Dodaj do ulubionych

Dać Sarence ban

IP: 217.96.43.* 14.09.02, 16:21
Ile można tą osobe tutaj znosić. Ona mi wygląda na moderatora, której płaci
portal by generowała tutaj tłok. I chyba tak jest, bo ja mozna zostawić posty
o każdej porze dnia. Kiedy ona do pracy albo do szkoły chodzi?

Tłumaczenie, że może ma niezbyt wymagająca pracę jest żałośne tak jak jej
osoba.
Tyle ode mnie!
Obserwuj wątek
    • snoop Re: Dać Sarence ban 14.09.02, 16:31
      Przynajmniej ktos ciagnie to forum do przodu ....
    • Gość: SDB Re: Dać Sarence ban IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 14.09.02, 17:01
      217*96*43 uwielbiam ten nr
      • Gość: krotki Re: Dać Sarence ban IP: 217.96.43.* 15.09.02, 19:25
        Gość portalu: SDB napisał(a):

> 217*96*43 uwielbiam ten nr

podejrzewam, że mnie podejrzewasz - ale robak i ja wiemy na 100 % że to nie ja
        reszta mysli co chce ale z koleii ja podejrzewam kto to robak - jesli kogos
        interesuje podam powody ale poza forum bo to tylko przypuszczenia (pozatym
        wymagało by sprawdzenia w historii a ja nie ma czasu

Pozdrawiam

PS bana bym nie dawał w końcu to forum
        • Gość: SDB Re: Dać Sarence ban IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 19.09.02, 17:39
          Gość portalu: krotki napisał(a):

> Gość portalu: SDB napisał(a):
          >
          > > 217*96*43 uwielbiam ten nr
          >
          > podejrzewam, że mnie podejrzewasz - ale robak i ja wiemy na 100 % że to nie
          ja
          > reszta mysli co chce ale z koleii ja podejrzewam kto to robak - jesli kogos
          > interesuje podam powody ale poza forum bo to tylko przypuszczenia (pozatym
          > wymagało by sprawdzenia w historii a ja nie ma czasu

Wiesz, chodzi o to ze z tego nru pisal tez szlachcic zanim zaczal sie logowac,
          pisal tez d-k(malo sympatyczny koles jak sie pewnego razu okazalo) oraz
          sezonowo kilka innych nickow dosc malo przyjaznych dla srodowiska. Tak wiec u
          mnie ten nr juz od daaaaaaaaaaawna jest na cenzurowanym ;)

> Pozdrawiam

Rowniez pozdrawiam

> PS bana bym nie dawał w końcu to forum

Ja tez bym nie dawal. Niewielu bylo takich, ktorym bym dal a z reszta oni juz
          ucichli sami. _()*&*%^$^&$^%$_*( ....... yyyyyyyyyyyy hej zaraz a moze oni
          znowu zostali zabanowani? ale teraz mam zagadke :)
          • Gość: krotki Re: Dać Sarence ban IP: 217.96.43.* 24.09.02, 19:32
            Gość portalu: SDB napisał(a):

> > Wiesz, chodzi o to ze z tego nru pisal tez szlachcic zanim zaczal sie
            logowac,
            > pisal tez d-k(malo sympatyczny koles jak sie pewnego razu okazalo) oraz
            > sezonowo kilka innych nickow dosc malo przyjaznych dla srodowiska. Tak wiec u
            > mnie ten nr juz od daaaaaaaaaaawna jest na cenzurowanym ;)

dopiero dzis przez to że ktos podniósł ten wątek zajrzałem tu i zobaczyłem Twój
            post dlatego dopiero dziś piszę

jest jeszcze ktoś kogo nie wymieniłeś (a znasz doskonale!!) z tego numeru
            zazwyczaj sie loguje ale czasem zapomina- b. rzadko - np. wątek z 28 VII
            załozony i zamkniety zarazem

Pozdrawiam
    • Gość: Iva Re: Dać Sarence ban IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 14.09.02, 21:23
      Trochę mnie wkurza,że gdy wchodzę na forum,co chwila widzę jej pytania lub
      odpowiedzi.Myślę,że jest rozpieszczoną "dziewczynką".Co prawda,bez niej forum
      byłoby o połowę mniejsze,ale proszę bez przesady!!!!!!!!!!!!!
      • sarenka_forum Re: Dać Sarence ban 18.09.02, 18:54
        Gość portalu: Iva napisał(a):

> Trochę mnie wkurza,że gdy wchodzę na forum,co chwila widzę jej pytania lub
        > odpowiedzi.Myślę,że jest rozpieszczoną "dziewczynką".Co prawda,bez niej forum
        > byłoby o połowę mniejsze,ale proszę bez przesady!!!!!!!!!!!!!

B3ut :)))))))))))))))))))))0

• sarenka_forum Re: Dać Sarence ban 18.09.02, 18:56
        Gość portalu: Iva napisał(a):

> Trochę mnie wkurza,że gdy wchodzę na forum,co chwila widzę jej pytania lub
        > odpowiedzi.Myślę,że jest rozpieszczoną "dziewczynką".

Zdaje się kochanie ze to ty przyznałaś się w ktoryms poscie, że chodzisz do
        podstawówki?
        Brawo, takie młode dziewczę i wie już co to internet, i nawet potrafi pisać bez
        błędów...
        Coś z ciebie wyrośnie, z całą pewnością.
        Pozdrawiam cię serdecznie
        Twoja duuuuuuuuzo starsza kolezanka
        • Gość: atomski Re: Dać Sarence ban IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 18.09.02, 19:55
          nie chcę cię martwić sarenko,ale ostatni post też ci nie przyspozy przyjaciół.

spróbuj przyjrzeć się jeszcze raz swoim postom ,wywołałaś lawinę nienawiści i
          cały czas ją podgrzewasz .wydajesz się być inteligentna ...
          ... i co ? inteligentny człowiek przystosowałby się do otoczenia .
          ty natomiast jeszcze się z nim drażnisz (no chyba ,ze cię to bawi -wtedy nie
          czytaj juz dalej )
          wiesz ,lubię cię ,to co wcześniej pisałem to nie była zadna gra na wyniszczenie
          z mojej strony ,ze lubię atakowac ,czy coś .przypadkiem tak się składa ,ze
          twoje protekcjonalne podejście i u mnie uwalnia te same uczucia co u krotkiego
          (pozdrawiam ) ,jonka ...
          ...długo by wymieniać.
          ty naprawdę takimi protekcjonalnymi postami tylko wzmagasz wobec swojej osoby
          falę agresji.
          odpuść sobie dwie trzy zaczepki i daj się lubić,za miesiąc nikt nie bedzie
          pamietał o tej całej zadymie ...

pozdrawiam

• Gość: krzyzak Re: Dać Sarence ban IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.09.02, 20:44
            Gość portalu: atomski napisał(a):

> nie chcę cię martwić sarenko,ale ostatni post też ci nie przyspozy przyjaciół.
            >
            > spróbuj przyjrzeć się jeszcze raz swoim postom ,wywołałaś lawinę nienawiści i
            > cały czas ją podgrzewasz .wydajesz się być inteligentna ...
            > ... i co ?

Mlaskający kolega, co to kapitan statku ,który słyszał o jego
            przypadłościach/zboczeniach i nie wpuscił go na statek,prowokuje dalej.
            Teraz przyczepił sie do sarenki.
            Atom dam ci na loda i wypadaj na forum białegostoku..........
            i nie proś pisząc na moja poczte o pojednanie,-wyrzucam twoje idiotyczne lisciki
          • Gość: Wiech Re: Dać Sarence ban IP: 217.97.134.* 19.09.02, 08:29

podpisuję sie pod postem atomskiego - ma facet po prostu rację, czy tego
            zaslepieni nienawiścia panowie chca, czy tez nie...
          • sarenka_forum Re: Dać Sarence ban 21.09.02, 12:32

> nie chcę cię martwić sarenko,ale ostatni post też ci nie przyspozy przyjaciół.

Atomski, nie dbam o to. Mówię zawsze swoją prawdę, wystarczająco głośno by ci,
            którzy są za mną, poszli za mną, ci, których to drażni mogli wyrzucać
            frustracje na forum. Nie zauważyłeś drobnej niekonsekwencji: kiedy ja piszę
            komuś kilka cierpkich słów, jestem atakowana. Kiedy to omnie się pisze w
            podobnym tonie-wszyscy macie rację i słuszność. A najbardziej dufny w swoją
            słuszność jest jak widać z kolejnego postu poczciwy przyjaciel Wiech.

>
            > spróbuj przyjrzeć się jeszcze raz swoim postom ,wywołałaś lawinę nienawiści i
            > cały czas ją podgrzewasz .wydajesz się być inteligentna ...

Lawinę nienawiści wywołałeś swojego czasu ty, Atom. Na Netbicie i nie tylko.
            Być może mamy podobne natury. Ale pamiętaj, że osoby, którym się nie podobasz,
            także kiedyś pójdą za tobą. Kiedyś.

> ... i co ? inteligentny człowiek przystosowałby się do otoczenia .
            > ty natomiast jeszcze się z nim drażnisz (no chyba ,ze cię to bawi -wtedy nie
            > czytaj juz dalej )

"Czlowiek mądry przystosowuje się do świata. Czlowiek nierozsądny pociąga świat
            za sobą. Dlatego postęp i geniusz należy do ludzi nierozsądnych."
            Oscar Wilde

> wiesz ,lubię cię ,

Miło mi to słyszeć, ale gdybyś mnie nie lubił, nie zmartwiłabym się.

to co wcześniej pisałem to nie była zadna gra na wyniszczenie
            >
            > z mojej strony ,ze lubię atakowac ,czy coś .przypadkiem tak się składa ,ze
            > twoje protekcjonalne podejście i u mnie uwalnia te same uczucia co u krotkiego
            > (pozdrawiam ) ,jonka ...
            > ...długo by wymieniać.

Mów za siebie. Wolałabym, żebyś nie stawiał siebie na jednej półeczce z
            krotkim, ale nie będę pisać dlaczego.

> ty naprawdę takimi protekcjonalnymi postami tylko wzmagasz wobec swojej osoby
            > falę agresji.

Czlowiek, który wypowiada się wyłącznie w sposób "political correct" lub aby
            zdobyć zwolenników, zostaje politykiem SLD lub dyplomatą na Bliskim Wschodzie.
            Przykro mi, że odbierasz moje posty jako "protekcjonalne". ja nie mam takiego
            wrażenia. Są tutaj ludzie, których bardzo lubię (pomimo, że nie byłam z nimi na
            piwie ani nie podzielają moich poglądów) i nie widzę powodów abym miała się z
            tym kryć.

> odpuść sobie dwie trzy zaczepki i daj się lubić,za miesiąc nikt nie bedzie
            > pamietał o tej całej zadymie ...

O jakiej zadymie?????
            Atomski, raz jeszcze: nie mam "absolutnych" przyjaciół ani "absolutnych" wrogów.
            Przyjaźnię się z mądrymi ludźmi, którzy nie boją się prawdy.
            >
            > pozdrawiam
            > ja też.
            Sar

• radca Re: Dać Sarence ban ? 18.09.02, 20:04
      Gość portalu: robak napisał(a):

> Ile można tą osobe tutaj znosić. Ona mi wygląda na moderatora, której płaci
      > portal by generowała tutaj tłok. I chyba tak jest, bo ja mozna zostawić posty
      > o każdej porze dnia. Kiedy ona do pracy albo do szkoły chodzi?
      >
      > Tłumaczenie, że może ma niezbyt wymagająca pracę jest żałośne tak jak jej
      > osoba.
      > Tyle ode mnie!

Dobrze bedzie,jak zajmiesz sie poprostu soba.Czy ty na to lozysz jakies
      pieniadze ? Czy ponosisz jakies straty, ze ktos pisze na forum - kiedy mu sie
      to podoba ? Pisz o czym chcesz i pokaz co ty potrafisz ?

radca
      • Gość: krotki Re: Dać Sarence ban ? IP: 217.96.43.* 18.09.02, 21:09
        radca napisał:

do kogos (przyp. mój)

> Dobrze bedzie,jak zajmiesz sie poprostu soba.

Świetna rada radco a świetne najlepiej zacząć stosowac od ...... siebie

Czy ty na to lozysz jakies
        > pieniadze ? Czy ponosisz jakies straty, ze ktos pisze na forum - kiedy mu sie
        > to podoba ? Pisz o czym chcesz i pokaz co ty potrafisz ?

tak ale nie obrażaj ( niekoniecznie Ty ) przy okazji innych, wystarczy to że
        spierajmy , a róbmy to na argumenty nie na chamskie przytki ad personam

>
        > radca

Pozdrawiam - podpis i zarazem autor jest u góry
        • Gość: atomski Re: Dać Sarence ban ? IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 18.09.02, 23:13
          z tego okazywania serca to chyba juz zupełnie niewiele zostało ?
          krzyzak pisz tak dalej a rzesze wiernych ufnych w twe szczere serce bedzie
          rosła w zastraszającym tempie :)))

...a może po prostu się rozmyslililiscie pare dni temu (bo za mała publika ) i
          próbujecie zwalić ,ze to ja wszystko zepsułem ?? to dlatego krzyzak tak ujada
          od paru dni na mnie na forum bydgoskim : hau ,hau !!!

oj dzieciaczki ,dzieciaczki : ))))))))))

• Gość: krzyzak Re: Dać Sarence ban ? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.09.02, 10:08

> z tego okazywania serca to chyba juz zupełnie niewiele zostało ?
            > krzyzak pisz tak dalej a rzesze wiernych ufnych w twe szczere serce bedzie
            > rosła w zastraszającym tempie :)))
            >
            > ...a może po prostu się rozmyslililiscie pare dni temu (bo za mała publika )
            i
            > próbujecie zwalić ,ze to ja wszystko zepsułem ?? to dlatego krzyzak tak
            ujada
            > od paru dni na mnie na forum bydgoskim : hau ,hau !!!
            >
            > oj dzieciaczki ,dzieciaczki : ))))))))))
            >
            >
            >
            Nie przepraszaj mnie w mailach -----wyrzucam je,sorry
            • Gość: atomski Re: Dać Sarence ban ? IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 21.09.02, 17:09
              Sarenka pisze (cudzysłowiach ):
              „Atomski, nie dbam o to. Mówię zawsze swoją prawdę, wystarczająco głośno by ci,
              którzy są za mną, poszli za mną, ci, których to drażni mogli wyrzucać
              frustracje na forum.”

-Nie chodzi o to co mówisz ,tylko jak mówisz . Sposób przekazania tej samej
              prawdy ma decydujący wpływ na odbiór .

Spróbujmy rozebrać to na klocki :

-Moi drodzy ,czy wiecie ,ze marchewka jest zupełnie pomarańczowa ?

-Czy do wszystkich panów przez małe „p” dotarło ,ze marchew jest tak
              pomarańczowa ? Ci z niższej półki to i tak nie są w stanie tego pojąć tym
              bardziej ,ze mówi to inteligentna kobieta i z założenia będą zdania, ze jest
              niebieska !!!

Widzisz róznicę w przekazie tej samej prawdy ? Prawda została przekazana ta
              sama, czy nie ? Marchew jest pomarańczowa ?

Co gorsza sarenko na poparcie – wzmocnienie, często uświadamiasz ,ze jesteś
              taka boska i mądra i masz tak wyrafinowane gusta ,ze szok .
              Niestety „zastraszyć” w ten sposób to można 13 letniego dresa, który stara się
              udawać inteligenta w pubie studenckim ,nie ludzi ,którzy zaglądają na forum
              Gazety Wyborczej .
              Często (nie zawsze ) są to po prostu ludzie o dużo lepszym
              wykształceniu ,większej wiedzy i do tego odnieśli sukces .
              Takimi jazzowymi wstawkami można pobłyszczeć na czacie INTERII -tutaj średnio
              raczej .
              Nie tam też nie . Zjebka natychmiastowa i brutalna ...
              ... chyba w akademiku w takim razie ???

„Nie zauważyłeś drobnej niekonsekwencji: kiedy ja piszę komuś kilka cierpkich
              słów, jestem atakowana”

Tak się składa ,ze czytuję toruńskie forum . Pamiętam kto zaczął i kto
              zaatakował pierwszy .
              Teraz sytuacja jest o tyle trudna ,ze z rozpędu forum sobie po Tobie jedzie (
              taka uwaga ,krotki ma rację ,na forum piszesz posty ,czyli listy ,a tam są tzw.
              zwroty grzecznościowe ,które piszemy z dużej litery i tak zwrot TOBIE napisałem
              z dużej litery ).
              Teraz wymaga to większego hartu ducha niż tydzień temu .O ile znam specyfikę
              forum ,to właśnie zignorowanie paru tych „rozpedzonych” i pisanie w mniej
              zadufanym ,obrazoburczym bez pokrycia tonie, spowoduje całkowity zwrot .

„Lawinę nienawiści wywołałeś swojego czasu ty, Atom. Na Netbicie i nie tylko.
              Być może mamy podobne natury. Ale pamiętaj, że osoby, którym się nie podobasz,
              także kiedyś pójdą za tobą. Kiedyś.”

Różnica była taka ,ze ja się tego spodziewałem ,ze występowałem z dużo gorszej
              i z założenia przegranej pozycji.
              W oczach” nie znających sprawy” to ja uchodziłem za tego złego. Miałem tego
              świadomość ,a jednak postanowiłem się zmierzyć . Twoja sytuacja jest natomiast
              zupełnie inna . Zdajesz się o nic konkretnego nie walczyć i w dodatku się
              dziwić ,ze jest tak a nie inaczej. To dwie zupełnie różne historie.
              Na szczęście obiekt sam postanowił mi pomóc i uświadomić wszystkich ,ze jest
              przypadkiem nieuleczalnym i ,ze miałem rację.
              Tak się rozpędził w ukazywaniu swojego prawdziwego ja ,ze teraz robi koło dupy
              waszym inicjatywom .

Być może mamy podobne natury ,ale ja na wyciąganie wniosków miałem półtora
              roku ,ty trzy miesiące ??
              Wyraźnie widać ,ze nie uczysz się szybciej ,więc spokojnie możesz zaufać mojej
              wiedzy : )))))))))
              (nie oznacza to wcale ,ze nie popełniam błędów )

"Czlowiek mądry przystosowuje się do świata. Czlowiek nierozsądny pociąga świat
              za sobą. Dlatego postęp i geniusz należy do ludzi
              nierozsądnych."
              Oscar Wilde”

-Tak sarenko ,ale:
              „Niektórzy nieprzystosowani trafiają tam gdzie nie ma klamek ,czasem więc
              lepiej temperować swój geniusz”- Natalia Kukulska

„> wiesz ,lubię cię ,
              Miło mi to słyszeć, ale gdybyś mnie nie lubił, nie zmartwiłabym się.”

Ojej moja afirmacja odtrącona leży w kałuży ?
              : )

Reszta Twojego postu nie nadaje się na przytaczanie i rozkładania na cześci w
              celu wyjaśnienia wątpliwości ,bo o wszystkim już było .
              Natomiast w kwestii przyjaciół i zadymy coś się zapętliłaś . Udajesz ,ze nie
              widzisz ?
              Nie podejmuje się komentarza ,bo nie rozumiem .

Wybacz mój protekcjonalny ton . Mam jednak nadzieję ,ze szybciej zrozumiesz
              dzięki temu jak to jest po drugiej stronie.

Sorry ,ze takie przydługaśne .

No.

: )))

• sarenka_forum Re: Dać Sarence ban ? 24.09.02, 18:15
                Pozwolę sobie pozostać przy swoim zdaniu.
                Nie mam wrażenia, że jestem po jakiejś "drugiej stronie", a nawet jeśli, to nie
                przeszkadza mi to (tobie przeszkadzało i stąd cała ta historia).
                Twój przykład z marchewką pominę milczeniem, bo trochę żenada z twojej strony
                takie bzdury pisać.

Mimo wszystko pozdrawiam
                Sar

• humanior Re: Dać Sarence ban ? 24.09.02, 20:32
                  dobrą metodę masz. Jak ci się coś nie podoba, lub się z czymś niezgadzasz to
                  najlepiej nazwać to żenadą. Rzecz jasna wszystko co co piszesz ty, jest piękne
                  i cudowne.
                • Gość: Bondi Re: Dać Sarence ban ? IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 24.09.02, 22:11
                  "Twój przykład z marchewką pominę milczeniem, bo trochę żenada z twojej strony
                  takie bzdury pisać.

Całkowicie się mylisz, tekst z marchewką był niezwykle trafny. Zamiast
                  ośmieszać się nazywając go żenadą, troszkę się nad nim zastanów Orędowniczko
                  Uciśnionych Inteligentnych Feministek

B.
                  • lisiczkaa Re: Dać Sarence ban ? 25.09.02, 00:54

> "Twój przykład z marchewką pominę milczeniem, bo trochę żenada z twojej
                    strony
                    > takie bzdury pisać.

Zgadzam się z Blondie. to było naprawdę trafne i ... zdecydowanie na temat.

Pozdrawiam @ll
                    • lisiczkaa Małe sprostowanko ;) 25.09.02, 15:58
                      lisiczkaa napisała:

> Zgadzam się z Blondie. to było naprawdę trafne i ... zdecydowanie na temat.

Z Blondi oczywiście. Grunt to wyrobić w sobie szacunek do nazwiska i ...
                      nicka :)

Ps: Np. atomski z małej litery :)
                      • Gość: Jonek Re: Małe sprostowanko ;) IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 25.09.02, 19:29
                        lisiczkaa napisała:

> lisiczkaa napisała:
                        >> Z Blondi oczywiście. Grunt to wyrobić w sobie szacunek do nazwiska i ...
                        > nicka :)

Jeżeli już, to z Bondi...
                        • lisiczkaa Re: Małe sprostowanko ;) 25.09.02, 21:04
                          Gość portalu: Jonek napisał(a):

>
                          > Jeżeli już, to z Bondi...

Oczywiście ;)
                • Gość: Ted® Re: Dać Sarence ban ? IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 25.09.02, 10:01
                  > Twój przykład z marchewką pominę milczeniem, bo trochę żenada z twojej strony
                  > takie bzdury pisać.
                  >
                  > Mimo wszystko pozdrawiam
                  > Sar
                  >

o yezu! - rzucil stasiek, razony atakiem epilepsji
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka