Dodaj do ulubionych

Niebezpiecznie na drogach

IP: *.local.pl / 213.199.218.* 11.07.05, 21:47
ZA TĄ ŚMIERĆ I WIELE INNYCH PONOSZĄ ODPOWIEDZIALNOŚĆ POLITYCY GDYBY BYŁA
WRESZCZIE AUTOSTRADA A-1 BY BYŁO O WIELE MNIEJ TRUPÓW .JEŻDZE TĄ DROGĄ
POCHŁONIE ONNA JESZCZE WIELE OFIAR ,ALE CZY NASZYCH POLITYKÓW TO INTERESUJE
Obserwuj wątek
    • Gość: Filip Re: Niebezpiecznie na drogach IP: *.tvk.torun.pl 12.07.05, 00:03
      Swoja droga cyklisci to straszne zakaly. Sam jestem i cyklista i kierowca
      samochodu. Jak jade rowerem trzymam sie chodnikow i sciezek rowerowych a na
      jezdnie wjezdzam jesli juz naprawde musze (i wtedy przestrzegam przepisow jak
      normalny uczestnik ruchu). Ale jak jade samochodem wielokrotnie widze
      rowerzystow w najlepsze jadacych po ulicy gdy obok jest szeroka sciezka
      rowerowa! Czy ci ludzie naprawde nie maja wyobrazni!?

Ostatnio wsiadalem do samochodu na osiedlu gdzie jest ulica jedno kierunkowa.
      Dwoch chlopcow jechalo rowerami przez srodek, oczywiscie pod prad. Krzyknalem ze
      jak chca jezdzic na ulicy to niech sie najpierw przepisow naucza, a gosc mi
      odpysknal, ze ma karte rowerowa i dobrze jedzie i mam spie...lac . Gdyby nie to
      ze spieszylem sie na egzamin to chyba bym mu przylal.

Albo inny przypadek - wieloktrotnie na ulicy legionow (przy zajezdni) widze w
      nocy rowerzystow jadacych bez ZADNEGO oswietlenia, a tuz obok sciezka rowerowa
      (zreszta wszedzie mozna takich spotkac)

Rece opadaja! Panowie policjanci! KARAC bezmyslnych rowerzystow. Wysokie
      mandaty! Czlowiek potem takiego durnia niechcacy potraci samochodem i pojdzie
      siedziec jeszcze!!! Ze nie wspomne juz nawet ze nie oplacaja OC, wiec w razie
      jakis strat nie ma szans na odszkodowanie.
      • Gość: TK Re: Niebezpiecznie na drogach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 01:10
        Jak to nie ma szans na odszkodowanie??!!
        Pozywasz idiotę z powództwa cywilnego.
        Pozdrawiam
        TK
        • Gość: Filip Re: Niebezpiecznie na drogach IP: *.tvk.torun.pl 12.07.05, 10:19
          Jednym slowem nie mam szans. Proces trwa 5 lat, a na koncu okazuje sie ze gosc
          jest niewyplacalny.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka