Gość: balum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.05, 12:59 Własnie jest w telewizji na programie drugim. Grają toruńskie zespoły, mówił prezydent torunia. A tyle pluto tutaj na regionalną telewizje. Promują was w najlepszym czasie antenowym. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Iza :) Re: program o toruńskich piernikach IP: *.chello.pl 25.12.05, 13:17 Jaka cisza na forum!! :))))) Chyba wszyscy siedzą z nosami przyklejonymi do telewizorów.:)))) Ja też :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: program o toruńskich piernikach IP: *.petrus.com.pl 25.12.05, 13:41 Program rzeczywiście fajny.Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ?? Re: program o toruńskich piernikach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.05, 13:50 W programie drugim?? A nie przypadkiem w regionalnej trójce?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iza :) Re: program o toruńskich piernikach IP: *.chello.pl 25.12.05, 14:00 Owszem , w trójce .Ale trójka jest ogólnopolska .:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ?? Re: program o toruńskich piernikach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.05, 17:50 Zgadza się że ogólnopolska, ale trójka to nie dwójka, o ten błąd mi chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karol Re: program o toruńskich piernikach IP: *.adsl.inetia.pl 25.12.05, 18:54 Piękny jest nasz Toruń. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iza :) Re: program o toruńskich piernikach IP: *.chello.pl 25.12.05, 19:13 No , piękny , piękny .... :))) Niech juz będzie moja krzywda >:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karol Re: program o toruńskich piernikach IP: *.adsl.inetia.pl 25.12.05, 19:16 Iza :) napisał(a): > No , piękny , piękny .... :))) Niech juz będzie moja krzywda >:)))) Ale przecież Twoja Saska Kępa też jest fajnym miejscem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iza :) Re: program o toruńskich piernikach IP: *.chello.pl 25.12.05, 19:26 Ooooooooo !!! :) Dziękuję bardzo !!!:)) Nareszcie jakieś dobre słowo !!! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iza :) Re: program o toruńskich piernikach IP: *.chello.pl 26.12.05, 18:36 No i co ..?? Martwa cisza ..?? Tyle było wrzawy , że program będzie kiepski , że będą tylko migawki , że TVB postara się , żeby za dużo nie pokazać , a jak się okazało , że program był całkiem przyzwoity i ciekawy , to ...nic ..?? Zero komentarzy ..?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karol Re: program o toruńskich piernikach IP: 83.238.144.* 26.12.05, 19:01 Wszystkim się podobał ? To miłe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iza :) Re: program o toruńskich piernikach IP: *.chello.pl 26.12.05, 19:14 Prawdaż ..?? Najwyraźniej wyjątkowa zgodność zdań...:)))) Dziwi mnie tylko , że przed programem zgodnie i głośno dyskutowano , a po programie ...zgodnie się milczy :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: program o toruńskich piernikach IP: *.tvk.torun.pl 26.12.05, 19:26 > Własnie jest w telewizji na programie drugim. Grają toruńskie zespoły, mówił > prezydent torunia. A tyle pluto tutaj na regionalną telewizje. Promują was w > najlepszym czasie antenowym Balum dobrze mowi. Teraz dziennikarze z miasta na B. znowu 20 lat beda mogli byc nieobiektywni a my nie bedziemy mogli o tym powiedziec bo w 2005 roku byl program. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iza :) Re: program o toruńskich piernikach IP: *.chello.pl 26.12.05, 19:40 Oczom nie wierzę , celowo źle to interpretujesz ..!!! Czy naprawdę nie stać Cię na odrobinę obiektywizmu ..?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: program o toruńskich piernikach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.05, 20:04 Odczekajcie do wtorku, są jeszcze święta, ludzie nie siedzą przy komputerach, napewno pojawia się jakieś komentarze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karol Re: program o toruńskich piernikach IP: 83.238.144.* 26.12.05, 20:04 Program był OK , ale w przeszłości z TVBydgoszcz różnie bywało . Latem program "Lato z jedynką" z Torunia kręciła ekipa TVPoznań - dlaczego ? Podobno w pierwszym kwartale przyszłego roku ma ruszyć toruńska redakcja TVP3 ; miejmy nadzieję że to zakończy regionalny spór o obecność w regionalnych - publicznych mediach. Moim skromnym zdaniem Tv regionalna powinna mieć nazwę związaną z regionem np. TV Wielkopolska a nie TV Poznań , TV Kujawsko-pomorska a nie TV Bydgoszcz . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iza :) Re: program o toruńskich piernikach IP: *.chello.pl 26.12.05, 20:12 No , przynajmniej jeden głos rozsądku ...:)) Utrzymałes Karolu przy życiu moją wiarę w ludzi.,.:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paco Re: program o toruńskich piernikach IP: *.torun.mm.pl 26.12.05, 20:24 Program byl na slabym poziomie. Mialo sie wrazenie, ze robili to amatorzy. Telewizja Bydgoszcz mocno sie reklamowala. Na kazdym prezencie widniala duza naklejka Bydgoszcz.Ten program powinna robic TV Torun, tylko o czym bylby program z Bydgoszczy ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iza :) Re: program o toruńskich piernikach IP: *.chello.pl 26.12.05, 20:35 Nie zauważyłam tego niskiego poziomu . Dziś był podobny program , bodajże z Lublina i nie odbiegał niczym od wczorajszego - toruńskiego . Program był o TORUNIU , TORUŃSKICH PIERNIKACH i ludziach , ktorzy w Toruniu mieszkają . Dziwne , że z całego programu zapamiEtałeS tylko naklejki ..:)) Może czasem trzeba posłuchać co mówią , a nie tylko oglądać obrazki,..?? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poinformowany Re: program o toruńskich piernikach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.05, 01:32 naklejki były bo to tvp bydgpszcz była fundatorem nagród i tyle. ale zawsze sie można przyczepic i tak trudno przeciez powiedziec, że cos sie udało prawda? ot taki świateczny wigilijny klimat, jak nie ma źle jaj jest też źle i niedobrze. ale o co wtedy chodzi? czy prawie trzy godziny w Boże narodzenie na zywo na antenie ogolnopolskiej wspolnymi siłami dziennkarzy tvp3 bydgoszcz /tych z bydgoszczy i tych z torunia/, z miastem i fabryka kopernik to nic? kiedyostatnio było tak dobrze? ale po co chwalić, lepiej w światecznych klimatach przywalić prawda.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bleee Re: program o toruńskich piernikach IP: 83.238.70.* 27.12.05, 23:29 Tak bo to typowe toruńskie zachowanie, studio już dawno jest a Ci dalej nawalają kiedy bedzie studio, zachłanność i zrzedliwosć. Wiadomo, że nigdy nie ma tak dobrze żeby nie mogło byc lepiej, ale wy przecież do świetych sie nie zaliczacie, przecież na pewno Bydzi dobrej reklamy na forum ogólnopolskim nie robicie, więc dajcie se siana i cieszcie się z tego co macie. Albo spadajce do Gdańska albo wawy, tam dopiero dostaniecie popalić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karol Re: program o toruńskich piernikach IP: 83.238.145.* 28.12.05, 16:19 "...przecież na pewno Bydzi dobrej reklamy na forum ogólnopolskim nie > robicie..." Ty też pajacu na tym forum marnie swoją bydzie reklamujesz . Czytają twoje zawistne posty myślę , że większość bydgoszczan ma podobne problemy do twoich - kup sobie moherowy beret . Odpowiedz Link Zgłoś