Gość: ?? IP: 83.8.74.* 15.12.05, 00:42 Wypisuje takie bzdury na forum że ośmiesza tylko torunian. Albo jest na haju albo w stanie pomroczności jasnej Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
babbik To nie ja, tylko jątrzący leszek, sprawdz nick 15.12.05, 07:50 To nie ja, tylko jątrzący leszek, sprawdz nick - ja pisze "babbik", ale widocznie moje teksty zbyt trafiały w sedno i drażnily , wiec jątrzący próbuje się podszywać pisząc "babblk" - podobne, ale to nie ja :-) Nie pierwszy zreszta raz, gdy jątrzący leszek się podszywa, przeczytaj: torun-bydgoszcz.pl/forum/viewtopic.php?t=403 Niektorym brak argumentow logicznych i stosują chamskie zagrywki. Odpowiedz Link Zgłoś
babbik Jątrzący podszywa sie zresztą pod nastepnych 15.12.05, 07:52 Jątrzący podszywa sie zresztą pod nastepnych - zamiast "nautile" pisze "nautlle" forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=71&w=33510882&v=2&s=0 Pisze oczywiscie głupoty.Pod kogo nastepnego podszyje się jątrzący leszek? Takiego chamskiego bydgoszczaka powinni zablokować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ?? Re: Jątrzący podszywa sie zresztą pod nastepnych IP: 83.8.104.* 15.12.05, 09:28 Sorry nie zauważyłem że to jest "l" a nie "i" Odpowiedz Link Zgłoś
jakub_lauder Re: Jątrzący podszywa sie zresztą pod nastepnych 15.12.05, 10:03 W podanej lince jest ewidentne klamstwo, ktore odziera tam zalaczone wywody z jakiejkolwiek wiarygodnosci. Pisze tu jako Jakub_Lauder: klamstwem w podanej lince jest, ze pisalem tu czy gdziekolwiek indziej jako jakis leszek, maciej, a_werido, geograf102, alfa, genuine itp. Odpowiedz Link Zgłoś
a_weirdo Re: Jątrzący podszywa sie zresztą pod nastepnych 15.12.05, 11:11 > klamstwem w podanej lince jest, ze pisalem tu czy gdziekolwiek indziej > jako jakis leszek, maciej, a_werido, geograf102, alfa, genuine itp. Oni wiedzą, wypierając się tylko dowodzisz, że Oni mają rację... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arek Re: Jątrzący podszywa sie zresztą pod nastepnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.05, 12:04 Z jakubem pewnie masz racje, to torunczyk, choc narzeka jak leszek - łatwo o pomyłkę. Natomiast leszek, dwumiasto, genuine44, a ostatnio torunskakultura1 oraz rankingi1 -to ta sama osoba. Dwa ostatanie tematy sa na forum regionalnym, zobaczcie jak po chamsku oczernia torunian. Bydgoszczanie sie owini wstydzic. Odpowiedz Link Zgłoś
a_weirdo Re: Jątrzący podszywa sie zresztą pod nastepnych 15.12.05, 12:06 > Bydgoszczanie sie owini wstydzic. Przesadzasz z tą odpowiedzialnością zbiorową. Odpowiedz Link Zgłoś
ka_zet Re: Jątrzący podszywa sie zresztą pod nastepnych 15.12.05, 12:16 Gość portalu: arek napisał(a): > Z jakubem pewnie masz racje, to torunczyk, choc narzeka jak leszek - łatwo o > pomyłkę. Bo jak ktoś śmie narzekać na coś w Toruniu to wiadomo że to "leszek", prawda. Albo inny "jątrzący" bydgoszczanin. A jak ktoś na forum bydgoskim śmie narzekać na coś w Bydgoszczy to automatycznie znaczy, że jest z Torunia i trolluje. Jasne. > Bydgoszczanie sie owini wstydzic. Nie mam zamiaru wstydzić się za niezidentyfikowane trolle, niezależnie od ich miejsca pochodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
torunskakultura Re: Jątrzący podszywa sie zresztą pod nastepnych 15.12.05, 13:26 >Dwa ostatanie tematy sa na forum regionalnym, > zobaczcie jak po chamsku oczernia torunian. Wypraszam sobie. Na forum forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=35350 sa wylacznie cytaty gwiazd torunskiego forum. Zadnego oczerniania. ps. Kto to leszek? ps1. Kto to Babbik? Odpowiedz Link Zgłoś
babbik Re: Jątrzący podszywa sie zresztą pod nastepnych 15.12.05, 13:32 Nie klam znam twoje nicki: babblk, nautlle, Leszek, dwumiasto, genuine44, a ostatnio torunskakultura1 oraz rankingi1. Odpowiedz Link Zgłoś
torunskakultura [...] 15.12.05, 13:46 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
torunskakultura [...] 15.12.05, 13:49 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arek Jątrzący leszek zachowuje się po chamsku. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.05, 12:01 Jątrzący leszek zachowuje się po chamsku. Odpowiedz Link Zgłoś
jakub_lauder Re: Jątrzący leszek zachowuje się po chamsku. 15.12.05, 12:51 Innym - chyba gorszym chamstwem jest przypisywanie jednej osobie czynow drugiej. A to osoba (osoby?) ktore dzialaja na stronie, ktorej linke tu podano czynia nagminnie. Zalosne. A w Toruniu dzieje sie cala masa zlych rzeczy... Odpowiedz Link Zgłoś
babbik Re: Jątrzący leszek zachowuje się po chamsku. 15.12.05, 13:34 jakub_lauder napisał: > chamstwem jest przypisywanie jednej osobie czynow drugiej. Masz racje, jakubie, ale wejdz jeszcze raz w: torun-bydgoszcz.pl/forum/viewtopic.php?t=403Tam nie ma nic o jakubie. Moze kiedys ktos cos wpisal myląc was, ale przeczytaj. Nie ma. Jests niesamowicie krytyczny i łątwo cie pomylic z leszkiem, poza tym podbijałes parę razy wątki (jak on). Ale mysle ze nie jestes leszkiem, choc on sam ma kilkanascie nickow. Odpowiedz Link Zgłoś
a_weirdo Re: Jątrzący leszek zachowuje się po chamsku. 15.12.05, 13:37 > nie ma nic o jakubie. O, ale jest o mnie. Śmieszne... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mathias_sammer Re: Jątrzący leszek zachowuje się po chamsku. 15.12.05, 13:43 :-) Odpowiedz Link Zgłoś