Dodaj do ulubionych

Seat Aritma SDI 1.7

IP: *.miasto.szczecin.pl 28.02.01, 13:12
3 latek, wart 23000? I czy rzeczywiscie pali w trasie 3,5l oleju na 100km.
Obserwuj wątek
    • Gość: grogreg alez babola strzelilem!!! Chodzi o AROS`e IP: *.miasto.szczecin.pl 28.02.01, 13:41
    • Gość: Ginny Re: HARRY POTTER IS THE BEST!!!! IP: *.net.bialystok.pl 29.08.01, 11:02
      No pewnie, że jest! Jestem wyrobioną literacko czytelniczką i czytam naprawdę
      dużo naprawdę wartościowych ksiązek( ostatnio: Czarodziejska górę, Boże
      igrzysko i Rok 1984. Ale Harry''ego kocham, bo to jest świetna literatura dla
      dzieci.I nie tylko, moja mama też to lubi. I Musierowicz. Przecież to
      klasyka!!! A Makbet... cóż, Harry a Makbet to dośc szokujące zestawienie...
      Mijamy się chyba w gatunkach...
    • Gość: czatonet Re: HARRY POTTER IS THE BEST!!!! IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 23.09.01, 12:15
      Kocham: Domxa, Tuttiego, Wiza, Koni, Hermi_87, TD, DH, Regisa (rany,
      to "ona"!), Jacka, Owocellę, Zahi i wszystkich czatowników! Szczególne
      podziekowania dla Tuttiego za... za WSZYSTKO! Stała czatownica hermi_granger
    • Gość: kWIAT Re: HARRY POTTER IS THE BEST!!!! IP: 64.124.150.* 08.10.01, 20:13
    • Gość: Akir Re: HARRY POTTER IS THE BEST!!!! IP: 212.160.130.* 12.10.01, 10:15
      Harry potter jest niezłą książką , chociaż jak już zostało powiedziane w tej
      dyskusji nie koniecznie najlepszą , jeśli się czytało trochę literatury
      fantazy, czy klasyki dla dzieci, oczywiście nie jest to Ulisses, (ale szczeże
      powiedziawszy ja nie dałem rady przeczytać Ulissesa, i nie uważam się przez to
      gorszy po prostu mam inny temperament). Wróćmy do harrego, to że akurat ta
      książka stała się takim hitem zawdzięcza dobrej reklamie, pobudzającej
      wyobraźnię, to o niej można napisać, że IS THE BEST!!!!, myślę że wszyscy
      wydawcy powinni się uczyć na tym przykładzie wtedy może wspaniała sztuka
      czytania się odrodzi. Pozdrowienia Akir

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka