Dodaj do ulubionych

KACZYŃSKI PREZYDENTEM UCZCIWYCH PRZEDSIĘBIORCÓW

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.05, 22:44
Poparł go oszukany przez sądy i wrobiony w rozne swinstwa pan Roman Kluska.
To wzor uczciwego przedsiebiorcy, ktory ciezka praca doszedl do sukcesu- ale
chore struktury panstwa nieudolnej III R.P. zniszczyly go. takiemu czlowiekoi
mozna zaufac.

Lepiej na zmianach ktore chce PO wyszlaby tylko niewielka czesc Polakow- tylko
oni zyskają. Tusk bylby prezydentem pazernych bogaczy ktorzy chcą jeszcze
więcej- to garstka osob, bo w istocie Polacy nie chca zmian ktore bedzie
probowala forsowac PO, nie chca tez prezydenta ktory w kampanii posluguje sie
pustoslowiem i podgryza niczym pies kontrkandydata, poslugujac sie
absurdalnymi argumentami, ktore na szcescie demaskuje i osmiesza doskonale
przeciez wyksztalcony i inteligentny Kaczynski. I nie chcą tez prezydenta
ktory stal się nieuprzejmy nie ze swej woli ale na polecenie sztabowców i
speców od marketingu, prezydenta nieprawdziwego, podatnego na wszelkie sugestie.

Polacy chcą twardego prezydenta, ktory stanowczo bedzie popieral zerwanie
chorych ukladow- wywadzocych sie z PRL- hamujacych rozwoj kraju, ktory bedzie
robil to co sam uzna za stosowne- wiec dobre dla Polski a nie to na co
pozwoli mu partyjne zaplecze wbrew niemu.

Wzor prezydentury zgodny z oczekiwaniami przecietnego Polaka jest najbardziej
zblizony do tego co planuje prof. Lech Kaczynski. Przez jednak manipulacje
wszytkich najwiekszych mediow nasz Naród ulega propagandzie.

Wygra IV Rzeczpospolita- kiedy pseudo-sondaze dawaly kilkunastoprocentową
przewagę PO i 20 procentową Tuskowi, mozna bylo zwątpic- ja wierzylem w sukces.
Teraz jest juz bardzo blisko- sondaze zmieniają sie z dnia na dzień-
44,45,46%- jeszcze trochę wysilku i wygramy !!! Zwlaszcza biorąc pod uwagę
tradycyjne sondazowe przeszacowanie Tuska.
Obserwuj wątek
    • Gość: JA GŁOSUJE NA KACZYNSKIEGO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.05, 22:47
      JA GŁOSUJE NA KACZYNSKIEGO!
      • Gość: Kowalczyk Re: GŁOSUJE NA KACZYNSKIEGO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.05, 18:00
        Ja też !
    • Gość: Koza Re: KACZYŃSKI PREZYDENTEM UCZCIWYCH PRZEDSIĘBIORC IP: *.adsl.inetia.pl 20.10.05, 08:25
      Platforma usiłowała uwieść Romana Kluskę wybierając Go do swojej fikcyjnej Rady
      Programowej. Cieszę się, że nie dał się On im oszukać i poparł Kaczyńskiego.
    • Gość: b3ut Re: KACZYŃSKI PREZYDENTEM UCZCIWYCH PRZEDSIĘBIORC IP: *.torun.mm.pl 20.10.05, 15:00
      "Polacy chcą twardego prezydenta" mów za siebie

"ktory stanowczo bedzie popieral zerwanie
      chorych ukladow- wywadzocych sie z PRL- hamujacych rozwoj kraju"

chore relikty PRL-u hamujące rozwój kraju to: KRUS, brak podatku dochodowego dla
      rolników czy dofinansowanie kopalni (nie mówiąc już o własności państwowej). O
      ile wiem PiS chce by dalej tak było...
    • Gość: stefek LEPPER KACZYNSKI 2 BRATANKI IP: *.brda.net 20.10.05, 15:37
      J/W
    • Gość: ana Re: KACZYŃSKI PREZYDENTEM UCZCIWYCH PRZEDSIĘBIORC IP: *.petrus.com.pl 22.10.05, 22:36
      I to pisza moherowe berety!
      • Gość: JaCeK ! Re: KACZYŃSKI PREZYDENTEM UCZCIWYCH PRZEDSIĘBIORC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.05, 22:54
        PO- partia sztucznej inteligencji- a dokladniej wymądrzających się śmiesznych
        ludzi- taki wniosek mozna wysnuc po niektorych wypowiedziach- też tutaj- w tym
        wątku.
        Kaczyński wyraźnie powiedział że PiS zamierza rządzić z PO a o koalicji z kim
        innym nie ma mowy.
        Ale PO i Donald rozgłaszają że PiS kręci z Samoobroną czy LPR, choc tak wcale
        nie jest.
        Po prostu Lepper i ksiądz Rydzyk udzielili Kaczyńskiemu poparcia- i nieodcinanie
        się od elektoratu skrajnych partii to jest doskonała postawa Kaczyńskiego-
        świadczy to o tym że to On tylko ma szanse stać się prezydentem wszystkich.

Bo przecież Donald w domyśle mówi do kilku milionów Polaków o radykalnych
        poglądach- nie chcę mieć z wami nic wspólnego, nie potrzebuję waszego poparcia.
        I to chyba nie jest rozsądne bo tracił on z kazdym dniem w sondazach i przez to
        moim zdaniem przegra minimalnie w wyborach.
        • Gość: lol Re: KACZYŃSKI PREZYDENTEM UCZCIWYCH PRZEDSIĘBIORC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.05, 23:19

Nie obrażaj sztucznej inteligencji - ona jest synonimem cybernetyki i
          informatyki i ciagle się rozwija. Poglady głąbów typu Beut i inni to wytwór
          prania mózgów przez komiksy typu "Wprost" czy "Polityka" albo szmatławce jak:
          Nie czy GazWyb. Inteligentni redaktorzy tych przekaziorów lansują jedynie
          słuszne poglądy , które nie są ich poglądami ale są poglądami dla masy
          jednejszesnastejinteligentów w celu łatwiejszego manipulowania nimi. Nawet nie
          jest mi żal tych głąbów bo oni myślą ,że ... myślą , a dają się krzywdzić za
          własne pieniądze i na własne życzenie. lol
          • Gość: JaCeK ! Re: KACZYŃSKI PREZYDENTEM UCZCIWYCH PRZEDSIĘBIORC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.05, 23:41
            Wszystkie duze media stanowią jedną grupę podległą pod układy które dla
            przeciętnych ludzi w tym dla mnie są niejasne. Dotąd myślałem że jedyna
            alternatywa to Nasz Dziennik pełen oszołomstwa i jawnej propagandy, ale dostała
            się w moje ręce Gazeta Polska, po przeczytaniu fragmentów ostatniego numeru
            zrozumialem parę rzeczy.

Natomiast jesli chodzi o Wprost- to to pismo cierpi na rozdwojenie jazni.
            Raz artykuly przeciwko PiS- że ten podaje gazete do sądu- innym razem felieton
            Mazurka i Zalewskiego absolutnie proPiS-owski
            Jednoczesne też obrzucanie blotem Cimoszewicza ( może i słuszne) i feletiony
            "jak gdyby nigdy nic" jego rzecznika Nałęcza.
          • Gość: b3ut Re: KACZYŃSKI PREZYDENTEM UCZCIWYCH PRZEDSIĘBIORC IP: *.torun.mm.pl 23.10.05, 01:52
            > Poglady głąbów typu Beut i inni to wytwór
            > prania mózgów przez komiksy typu "Wprost" czy "Polityka" albo szmatławce jak:
            > Nie czy GazWyb.

A przede wszystkim przez uniwersytety. Czego i tobie życzę
    • yaraz82 Re: KACZYŃSKI PREZYDENTEM UCZCIWYCH PRZEDSIĘBIORC 23.10.05, 13:01
      Dzis wybory
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka