kto to jest Kędzierski to człowiek który jest pewnie starszy niż całe
          nesze lodowiski a nadal uczy maluchów gry w hokeja na tor torze więc spoko dla
          Adama tez sie znajdzie miejsce .
          tylko po kilku osłabieniach w tym sezonie szkoda stracić kolejnego seniora
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka