Dodaj do ulubionych

Toruńska Platforma pęka

16.01.06, 20:26
To teraz poseł Giżyński rozdaje kary na wybory samorządowe w Toruniu ? - a co
na to wszystko starzy członkowie PiS, których nowi z PO wyrolują i zostaną
wybrani do samorządów. Jestem pewien, że ta sama grupa z PO, jak tylko PiS
zacznie w sondażach spadać, a SLD w sondażach rosnąc, to od razu cała ta
grupa przejdzie do SLD.
Obserwuj wątek
    • kar100 Re: Radca prawny K. w PiS ? 16.01.06, 20:45
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=71&w=32893691&a=32942237
      • kochanka.dorna ...i w taki sposob szeregi PO sie same oczyszczaja 16.01.06, 22:48
        z elementu lasego na stolki i przywileje wladzy a nie sluzbe obywatelom. idzcie
        do PIS, tam u Jaroslawa jest wiecej demokracji - wszyscy moga mowic i myslec to
        co chca a nie to, co mowi i mysli blizniak nr 1
        • almagus Re:Jak mają własne zdanie to wiedzą co robią. 17.01.06, 06:23
          • rbrbr Nie podoba im się "autorytaryzm" a idą to PiS?! 17.01.06, 08:43
            Tam to dopiero zobaczą co to jest autorytaryzm hehe. Poza tym im mniej
            karierowiczów w szeregach PO tym lepiej...
            • resdes A ja sądzę że mamy do czynienia ze strony PIS 17.01.06, 09:41
              z najobrzydliwszą i najbrudniejszą od czasów Roberta Kwiatkowskiego a przed tem
              PZPR i NSDAP, kampanią dezinformacji społeczeństwa:
              - my nie mamy nic do powiedzenia więc róbmy szum, mało konkretów
              - przeciwników należy poniżać i zohydzać na każdym kroku

Gratuluję "elektoratowi".
              Ciekaw jestem jak "elektorat" spojrzy w twarz swoim dzieciom/wnukom, gdy te za
              lat kilka..kilkanaście dotrą do dzisiejszych gazet, dokumentów i zapytają: "i
              wy to popieraliście????"
              • looney1 Re: A ja sądzę że mamy do czynienia ze strony PIS 17.01.06, 09:50
                Aż się nie chce tego czytać. Coraz większy niesmak na to co widać w polskiej
                polityce.

--
                fotografujesz?
                • neostrada4 PiS przegra wybory 17.01.06, 10:01
                  i nadzieje wiarołomców na stołki prysną jak bańka mydlana ale powrotu niebędzie.
            • berto72 Re: Nie podoba im się "autorytaryzm" a idą to PiS 17.01.06, 10:16
              Toruń chmmmm...skąd ja znam to miasto, a już wiem ...i Wy też...no nie ...i
              wszystko jasne...skoro ojciec dyrektor nie lubi PO nie można mu się
              przeciwstawiać , bo nie poprze w wyborach samorządowych...i jeszcze wyklnie w
              radio -od szatanów wyzwie ,albo jeszcze gorzej od komuchów,albo cyklistów...nie
              lepij nie ryzykować i od razu przenieś się do "jedynie słusznej" partii. Może
              o.Tadzio malutkie dobre słówko w radio rzeknie i jakiś stołeczek z ramienia PiS
              przydarzyć się może...
            • lebierre MOZE MAJA BARDZIEJ OTWARTE GLOWY NIZ TY I GW? 17.01.06, 10:28
        • szamoni spójrzcie na to tak 17.01.06, 08:23
          może oni chcą coś budowa, konstruować, podjąć odpowiedzialność, a nie tylko
          walczyć jak Tuskowcy, którzy do walki to sie nadają ale do rządzenia to chyba
          nie
          • puba Re: spójrzcie na to tak 17.01.06, 09:38
            szamoni napisał:
            > może oni chcą coś budowa, konstruować, podjąć odpowiedzialność, a nie tylko
            > walczyć jak Tuskowcy, którzy do walki to sie nadają ale do rządzenia to chyba
            > nie

oj ucieszyłbym się gdyby o była prawda:)
            ale dlaczego w takim razie chcą do PiSu?
            to nielogiczne w swietle tego co szamoni napisał...
            • resdes A gtdzie ty szukasz logiki u RMryjnego PISowca? 17.01.06, 09:42
              To tak jak było szukać logiki w PRL.
          • jas_wedrowniczek2 PiS przeproś się z PO i do roboty bo jak nie... 17.01.06, 09:47
            Czy ktoś jeszcze uwierzy, że PiS działa dla dobra Polski ?

Przecież PO - ich jedyny potencjalny sojusznik i najbardziej wykształcone kadry
            były wielokrotnie przez PiS oszukane.

Gdyby Ciebie ktoś 3 razy oszukał. Publicznie mówi 'A' a pod stołem robi 'B' to
            czy byś z taką osobą "na jego warunkach" i pod jego sztandarami chciał
            współpracować?

Czy Ty, jak Ci ktoś napluje w twarz to schowasz się pod stół i będziesz temu
            komuś lizał stopy?

PiS chce 100% władzy. Bliżniacy i kilku pretorian wierzy, że sami odbudują IV
            R.P. mając w drugiej linii większość karierowiczów.
            Jak dla mnie zamiast zjednywac sobie przyjaciół to znajdują coraz więcej
            wrogów. Tych paru dezerterów z Torunia to włąśnie czyści karierowicze.
            Wymyślili sobie bajeczkę o tym jaki Tusk jest zły. Koryto im się śni po nocach
            i tyle ...

Te kadry karierowiczów, które KORYTO zawsze będą miały na pierwszym planie jest
            dla Polski najbardziej niebezpieczne. Oni najszybciej dostosowują się do
            sytuacji. Ot jeden układ zastąpią innym. Z Centrali nie da się pilnować
            wszystkiego.

Kaczory stąpają po grzązkim gruncie.
            Zrobią IV RP, a za parę lat jak juz wszystko się rozwodni i nikt nie będzie
            wiedział po co ta rewolucja była powiedzą:
            Sorry. Chcieliśmy dobrze ale się nie udało...
        • lebierre ..szeregi PO sie oczyszczaja - DO ZERA (Tuska) 17.01.06, 10:30
          • gromek1 Re: ..szeregi PO sie oczyszczaja - DO ZERA (Tuska 17.01.06, 11:15
            Chciałeś napisac do ziobra
        • wet3 Re: kochanka .dorna 06.01.07, 02:24
          kochanka.dorna napisał: > ... i e taki sposob szeregi PO same sie oczyszcza

> z elementu lasego na stolki i przywileje wladzy a nie sluzbe obywatelom.
          idzcie
          >
          > do PIS, tam u Jaroslawa jest wiecej demokracji - wszyscy moga mowic i myslec
          to
          >
          > co chca a nie to, co mowi i mysli blizniak nr 1

O jakim oczyszczeniu mowisz? Przeciez przygniatajaca wiekszosc POpaprancow to
          dawne komuchy i libertynska natypolska lewizna, ktora praktycznie jest tym
          samym co SLD!
      • dixi2006 Re: Radca prawny K. w PiS ? 17.01.06, 00:12
        no to PiS ma zgryz, bo pan K.będac radcą rady miejskiej jednoczesnie doradzał
        panu J.D, który z miastem kręcił jakieś lody. Klasyczny konflikt interesów.
        Ciekawe jakiego "głupa" rżnąć będzie Giżyński-coś pewnie w stylu "PiS ma
        wysokie standardy moralne i dlatego u nas wszyscy są czyści, a jeśli
        dziennikarze coś odkryli to się mylą".
        Swoją drogą pan K.uciekł pewnie w ostatnim momencie, bo wróbelki coś ćwierkały
        o kolejnym sądzie koleżeńskim w PO...
        • miss.take Re: Radca prawny K. w PiS ? 17.01.06, 07:31
          dixi2006 napisał:

> Swoją drogą pan K.uciekł pewnie w ostatnim momencie, bo wróbelki coś ćwierkały
          > o kolejnym sądzie koleżeńskim w PO...

O tym cwierkali wszyscy.
          I gdyby PO byla partia autorytarna to pan K. zostalby wywalony z torunskiej PO
          juz jakis czas temu. Ale ci idioci bawia sie w demokracje, sady kolezenskie,
          prawo do obrony itd.
          Pan K bedac prawnikiem zrecznie te procedury regulaminowe wykorzystywal.
    • kochamchelm Re: Toruńska Platforma pęka 16.01.06, 21:08
      Chełm miasto PKWN pozdrawia Miasto Ziomali Ojca Rydzyka.
      Priwiet druzia
      • tales1 [...] 17.01.06, 03:02
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • whiskybar Re: Toruńska Platforma pęka 16.01.06, 21:23
      teraz będzie się działo w PiS,
      oaza spokoju i rozsądku - poseł Girzyński kontra źródło mądrości i zgody -
      mecenas Krystek,
      jestem ciekaw kiedy będzie pierwsze starcie ;)))
    • andrzejg płyńcie stołkowicze.PiS wam da/nt 16.01.06, 21:41
      • mario.osh Re: płyńcie stołkowicze.PiS da wam 17.01.06, 08:20

• maureen2 Re: Toruńska Platforma pęka 16.01.06, 22:21
      zdrajcy z PO nie powinni przechodzić do PiS.
    • skin.pl Re: Toruńska Platforma pęka 16.01.06, 22:35
      to Bogdan Pęk był na platformie?
    • harczenie Stowarzyszenie POROZUMIENIE OBYWATELI 17.01.06, 00:06
      Krystek i grupa już półtora roku temu utworzyli stowarzyszenie POROZUMIENIE
      OBYWATELI (www.spo.org.pl) i wcale nie mają ochoty wstępować do PIS tylko będą
      prowadzić samodzielną działalność.
      • soulworm Re: Stowarzyszenie POROZUMIENIE OBYWATELI 17.01.06, 00:57
        mysle, ze sie rozczarujesz :)
        • opokalana Czt to ma wyjaśniać starokawalerstwo Jarka? 17.01.06, 09:46
    • parob ale przyjeli 20 nowych - z SDPL i PD:) 17.01.06, 00:18
      • colombina Re: ale przyjeli 20 nowych - z SDPL i PD:) 17.01.06, 01:23
        Myslisz ze ilosc przejdzie w jakosc?
        • silesius.monachijski PO SKONCZY PODOBNIE JAK WEHRMACHT 17.01.06, 01:36
          colombina napisała:

> Myslisz ze ilosc przejdzie w jakosc?
          >
          • soulworm ty jednak naprawde jestes stukniety 17.01.06, 02:05

• silesius.monachijski Re: ty jednak naprawde jestes stukniety 17.01.06, 02:07
              pozyjemy, zobaczymy; juz od ponad trzech miesiecy proponuje zaklad, ze PO
              najpozniej wiosna/latem sie rozpadnie; zalozymy sie? o 100 €?

soulworm napisał:

>
              • haansa Re: ty jednak naprawde jestes stukniety 17.01.06, 02:28
                > silesius.monachijski napisał:

> pozyjemy, zobaczymy; juz od ponad trzech miesiecy proponuje zaklad, ze PO
                > najpozniej wiosna/latem sie rozpadnie; zalozymy sie? o 100 €?
                >

Nie znam sie zbytnio na tych polskich kurdupelkach i innych zbiegach za lekkim
                chlebem -
                ale tak sobie mysle , ze te drugie dupki nie maja dokad sie "rozpasc"
                a stowka by mi sie latem na gwalt przydala
                -
                • haansa Re: ty jednak naprawde jestes stukniety 17.01.06, 02:40
                  achaaa gdybys chcial to moge sie jeszcze zalorzyjc o 500 € , ze:

1) dwa kurduple do lata nie urosna ,
                  2) ludzie dalej ich beda mylic z posiakami
                  3) intligencja nawet do listopada nie dorownja mojej morkiej swince.
                  ( czarno-brozowa kudlata ,calkowity brak agresji i nigdy nie gada glupot )
                  • mario.osh chętnie pożyruję twój zakład. wygrana pewna 17.01.06, 08:22

• gosc_forum W TORUNIU u ojca R. było PO? 17.01.06, 00:36
      Jak oni się tam w Rydzykowie uchowali??????
      Wielka sensacja, że odeszli. "WIELKA".
      Karierowicze spod znaku radia przekrętu.
    • elfhelm a jakieś znane nazwiska odeszły? np. radni? 17.01.06, 00:39

• colombina Brawo Panowie 17.01.06, 00:49
      "...grupa 34 działaczy oskarżyła Donalda Tuska o autorytaryzm i rzuciła
      legitymacje. Zaprasza ich PiS."

Nie ma to jak demokracja ktorej Jarek przestrzega w PiSie, nie to co Tusk tyran
      i autokrata.
      • silesius.monachijski Re: Brawo Panowie 17.01.06, 01:08
        pudlo: w slaskim PiS-ie rzadzi Poloczek, i miejscowi dzialacze; Kaczynscy nawet
        nie mysla o tym, zeby sie wtracac; co najwazej - przed wyborami prezydenckimi -
        Lech Kaczyn´ski pojechal do kopalni, i zjadl pyszny slaski obiad w Katowicach;
        zero ingerencji centrali; nie to, co Tusk: wyrzucil "legende " slaskiej sluzby
        zdrowia, dr. Sosnierza, ze jeden wywiad w dzenniku zachodnim; naprawde, tuskowi
        na mozg bije; gdyby PiS podobnie sie obszedl z Poloczkiem (ktory tez czasami
        Kaczynskich krytykuje), to sytuacja PiS-u bylaby podobna jak PO: kompletny
        rozklad (tylko kto tego trupa bedzie chcial jeszcze grzebac?)

colombina napisała:

> "...grupa 34 działaczy oskarżyła Donalda Tuska o autorytaryzm i rzuciła
        > legitymacje. Zaprasza ich PiS."
        >
        > Nie ma to jak demokracja ktorej Jarek przestrzega w PiSie, nie to co Tusk
        tyran
        > i autokrata.
        >
        • colombina Re: Brawo Panowie 17.01.06, 01:20
          hm, nigdy bym sie tego nie spodziewala ze Jarek jest taki ufajacy, widzac jak
          teraz polska polityka jest przez niego recznie sterowana.

(Niepotrzebnie wspomniales pyszny obiad, zachcialo mi sie jesc, mozesz napisac
          co to bylo, nie znam slaskiej kuchni)
          • silesius.monachijski Re: Brawo Panowie 17.01.06, 01:27
            byly to oczywiscie rolady wolowe (po "waszemu" gorolsku, tochyba zrazy), do
            tego kluski slaskie (no po prostu pycha) i "modro", czyli niebieska kapusta;
            sam slyszalem, ze Lech Kaczynski, uraczony takim obiadem, obiecal, ze czesto
            bedzie na Slasku goscil; i wiem, ze juz wkrotce przyjedzie; zreszta: i ja
            czesto z Monachium do moich Gliwic "bieze", zeby sobie "porzadnie" pojesc;
            mniam, mniam

colombina napisała:

> hm, nigdy bym sie tego nie spodziewala ze Jarek jest taki ufajacy, widzac jak
            > teraz polska polityka jest przez niego recznie sterowana.
            >
            > (Niepotrzebnie wspomniales pyszny obiad, zachcialo mi sie jesc, mozesz napisac
            > co to bylo, nie znam slaskiej kuchni)
            >
            • mamablues Re: Brawo Panowie 17.01.06, 01:55
              silesius.monachijski napisał:

> byly to oczywiscie rolady wolowe (po "waszemu" gorolsku, tochyba zrazy), do
              > tego kluski slaskie (no po prostu pycha) i "modro", czyli niebieska kapusta;

Ech, rozmarzyłam się.
              Muszę odwiedzić przyjaciółę w Bytomiu, może będzie jej się chciało ugotować.
              Ostatnio taki zestaw jadłam parę lat temu bodaj w Pyskowicach, ale w lokalu.
              Swoją drogą jednak śląskie restauracje, szczególnie małomiasteczkowe, serwują
              rewelacyjne, domowe jedzenie.
              Lecę do kuchni:)
              • silesius.monachijski Re: Brawo Panowie 17.01.06, 02:00
                ja sam sobie - od czasu do czasu - rolady z modra kapusta (na boczku) i
                kluskami, z dobra zolza (czyli sosem) serwuje; a jak mi sie uda, to sobie
                jeszcze i "kyjzytorta" (sernik) upieke; ale musze miec ochote i natchnienie;
                jak to zapowiadam, to mam przynajmniej 5 §sepow", ktore juz "odprosic" sie nie
                daja (oczywiscie zartuje: lbie jesc z innymi)

mamablues napisała:

> silesius.monachijski napisał:
                >
                > > byly to oczywiscie rolady wolowe (po "waszemu" gorolsku, tochyba zrazy),
                > do
                > > tego kluski slaskie (no po prostu pycha) i "modro", czyli niebieska kapus
                > ta;
                >
                > Ech, rozmarzyłam się.
                > Muszę odwiedzić przyjaciółę w Bytomiu, może będzie jej się chciało ugotować.
                > Ostatnio taki zestaw jadłam parę lat temu bodaj w Pyskowicach, ale w lokalu.
                > Swoją drogą jednak śląskie restauracje, szczególnie małomiasteczkowe, serwują
                > rewelacyjne, domowe jedzenie.
                > Lecę do kuchni:)
                >
    • o90 to jest jakis ABSURD TOTALNY 17.01.06, 00:57
      PO ma jakies cialo 200 osobowe ktore kieruje partia
      DWIESCIE OSOB ????????????????????????????????????????????????????

2 0 0 ?????

to jakas paranoja
      tzn 360 poslow w sejmie kieruje 40 mln narodem
      a 200 platformy kierownikow kieruje czym , ilu ich tam jest za przeproszeniem
      czlonkow ?

gratuluje proporcji, jeden kierownik na 2 czlonkow

ale jaja

PLATFORMA TONIE BUL BUL BUL i tak byc powinno, za brak szacunku dla przeciwnika
      i wyborcow
      • janksok Re: to jest jakis ABSURD TOTALNY 17.01.06, 04:35
        > PO ma jakies cialo 200 osobowe ktore kieruje partia
        > DWIESCIE OSOB ????????????????????????????????????????????????????
        >
        > 2 0 0 ?????

A PiS ma 160 osobową radę polityczną!
        I co z tego?!?!?

> to jakas paranoja

Dlaczego?

> tzn 360 poslow w sejmie kieruje 40 mln narodem

460 posłów jest w Sejmie moim zdaniem.

> a 200 platformy kierownikow kieruje czym , ilu ich tam jest za przeproszeniem
        > czlonkow ?
        > gratuluje proporcji, jeden kierownik na 2 czlonkow

Platforma ma nieco więcej członków niż czterysta osób, co by wynikało z twoich
        wyliczeń, więc twój zaskakujący wniosek ma charakter bredni.

> ale jaja

No, jak berety...

> PLATFORMA TONIE BUL BUL BUL i tak byc powinno, za brak szacunku dla przeciwnika
        > i wyborcow

Nie dość, że nie umiesz liczyć to jeszcze masz wybitne kłopoty oceną
        rzeczywistości. Jak można się aż tak mylić. Chyba dla każdego człowieka, który
        ma na tyle inteligencji, że umie korzystać z Internetu, wydaje się jasne, że to
        PiS wykał się brakiem szacunku dla wyborców i przeciwnika. Tego nawet nie trzeba
        argumentować.

• o90 [...] 17.01.06, 07:15
    • jodlo to nie PO pęka, lecz stołkowicze się 17.01.06, 01:01
      uaktywnili. Wystarczyła obietnica stołka wojewody, a śmiecie już garną się do kosza.
    • silesius.monachijski mile - pieknego konca - poczatki! tak trzymac! 17.01.06, 01:03
      • soulworm ich koniec przynajmniej moze byc piekny.... 17.01.06, 01:07

• tales1 [...] 17.01.06, 03:05
    • dana43 Re: Toruńska Platforma pęka 17.01.06, 01:16

Ci,co rzucają legitymacje, to ludzie bez kręgosłupa i bez poczucia lojalności
      wobec słusznych poczynań przywódców Platformy. Idą tam gdzie cwaniactwo,
      obrażanie ludzi, żądza władzy za wszelką cenę, pozorowane działania dla "dobra"
      Polaków, "odwracanie kota ogonem" i zwyczajne chamstwo.
      • silesius.monachijski Re: Toruńska Platforma pęka 17.01.06, 01:20
        oczywiscie, Tusk i Rokita, to koryfeusze moralnosci w Polsce: gratuluje Ci
        klapek na oczach; chcesz wierzyc w PO i jej przywodcow, to sobie wierz; ale to
        tak, jakbys zaufala sekcie; naprawde wspolczuje

dana43 napisała:

>
        > Ci,co rzucają legitymacje, to ludzie bez kręgosłupa i bez poczucia lojalności
        > wobec słusznych poczynań przywódców Platformy. Idą tam gdzie cwaniactwo,
        > obrażanie ludzi, żądza władzy za wszelką cenę, pozorowane działania
        dla "dobra"
        > Polaków, "odwracanie kota ogonem" i zwyczajne chamstwo.
      • mamablues Skąd ja znam ten język? 17.01.06, 01:57
        dana43 napisała:

> bez poczucia lojalności
        > wobec słusznych poczynań przywódców

Naprawdę dobrze go znam:)
        • silesius.monachijski Re: Skąd ja znam ten język? 17.01.06, 02:01
          no coz; w podobnej "tonacji" rozsypywalo sie stare (wodzowskie) millerowskie
          sld, i chyba podobnie skonczy "wodz" tusk

mamablues napisała:

> dana43 napisała:
          >
          > > bez poczucia lojalności
          > > wobec słusznych poczynań przywódców
          >
          > Naprawdę dobrze go znam:)
          >
          • gromek1 Re: Skąd ja znam ten język? 17.01.06, 12:18
            Język istotnie z minionej epoki ale problem lezy gdzie indziej.
            Chłopaczki pewnie zapisali się do PO na fali przypływu dwa lata temu. Przez cały
            czas program im się podobał. Teraz nie podobają im się przywódcy. Normalny
            sympatyk partii w wewnętrznych wyborach głosuje na innych. Jaką wartość mają dla
            PiS (oprócz propagandowej) tacy skoczkowie? Ewidentnie przeskoczyli bliżej
            konfitur.
      • seawolfie Re: Toruńska Platforma pęka 17.01.06, 10:33
        "Idą tam gdzie cwaniactwo,
        > obrażanie ludzi, żądza władzy za wszelką cenę, pozorowane działania
        dla "dobra"
        > Polaków, "odwracanie kota ogonem" i zwyczajne chamstwo."

A może właśnie stamtąd wychodzą?
      • tomekp1 Re: Toruńska Platforma pęka 17.01.06, 13:49
        nie tylko Toruńska!!!!!!!!!!!!
    • polacco2 TYLKO DO ROZGORYCZONYCH DZIAŁACZY PO !!!!! 17.01.06, 01:26
      Paweł Graś, rzecznik dyscypliny partyjnej PO: - Zarzuty wobec Donalda Tuska są
      absurdalne. Wszystkie regulacje przyjmuje Rada Krajowa Platformy licząca około
      200 osób. Trudno więc mówić o autorytaryzmie. Z osobami, które opuściły
      toruńską Platformę, mieliśmy od dawna spore problemy. Jestem zadowolony, że te
      osoby odeszły. Zobaczymy, na jakich listach znajdą się w wyborach
      samorządowych. Mówiąc wprost, uważam, że ich zachowaniem kierował polityczny
      koniunkturalizm
      -------------------------------------------------------------------------------
      TE same BZDURY mówili Giertych i Chruszcz o Szczecińskiej LPR kiedy rok temu
      2/3 ZW wypowiedziało posłuszeństwo Chruszczowi i Romusiowi -końskiemu łbowi ha
      ha ha
      Efekty ??? zobaczcie na WWW.PKW.GOV - 40 (Kosza) i 42 (Szczecin) okr.wyb
      najgorsze wyniki w kraju w w 40- nikt nie wszedł a w 41 1 Wiechecki i tylko
      dlatego że Kwiatkowskiego nie dopuścili na listę
      Nasze PO się sypie !!!!! i dobrze !!!!! bo ma głupiego szefa - dosłownie, nie
      wiem czy znacie Tuska osobiście ? ja miałem okazję 3 4 razy z nim mówić w
      Sejmie - i byłem po tych rozmowach przerażony że człowiek o tak mizernych
      predyspozycjach intelektualnych co bez Schetyny w nosie nie podłubie chce
      zostać Prezydentem Polski !!!! -
      Wyśmiewany i wyszydzany Leper to przy Tusku strateg i intelektualista
      czystej wody - wręcz jakiś samorodek bez studiów

KOCHANI UCIEKAJCIE OD TUSKA DLA DOBRA KRAJU I SWEGO.
      NIE ZAPOMINAJCIE PO CO SIĘ WZIĘLIŚMY ZA POLITYKĘ

Macie wątpliwości czy i jak to zrobić to piszcie do mnie pozdrawiam

Konrad
      konradwalenrod78@wp.pl
      • silesius.monachijski Re: TYLKO DO ROZGORYCZONYCH DZIAŁACZY PO !!!!! 17.01.06, 01:33
        nie jestem dzialaczem PO, wiec sorry, ze tu sie odezwalem; Tuska znam od 1992
        roku; Twoja opinie nie tylko podzielam, ale musialbym tu jeszcze
        mocniej "miesem" porzucac; nie odczuwam Schadenfreude; naprawde liczylem -
        przed wyborami - nakoalicje POPiS-u; Tusk - cory ambicjonalnie, wszystko
        skrzanil; no coz: jednak mi zal troche PO; szczegolnie kiedy czytam takie
        posty, jak Twoje; trzymaj sie, i znajdz swoje miejsce w polityce; chyba na to
        zaslugujesz

polacco2 napisał:

> Paweł Graś, rzecznik dyscypliny partyjnej PO: - Zarzuty wobec Donalda Tuska

> absurdalne. Wszystkie regulacje przyjmuje Rada Krajowa Platformy licząca
        około
        > 200 osób. Trudno więc mówić o autorytaryzmie. Z osobami, które opuściły
        > toruńską Platformę, mieliśmy od dawna spore problemy. Jestem zadowolony, że
        te
        > osoby odeszły. Zobaczymy, na jakich listach znajdą się w wyborach
        > samorządowych. Mówiąc wprost, uważam, że ich zachowaniem kierował polityczny
        > koniunkturalizm
        > ------------------------------------------------------------------------------
        -
        > TE same BZDURY mówili Giertych i Chruszcz o Szczecińskiej LPR kiedy rok temu
        > 2/3 ZW wypowiedziało posłuszeństwo Chruszczowi i Romusiowi -końskiemu łbowi
        ha
        > ha ha
        > Efekty ??? zobaczcie na WWW.PKW.GOV - 40 (Kosza) i 42 (Szczecin) okr.wyb
        > najgorsze wyniki w kraju w w 40- nikt nie wszedł a w 41 1 Wiechecki i tylko
        > dlatego że Kwiatkowskiego nie dopuścili na listę
        > Nasze PO się sypie !!!!! i dobrze !!!!! bo ma głupiego szefa - dosłownie,
        nie
        > wiem czy znacie Tuska osobiście ? ja miałem okazję 3 4 razy z nim mówić w
        > Sejmie - i byłem po tych rozmowach przerażony że człowiek o tak mizernych
        > predyspozycjach intelektualnych co bez Schetyny w nosie nie podłubie chce
        > zostać Prezydentem Polski !!!! -
        > Wyśmiewany i wyszydzany Leper to przy Tusku strateg i intelektualista
        > czystej wody - wręcz jakiś samorodek bez studiów
        >
        > KOCHANI UCIEKAJCIE OD TUSKA DLA DOBRA KRAJU I SWEGO.
        > NIE ZAPOMINAJCIE PO CO SIĘ WZIĘLIŚMY ZA POLITYKĘ
        >
        > Macie wątpliwości czy i jak to zrobić to piszcie do mnie
        pozdrawiam
        >
        >

>
        > Konrad
        > konradwalenrod78@wp.pl
      • colombina Re: TYLKO DO ROZGORYCZONYCH DZIAŁACZY PO !!!!! 17.01.06, 01:39
        Tym Walenrodem byles w PO czy jestes w PiSie?

polacco2 napisał:

> Konrad
        > konradwalenrod78@wp.pl
        • silesius.monachijski Re: TYLKO DO ROZGORYCZONYCH DZIAŁACZY PO !!!!! 17.01.06, 01:41
          wszystko jedno gdzie; grunt, to odsunac te miernote, Tuska, od wplywu napolska
          polityke;

colombina napisała:

> Tym Walenrodem byles w PO czy jestes w PiSie?
          >
          > polacco2 napisał:
          >
          > > Konrad
          > > konradwalenrod78@wp.pl
      • australopitecus Re: TYLKO DO ROZGORYCZONYCH DZIAŁACZY PO !!!!! 17.01.06, 01:45
        Wyjatkowo rycerskie zachowanie, swiadczace o zakutych lbach. Z punktu wuedzenia
        PO nic nie stalo. Lepiej miec malo i madrych niz duzo i co tu ukrywac glupich.
        • stinger47 tylko ze jest akurat odwrotnie 17.01.06, 08:01
      • krzych.korab Re: Wystrzegajcie się przyjmowania odstępców 17.01.06, 08:16
        tacy jutro zdradzą Was. Kto wie czy to nie 5 kolumna mająca Was rozwalić od
        wewnątrz.Można takich wykorzystać a następnie na śmietnik.
    • silesius.monachijski Dobranoc (i smacznego: przynajmniej w snach) 17.01.06, 02:04
    • wojtek2784 Re: Roman G. niech wzmocni Platformę 17.01.06, 03:34
      Roman co ci się stało ?
      Roman dzieci za mało ?
      Roman, Ty i Kwaśniewski
      to tandem prawie nieziemski
    • bobi1980 Re: Toruńska Platforma pęka 17.01.06, 06:56
      pewnie jacys lokalni karierowicze, ojej z PO nie wyszlo, z ojcem na lokalnym
      podworku nie ma co zadzierac to lepiej podwinac ogonek i wybrac opcje na
      czasie, nie musi byc PiS, ale od biedy SO lub Lpr byle nie PO.
    • galba pan Wyrowiński?! 17.01.06, 07:36
      To ten cyborg z UD jeszcze "robi" w polityce? Myślałem, że takich ludzi
      pozbyliśmy się z życia publicznego na dobre. Cóż, widac PO zbiera wszelkie
      odpadki po nieboszczce partii (UW/PD).
      • dixi2006 Re: pan Wyrowiński?! 17.01.06, 15:18
        Wyrowiński miał drugi wynik wyborczy w okręgu, więc ten jad jest tyle smieszny
        co i głupi.
        Żołnierzyu, czy macie do dodania coś od...siebie?
    • stinger47 no to sie zaczęło!!!! 17.01.06, 07:59
    • wasyll11 Re:Zaczyna się rejterada ...ciekawe czy sie opłaca 17.01.06, 08:02
      - a ja nie jestem pewny czy ludzie znów tak bezkopromisowo popra PiS - mam
      nadzieje ,że Po będzie umiała bardziej czytelnie mówić do spoleczeństwa bo chba
      tego zabrakło wiecej konkretów mnie pustego gadania
    • krzych.korab Re:Poszło o władzę i kasę.Szczury pchają łby w 17.01.06, 08:09
      pułapkę. Najpierw dla sprawdzenia jeden za nim inni. Że ziarno było zatrute
      przekonają się niebawem.
      • kdesw Re:Poszło o władzę i kasę.Szczury pchają łby w 17.01.06, 08:12
        krzych.korab napisał:

> pułapkę. Najpierw dla sprawdzenia jeden za nim inni. Że ziarno było zatrute
        > przekonają się niebawem.

To są Szczury Wędrowne wyjatkowo odporne na trutki.
        • krzych.korab Re:To nowy rodzaj trucizny. Zauroczenie władzą i 17.01.06, 08:21
          pęd do niej powoduje brak spostrzegawczości.
        • miss.take Re:Poszło o władzę i kasę.Szczury pchają łby w 17.01.06, 08:23
          kdesw napisał:

> To są Szczury Wędrowne wyjatkowo odporne na trutki.

Ale dzieki ich WEDROWANIU mozna je zidentyfikowac a wtedy latwiej sie ich
          pozbyc.
          Poza tym sa na tyle pazerne, ze umieraja z przezarcia.
        • gromek1 Re:Poszło o władzę i kasę.Szczury pchają łby w 17.01.06, 12:26
          Podobno roznoszą dżumę
    • posik Platforma pęka/tonie - orkiestra gra 17.01.06, 08:31
      Najlepiej powiedzieć że to byli źli członkowie i ich odejście wzmocni PO.
      TłokFM właśnie mówi że frustratami są Ci zdrajcy a nie Tusk i jego klika.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka