Gość: Ronin IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 07.09.05, 00:14 Łajza parszywa opluwa to co z tak wielkim trudem zbudowano,a mianowicie nasze Województwo wspólne z Bydgoszczą,to napewno PLATFUS parszywy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: maciej Re: "Maciej" lobbuje na forum Gdańsk-Gdynia-Sopt IP: *.int.elnet.pl / 83.238.70.* 07.09.05, 16:45 Pytanie, który.Ja na pewno nie! ps. o co wy tak walczyliście. Przecież Gdańsk to wasze wymarzone miejsce! Odpowiedz Link Zgłoś
ormo2 macius 07.09.05, 20:10 a ten tekst o walce to a propos czego. bo cos sie motasz. jakz zwykle z reszta. PS nazywanie cie "lajza" nie odpowiada mi. nie chcialbym ci wchodzic w parade Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Złosliwa bydgoszcz Złosliwi bydgoszczanie osmieszaja Torun IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.05, 20:15 Złosliwi bydgoszczanie osmieszaja Torun - zazdroszczac im chyba wszystkiego, glownie tego, ze choc miejszy, jest z klasa i lubi Gdansk. Wiekszosc wpisow w tym watku to bydgoszczanie (np. zionący nienawiścią do Torunia ethanak), a zalozyl maciej niestety :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niezłośliwy Re:internauci z Torunia się ośmiaszają IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.05, 20:55 Nie jestem złośliwy ale to internauci z Torunia sami się ośmieszają.Jeżeli tego nie rozumieją,to tym gorzej.Co to za stwierdzenie ,że "choć mniejszy ,jest z klasą".Z jaką klasą zerową, pierwszą? Co to znaczy miasto z klasą?Dość dużo podróżuję ale nie słyszałem takiego określania.Może nie dorosłem do "klasy". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alien Re:internauci z Torunia się ośmiaszają IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.05, 23:13 Gość portalu: niezłośliwy napisał(a): > Może nie dorosłem do "klasy". BINGO!!! Odpowiedz Link Zgłoś