Dodaj do ulubionych

Wojna pokoleń w PiS

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.06, 23:42
Czyżby główny słuchacz Radia Maryja Jacek H. próbował "jątrzyć" między
parlamentarzystami PiSu ?
Obserwuj wątek
    • Gość: Zenek Wojna pokoleń w PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.06, 23:46
      Wiesiu Skrzypczyński na wojewodę!!!
      • Gość: xxx Re: Wojna pokoleń w PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.06, 00:03
        A kto to za jeden?
    • passa Re: Wojna pokoleń w PiS 04.01.06, 09:14
      Z. Girzyński mówi:
      "- Jako nauczyciel akademicki i trzydziestolatek mam dobre kontakty z
      młodzieżą, a Antek, który ma opozycyjną przeszłość, lepiej się czuje wśród
      dawnych opozycjonistów - komentuje ostrożnie Girzyński. - To normalne, że
      możemy liczyć na inne środowiska.
      A ja liczę na " Tomka Banana" i związki z " mafia sierpecką"(*).
      Tomek Banan- niezalezny, niezłomny,nieugiety i wyjatkowo sprawiedliwy.
      (*) mafia sierpecka-niedaleko Sierpca( m.....) w 2002 r " wylatuja w
      powietrze " cysterki z ...., podobno rozcienczalnikami do produkcji-czytaj
      mieszania paliw. Jak "gęsto" tam od " oranżadki", zapytajcie Sierpczan i
      okolicznych w kierunkach na:
      1/ Bie....
      2/ Zu....
      3/ Cie...
      A ja tak sobie piszę i nic nie sugeruję, nic a nic.

• passa Re: Wojna pokoleń w PiS 04.01.06, 09:29
        c.d.
        żebyście państwo nie popadali w stresujący dysonans to wyjasniam co następuje"
        Panowie PIS-owcy, Panowie Posłowie, jako człowiek mający doświadczenie w
        ściganiu przestępców( od lat wielu) mówię Wam( pisząc na tym forum) idźcie za
        głosem Waszego( mojego też) Ministra i weźcie się za PRZESTĘPCÓW.
        Bo jeżeli będziecie między sobą " doły kopać" to będzie z wami jak w tym PRL-
        owskim( od Sułka i Pani Elizy: przyjdzie gajowy Marucha i Was POPĘDZI!!!!
        Pomyslności tym wszystkim, którzy się dystansują od ansów " wielkiego Pana
        Posła" -z listy PIS-u.
      • Gość: Jerzyk Re: Wojna pokoleń w PiS IP: *.petrus.com.pl 04.01.06, 09:33
        Znam zarówno Pana Mężydło, jak Pana Girzyńskiego. Mężydło nie jest złym
        człowiekiem, lecz trochę mało operatywnym. To jednak uczciwy facet! Co do
        Girzyńskiego, to jest to bezwzględny karierowicz, choć bardzo pracowity, trzeba
        przyznać. Trudno mówić o tym, że ma jakieś poglądy. Girzyński, Banaszak,
        Jaworski wraz z Ojcem Dyrektorem robią dobre interesy z Panem Zaleskim. Oni,
        wraz z Panią Sobecką i Panem Zdrojewskim z LPR, ponoszą pełną odpowiedzialność
        za koalicję szmaków i zaleskich z niby prawicą, łobuzerią w rzeczywistości. Pan
        Smoczyk powinien być dawno wyrzucony z PiS za współpracę z komunistami. To
        wstyd, iż rzekomy człowiek prawicy, a więc niby "prawy", Girzyński promuje go
        na wojewiodę. Zresztą jest bardzo cienki. Był dyrektorem na poczcie, a moment
        go przerobili i na koniec wywalili. Zresztą to fachowiec od wszystkiego.
        • historykii Re: Wojna pokoleń w PiS 04.01.06, 09:48
          Ja także ich znam. Pana Mężydłę od 10 , Pana Zbyszka doktora, od 5.
          Podzielam Twoje zdanie, aczkolwiek nie rozumiem dlaczego zaliczasz do tego "
          gniazda kamarylowej society" Panią Poseł Sobecką?
        • Gość: PiS-y Re: Wojna pokoleń w PiS IP: *.petrus.com.pl 04.01.06, 16:43
          Girzyński jest człowiekiem bez kręgosłupa. Zresztą cała ta jego partyjka jest
          do do bani. Proszę zwrócić uwagę, że od momentu powstania tej niby partii w
          Toruniu nie wyłoniono żadnego zarządu, a na stronie interntetowej PiS w miejscu
          pełnomocnik w Toruniu jest wakat. Taka sama sytuacja jest w LPR. Girzyński jest
          trwałym elementem układu, sitwy toruńskiej bez wsparcia której nigdy nie
          zostałby posłem (i bez szyldu partyjnego). To towarzystwo pobiera ogromne
          pieniądze z budżetu państwa, które idą na niewiadomo co. Ta niby młodzież to
          garsteczka młodych, niemądrych ludków, którzy chcą się "podwiesić" na profity
          związane z udziałem we władzy. Nie prawdą jest, iż Girzyński to np. pijak. Pod
          pozorem kulturalnnego faceta kryje się prostak i wulgarny wobec kobiet cham. W
          Polsce międzywojennej takim jak on-konkretnie zaś Piłsudskiemu-i przede
          wszystkim sanacyjnej klice (teraz rządzi postsanacyjna klika) poświęcił książkę
          Tadeusz Dołęga Mostowicz. Na jej osnowie powstał film o tym samym
          tytule: "Kariera Nikodema Dyzmy".
          • historykii Re: Wojna pokoleń w PiS 04.01.06, 19:18
            Gość portalu: PiS-y napisał(a):
            Girzyński jest człowiekiem bez kręgosłupa. Zresztą cała ta jego partyjka jest
            > do do bani. Proszę zwrócić uwagę, że od momentu powstania tej niby partii w
            > Toruniu nie wyłoniono żadnego zarządu, a na stronie interntetowej PiS w
            miejscu
            > pełnomocnik w Toruniu jest wakat.
            >>>>>Jestem człowiekiem " Kaczyńskich" od 1990 r. W 1980 r zakładałem NSZZ "S"
            i byłem Jej("S") rzeczoznawcą. Od 5 lat-od początku jak powstawał PIS w Toruniu
            jestem w tej partii.
            To co opisujesz jest prawdą i nie można dłużej ukrywać naszych PIS-owskich
            słabostek. Inna sprawa, to odpowiedź na pytanie, kto jest " konstruktorem"
            takiego układu?
            Apeluję do członków PIS, wyciagnijmy wnioski z tej lekcji. Nie mozemy pozwolic
            na takie dictum człowiekowi, który garstką młodzików planuje zawładnąć
            Toruńskimi strukturami.
            Panie Zbyszku, czy zechce się Pan zająć ważkim( " góra trąbi" o tym zalewie
            przestępczości)problemem : szarą strefą w paliwach?
            Czy uważa Pan, ze ogródki działkowe to wążniejszy problem dla społeczności i
            dla Budżetu państwa???
      • jerzy_gw Re: Wojna pokoleń w PiS 04.01.06, 11:26
        Czy można jaśniej?
        Rozszyfrowałem kierunki 1/, 2/, i 3/ ale reszta to dla mnie chaos.
    • Gość: ?? Re: Wojna pokoleń w PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.06, 09:41
      I gdzie tu spójność i jedność toruńskich parlamentarzystów w walce o dobro Torunia??.
      • Gość: Barnaba Re: Wojna pokoleń w PiS IP: *.petrus.com.pl 04.01.06, 10:10
        Zgadzam się z Tobą jerzyku. Na spotkaniu opłatkowym, bo tak się to teraz
        nazywa, u Pana Girzyńskiego był Pan Czyżniewski, rzecznik Zaleskiego Pana. Nie
        była to li jedynie wizyta kurtuazyjna. Między tymi środowiskami panują zażyłe
        związki. Zastanawiające jest także to, iż lansuje Girzyńskiego popiera jedna z
        lokalnych/regionalnych gazet, w czasach PRL, sztandarowy periodyk nieboszczki
        PZPR. Czy to przypadek? Nie, ponieważ ta gazeta jest mocno związan z lewicą i
        wspiera, choć czasami się z nim droczy, prezydenturę Zaleskiego. Taki układ:
        rządy Banaszaka-Jaworskiego-Zdrojewskiego-Waltera-Zaleskiego z czapą Ojca
        Dyrektora są dla nich wszystkich korzystne, również dla gazety. Dlatego będą
        podgryzać Mężydłę. Młodzi są niwni i niemądrzy. I tyle!
        • jerzyk124 Re: Wojna pokoleń w PiS 04.01.06, 10:22
          Czy osoba stojąca na drodze i obserwująca jak rabuje się sklep jest bez winy?
          Tak właśnie zachowuje się politycznie Sobecka, która zresztą nie byłe i nie
          jest zainteresowana powstaniem jakiejkolwiek konkurencji dla siebie. Wolała
          więc przymknąć oko na lewicicowo-pseudoprawicową koalicję przedwyborczą i układ
          z Zaleskim.
        • Gość: kazik Re: Wojna pokoleń w PiS IP: *.tvk.torun.pl 04.01.06, 12:28
          a dlaczego mlodzi maja byc niemadzry przeciez im pasuje ten ukladd onie tez chca
          sie podczepic do ukladu :)

teraz siedza w tym biurze i odpisuja na posty
    • historykii Re: Wojna pokoleń w PiS 04.01.06, 10:18
      W uroczystości otwarcia biura poselskiego Girzyńskiego w kamienicy przy Fosie
      Staromiejskiej 30/4 wzięła udział tylko grupa dwudziestolatków - asystentów
      społecznych parlamentarzysty. Dlaczego Girzyński nie zaprosił swego partyjnego
      kolegi?
      - "Szczerze mówiąc, nie przyszło mi to do głowy - mówi. - Zresztą nie
      zapraszałem żadnego parlamentarzysty".
      >>>>Ta młodzieńcza afektywność " żołnierzy Pana doktora" kojarzy mi się z taką
      mądrą starą dewizą na życie:
      ..." gdyby w ciele oko chciało stać gdzie ręka, i język gdzie noga, i ręka
      gdzie żołądek, byłby wielki nierząd i sprosna szpetnota".
    • Gość: JÓZIO SMOCZYK SIĘ NIE NADAJE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.06, 11:32
      SMOCZYK SIĘ NIE NADAJE NA WOJEWODE TU AKURAT SIĘ ZGADZAM W 100%
      • Gość: Tomek Ale Smoczyka popiera poseł G., a przeciw jest IP: *.tvgawex.pl 04.01.06, 19:16
        poseł M.
    • Gość: m-ka Re: Wojna pokoleń w PiS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.01.06, 12:23
      daj se spokój, to beton do którego nic nie trafia, przekonany o wlasnej
      doskonałości. Jak go widzę albo słyszę obniża mi się granica samokontroli....
      Oj pamiętam jak był lubiany wśród swoich studentów, jak on się dobrze rozumiał
      z młodzieżą...uwielbiałam go:) podobnie jak większość roku.... No ale grupkę
      karierowiczów wokół siebie zebrał...takich jak on, którym się nie chce
      przemęczać w życiu.
    • Gość: ks. Maślak ten kolo z fotki na gorze IP: *.tvgawex.pl 04.01.06, 12:29
      ma usmiech podobny do ks. jankowskiego ;-) a w ogole to wyglada na cwaniaka i
      karierowicza! ten usmiech pelen pychy i pogardy! zwykly dupek od tyle
      • Gość: Julek Re: ten kolo z fotki na gorze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.06, 16:23
        Mężydło wygląda na tym zdjęciu jak Humhrey Boghart.
    • Gość: ciekawiec czy Girzynski studiował prawo ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.06, 12:47
      czy Girzynski studiował prawo ?
      bo slyszalem juz rozne wersje ;-)
      • Gość: tomi Re: czy Girzynski studiował prawo ? IP: *.torun.mm.pl 04.01.06, 13:50
        A ja znam Girzynskiego bo w przeciwienstwie do tych ktorzy wypisuja brednie na
        jego temat bylem jego studentem. Ja i moi koledzy nie mieli do niego zadnych
        pretensji. Co do mlodziezowki to znam kilku łepków. Moge powiedziec ze sa
        wyjatkowo dynamiczni i pracowici, ale wiekszosc z nich to nudziarze.
        • Gość: m-ka Re: czy Girzynski studiował prawo ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.01.06, 14:09
          Ja też byłam studentką Giżyńskiego.W zasadzie wtedy dopiero robił doktorat i
          jego rola sprowadzała się do pilnowania nas na egzaminach..Oj był
          pracowity..... Aż pod Kotłownią bęcki dostał pewnego pięknego wieczoru:)
          • Gość: gość Re: czy Girzynski studiował prawo ? IP: *.tvk.torun.pl 04.01.06, 14:54
            wszyscy wiedza nad czym tak naprawde pracowal mr.g na umk on uwielbial sie
            pochylac nad studentkami i ich II. problemami
          • Gość: gość Re: czy Girzynski studiował prawo ? IP: *.tvk.torun.pl 04.01.06, 14:55
            m-ka czy to nie nylo przypadkiem na otrzesinach politologii..??
    • Gość: Bydgoszczanin Re: Wojna pokoleń w PiS IP: *.torun.mm.pl 04.01.06, 14:02
      W końcu Jacek H. prcuje w Gazecie Wybiórczej. Jest nijako skazany na michnikowy
      styl pisania. Skad inad dowiedzialem sie ze pracowal w biurze jakiegos senatora
      nieboszczki partyjnej Unii Wolności więc Bliżej mu do PO niż do PiSu. Ku swojej
      uciesze i z pomocą Mężydły wbija więc gazetowe szpilki między posłów którzy nie
      dażą się wielką sympatią.
      • Gość: zwala na maksa Re: Wojna pokoleń w PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.06, 14:07
        jaki z ciebie bydgoszczanin skoro masz ip torun
        • Gość: Pisy Re: Wojna pokoleń w PiS IP: *.petrus.com.pl 04.01.06, 16:53
          Takim jak Girzyński swoją książkę w międzywojennej Polsce poświęcił niejaki
          Tadeusz Dołęga Mostowicz. Teraz rządzi postsanacyjna klika (a wtedy
          postsanacyjna sitwa). Tamta powieść była jednak adresowana do Józefa
          Piłsudskiego. Na jej kanwie powstał film o tym samym tytule: "Kariera Nikodema
          Dyzmy". Girzyński jest z pozoru szarmancki i kulturalny, ale pod twardym
          nieociosanym ... (wide Wilhelmi w filmie)kryje się wulgarny wobec kobiet i
          bezwzględny w walce o władzę/kasę sabaryta. W Toruniu to towarzystwo przez
          bodajże sześć lat od powstania partyjki nie zdobyło się na wyłonienie władz a
          na oficjalnej stronie interentowej partii braci KLaczyńskich w miejscu
          połnomocnicy pis Toruń widnieje wakat. Lepiej więc, aby normalni ludzie nie
          zajmowali się tym towarzystwem. Wakat to wakat.
        • Gość: Bydgoszczanin Re: Wojna pokoleń w PiS IP: *.torun.mm.pl 04.01.06, 20:40
          Ciężko u Ciebie z myśleniem- teraz studiuje i mieszkam w Toruniu
      • Gość: ??? Re:Bydgoszczanin z Torunia ? Oj nieładnie !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.06, 19:39
        To nie pierwszy raz ten niby Bydgozczanin pisze z Torunia.Dlaczego się
        podszywa ?
    • Gość: Tomek To żadna tajemnicam, że w 2 PiSy są w Toruniu, o IP: *.tvgawex.pl 04.01.06, 19:15
      ile nie więcej. I to od dawna. Podobnie jak nie jest tajemnicą, że w swoim
      czasie poseł G. jeździł do Kaczora z "informacjami" na posła M. O co się
      panowie wtedy kłocili, któż to wie. Faktem jest, że tylko dzięki Warszawie pan
      G. trafił na listy. Posła G. ostatnio jest wszędzie pełno i źle to wróży PiSowi
      nie tylko w Toruni ale i REGIONIE.
      • Gość: torunianka o matko! IP: *.petrus.com.pl 04.01.06, 19:20
        co do zdjęć, to przyrównanie posła Mężydły do bohatera Casablanki bardzo interesujące:)
      • Gość: mid Re: To żadna tajemnicam, że w 2 PiSy są w Toruniu IP: *.petrus.com.pl 04.01.06, 21:51
        internauci nie zostawili suchej nitki na girzyńskim, nie wiele on wart, ale nie
        zapominajmy, że mężydło z wyrowińskim popierali w wyborach do sejmiku
        innego "fachowca" Zaleskiego, to jest Całbeckiego z PO, o ile dodamy, iż fuchę
        u Zaleskiego ma też Kwiatkowski z PO to wyłania się nam prawdziwe oblicze
        polityki pożal się Boże oraz lokalna kloaka. To obrzydliwe, że tacy ludzie
        cieszą się uznaniem Torunian, różnych ojców Rydzyków etc. Wstyd, ale oni go nie
        mają, bo obce im jest pojęcie honoru.
        • Gość: ale głupoty Re: To żadna tajemnica, że 3 PiSy są w Toruniu IP: *.torun.mm.pl 04.01.06, 22:02
          ale głupoty wypisuje sie o tym pośle z PiS. On juz taki jest, że za wszelką
          cenę robi wokoło siebie szum , bo nic więcej nie ma do zaoferowania. Na
          szczęście jest jeszcze jeden młody , ale mało gniewny, poseł PiS z Włocławka i
          ten poseł może wszytskich pisowców pogodzic i zjednoczyć. A jak mu sie nie uda
          to będzie oznaczało, że żadnego PiS-um tak jak i LPR-u w okręgu wyborczym
          Toruń-Włocławek nie ma i nie nie będzie. Proponuję wrócić do podniecania się
          rozgrywkami personalnymi w SLD - tam to chociaż było i jest wesoło.
          • Gość: m-ka Re: To żadna tajemnica, że 3 PiSy są w Toruniu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.06, 08:57
            Te bęcki to poseł dostał nie tylko na otrzęsinach politologii ale i trochę
            wcześniej:) A co do posła z Włocławka......No cóż o Zboniku to ja mogę książkę
            napisać, w końcu mieszkałam z nim w jednym segmencie w DS6 no i znam kilka jego
            ciemnych i ciemniejszych stronek... Jedno jest pewne sprzątać to on nie
            lubił.....NO i studiowało mu się długo.... By the way- jeszcze się chyba nie
            obronił. Konkludując...do tej polityki to się nie pchają jakoś konstruktywni
            ludzie NIESTETY.
            • Gość: ? Re: A co na to wszytsko lol ma do powiedzenia ? IP: *.torun.mm.pl 05.01.06, 09:42
          • Gość: ble Re: Wiele hałasu o nic... IP: 158.75.210.* 05.01.06, 08:58
            Myślę, że konflikt który wydumał sobie - sorry opisał dziennikarz GW jest
            trochę wirtualny. Tak się złożyło, że znam panów posłów dobrze i dosyć często
            się z nimi spotykam i żaden z nich w prywatnych - bąź co bądź - rozmowach nie
            mówi o drugim źle. Obaj jadą na tym samym wózku i jak trzeba mówią tym samym
            głosem. Czy należy się dziwić, że przeciwnik polityczny nagłośni sprawę jako
            awanturę, obojętny - jako konflikt pokoleń, a sympatyk PiSu jako zdrową
            rywalizację?
            • Gość: Tomek Nei rób za adwokata, bo zrobisz z siebie idiotę. IP: *.tvgawex.pl 05.01.06, 18:51
              I w tym przypadku już robisz.
    • Gość: Wiesiu S. Re: Wojna pokoleń w PiS IP: *.. / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.06, 11:27
      Zgadzam sie ze girzynski to chory czlowiek z Ambicji!!!
      Ciagle tylko donosi do Kaczora i spiskuje w Partii!!!
      A jak chlopak podrywa studentki!!!Chcialby moze teraz mu pojdzie jak ma
      immunitet.
      Prawdopodobnie zniszczy z czasem posla Mezydle!!!
      Strasznie musi go nie nawidziec!!!
      G modlio sie pod figura a diabla ma za skorka!!!
      Z czasme mlodzi z FMu otrzasna sie z letargu i wykiwani zostawia Girzynskiego!!!
      Sa dla niego darmowa sila robocza!!
      • historykii Re: Wojna pokoleń w PiS 05.01.06, 13:22
        Gość portalu: Wiesiu S. napisał(a):

> Zgadzam sie ze girzynski to chory czlowiek z Ambicji!!!
        > Ciagle tylko donosi do Kaczora i spiskuje w Partii!!!
        > A jak chlopak podrywa studentki!!!Chcialby moze teraz mu pojdzie jak ma
        > immunitet.
        > Prawdopodobnie zniszczy z czasem posla Mezydle!!!
        > Strasznie musi go nie nawidziec!!!
        .............." Zaiste, Bóg nigdy nie porzuca prawego i nie podaje ręki
        złoczyńcom"- Księga Hioba 8
    • Gość: Q Re: Wojna pokoleń w PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.06, 13:36
      Ludziska wyluzujcie!Nie ma sie co denerwowac na zapas.Posel Zbigniew G. jest
      typkiem,przepraszam typem "managera pistoleta".Mlody,wpada z hukiem,narobi od
      cholery dymu,napsuje i ... mozecie byc ABSOLUTNIE pewni,ze predzej Ojciec
      Dyrektor zacznie sluchac Hip-Hopu anizeli posel Zbigniew dostanie sie ponownie
      do parlamentu.Stalo sie jest poslem.Takie sa zasady demokracji.Ktos na niego
      glosowal.Trza sie te cztery lata przemeczyc a posla-speca od Playboy'a trzeba
      miec "na oku" doputy sie "niewystrzela",pistolet jeden.Antoni M. moze byc
      spokojny.Nie jestem fanem PiSu ale zdecydowanie "wole" wywazonego polityka z
      zasadami a z racji wieku o wiele madzrzejszego od lokalnego Adamowego buldoga!
      • Gość: m-ka Re: Wojna pokoleń w PiS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.06, 13:38
        Mądrze gada:)
    • qq1110 Girzynski jako jedyny walczy o studio TV3! 05.01.06, 14:04
      Girzynski jako jedyny walczy o studio TV3!
      • Gość: gość Re: Girzynski jako jedyny walczy o studio TV3! IP: *.tvk.torun.pl 05.01.06, 14:15
        a co ty za bzdety gadasz
      • Gość: m-ka Re: Girzynski jako jedyny walczy o studio TV3! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.06, 14:21
        on nie zawalczy o nic co nie jest w jego wąskim partykularnym interesie:)
      • Gość: Q Re: Girzynski jako jedyny walczy o studio TV3! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.06, 14:22
        A propos WALKI O TVP3 -> niedaj sie qq1110 zwiezc takiemu "populistycznemu
        dymowi".Nikt nie twierdzi,ze gosc jest glupi i "na zlosc matce odmrozi sobie
        uszy".Akcja walki jest podyktowana stara jak swiat metoda wykorzystywana przez
        wszystkich-IM GORZEJ TYM LEPIEJ.Co to byla za walka jakby nie bylo wrogow albo
        oponentow,a gdyby nie kobieta co 10 m-cy pracowala w '89 w SB to z kim mialby
        walczyc?Sprobuj sobie wyobrazic jak zle komuna obeszla sie z tym doswiadczonym
        czlowiekiem - on wowczas na ksiedza wolal Zorro!TVP3!? jak by sie mialo
        zainstalowac juz,natychmiast,zaraz,w pelnym wymiarze to zapewne posel
        Zbigniew "zorganizowalby walke" przeciw bo np. za bardzo obciazaloby budzet
        miasta ble,ble.
        • Gość: buziak dobrze powiedziane IP: *.bu.uni.torun.pl 05.01.06, 17:20
          ostatecznie może wrócić na łono swoich wychowawców, Grzegorza Górskiego oraz
          Ludwika Szuby, ewentualnie mądrego inaczej Jacka Kurskiego lub tatuśka-
          specjalistę od paliw z okolic Sierpca, czym skorupa za młodu nasiąknie...
          • Gość: DS nr 6 Re: dobrze powiedziane IP: *.bu.uni.torun.pl 05.01.06, 17:28
            Zbonikowskiemu to chyba pomagał w tej kampanii Zgorzelski-ten który się kulom,
            o sorry, korupcji, nie kłaniał; pamiętam, że razem mieszkali w pokoju; to
            dziwne bo pierwszy to socjalista, a drugi narodowiec, może razem będą więc
            wkrótce tworzyć ruch narodowo-socjalistyczny(to jest radiomaryjne LPR).
          • Gość: juras kicia IP: *.petrus.com.pl 05.01.06, 19:39
            czy szuba to ten doktor "bez teki"?, spoko zbonikowski ma już
            zapewne "wszywkę", to i się ustatkował
            • Gość: lol Re: Poseł G. już działa i od razu są wyroki IP: *.torun.mm.pl 05.01.06, 21:16
              miasta.gazeta.pl/torun/1,35576,3099512.html
              • temida3 Re: Poseł G. już działa i od razu są wyroki 05.01.06, 21:52
                Chcesz nam zaimputować( niektórym), że
                " An nescis regibus longas esse manus"?
                P.S.
                Panie Sędzio, co Pan na to????????????????????
                • Gość: kazik Re: Poseł G. już działa i od razu są wyroki IP: *.tvk.torun.pl 05.01.06, 22:16
                  nie sadze
                  • Gość: temida3 Re: Poseł G. już działa i od razu są wyroki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.06, 06:03
                    Gość portalu: kazik napisał(a):

> nie sadze
                    Ja mimo wszystko mam nadzieję, że " ręce królów(...)" nie sięgnęły aż tak
                    daleko(SIC!).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka