Gość: lawyer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.06, 23:42 Czyżby główny słuchacz Radia Maryja Jacek H. próbował "jątrzyć" między parlamentarzystami PiSu ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Zenek Wojna pokoleń w PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.06, 23:46 Wiesiu Skrzypczyński na wojewodę!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Wojna pokoleń w PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.06, 00:03 A kto to za jeden? Odpowiedz Link Zgłoś
passa Re: Wojna pokoleń w PiS 04.01.06, 09:14 Z. Girzyński mówi: "- Jako nauczyciel akademicki i trzydziestolatek mam dobre kontakty z młodzieżą, a Antek, który ma opozycyjną przeszłość, lepiej się czuje wśród dawnych opozycjonistów - komentuje ostrożnie Girzyński. - To normalne, że możemy liczyć na inne środowiska. A ja liczę na " Tomka Banana" i związki z " mafia sierpecką"(*). Tomek Banan- niezalezny, niezłomny,nieugiety i wyjatkowo sprawiedliwy. (*) mafia sierpecka-niedaleko Sierpca( m.....) w 2002 r " wylatuja w powietrze " cysterki z ...., podobno rozcienczalnikami do produkcji-czytaj mieszania paliw. Jak "gęsto" tam od " oranżadki", zapytajcie Sierpczan i okolicznych w kierunkach na: 1/ Bie.... 2/ Zu.... 3/ Cie... A ja tak sobie piszę i nic nie sugeruję, nic a nic. Odpowiedz Link Zgłoś
passa Re: Wojna pokoleń w PiS 04.01.06, 09:29 c.d. żebyście państwo nie popadali w stresujący dysonans to wyjasniam co następuje" Panowie PIS-owcy, Panowie Posłowie, jako człowiek mający doświadczenie w ściganiu przestępców( od lat wielu) mówię Wam( pisząc na tym forum) idźcie za głosem Waszego( mojego też) Ministra i weźcie się za PRZESTĘPCÓW. Bo jeżeli będziecie między sobą " doły kopać" to będzie z wami jak w tym PRL- owskim( od Sułka i Pani Elizy: przyjdzie gajowy Marucha i Was POPĘDZI!!!! Pomyslności tym wszystkim, którzy się dystansują od ansów " wielkiego Pana Posła" -z listy PIS-u. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jerzyk Re: Wojna pokoleń w PiS IP: *.petrus.com.pl 04.01.06, 09:33 Znam zarówno Pana Mężydło, jak Pana Girzyńskiego. Mężydło nie jest złym człowiekiem, lecz trochę mało operatywnym. To jednak uczciwy facet! Co do Girzyńskiego, to jest to bezwzględny karierowicz, choć bardzo pracowity, trzeba przyznać. Trudno mówić o tym, że ma jakieś poglądy. Girzyński, Banaszak, Jaworski wraz z Ojcem Dyrektorem robią dobre interesy z Panem Zaleskim. Oni, wraz z Panią Sobecką i Panem Zdrojewskim z LPR, ponoszą pełną odpowiedzialność za koalicję szmaków i zaleskich z niby prawicą, łobuzerią w rzeczywistości. Pan Smoczyk powinien być dawno wyrzucony z PiS za współpracę z komunistami. To wstyd, iż rzekomy człowiek prawicy, a więc niby "prawy", Girzyński promuje go na wojewiodę. Zresztą jest bardzo cienki. Był dyrektorem na poczcie, a moment go przerobili i na koniec wywalili. Zresztą to fachowiec od wszystkiego. Odpowiedz Link Zgłoś
historykii Re: Wojna pokoleń w PiS 04.01.06, 09:48 Ja także ich znam. Pana Mężydłę od 10 , Pana Zbyszka doktora, od 5. Podzielam Twoje zdanie, aczkolwiek nie rozumiem dlaczego zaliczasz do tego " gniazda kamarylowej society" Panią Poseł Sobecką? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PiS-y Re: Wojna pokoleń w PiS IP: *.petrus.com.pl 04.01.06, 16:43 Girzyński jest człowiekiem bez kręgosłupa. Zresztą cała ta jego partyjka jest do do bani. Proszę zwrócić uwagę, że od momentu powstania tej niby partii w Toruniu nie wyłoniono żadnego zarządu, a na stronie interntetowej PiS w miejscu pełnomocnik w Toruniu jest wakat. Taka sama sytuacja jest w LPR. Girzyński jest trwałym elementem układu, sitwy toruńskiej bez wsparcia której nigdy nie zostałby posłem (i bez szyldu partyjnego). To towarzystwo pobiera ogromne pieniądze z budżetu państwa, które idą na niewiadomo co. Ta niby młodzież to garsteczka młodych, niemądrych ludków, którzy chcą się "podwiesić" na profity związane z udziałem we władzy. Nie prawdą jest, iż Girzyński to np. pijak. Pod pozorem kulturalnnego faceta kryje się prostak i wulgarny wobec kobiet cham. W Polsce międzywojennej takim jak on-konkretnie zaś Piłsudskiemu-i przede wszystkim sanacyjnej klice (teraz rządzi postsanacyjna klika) poświęcił książkę Tadeusz Dołęga Mostowicz. Na jej osnowie powstał film o tym samym tytule: "Kariera Nikodema Dyzmy". Odpowiedz Link Zgłoś
historykii Re: Wojna pokoleń w PiS 04.01.06, 19:18 Gość portalu: PiS-y napisał(a): Girzyński jest człowiekiem bez kręgosłupa. Zresztą cała ta jego partyjka jest > do do bani. Proszę zwrócić uwagę, że od momentu powstania tej niby partii w > Toruniu nie wyłoniono żadnego zarządu, a na stronie interntetowej PiS w miejscu > pełnomocnik w Toruniu jest wakat. >>>>>Jestem człowiekiem " Kaczyńskich" od 1990 r. W 1980 r zakładałem NSZZ "S" i byłem Jej("S") rzeczoznawcą. Od 5 lat-od początku jak powstawał PIS w Toruniu jestem w tej partii. To co opisujesz jest prawdą i nie można dłużej ukrywać naszych PIS-owskich słabostek. Inna sprawa, to odpowiedź na pytanie, kto jest " konstruktorem" takiego układu? Apeluję do członków PIS, wyciagnijmy wnioski z tej lekcji. Nie mozemy pozwolic na takie dictum człowiekowi, który garstką młodzików planuje zawładnąć Toruńskimi strukturami. Panie Zbyszku, czy zechce się Pan zająć ważkim( " góra trąbi" o tym zalewie przestępczości)problemem : szarą strefą w paliwach? Czy uważa Pan, ze ogródki działkowe to wążniejszy problem dla społeczności i dla Budżetu państwa??? Odpowiedz Link Zgłoś
jerzy_gw Re: Wojna pokoleń w PiS 04.01.06, 11:26 Czy można jaśniej? Rozszyfrowałem kierunki 1/, 2/, i 3/ ale reszta to dla mnie chaos. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ?? Re: Wojna pokoleń w PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.06, 09:41 I gdzie tu spójność i jedność toruńskich parlamentarzystów w walce o dobro Torunia??. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Barnaba Re: Wojna pokoleń w PiS IP: *.petrus.com.pl 04.01.06, 10:10 Zgadzam się z Tobą jerzyku. Na spotkaniu opłatkowym, bo tak się to teraz nazywa, u Pana Girzyńskiego był Pan Czyżniewski, rzecznik Zaleskiego Pana. Nie była to li jedynie wizyta kurtuazyjna. Między tymi środowiskami panują zażyłe związki. Zastanawiające jest także to, iż lansuje Girzyńskiego popiera jedna z lokalnych/regionalnych gazet, w czasach PRL, sztandarowy periodyk nieboszczki PZPR. Czy to przypadek? Nie, ponieważ ta gazeta jest mocno związan z lewicą i wspiera, choć czasami się z nim droczy, prezydenturę Zaleskiego. Taki układ: rządy Banaszaka-Jaworskiego-Zdrojewskiego-Waltera-Zaleskiego z czapą Ojca Dyrektora są dla nich wszystkich korzystne, również dla gazety. Dlatego będą podgryzać Mężydłę. Młodzi są niwni i niemądrzy. I tyle! Odpowiedz Link Zgłoś
jerzyk124 Re: Wojna pokoleń w PiS 04.01.06, 10:22 Czy osoba stojąca na drodze i obserwująca jak rabuje się sklep jest bez winy? Tak właśnie zachowuje się politycznie Sobecka, która zresztą nie byłe i nie jest zainteresowana powstaniem jakiejkolwiek konkurencji dla siebie. Wolała więc przymknąć oko na lewicicowo-pseudoprawicową koalicję przedwyborczą i układ z Zaleskim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazik Re: Wojna pokoleń w PiS IP: *.tvk.torun.pl 04.01.06, 12:28 a dlaczego mlodzi maja byc niemadzry przeciez im pasuje ten ukladd onie tez chca sie podczepic do ukladu :) teraz siedza w tym biurze i odpisuja na posty Odpowiedz Link Zgłoś
historykii Re: Wojna pokoleń w PiS 04.01.06, 10:18 W uroczystości otwarcia biura poselskiego Girzyńskiego w kamienicy przy Fosie Staromiejskiej 30/4 wzięła udział tylko grupa dwudziestolatków - asystentów społecznych parlamentarzysty. Dlaczego Girzyński nie zaprosił swego partyjnego kolegi? - "Szczerze mówiąc, nie przyszło mi to do głowy - mówi. - Zresztą nie zapraszałem żadnego parlamentarzysty". >>>>Ta młodzieńcza afektywność " żołnierzy Pana doktora" kojarzy mi się z taką mądrą starą dewizą na życie: ..." gdyby w ciele oko chciało stać gdzie ręka, i język gdzie noga, i ręka gdzie żołądek, byłby wielki nierząd i sprosna szpetnota". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JÓZIO SMOCZYK SIĘ NIE NADAJE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.06, 11:32 SMOCZYK SIĘ NIE NADAJE NA WOJEWODE TU AKURAT SIĘ ZGADZAM W 100% Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Ale Smoczyka popiera poseł G., a przeciw jest IP: *.tvgawex.pl 04.01.06, 19:16 poseł M. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m-ka Re: Wojna pokoleń w PiS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.01.06, 12:23 daj se spokój, to beton do którego nic nie trafia, przekonany o wlasnej doskonałości. Jak go widzę albo słyszę obniża mi się granica samokontroli.... Oj pamiętam jak był lubiany wśród swoich studentów, jak on się dobrze rozumiał z młodzieżą...uwielbiałam go:) podobnie jak większość roku.... No ale grupkę karierowiczów wokół siebie zebrał...takich jak on, którym się nie chce przemęczać w życiu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ks. Maślak ten kolo z fotki na gorze IP: *.tvgawex.pl 04.01.06, 12:29 ma usmiech podobny do ks. jankowskiego ;-) a w ogole to wyglada na cwaniaka i karierowicza! ten usmiech pelen pychy i pogardy! zwykly dupek od tyle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julek Re: ten kolo z fotki na gorze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.06, 16:23 Mężydło wygląda na tym zdjęciu jak Humhrey Boghart. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawiec czy Girzynski studiował prawo ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.06, 12:47 czy Girzynski studiował prawo ? bo slyszalem juz rozne wersje ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomi Re: czy Girzynski studiował prawo ? IP: *.torun.mm.pl 04.01.06, 13:50 A ja znam Girzynskiego bo w przeciwienstwie do tych ktorzy wypisuja brednie na jego temat bylem jego studentem. Ja i moi koledzy nie mieli do niego zadnych pretensji. Co do mlodziezowki to znam kilku łepków. Moge powiedziec ze sa wyjatkowo dynamiczni i pracowici, ale wiekszosc z nich to nudziarze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m-ka Re: czy Girzynski studiował prawo ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.01.06, 14:09 Ja też byłam studentką Giżyńskiego.W zasadzie wtedy dopiero robił doktorat i jego rola sprowadzała się do pilnowania nas na egzaminach..Oj był pracowity..... Aż pod Kotłownią bęcki dostał pewnego pięknego wieczoru:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: czy Girzynski studiował prawo ? IP: *.tvk.torun.pl 04.01.06, 14:54 wszyscy wiedza nad czym tak naprawde pracowal mr.g na umk on uwielbial sie pochylac nad studentkami i ich II. problemami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: czy Girzynski studiował prawo ? IP: *.tvk.torun.pl 04.01.06, 14:55 m-ka czy to nie nylo przypadkiem na otrzesinach politologii..?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bydgoszczanin Re: Wojna pokoleń w PiS IP: *.torun.mm.pl 04.01.06, 14:02 W końcu Jacek H. prcuje w Gazecie Wybiórczej. Jest nijako skazany na michnikowy styl pisania. Skad inad dowiedzialem sie ze pracowal w biurze jakiegos senatora nieboszczki partyjnej Unii Wolności więc Bliżej mu do PO niż do PiSu. Ku swojej uciesze i z pomocą Mężydły wbija więc gazetowe szpilki między posłów którzy nie dażą się wielką sympatią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zwala na maksa Re: Wojna pokoleń w PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.06, 14:07 jaki z ciebie bydgoszczanin skoro masz ip torun Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pisy Re: Wojna pokoleń w PiS IP: *.petrus.com.pl 04.01.06, 16:53 Takim jak Girzyński swoją książkę w międzywojennej Polsce poświęcił niejaki Tadeusz Dołęga Mostowicz. Teraz rządzi postsanacyjna klika (a wtedy postsanacyjna sitwa). Tamta powieść była jednak adresowana do Józefa Piłsudskiego. Na jej kanwie powstał film o tym samym tytule: "Kariera Nikodema Dyzmy". Girzyński jest z pozoru szarmancki i kulturalny, ale pod twardym nieociosanym ... (wide Wilhelmi w filmie)kryje się wulgarny wobec kobiet i bezwzględny w walce o władzę/kasę sabaryta. W Toruniu to towarzystwo przez bodajże sześć lat od powstania partyjki nie zdobyło się na wyłonienie władz a na oficjalnej stronie interentowej partii braci KLaczyńskich w miejscu połnomocnicy pis Toruń widnieje wakat. Lepiej więc, aby normalni ludzie nie zajmowali się tym towarzystwem. Wakat to wakat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bydgoszczanin Re: Wojna pokoleń w PiS IP: *.torun.mm.pl 04.01.06, 20:40 Ciężko u Ciebie z myśleniem- teraz studiuje i mieszkam w Toruniu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? Re:Bydgoszczanin z Torunia ? Oj nieładnie !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.06, 19:39 To nie pierwszy raz ten niby Bydgozczanin pisze z Torunia.Dlaczego się podszywa ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek To żadna tajemnicam, że w 2 PiSy są w Toruniu, o IP: *.tvgawex.pl 04.01.06, 19:15 ile nie więcej. I to od dawna. Podobnie jak nie jest tajemnicą, że w swoim czasie poseł G. jeździł do Kaczora z "informacjami" na posła M. O co się panowie wtedy kłocili, któż to wie. Faktem jest, że tylko dzięki Warszawie pan G. trafił na listy. Posła G. ostatnio jest wszędzie pełno i źle to wróży PiSowi nie tylko w Toruni ale i REGIONIE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: torunianka o matko! IP: *.petrus.com.pl 04.01.06, 19:20 co do zdjęć, to przyrównanie posła Mężydły do bohatera Casablanki bardzo interesujące:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mid Re: To żadna tajemnicam, że w 2 PiSy są w Toruniu IP: *.petrus.com.pl 04.01.06, 21:51 internauci nie zostawili suchej nitki na girzyńskim, nie wiele on wart, ale nie zapominajmy, że mężydło z wyrowińskim popierali w wyborach do sejmiku innego "fachowca" Zaleskiego, to jest Całbeckiego z PO, o ile dodamy, iż fuchę u Zaleskiego ma też Kwiatkowski z PO to wyłania się nam prawdziwe oblicze polityki pożal się Boże oraz lokalna kloaka. To obrzydliwe, że tacy ludzie cieszą się uznaniem Torunian, różnych ojców Rydzyków etc. Wstyd, ale oni go nie mają, bo obce im jest pojęcie honoru. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ale głupoty Re: To żadna tajemnica, że 3 PiSy są w Toruniu IP: *.torun.mm.pl 04.01.06, 22:02 ale głupoty wypisuje sie o tym pośle z PiS. On juz taki jest, że za wszelką cenę robi wokoło siebie szum , bo nic więcej nie ma do zaoferowania. Na szczęście jest jeszcze jeden młody , ale mało gniewny, poseł PiS z Włocławka i ten poseł może wszytskich pisowców pogodzic i zjednoczyć. A jak mu sie nie uda to będzie oznaczało, że żadnego PiS-um tak jak i LPR-u w okręgu wyborczym Toruń-Włocławek nie ma i nie nie będzie. Proponuję wrócić do podniecania się rozgrywkami personalnymi w SLD - tam to chociaż było i jest wesoło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m-ka Re: To żadna tajemnica, że 3 PiSy są w Toruniu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.06, 08:57 Te bęcki to poseł dostał nie tylko na otrzęsinach politologii ale i trochę wcześniej:) A co do posła z Włocławka......No cóż o Zboniku to ja mogę książkę napisać, w końcu mieszkałam z nim w jednym segmencie w DS6 no i znam kilka jego ciemnych i ciemniejszych stronek... Jedno jest pewne sprzątać to on nie lubił.....NO i studiowało mu się długo.... By the way- jeszcze się chyba nie obronił. Konkludując...do tej polityki to się nie pchają jakoś konstruktywni ludzie NIESTETY. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: A co na to wszytsko lol ma do powiedzenia ? IP: *.torun.mm.pl 05.01.06, 09:42 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ble Re: Wiele hałasu o nic... IP: 158.75.210.* 05.01.06, 08:58 Myślę, że konflikt który wydumał sobie - sorry opisał dziennikarz GW jest trochę wirtualny. Tak się złożyło, że znam panów posłów dobrze i dosyć często się z nimi spotykam i żaden z nich w prywatnych - bąź co bądź - rozmowach nie mówi o drugim źle. Obaj jadą na tym samym wózku i jak trzeba mówią tym samym głosem. Czy należy się dziwić, że przeciwnik polityczny nagłośni sprawę jako awanturę, obojętny - jako konflikt pokoleń, a sympatyk PiSu jako zdrową rywalizację? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Nei rób za adwokata, bo zrobisz z siebie idiotę. IP: *.tvgawex.pl 05.01.06, 18:51 I w tym przypadku już robisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiesiu S. Re: Wojna pokoleń w PiS IP: *.. / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.06, 11:27 Zgadzam sie ze girzynski to chory czlowiek z Ambicji!!! Ciagle tylko donosi do Kaczora i spiskuje w Partii!!! A jak chlopak podrywa studentki!!!Chcialby moze teraz mu pojdzie jak ma immunitet. Prawdopodobnie zniszczy z czasem posla Mezydle!!! Strasznie musi go nie nawidziec!!! G modlio sie pod figura a diabla ma za skorka!!! Z czasme mlodzi z FMu otrzasna sie z letargu i wykiwani zostawia Girzynskiego!!! Sa dla niego darmowa sila robocza!! Odpowiedz Link Zgłoś
historykii Re: Wojna pokoleń w PiS 05.01.06, 13:22 Gość portalu: Wiesiu S. napisał(a): > Zgadzam sie ze girzynski to chory czlowiek z Ambicji!!! > Ciagle tylko donosi do Kaczora i spiskuje w Partii!!! > A jak chlopak podrywa studentki!!!Chcialby moze teraz mu pojdzie jak ma > immunitet. > Prawdopodobnie zniszczy z czasem posla Mezydle!!! > Strasznie musi go nie nawidziec!!! .............." Zaiste, Bóg nigdy nie porzuca prawego i nie podaje ręki złoczyńcom"- Księga Hioba 8 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Q Re: Wojna pokoleń w PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.06, 13:36 Ludziska wyluzujcie!Nie ma sie co denerwowac na zapas.Posel Zbigniew G. jest typkiem,przepraszam typem "managera pistoleta".Mlody,wpada z hukiem,narobi od cholery dymu,napsuje i ... mozecie byc ABSOLUTNIE pewni,ze predzej Ojciec Dyrektor zacznie sluchac Hip-Hopu anizeli posel Zbigniew dostanie sie ponownie do parlamentu.Stalo sie jest poslem.Takie sa zasady demokracji.Ktos na niego glosowal.Trza sie te cztery lata przemeczyc a posla-speca od Playboy'a trzeba miec "na oku" doputy sie "niewystrzela",pistolet jeden.Antoni M. moze byc spokojny.Nie jestem fanem PiSu ale zdecydowanie "wole" wywazonego polityka z zasadami a z racji wieku o wiele madzrzejszego od lokalnego Adamowego buldoga! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m-ka Re: Wojna pokoleń w PiS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.06, 13:38 Mądrze gada:) Odpowiedz Link Zgłoś
qq1110 Girzynski jako jedyny walczy o studio TV3! 05.01.06, 14:04 Girzynski jako jedyny walczy o studio TV3! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Girzynski jako jedyny walczy o studio TV3! IP: *.tvk.torun.pl 05.01.06, 14:15 a co ty za bzdety gadasz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m-ka Re: Girzynski jako jedyny walczy o studio TV3! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.06, 14:21 on nie zawalczy o nic co nie jest w jego wąskim partykularnym interesie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Q Re: Girzynski jako jedyny walczy o studio TV3! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.06, 14:22 A propos WALKI O TVP3 -> niedaj sie qq1110 zwiezc takiemu "populistycznemu dymowi".Nikt nie twierdzi,ze gosc jest glupi i "na zlosc matce odmrozi sobie uszy".Akcja walki jest podyktowana stara jak swiat metoda wykorzystywana przez wszystkich-IM GORZEJ TYM LEPIEJ.Co to byla za walka jakby nie bylo wrogow albo oponentow,a gdyby nie kobieta co 10 m-cy pracowala w '89 w SB to z kim mialby walczyc?Sprobuj sobie wyobrazic jak zle komuna obeszla sie z tym doswiadczonym czlowiekiem - on wowczas na ksiedza wolal Zorro!TVP3!? jak by sie mialo zainstalowac juz,natychmiast,zaraz,w pelnym wymiarze to zapewne posel Zbigniew "zorganizowalby walke" przeciw bo np. za bardzo obciazaloby budzet miasta ble,ble. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buziak dobrze powiedziane IP: *.bu.uni.torun.pl 05.01.06, 17:20 ostatecznie może wrócić na łono swoich wychowawców, Grzegorza Górskiego oraz Ludwika Szuby, ewentualnie mądrego inaczej Jacka Kurskiego lub tatuśka- specjalistę od paliw z okolic Sierpca, czym skorupa za młodu nasiąknie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DS nr 6 Re: dobrze powiedziane IP: *.bu.uni.torun.pl 05.01.06, 17:28 Zbonikowskiemu to chyba pomagał w tej kampanii Zgorzelski-ten który się kulom, o sorry, korupcji, nie kłaniał; pamiętam, że razem mieszkali w pokoju; to dziwne bo pierwszy to socjalista, a drugi narodowiec, może razem będą więc wkrótce tworzyć ruch narodowo-socjalistyczny(to jest radiomaryjne LPR). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juras kicia IP: *.petrus.com.pl 05.01.06, 19:39 czy szuba to ten doktor "bez teki"?, spoko zbonikowski ma już zapewne "wszywkę", to i się ustatkował Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: Poseł G. już działa i od razu są wyroki IP: *.torun.mm.pl 05.01.06, 21:16 miasta.gazeta.pl/torun/1,35576,3099512.html Odpowiedz Link Zgłoś
temida3 Re: Poseł G. już działa i od razu są wyroki 05.01.06, 21:52 Chcesz nam zaimputować( niektórym), że " An nescis regibus longas esse manus"? P.S. Panie Sędzio, co Pan na to???????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazik Re: Poseł G. już działa i od razu są wyroki IP: *.tvk.torun.pl 05.01.06, 22:16 nie sadze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: temida3 Re: Poseł G. już działa i od razu są wyroki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.06, 06:03 Gość portalu: kazik napisał(a): > nie sadze Ja mimo wszystko mam nadzieję, że " ręce królów(...)" nie sięgnęły aż tak daleko(SIC!). Odpowiedz Link Zgłoś