Dodaj do ulubionych

babbik dostał w głowę??

IP: 83.8.74.* 15.12.05, 00:42
Wypisuje takie bzdury na forum że ośmiesza tylko torunian. Albo jest na haju albo w stanie pomroczności jasnej
Obserwuj wątek
    • babbik To nie ja, tylko jątrzący leszek, sprawdz nick 15.12.05, 07:50
      To nie ja, tylko jątrzący leszek, sprawdz nick - ja pisze "babbik", ale
      widocznie moje teksty zbyt trafiały w sedno i drażnily , wiec jątrzący próbuje
      się podszywać pisząc "babblk" - podobne, ale to nie ja :-)
      Nie pierwszy zreszta raz, gdy jątrzący leszek się podszywa, przeczytaj:
      torun-bydgoszcz.pl/forum/viewtopic.php?t=403
      Niektorym brak argumentow logicznych i stosują chamskie zagrywki.
    • babbik Jątrzący podszywa sie zresztą pod nastepnych 15.12.05, 07:52
      Jątrzący podszywa sie zresztą pod nastepnych - zamiast "nautile" pisze "nautlle"
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=71&w=33510882&v=2&s=0
      Pisze oczywiscie głupoty.Pod kogo nastepnego podszyje się jątrzący leszek?

Takiego chamskiego bydgoszczaka powinni zablokować.
      • Gość: ?? Re: Jątrzący podszywa sie zresztą pod nastepnych IP: 83.8.104.* 15.12.05, 09:28
        Sorry nie zauważyłem że to jest "l" a nie "i"
        • jakub_lauder Re: Jątrzący podszywa sie zresztą pod nastepnych 15.12.05, 10:03
          W podanej lince jest ewidentne klamstwo, ktore odziera tam zalaczone wywody z
          jakiejkolwiek wiarygodnosci.

Pisze tu jako Jakub_Lauder: klamstwem w podanej lince jest, ze pisalem tu
          czy gdziekolwiek indziej jako jakis leszek, maciej, a_werido, geograf102,
          alfa, genuine itp.

• a_weirdo Re: Jątrzący podszywa sie zresztą pod nastepnych 15.12.05, 11:11
            > klamstwem w podanej lince jest, ze pisalem tu czy gdziekolwiek indziej
            > jako jakis leszek, maciej, a_werido, geograf102, alfa, genuine itp.

Oni wiedzą, wypierając się tylko dowodzisz, że Oni mają rację... ;)
            • Gość: arek Re: Jątrzący podszywa sie zresztą pod nastepnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.05, 12:04
              Z jakubem pewnie masz racje, to torunczyk, choc narzeka jak leszek - łatwo o
              pomyłkę.
              Natomiast leszek, dwumiasto, genuine44, a ostatnio torunskakultura1 oraz
              rankingi1 -to ta sama osoba. Dwa ostatanie tematy sa na forum regionalnym,
              zobaczcie jak po chamsku oczernia torunian.
              Bydgoszczanie sie owini wstydzic.
              • a_weirdo Re: Jątrzący podszywa sie zresztą pod nastepnych 15.12.05, 12:06
                > Bydgoszczanie sie owini wstydzic.

Przesadzasz z tą odpowiedzialnością zbiorową.
              • ka_zet Re: Jątrzący podszywa sie zresztą pod nastepnych 15.12.05, 12:16
                Gość portalu: arek napisał(a):

> Z jakubem pewnie masz racje, to torunczyk, choc narzeka jak leszek - łatwo o
                > pomyłkę.

Bo jak ktoś śmie narzekać na coś w Toruniu to wiadomo że to "leszek", prawda.
                Albo inny "jątrzący" bydgoszczanin.
                A jak ktoś na forum bydgoskim śmie narzekać na coś w Bydgoszczy to automatycznie
                znaczy, że jest z Torunia i trolluje.
                Jasne.

> Bydgoszczanie sie owini wstydzic.

Nie mam zamiaru wstydzić się za niezidentyfikowane trolle, niezależnie od ich
                miejsca pochodzenia.
              • torunskakultura Re: Jątrzący podszywa sie zresztą pod nastepnych 15.12.05, 13:26
                >Dwa ostatanie tematy sa na forum regionalnym,
                > zobaczcie jak po chamsku oczernia torunian.

Wypraszam sobie. Na forum

forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=35350
                sa wylacznie cytaty gwiazd torunskiego forum. Zadnego oczerniania.

ps. Kto to leszek?
                ps1. Kto to Babbik?
                • babbik Re: Jątrzący podszywa sie zresztą pod nastepnych 15.12.05, 13:32
                  Nie klam znam twoje nicki:
                  babblk, nautlle, Leszek, dwumiasto, genuine44, a ostatnio torunskakultura1 oraz
                  rankingi1.
                  • torunskakultura [...] 15.12.05, 13:46
                    Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
                    • torunskakultura [...] 15.12.05, 13:49
                      Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
    • Gość: arek Jątrzący leszek zachowuje się po chamsku. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.05, 12:01
      Jątrzący leszek zachowuje się po chamsku.
      • jakub_lauder Re: Jątrzący leszek zachowuje się po chamsku. 15.12.05, 12:51
        Innym - chyba gorszym chamstwem jest przypisywanie jednej osobie czynow
        drugiej. A to osoba (osoby?) ktore dzialaja na stronie, ktorej linke
        tu podano czynia nagminnie. Zalosne.

A w Toruniu dzieje sie cala masa zlych rzeczy...
        • babbik Re: Jątrzący leszek zachowuje się po chamsku. 15.12.05, 13:34
          jakub_lauder napisał:
          > chamstwem jest przypisywanie jednej osobie czynow drugiej.

Masz racje, jakubie, ale wejdz jeszcze raz w:
          torun-bydgoszcz.pl/forum/viewtopic.php?t=403Tam nie ma nic o jakubie.
          Moze kiedys ktos cos wpisal myląc was, ale przeczytaj. Nie ma.

Jests niesamowicie krytyczny i łątwo cie pomylic z leszkiem, poza tym
          podbijałes parę razy wątki (jak on). Ale mysle ze nie jestes leszkiem, choc on
          sam ma kilkanascie nickow.
          • a_weirdo Re: Jątrzący leszek zachowuje się po chamsku. 15.12.05, 13:37
            > nie ma nic o jakubie.

O, ale jest o mnie. Śmieszne... :-)

• mathias_sammer Re: Jątrzący leszek zachowuje się po chamsku. 15.12.05, 13:43
              :-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka