Gość: man IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 31.08.05, 20:21 I dlatego kobiety nie powinny wsiadac za kólko!!Nawet na rower!!Jedyne pojazdy jakie mogą prowadzić to odkurzacze-a i to pod nadzorem!!Baby do garów!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Robert Re: Zginęły kobiety IP: *.uci.uni.torun.pl 01.09.05, 08:48 Kiedy wreszcie zbudujemy wszędzie ścieżki dla rowerów? Ilu jeszcze ludzi musi zginąć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pat Re: sciezki IP: *.uci.uni.torun.pl 01.09.05, 08:50 zwlaszcza, ze rowerow jest coraz wiecej, bo benzyna drozeje i coraz wiecej ludzi przesiada sie na rowery Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marzka Re: Zginęły kobiety IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 01.09.05, 08:56 Osoba, która wypisuje takie głupoty o odkurzaczach i garach w sytuacji, gdy ktoś ginie na drodze - dowodzi niestety, przykro mi to powiedzieć - głupoty!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daria W powiecie aleksandowskim jest wiecej takich miejs IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.05, 09:05 W powiecie aleksandowskim jest wiecej takich miejsc - trasa "1", droga na ciechocinek... Odpowiedz Link Zgłoś
jerzy_gw Re: Zginęły kobiety 01.09.05, 09:20 Wcale nie przykro to mówic. Taka osoba to zwyczajny idiota. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: * Re: Zginęły kobiety IP: *.kujawsko-pomorskie.pl 01.09.05, 12:04 sam wskakuj na odkurzacz albo typowo dla faceta siedz w fotelu i "pachnij" jak skunks Odpowiedz Link Zgłoś
jakub_lauder Re: Zginęły kobiety 01.09.05, 12:07 A gdzie i w jaki sposob zginely kobiety? Moze ktos napisac co sie stalo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: * Re: Zginęły kobiety IP: *.kujawsko-pomorskie.pl 01.09.05, 12:08 i na dodatek pewnie ten samochod prowadzil facet.Na pewno odwazny bo zwial zeby nie poniesc odpowiedzialności. zreszta -jak zwykle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobieta Re: Zginęły kobiety IP: *.petrus.com.pl 01.09.05, 13:34 miałam trzy wypadki samochodowe wszystkie spowodowali kierowcy- panowie; kto nie powinien wsiadać za kierownicę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darekk Kto lepszym kierowcą: kobieta? mężczyzna? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.05, 13:39 Kto lepszym kierowcą: kobieta? mężczyzna? Dla mnie obie strony maja swoje wady. Odpowiedz Link Zgłoś