Gość: zwałowiec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.05, 20:46 Posel Lewandowski nie zna kalendarza?Czy nie wie ze juz to koniec rządu?Znowu obudził sie za pózno. W ogole te zdjecie oddaje wszystko :DDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Mr Jones Re: Poseł kontra wojewoda IP: *.petrus.com.pl 16.08.05, 20:58 I jeszcze za Przysiek mu dołożyć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bokser Re: Poseł kontra wojewoda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.05, 21:10 i za poparcie fuzji AMB z UMKbokser Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolo Gość wie że SDPL nie wejdzie do sejmu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.05, 21:27 Gość wie że SDPL nie wejdzie do Sejmu i robi wielkie halo aby go media opisały.Z Kosieniakiem to samo,bo skompromitowane SLD też nie zaszaleje. SLD-SDPL panom już dziękujemy! Pora na odnowę państwa,rząd PIS-PO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: artur wojewoda powinien zostać odwołany ze stanowiska!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.05, 08:29 Wypowiedzi Kosieniaka w sprawie przeniesienia Urzędu Marszałkowskiego z Torunia do Bydgoszczy: wojewoda powinien zostać odwołany ze stanowiska, ponieważ ulega "tendencjom szowinistycznym" i ośmielony bezczynnością przełożonych posuwa się coraz dalej "w antytoruńskiej fobii" - dokładnie tak jest! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bokser Re: wojewoda powinien zostać odwołany ze stanowis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.05, 09:52 i jeszcze za to że połowa UW pozostała w Toruniu-po co nam jego urzędy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jerzy r.n. Nie chcemy postkomunistów !!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.05, 13:45 Mnie sie wydaje ze powinno byc tak: -wojewoda powinien podać sie do dymisji -poseł Lewandowski powinien zrzec się mandatu i zrezygnować ze startu w wyborach. Postkomunistyczne ugrupowania już sie dostatecznie skompromitowały w Polsce! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: też toruniak Re: Poseł kontra wojewoda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.05, 07:03 Poseł Lewandowski to rodowity toruniak z chełmionki i dobrze wie co robi i niech tak robi. Bo naprawdę o nasze sprawy dba. Natomiast referent K. powinien wrócić do swojego Włocławka - do swojego biura konserwatorskiego - chyba, że tam już nie ma powrotu ten stary ściemniacz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k.zaborowicz3 Re:kim jest ten Lewandowski IP: 212.122.214.* 18.08.05, 09:13 I jeszcze za to ,że nie obchodzi Go los mieszkańców Regionu. Mó syn z winy lekarzy bydgoskiego szpitala w wieku 14 lat stracił wzrok .Pani Adwokat UW sypała paragrafami o przedawnieniu ,bo konsekwencje niedopełnienia obowiązków lekarzy nastąpiły gdy syn skończył 4 lat. Można było nie uwzględniać zarzutu przedawnienia na podstawie art.5 k. c. Syn, nie ma renty po zmarłym ojcu- bo ZUS to państwo w państwie, wg. MOPS nie kwalifikujemy się nawet do okresowej pomocy - bo ja mam stały dochód- wcześniejszą emeryturę (najniższą ,po 20 latach pracy, po AE w Poznaniu, emeryturę z konieczności a nie z wyboru).Dla syna całkowicie niewidomego przez 3 lata dostawałam tylko zas. pielęgnacyjny i rodzinny. Dopiero od maja ubr otrzymuję z UM zasiłki dla samotnej matki ale to i tak niewielkie pieniądze w stosunku do podstawowych potrzeb. .Do tego jestem poważnie chora. Można było więc zastosować ten art. Odwoływałam się, ale podtrzymywano argumenty przedawnienia przedstawione przez UW .POmaga mi społecznie Radca Prawny p. Z. Ciechorski. Wczoraj dostałam pismo ze Strasburga informujące mnie,że moja skarga została przyjęta.Mam teraz wewn. spokój że zrobiłam wszystko, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ergo zoom Re:kim jest ten Lewandowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.05, 14:22 Skoro tak myśliśz - to pewnie jezdeź Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: włocławianin Re: Poseł kontra wojewoda IP: *.satfilm.net.pl / *.satfilm.pl 18.08.05, 16:46 a co my mieszkańcy Włocławka mamy powiedzieć. O nas nikt się nie troszczy. Na szczęście wybory i mam nadzieję że odpłacimy naszym parlamentarzystom za "wkład" w degradację Włocławka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wredny_krzyzak Re: i tylko tyle mozecie zrobic.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.05, 16:46 nastepna ekipa nie bedzie lepsza. sorry za pesymizm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Poseł kontra wojewoda IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 18.08.05, 16:58 Towarzysz Lewandowski doskonale wie ze nikt go nie odwola a domaganie sie odwolania szowinistycznego wojewody to gra pod publiczke skierowana dla torunskiego plebsu, ktore to ma przypomniejc ze tow. Lewandowski dba o sprawy miasta bo chce byc nadal poslem bo mu sie podoba siedziec w lawach, pierdziec w stolek i robic kase za nic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aabc Re: Poseł kontra wojewoda IP: *.petrus.com.pl 21.08.05, 21:50 MOże to nie wojewodę należy wymienić a polityczne elity toruńskie od lewej do prawej strony które oddawały walkowerem Budgoszczy i Włocławkowi dziedziny w których województwo toruńskie było o niebo lepsze lub milczały gdy wojewodowie dokonywali nieuzsadnionych posunięć na korzyść tych miast.Ostatnio elity m. in. przemilczały degradację bardzo dobrego ośrodka edukacji rolniczej w Przysieku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: tak bardzo mi żal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.05, 22:09 biedni pokrzywdzeni torunianie,płakać mi się chce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jar Re: tak bardzo mi żal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.05, 22:30 Obecność torunian w tym województwie to ciąg upokorzeń. Przecież wiadmomo, że to bydgoszcz pragnąć pognębić toruń oddał mu wszystkie instytucje samorządowe ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waldek Re: Poseł kontra wojewoda IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 29.08.05, 16:23 Wojewoda to nieodpowiedzialny urzędnik państwowy MSW powinno go usunąc ze stanowiska. Panie Kalisz - do dzieła Odpowiedz Link Zgłoś