Dodaj do ulubionych

BARDZO PROSZĘ o pomoc MĘŻCZYZN

29.07.05, 12:30
Chciałabym kupić mojemu mężczyźnie na urodziny golarkę elektryczną, jednak
wybór jest tak duży iż mnie przytłoczył, bardzo proszę o radę, zarówno
odnoście firmy jak i rodzaju, czy ma być zasilana sieciowo czy nie, jakie
ostrza itd???????BARDZO PROSZE O POMOC ZA KAŻDĄ BĘDĘ WDZIĘCZNA ;o)
Obserwuj wątek
    • Gość: Yavo Re: BARDZO PROSZĘ o pomoc MĘŻCZYZN IP: *.css.net.pl / 83.238.11.* 29.07.05, 12:36
      Polecam golarkę zasilaną akumulatorem. Ładuje się ją raz na trzy dni. Jest
      cicha (w miarę) i można ją myć pod bierzącą wodą. Jest jeszcze jedna zaleta.
      Mozna sie golic na siedząco :). Przyjemne z pozytecznym i oszczednośc czasu.
      Pozdrawiam i życzę by mąż odwdzięczył się za piekny prezent :)
      • kinia2505 Re: BARDZO PROSZĘ o pomoc MĘŻCZYZN 29.07.05, 12:43
        Dziękuję, a jeśli chodzi o markę golarki, to jakie są najlepsze? Braun???
        Philips???
    • Gość: kinia2505 Re: BARDZO PROSZĘ o pomoc MĘŻCZYZN IP: 213.17.199.* 29.07.05, 14:58
      ej mężczyźni, nie używacie takich urządzeń czy co?????
    • jupivasut Re: BARDZO PROSZĘ o pomoc MĘŻCZYZN 29.07.05, 15:03
      siekiere mu kup;)
      • szimi4 Re: BARDZO PROSZĘ o pomoc MĘŻCZYZN 29.07.05, 15:16
        no ja się skusiłem na najbardziej "wypasioną" golarkę Brauna Activator model
        8595. Musze przyznać, że takie cudo robi wszystko oprócz golenia.... Co to
        znaczy? To znaczy, że ma świetny wyświetlaczyk na którym pojawiają się napisy
        czy jest głodna (tzn. naładowana), czy ostrza są ok. Poza tym ma świetną stację
        dokującą po włożeniu do której golareczka się ładuje i melduje czy konieczne
        jest jej czyszczenie (po automatycznym wyczyszczeniu golareczka jest jak nowa a
        do tego pachnie cytrynką). Poza tym ma nawet program demo - na wyświetlaczu
        pokazują się wszystkie możliwości tego cuda.
        ALE TO DZIADOSTWO W OGÓLE NIE GOLI!!!!!! Pewnej soboty poświęciłem więcej czasu
        aby spróbować się lepiej ogolić- jeździłem po twarzy chyba z 20-cia razy w
        jednym miejscu i po ponad 15 minutach takiego bzyczenia osiągnąłem efekt jaki
        zwykle mam po 12 godzinach od ogolenia się tradycyjną maszynką (Mach 3) "na
        mokro". Jednym słowem- zabaweczka ładna ale nie do golenia. Prawdą jest, że ja
        mam twardy zarost ale nie podejrzewam, że blondyn będzie miał po tym gładką
        twarz. Jedynym szczęściem w nieszczęściu jest to, że Braun ma teraz
        promocję "Satysfakcja gwarantowana albo zwrot pieniędzy" i w najbliższych
        dniach sprzęt wraca do dystrybutora a ja otrzymam swoje pieniążki :-)
    • dr.rocco Re: BARDZO PROSZĘ o pomoc MĘŻCZYZN 29.07.05, 23:13
      Kup Philipsa , sa dobre , nawet lepsze od Braun
    • oralbee Re: BARDZO PROSZĘ o pomoc MĘŻCZYZN 29.07.05, 23:27
      To jest bardzo ryzykowna sprawa z ta golarka!!!
      Ja zawsze uzywalem zwyklych maszynek i zrobilem sobie prezent w postaci golarki
      BRAUN i sie rozczarowalem!!!-Po uzyciu mialem duze klopoty ze skora!!!!
      Zastanow sie!
    • Gość: KINIA2505 Re: BARDZO PROSZĘ o pomoc MĘŻCZYZN IP: 213.17.199.* 01.08.05, 15:01
      ZOBACZYMY CO Z TEGO WYJDZIE ;O) LICZE IŻ MÓJ MĘŻCZYZNA BĘDZIE ZADOWOLONY Z
      PREZENTU (WSPOMINAL IZ BY CHCIAL SOBIE KUPIC GOLARKE ALE NIE MA KASY). KUPIŁAM
      MU BRAUNA INTERFACE 3770 I MAM NADZIEJE ZE TO TRAFNY ZAKUP. bARDZO DZIEKUJE
      WSZYTSKI ZA POMOC ;O)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka