Gość: grogreg IP: *.miasto.szczecin.pl 28.02.01, 13:12 3 latek, wart 23000? I czy rzeczywiscie pali w trasie 3,5l oleju na 100km. Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: grogreg alez babola strzelilem!!! Chodzi o AROS`e IP: *.miasto.szczecin.pl 28.02.01, 13:41 Link Zgłoś
Gość: Ginny Re: HARRY POTTER IS THE BEST!!!! IP: *.net.bialystok.pl 29.08.01, 11:02 No pewnie, że jest! Jestem wyrobioną literacko czytelniczką i czytam naprawdę dużo naprawdę wartościowych ksiązek( ostatnio: Czarodziejska górę, Boże igrzysko i Rok 1984. Ale Harry''ego kocham, bo to jest świetna literatura dla dzieci.I nie tylko, moja mama też to lubi. I Musierowicz. Przecież to klasyka!!! A Makbet... cóż, Harry a Makbet to dośc szokujące zestawienie... Mijamy się chyba w gatunkach... Link Zgłoś
Gość: czatonet Re: HARRY POTTER IS THE BEST!!!! IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 23.09.01, 12:15 Kocham: Domxa, Tuttiego, Wiza, Koni, Hermi_87, TD, DH, Regisa (rany, to "ona"!), Jacka, Owocellę, Zahi i wszystkich czatowników! Szczególne podziekowania dla Tuttiego za... za WSZYSTKO! Stała czatownica hermi_granger Link Zgłoś
Gość: Akir Re: HARRY POTTER IS THE BEST!!!! IP: 212.160.130.* 12.10.01, 10:15 Harry potter jest niezłą książką , chociaż jak już zostało powiedziane w tej dyskusji nie koniecznie najlepszą , jeśli się czytało trochę literatury fantazy, czy klasyki dla dzieci, oczywiście nie jest to Ulisses, (ale szczeże powiedziawszy ja nie dałem rady przeczytać Ulissesa, i nie uważam się przez to gorszy po prostu mam inny temperament). Wróćmy do harrego, to że akurat ta książka stała się takim hitem zawdzięcza dobrej reklamie, pobudzającej wyobraźnię, to o niej można napisać, że IS THE BEST!!!!, myślę że wszyscy wydawcy powinni się uczyć na tym przykładzie wtedy może wspaniała sztuka czytania się odrodzi. Pozdrowienia Akir Link Zgłoś