Gość: szteter IP: 158.75.1.* 27.09.02, 13:10 ech gdzie ta polska złota jesień... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Wiech Re: kurde zimno... IP: 217.97.134.* 27.09.02, 13:14 pewnie się wczasuje, albo na saksach, małpa jedna!... ...a nam tu 'forumowe' niewiasty marzną, aż żal patrzeć... Ja ta nie wim - nic zrozumienia w ty przyrodzie dla człowieka ni ma! Szkoda gadać... Odpowiedz Link Zgłoś
snoop Re: kurde zimno... 27.09.02, 13:53 Oj Wiechu czy nie wolalbys wygrzewac sie na sloneczku niz marznac teraz i zacierajac dlonie z zimna ?? ja tam wole lato i sie musze gdzie przeprowadzic gdzie jest cieplej .. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiech Re: kurde zimno... IP: 217.97.134.* 27.09.02, 14:05 snoop napisał: > Oj Wiechu czy nie wolalbys wygrzewac sie na sloneczku niz marznac teraz i > zacierajac dlonie z zimna ?? wołabym... choć w końcu - od czego jest grzaniec??! :) > ja tam wole lato i sie musze gdzie przeprowadzic gdzie jest cieplej .. > pozdrawiam może Merkury?... ;) pozdr. Wiech Odpowiedz Link Zgłoś
sarenka_forum Re: kurde zimno... 28.09.02, 14:03 snoop napisał: > Oj Wiechu czy nie wolalbys wygrzewac sie na sloneczku niz marznac teraz i > zacierajac dlonie z zimna ?? > ja tam wole lato i sie musze gdzie przeprowadzic gdzie jest cieplej .. > pozdrawiam Polecam Sycylię. Czerwone pomarańcze... Długie zachody słońca... Wspaniałe wino........ Życie zaczyna się w nocy...... :) Sar Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiech Re: kurde zimno... IP: *.e-nterart.pl 28.09.02, 14:27 ...wspaniały brud, wspaniali kierowcy, wspaniała wendeta - nic jeno brać... Odpowiedz Link Zgłoś
sarenka_forum Re: kurde zimno... 28.09.02, 14:30 Gość portalu: Wiech napisał(a): > > ...wspaniały brud, wspaniali kierowcy, wspaniała wendeta - nic jeno brać... Współczuję doświadczeń. Ja mam zgoła inne. Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szteter Re: kurde zimno... IP: 158.75.1.* 30.09.02, 11:37 Gość portalu: Wiech napisał(a): > > > > > ...a nam tu 'forumowe' niewiasty marzną, aż żal patrzeć... > > hehe panie wiech ja rozumiem że kiedyś jak grałem z kumplami w kosza to darli sie na mnie : szteter grasz jak baba !!! ale bez przesady ja nie jestem niewiastą :) no ale z drugiej strony to facetom też jest zimno ... chociaż z trzeciej strony to łatwo można się rozgrzać nie o i tu potrzeba jakiejś niewiasty :) hmmm ech rozmażyłem sie czy jak... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiech Re: kurde zimno... IP: *.e-nterart.pl 30.09.02, 12:37 oj, Szteter, przeca ja wiem, że Ty nie dziewczynka! To w kontekscie innego wątka było, co go to Baby założyły były i wymieniały się dreszczami... ;)) pozdr. Wiech Odpowiedz Link Zgłoś
slawek__j Re: kurde zimno... 30.09.02, 13:50 Gość portalu: szteter napisał(a): > no ale z drugiej strony to facetom też jest zimno ... chociaż z trzeciej > strony to łatwo można się rozgrzać nie > o i tu potrzeba jakiejś niewiasty :) taaa... jakiś niezły kociak niebyłby zły byle nie jakiś bezwłosy sfinks! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fore Re: kurde zimno... IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 30.09.02, 12:45 Gość portalu: Wiech napisał(a): > > ...a nam tu 'forumowe' niewiasty marzną, aż żal patrzeć... no :))) Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś