Gość: Konichi_wa IP: *.esc-clermont.fr 03.11.02, 03:19 czy ktos wie o mozliwosci nauki tego jezyka w naszym miescie? interesuje mnie cokolwiek: zajecia w grupach lub indywidualne prosze o jakies informacje dzieki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
brave-blonde Re: Jezyk japonski w Toruniu... 03.11.02, 12:23 moja córka uczy się japońskiego prywatnie, jest też gupa w domu harcerza Odpowiedz Link Zgłoś
robert_wl Re: Jezyk japonski w Toruniu... 03.11.02, 13:35 Zdaje się, że empik prowadzi kursy języka japońskiego. Konkretów nie znam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sarenka Re: Jezyk japonski w Toruniu... IP: 213.76.129.* 03.11.02, 15:11 Gdyby jeszcze pojawiła się kuchnia japońska, byłabym wniebowzięta..:) Sarenka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Konichi_wa Re: Jezyk japonski w Toruniu... IP: *.esc-clermont.fr 03.11.02, 16:56 brave-blonde napisała: > moja córka uczy się japońskiego prywatnie, jest też gupa > w domu harcerza prywatnie? czy moglabys podac mi namiary na osoby (osobe?) ktora uczy japonskiego prywatnie w Toruniu? p.s. dzieki za indormacje o domu harcerza i empiku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ore Re: Jezyk japonski w Toruniu... IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 03.11.02, 17:04 jest kurs japonskiego na uniwerku, w Maiusie, tylko ze oni zaczeli w pazdzierniku... ale moze warto pojsc i popytac. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mangafan Re: Jezyk japonski w Toruniu... 03.11.02, 17:13 Ja chodze na prywatne lekcje do Hajime Watanabe Sayonara! Mangafan Ps co cie sklonilo do tego jezyka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Konichi_wa Re: Jezyk japonski w Toruniu... IP: *.esc-clermont.fr 03.11.02, 17:24 Mangafan: czy ta osoba uczy prywatnie? moze mi cos przyblizyc? moze jakis namiar? sklonily mnie studia ktore zaczynam w Hiroszimie w drugim semestrze. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mangafan Re: Jezyk japonski w Toruniu... 03.11.02, 18:01 Konichi_wa: jest to pan Hajime Watanabe (ul.zelazna 20) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
brave-blonde Re: Jezyk japonski w Toruniu... 03.11.02, 21:43 mangafan napisała: > Konichi_wa: > jest to pan Hajime Watanabe > (ul.zelazna 20) > pozdrawiam bedzie dopiero za kilka dni prowadzi również zajęcia w domu harcerza w czwartki 18-20 (ostatnie piętro) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Konichi_wa Re: Jezyk japonski w Toruniu... IP: *.esc-clermont.fr 03.11.02, 23:27 bede probowal sie skontaktowac. dzieki Wam. Odpowiedz Link Zgłoś