Gość: Profesor IP: *.tpl.on.ca / 199.71.64.* 16.08.02, 17:03 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sarenka_forum Re: Gzie mieszkacie 17.08.02, 16:31 Profesorze, my w Polsce mówimy "gdzie", a nie "gzie". Ja mieszkam na ten przykład w Toruniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Profesor Re: Gzie mieszkacie IP: *.tpl.on.ca / 199.71.64.* 17.08.02, 16:48 Uciekla jedna litera .Chodzi mi np. czy mieszkacie w domku na Kwiatowej w bloku z wielkiej plyty , w pruskim murze starej kamienicy czy wluksusowch kondominiaj na Koniuchach , Odpowiedz Link Zgłoś
sarenka_forum Re: Gdzie mieszkacie 17.08.02, 16:53 Gość portalu: Profesor napisał(a): > Uciekla jedna litera .Chodzi mi np. czy mieszkacie w domku na Kwiatowej w bloku > z wielkiej plyty , w pruskim murze > starej kamienicy czy wluksusowch kondominiaj na Koniuchach , Miezkam na Kwiatowej w luksusowym pruskim domku z wielkiej płyty na Koniuchach ;))) Zalezy od pory roku. Odpowiedz Link Zgłoś
kedarus_ Re: Gdzie mieszkacie 17.08.02, 17:14 w malym pokoiku o pow. 18m2 (kladlem podloge to wiem :))) ) czasami sie rusze pomieszkac gdzie indziej ale zazwyczaj mi sie nie chce. nawet nie mam kiedy bo zawsze masa kumpli siedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luke Re: Gzie mieszkacie IP: *.a.007.mel.iprimus.net.au 17.08.02, 19:22 tu, na koncu swiata:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lula Re: Gzie mieszkacie IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 17.08.02, 19:42 na koniuchach, ul. Drzewieckiego. ładne osiedle, ale brak mi takiej ilości sklepów, jaka jest na rubinkowie. wiem, bo tam też mieszkałam. poza tym ogólnie super. Odpowiedz Link Zgłoś
sarenka_forum Re: Gzie mieszkacie 18.08.02, 18:46 Gość portalu: lula napisał(a): > na koniuchach, ul. Drzewieckiego. ładne osiedle, ale brak mi takiej ilości > sklepów, jaka jest na rubinkowie. wiem, bo tam też mieszkałam. poza tym ogólnie > > super. Oddam wszystkie sklepy Rubinkowa za dobre tereny łowieckie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Telek Re: Gzie mieszkacie IP: TORINT* / 212.244.62.* 19.08.02, 16:41 Gość portalu: Profesor napisał(a): > Chodzi mi np. czy mieszkacie w domku na Kwiatowej w bloku > z wielkiej plyty , w pruskim murze > starej kamienicy czy wluksusowch kondominiaj na Koniuchach Senior profesor, gdzie ty na Koniuchach luksusowe kondominia widział??? Odpowiedz Link Zgłoś